FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.831.251
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...

nemam sad i ne vjerujem da je još to izašlo,ali se vidjelo na usporenoj snimci da je bilo zaleđe. I komentator na Areni je rekao da je vjerojatno zaleđe.

možda je i ovaj na live streamu isto reako da je bilo zaleđe, al šta mi to vrijedi kad ne razumijem ruski. {#} Ali meni se isto čini da je bilo zaleđe.

16 godina
FC Barcelona

upravo fascinira ova bolest koja pere realovce da moraju dolaziti ovamo i vrsiti veliku nuzdu bez ikakvog razloga.

btw, pep bi trebao uvesti busquetsa ili iniestu, keita i thiago tesko drze tu sredinu.

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

kako bi bia sritan da sutra šišmiši uzmu makar jedan bod

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
13 godina
Cerina15 kaže...

kako bi bia sritan da sutra šišmiši uzmu makar jedan bod

Ma stroj će im uvalit peticu {#}

17 godina
FC Barcelona

Trebamo podhitno zabit još jedan gol da nebi bilo...

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jao si ga njima ako kojim slucajem Leo ne bude igrao. Cistu priliku nisu mogli zacementirat.

The only thing I put before me is do re.
16 godina
FC Barcelona

Cesc, Pedro, Sanchez... Ko neki idioti. Loptu po podu na drugu stativu ne mogu gurnut. Poludit' ću.

Edit: I Adriano. 

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.4.2012 21:38 (sinister_axe).
17 godina
sinister_axe kaže...

Cesc, Pedro, Sanchez... Ko neki idioti. Loptu po podu na drugu stativu ne mogu gurnut. Poludit' ću.

Edit: I Adriano. 

i Thiago, pa nažalost i Messi. Previše promašaja, valjda nas neće to koštat.

Messi!!!!! 1:3!!! {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.4.2012 21:46 (Balvan8).
16 godina
FC Barcelona

Ovu utakmicu treba što prije zaboraviti. Tako neefikasno ne znam kada su zadnji puta odigrali.

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pa Messi ih vadi non-stop. 

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pedro!!!!!!!!!!!!!!!!

17 godina
FC Barcelona

Kakva akcija za 4 gol!!! {#} Napokon je i Pedro zabio!!

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.4.2012 21:53 (Balvan8).
15 godina
FC Barcelona
Messi 60 golova u sezoni i fali mu još 7 da obori rekord Gerda Mullera za najviše postignutih u jednoj sezoni,a uz to ima i 25 asistencija. Čudo! ali efikasnost je loša u zadnjih nekoliko utakmica,fale nam pravi Pedro i Sanchez,nemože nas Messi vuči cijelu sezonu sam (ili izgleda da ipak može :D ). Nadam se da će Pedro s ovim golom malo dobiti na samopuzdanju,a i Sanchez je odigrao dobro zadnji 20-ak minuta.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.4.2012 22:05 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

S obzirom da danas nije igrao Pique, Xavi, Iniesta čemu se žalit odlično je Barca odigrala. Naravno uvijek može bolje, ali ipak smo dominirali cijelim susretom. Sanchez i Pedro se na trenutke gube, a Fabregas kao malo dijete želi taj gol. Thigao još uvijek podosta zelen i kad je najpotrebnije nezna prelomit. No nema veze Thiago, Tello, Montoya itd. su budučnost kluba i imaju potencijala.

16 godina
FC Barcelona

alves lakse ozlijedjen... a puyol... zaklaman! {#}

15 godina
FC Barcelona

evo netko je tražio sitauciju sa zaleđem,nisam primjetio da je ovako blizu ostao Alves,ali ipak mislim da je bilo zaleđe,pogledajte raskorak igrača Zaragoze,ali nebitno je srećom:

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
antimadridista kaže...

evo netko je tražio sitauciju sa zaleđem,nisam primjetio da je ovako blizu ostao Alves,ali ipak mislim da je bilo zaleđe,pogledajte raskorak igrača Zaragoze,ali nebitno je srećom:

ako je ova trava ravno pošišana onda je zaleđe.

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma to su milimetri...

15 godina
VirtUoso kaže...

Ma to su milimetri...

da,kažem,nisam primjetio odmah u prijenosu da je Alves ostao tako blizu,mislio sam da je veće zaleđe,ali i ovako je bilo. Ali nebitno sad.

17 godina
neaktivan
FC Barcelona
15 godina
FC Barcelona

Alves je zadobio ozljedu mišića,nezna se još koliko ga neće biti,nadam se da nije ozbiljno.

16 godina
VirtUoso kaže...

Tu sam napisao onaj post. Koliko je Messi ovdje vrhunski odigrao, toliko je i Adriano sve posrao. 

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

I opet daje gol iz penala PENALONA

[url=http://www.steamgifts.com/giveaway/ZdNvF/plants-vs-zombies-goty-edition][img]http://www.steamgifts.com/giveaway/ZdNvF/plants-vs-zombies-goty-edition/signature.png[/img][/url]
14 godina
Davidl42 kaže...

{#}...Nesekiraj se prijatelju...

16 godina
Davidl42 kaže...

tako treba! nadam se da ce ovrebo opet suditi protiv chelskyja... idi si ofarbat jaja, davidl42e

16 godina
Davidl42 kaže...

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
16 godina
neaktivan
Sad bi UEFA trebala zabraniti da se Barceloni sude penali jer se netko na Bug forumu ljuti zbog toga iako je penal bio opravdan kao i onaj dosuđen za Zaragozu.
Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
15 godina
FC Barcelona

Ljudi, sretan Uskrs svima! Čestitke Barci na pobjedi. Danas ćemo vidjeti koliko dobro Real igra protiv Valencije. Samo su tri boda zaostatka, s tim da Real ima tekmu manje, ali na njemu je itekako velik pritisak, a do kraja prvenstva i nemaju neki lagan raspored, a i Barca ih čeka doma. Vidjet ćemo.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

da se osvrnemo na jucerasnji dan,zasto nitko ne govori da je wigan pokraden (pogledajte BPL tablicu i vidit cete da je njima svaki bod bitan)???

zasto nitko ne govori da je fiorentina pokradena(srecom su pobijedili ali opet...)?????

dam se kladit da se ijedna od ove 2 situacije pustila barci,bilo bi krada,suci pomazu,simuliranje,potplaceni suci,penalona,uefalona........

eto sto je zivot,je8em li ti ga.........

15 godina
Logigamer kaže...

da se osvrnemo na jucerasnji dan,zasto nitko ne govori da je wigan pokraden (pogledajte BPL tablicu i vidit cete da je njima svaki bod bitan)???

zasto nitko ne govori da je fiorentina pokradena(srecom su pobijedili ali opet...)?????

dam se kladit da se ijedna od ove 2 situacije pustila barci,bilo bi krada,suci pomazu,simuliranje,potplaceni suci,penalona,uefalona........

eto sto je zivot,je8em li ti ga.........

Zato jer apsolutno nikoga nije briga za Fiorentinu, a kamoli za Wigan. Usporedba ti je bezvezna.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice