FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.831.513
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: FC Barcelona
trap kaže...

Aj daj snimku tog "penala" na Ibrahimoviću...

A vidiš zaboravio sam da vama uvijek trebaju snimke i dokazi, moram se sijetiti drugi put prvo dokaze donjeti kad nešto tvrditi jer bez dokaza ništa{#}

Nema nigdje na netu snimke, a i neda mi se sad tražiti.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.4.2012 17:12 (Jack Sparrow).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ja neznam o čemu se više priča, pa mali milijun onakvih penala se dosudi, nego kad je riječ o Barceloni to se uveliča više nego katolički pedofili svećenici... Milanu uopće nije mjesto u završetku lige prvaka kao nijednoj talijanskoj momčadi iako živim za Juve...

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Valjda ovo na 3:13

17 godina
neaktivan
sinister_axe kaže...

Zato se danas i toliko promatraju i kritiziraju suci, jer su veliki novci u igri. Da se to igra za čistu ljubav prema igri, ne bih ih bilo briga koga je sudac zakinuo, nego bi se više živcirali što nisu dali sve od sebe. Danas te sudac zakine za gol, izgubiš npr. 1-0 i brdo ljudi i kompanija i ne znam koječega izgubi milijune zbog tog rezultata. Preveliki su novci u igri da bi se iz gušta igralo.

Potpis.

Danas se više ne biraju sredstva za ostvarivanje cilja jer je ogroman novac u pitanju. Već dugo vremena čekam ekipu koja će svih 11 igrača nagurati u gol i tako se braniti 90 minuta.

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
trap kaže...

Aj daj snimku tog "penala" na Ibrahimoviću...

A vidiš zaboravio sam da vama uvijek trebaju snimke i dokazi, moram se sijetiti drugi put prvo dokaze donjeti kad nešto tvrditi jer bez dokaza ništa{#}

Nema nigdje na netu snimke, a i neda mi se sad tražiti.

Najbolje da na tvoju riječ odmah svi potvrdimo da je bio penal čist ko suza...

Inače, Ibrahimović je taj koji je prvi napravio prekršaj dvjema rukama gurajući Alvesa. ;)

15 godina
FC Barcelona

dobro,stvarno je bilo dosta što se tiče suđenja.

evo jedna kvalitetna kolumna,svakako pročitajte:

http://www.hrsport.net/analize/437782/nogomet-liga-prvaka/milanova-poruka-realu

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Danas će vjerojatno na HRT2  i Beusan prokomentirat jučerašnju utakmicu pa ćemo vidit šta on kaže.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.4.2012 18:02 (Praetorian1).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Evo posto vidim da je u modi navijati za klub koji igra protiv "vaseg" kluba u el classicu,ja sam odsad navijac bayerna,idemo robben,ribery,gomez,bastiane.....

Uh sta bi volio da bayern izbaci penal madrid,i to da jos ola da pobjedonosni gol na pranjicevu asistenciju u 93. minuti {#}

16 godina
Logigamer kaže...

Evo posto vidim da je u modi navijati za klub koji igra protiv "vaseg" kluba u el classicu,ja sam odsad navijac bayerna,idemo robben,ribery,gomez,bastiane.....

Uh sta bi volio da bayern izbaci penal madrid,i to da jos ola da pobjedonosni gol na pranjicevu asistenciju u 93. minuti {#}

kad bi se to dogodilo, vjerojatno bi markovic i mamic bili krivi... suzama iz madrida nikad kraja :)

14 godina
neaktivan
mrzech kaže...
Logigamer kaže...

kad bi se to dogodilo, vjerojatno bi markovic i mamic bili krivi... suzama iz madrida nikad kraja :)

+ svi olicevi treneri+mama i tata jer ga naprave.... ugl svi osim pravih krivaca

15 godina
FC Barcelona

Ja bih najviše krivio kondom.

15 godina
neaktivan
Pa ja navijam za Bayern, Barcu i Milan, iz engleske nemam neki dragi klub, a ako Bayern izbaci Real (a vjerujem da moze) u finalu navijam za Bayern (igrao protiv Chelsea ili Barce, nebitno.
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

da mi ko link da mogu vidit koga barca namjerava prodat/kupit

14 godina
neaktivan
IvanKovacic kaže...

http://www.barcabalkan.com/

dolje trans i spek...

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Dakle, za dva tjedna u Londonu...

The only thing I put before me is do re.
17 godina
neaktivan
FC Barcelona
14 godina
neaktivan
Logigamer kaže...
IvanKovacic kaže...

http://www.barcabalkan.com/

dolje trans i spek...

ali mislim koga namjeravaju prodat/kuzit

17 godina
Jeste čuli sad?
AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Uuuuu gust raspored 18.4 chelsea, 21.4 real pa 24.chelsea

Btw sto je Beusan rekao za penal sinocnje???

Mes que un club!
17 godina
neaktivan
emerik kaže...
Jeste čuli sad?

Jesam. Stid me.

15 godina
FC Barcelona
Jest,pogriješili smo. Ali to nikako ne znači da je utakmica namještena kako neki od vas govore i slične stvari.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.4.2012 23:03 (antimadridista).
17 godina
Nije da vas treba biti stid, ste sad čuli stručno mišljenje koje ste toliko željeli.
15 godina
FC Barcelona
isto tako se nadam da si ti čuo strucno mišljenje da je Barca oštećena u prvoj utakmici,što je Beusan potvrdio sad.
17 godina
Jesam,čuo sam ;)
15 godina
FC Barcelona

Niš on nije potvrdio, ali ok, nek ti bude.

16 godina
FC Barcelona

Nema sad više ništa smisla. Dosuđeno je što je dosuđeno, čak ne uzimate ni u obzir sudačku GREŠKU, a ne odmah kupovanje utakmica, štićenje od sudaca.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
16 godina
FC Barcelona

beusana su ocito potkupili ovi iz bwina ili sljedbenici generala franca da prica gluposti :P

15 godina
FC Barcelona
@ Hexfire - pa rekao je da je Barca oštećena u prvoj utakmici,a Milan sinoć. Nemoj mi sad samo reći da nisi to čuo.
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.4.2012 23:13 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

tamo penal vamo ne dode na isto......

Mes que un club!
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

ako ko igra fifu 12

mi može reći koji su od onih igrača tam barca prodala 

jer na offical websaite od barce u prvoj i drugoj momčadi

nema kerisson,ruben,marc barta...