FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.831.802
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: FC Barcelona
epic kaže...
Jack Sparrow kaže...

Evo i goal.com piše o sudačkim greškama u korist barce u ligi prvaka. LINK

Zašto, zašto morate Chelsea spomenut. Sad sam morao otić na YT i pogledat opet highlights:

Na rubu suza sam.

placi, samo to i znas...

16 godina
epic kaže...

Zašto, zašto morate Chelsea spomenut. Sad sam morao otić na YT i pogledat opet highlights:

Na rubu suza sam.

Nisam ja spominjao nego dotični portal spominje greše sudaca u zadnjih par godina koje se događaju u ligi prvaka na korist barce.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.4.2012 11:29 (Jack Sparrow).
17 godina
protjeran
mrzech kaže...

placi, samo to i znas...

Kako ti znaš što ja sve znam? Molim bez argumenata nas sačuvaj svojih komentara.

Canibus > _________ <------- insert MC name here.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

placite,placite

16 godina
FC Barcelona

Koja izjava... "Na rubu suza sam." LOL 

Valjda nije Schindlerova lista u tom clipu. {#} 

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Cekaj malo svi ste zaboravili 3 puta 1 na 1 igraca barcelona s abbiatiem mislite da bi to falili???? da rezultat nije bio 3-1?????? idemo dalje da nije dosuden 2 penal milan bi kad tad primia drugi i treci gol,mozda i cetvrti i najbitnija stvar kada je xavi izveo korner tijekom povlacenja prije nego je sudac svira penal lopta je dosla do messija na drugoj strani i bio je sam tako da vam je isti k**** bio penal ili ne kada bi ga messi zabio...................... i molio bi moderatore da izbrisu neprimjerene postove

Mes que un club!
16 godina
epic kaže...
mrzech kaže...

placi, samo to i znas...

Kako ti znaš što ja sve znam? Molim bez argumenata nas sačuvaj svojih komentara.

KMEEEEEEEEE {#}

16 godina
ExE123 kaže...

Cekaj malo svi ste zaboravili 3 puta 1 na 1 igraca barcelona s abbiatiem mislite da bi to falili???? da rezultat nije bio 3-1?????? idemo dalje da nije dosuden 2 penal milan bi kad tad primia drugi i treci gol,mozda i cetvrti i najbitnija stvar kada je xavi izveo korner tijekom povlacenja prije nego je sudac svira penal lopta je dosla do messija na drugoj strani i bio je sam tako da vam je isti k**** bio penal ili ne kada bi ga messi zabio...................... i molio bi moderatore da izbrisu neprimjerene postove

kakve neprimjerene postove? 

istina je bolna, ali je i dalje istina :)

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Od 125 do 131 stranice tema 90% s*** o barci i sucima onda moze slobodno promjeniti nazvi teme Barca i sudci

Mes que un club!
17 godina
protjeran
sinister_axe kaže...

Koja izjava... "Na rubu suza sam." LOL 

Valjda nije Schindlerova lista u tom clipu. {#} 

Mogu reći da su mi dramske sposobnosti na vrhu.

Inače, 1 udarac Barcelone na vrata, čime se budala ponosi, toga se pametan stidi. @logigamer

EDIT: Evo pošto ne želim pocrvenit.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.4.2012 11:45 (epic).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

osobno nema mi nista draze nego kad ti barca hateri jadni slave 90min i onda u sudackoj nadoknadi utihnu,ili na el classicu kad real povede,odma barca gubi,prekida se crni niz,kraljevi ce omastiti brk,a nakon 1-1 tisina {#}

15 godina
neaktivan
X
Mes que un club!
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.4.2012 12:10 (ExE123).
15 godina
neaktivan
mrzech kaže...
vgetik kaže...

Eto tu se vidi kako se Nesta gradi od Puyola da ga na kraju on sruši na Busquetsa.

da, zapravo je puyol napravio faul u napadu i trebalo je suditi kontrapenal. i to trostruki.

onda bi mourinho i adolf hitler i svi kmecavci bili mozda zadovoljni.

Ne znam šta di kažem, evo treća slika. Pogledaj raskorak  Busquetsa i reci mi da nije planirao pasti. On uopće nije niti pokušao dignuti koljeno da nagazi lijevom nogom na tlo, nego ide na to da padne.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.4.2012 11:50 (vgetik).
16 godina
vgetik kaže...

Ne znam šta di kažem, evo treća slika. Pogledaj raskorak  Busquetsa i reci mi da nije planirao pasti. On uopće nije niti pokušao dignuti koljeno da nagazi lijevom nogom na tlo, nego ide na to da padne.

vidjet cemo sto kaze beusan navecer.

15 godina
neaktivan
vgetik kaže...
mrzech kaže...
vgetik kaže...

Eto tu se vidi kako se Nesta gradi od Puyola da ga na kraju on sruši na Busquetsa.

da, zapravo je puyol napravio faul u napadu i trebalo je suditi kontrapenal. i to trostruki.

onda bi mourinho i adolf hitler i svi kmecavci bili mozda zadovoljni.

Jeli ti treba crtati???? nakon toga balun je dosa do messija ko je bia 3 metra od branke .......

Mes que un club!
17 godina
protjeran
ExE123 kaže...

Opet ljekove nisi popio.... ccccc

Tek u dva.

Inače, Barca je jača od Real-a objektivno.Igraju vrlo lijep nogomet, pogotovo volim Xavi-ja, najjačeg meni igrača.

Za barcine navijače:

Objektivnost je pojam, neovisan opis činjenica.

Molim da se nepotrebni postovi kazne s ovim padobrancem što sam quoteo.

16 godina
epic kaže...
ExE123 kaže...

Opet ljekove nisi popio.... ccccc

Tek u dva.

Inače, Barca je jača od Real-a objektivno.Igraju vrlo lijep nogomet, pogotovo volim Xavi-ja, najjačeg meni igrača.

Za barcine navijače:

Objektivnost je pojam, neovisan opis činjenica.

Molim da se nepotrebni postovi kazne s ovim padobrancem što sam quoteo.

A objektivnost i nepristranost i neovisan opis ne postoje u stvarnome svijetu.

15 godina
neaktivan
mrzech kaže...
vgetik kaže...

vidjet cemo sto kaze beusan navecer.

Beusan će reči da je to bilo povlačenje u protivničkom šesnaestercu i čist penal, niti manje, niti više. I vi ćete tu njegovu neobjektivnost uzeti zdravo za gotovo, dok nama ostalima spominjate Hitlere i ljekove i bog zna šta još.

17 godina
protjeran
sinister_axe kaže...

Postoji, prika, postoji.

Tjerate me na offtopic. {#}

16 godina
vgetik kaže...

Beusan će reči da je to bilo povlačenje u protivničkom šesnaestercu i čist penal, niti manje, niti više. I vi ćete tu njegovu neobjektivnost uzeti zdravo za gotovo, dok nama ostalima spominjate Hitlere i ljekove i bog zna šta još.

znaci beusan je neobjektivan? isto ga je potkupio unicef da komentira u korist barçe? daj se skoncentriraj... 

i ispricavam se adolfu sto sam ga usporedio s mourinhom.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Btw sta ste se uvatili Barce nije ona kriva sta sudac krivo dosudia otidi na Officialnu stranicu sudca opsuj mu 2-3 i faca si....

Mes que un club!
16 godina
epic kaže...
sinister_axe kaže...

Postoji, prika, postoji.

Tjerate me na offtopic. {#}

Pa slobodno kaži kod koga i gdje.

15 godina
neaktivan
mrzech kaže...
vgetik kaže...

znaci beusan je neobjektivan? isto ga je potkupio unicef da komentira u korist barçe? daj se skoncentriraj...

i ispricavam se adolfu sto sam ga usporedio s mourinhom.

Si ti gledao SP 2010 i njegove komentare? Da ne spominjem Euro 2008 i koliko zna biti neobjektivan kada je u pitanju Hrvatska, te i sam je to izjavio. Ne, ali bitno je da spominješ UNICEF??, toliko o razgovru s tobom.....

16 godina
vgetik kaže...

Si ti gledao SP 2010 i njegove komentare? Da ne spominjem Euro 2008 i koliko zna biti neobjektivan kada je u pitanju Hrvatska, te i sam je to izjavio. Ne, ali bitno je da spominješ UNICEF??, toliko o razgovru s tobom.....

ok, neobjektivan je kad igra hrvatska jer je navijac hrvatske, hrvat, slusa thompsona, drzi ruku na dojci za vrijeme himne itd... 

kakve to ima veze s barcelonom? 

ili mozda zelis reci da je leprsava i carobna igra magicne i najbolje barcelone toliko zaslijepila naseg starog beusana, da gleda barçu kroz ruzicaste naocale? :D

smijeh.

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Volio bi da je Milan prošao dalje al šta je tu je. Čestitke Barci na odličnoj igri, i pošteno su se osramotili oni klipovi od Milana u obrani. Nesta u 16-ercu vuče igrača ko lud, i još se čudi kad je dosuđen penal.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.4.2012 12:44 (Praetorian1).
17 godina
protjeran
sinister_axe kaže...

Kod Kaštel Sućurca, jugozapad Bjelovara i sjeverni dio Imotskog. {#}

16 godina
epic kaže...
sinister_axe kaže...

Kod Kaštel Sućurca, jugozapad Bjelovara i sjeverni dio Imotskog. {#}

Zašto baš jugozapad Bjelovara? {#}

16 godina
FC Barcelona

Cestitke barci na zasluzenom prolasku.

Sokirao me kad je svira drugi penal, osobno mislim da je triba dat zuti i vratit na korner. Prvi penal je bija cist ko suza, i nema o tome diskusije.

Iskreno mislim da je sudac naginjao prema barci, al pravi je razlog prolaska, barcina igra, koliko god hejteri to ne prihvatili...

Lipa igra i dobar fair play od svih igraca, pogotovo u slucaju Boatenga i Alvesa. Vidi se njihova velicina.

Kao i uvjek Sergio i Pedro  i dalje najlosiji sta se tice ponasanja na terenu, i nekako mi se ne uklapaju u ekipu.Dosta problema rade, ne u smislu igre, vec ponasanja i reputacije koji donose barci...

Zao mi je svih koji ne vole barcelonu iz razloga sta je stalno na vrhu. I pokusavaju nac svaku dlaku koja je izrazla iz te "velike urote" koja zeli da Barca bude najbolja momcad sljedecih 20 godina....

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mozemo reci da je dns godisnjica najljepseg dana u nogometu

4.4.2001. - Barcelona je potpisala sa Messijem, te mu je ponudila plaćanje svih medicinskih troškova ako se preseli u Europu

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice