Istina malo ga je taknuo po nogi a ovaj se ljepo efektivno bacio...
Bravo Valdes, provokatori, šta ce te sad reči, ovaj koji je pucao penal je podplaćen, jelda?
Istina malo ga je taknuo po nogi a ovaj se ljepo efektivno bacio...
Bravo Valdes, provokatori, šta ce te sad reči, ovaj koji je pucao penal je podplaćen, jelda?
Penal nije toliko sporan koliko je efektivno bilo bacanje igrača Zaragoze. Umjetnički dojam 5.
Ocekivano. Vidi se da nemaju ideje naprijed. Bit ce tu jos golova iz ledja Valdesa.
Vodi Zaragozaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ocekivano. Vidi se da nemaju ideje naprijed. Bit ce tu jos golova iz ledja Valdesa.
upravo
Koliko sreće moraš imati da ovakvo nešto zabiješ. 
Čisto zaleđe i to dva igrača Zaragoze
trebalo bi zabranit ovim madridistama da pišu po temi
samo seru bez veze
Ja nisam Madridista xD tako da meni ne treba zabraniti
trolololo
Baš nas briga šta si. Stalno kenjaš.
Penal nije toliko sporan koliko je efektivno bilo bacanje igrača Zaragoze. Umjetnički dojam 5.
Cuo sam da su nedavno odradili trening sa Farcbkravalonom, znaci ucili su od najboljih.

PUUUUUUYOOOOOOOOLLLLLLLLL !!!!!!!!!
baš sam mislio kako bi bilo dobro da se na poluvrijeme ode nerješeno
Puyol!
puyol!!!!!!!!!
To je to Puyol 1:1!!
Sada još da Xavi uđe u 2 pol. i idemo po pobjedu!!
Dobra utakmica. Nema šta.
Messi!
MESIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!
Messi!
Messssi, noga ti otpalaaaaaa.
messi 2-1
Kako ga je fino spojila u glavu. 
žuja
pa jeli moš bit toliki nolifer i visit u ovoj temi kad igra barcelona i podjebavat sve u zdrav mozak
ako ti je dosadno imaš one testove inteligencije i tutorijale na forum.hr "kako do prijatelja" itd.
samo ga ignoriraj
neznam zašto se uoče zamaraš njime, čak mu nemoj ni TD
Messi!
Messssi, noga ti otpalaaaaaa.
Ta noga je vrednija od cijelog reala...
UEFA nas je opet počastila tako da smo primili gol iz zaleđa. 
Nije baš nešto odigrano,sreća da smo zabili sve što smo imali za zabiti,ali treba ovo što prije riješiti pošto ovi imaju igrača manje,i ne vjerujem da nas mogu ugroziti,ali nikad se nezna.
dobro nije baš od cijelog Reala, ali Messijeva lijeva noga je vrijednija od Ronaldove obje noge!! 
Nije baš nešto odigrano,sreća da smo zabili sve što smo imali za zabiti,ali treba ovo što prije riješiti pošto ovi imaju igrača manje,i ne vjerujem da nas mogu ugroziti,ali nikad se nezna.
Stavi link ili sliku da vidim to zaledje.
Stavi link ili sliku da vidim to zaledje.
nemam sad i ne vjerujem da je još to izašlo,ali se vidjelo na usporenoj snimci da je bilo zaleđe. I komentator na Areni je rekao da je vjerojatno zaleđe.
dobro nije baš od cijelog Reala, ali Messijeva lijeva noga je vrijednija od Ronaldove obje noge!! 
E bravo!Messi sa jednom nogom dao više golova nego CR sa obje