FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.818
|
čitano: 6.830.145
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Haha, epic.

Mes que un Club! FCBarcelona!
15 godina
FC Barcelona

Barcelona - Athletic, 22.00h:

http://livefootball.ws/2176-barcelona-athletic-bilbao.html

Mogući sastavi su na slici ispod. Inače,danas nešto poslije nego su ovi mogući sastavi prikazani,došla je obavijest iz kluba kako je Adriano dobio zeleno svjetlo za nastup večeras,tako da se može očekivati da će on početi na poziciji lijevog bočnog.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
FC Barcelona

Nadam se da če Fabregas zaigrati.nerazumijem zašto ga ne stavlja u početnih 11

15 godina
FC Barcelona
Fabregas neće početi,danas se lakše ozlijedio,tako sam pročitao iako još nema potvrde o ozljedi.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Super, Tello i Adriano od 1. minute. U sredini Thiago i Iniesta.

The only thing I put before me is do re.
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.3.2012 21:41 (VirtUoso).
15 godina
FC Barcelona

Silovit pocetak

14 godina
neaktivan
FC Barcelona
Fino ga zasiljio Iniesta... Messi pak asistent... :)
15 godina
FC Barcelona

vrhunska utakmica i strašan ritam. Puno prilika,čudo što nije i više golova u mereži Athletica. Samo tako nastaviti i što prije pokušati doći do tog drugog gola i onda privesti sve kraju i čekati Milan.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona
Ja neznam na cem je ovaj... Utakmica je super... I nema se sta reć za sudiju... Braća super igra... A atletico super parira...
15 godina
neaktivan
FC Barcelona
Barca.... Pišem na mob... Pa nisam vidio....
14 godina
neaktivan
FC Barcelona
Evo i Messi iz penala... 2:0, lakse se dise...
15 godina
FC Barcelona
Odlično odradjeno, sad se koncentrirati na Milan. Mora se popraviti realizacija,večeras je Athletic trebao otputovati kući sa bar 5 komada u mreži.
15 godina
FC Barcelona

najbolji potez sinoć:

16 godina
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...

najbolji potez sinoć:

If one day a meteor or comet will hit the earth i suggest we position Thiago under it, he will control that piece of rock just like that

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

najbolji potez sinoć:

podjeca me na ovo

{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.4.2012 15:53 (Logigamer).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona
17 godina
neaktivan
FC Barcelona
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.4.2012 12:52 (VirtUoso).
16 godina
VirtUoso kaže...

Sutra najvjerojatnije bez Xavija. 

Que pasa??

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Barca vs Real Madrid...2009-2011

15 godina

samo nam je to još trebalo,cijelu sezonu previše pehova sa ozljedama. Ali i Milan ima puno ozlijedjenih,možda čak i više,tako da smo na istom što se tiče toga.
15 godina
protjeran
antimadridista kaže...

samo nam je to još trebalo,cijelu sezonu previše pehova sa ozljedama. Ali i Milan ima puno ozlijedjenih,možda čak i više,tako da smo na istom što se tiče toga.

Koliko ja znam Pato, Abate i van Bommel su spremni za igru, jedino Silva ne može igrati.

LINK

“Todo el mundo sabe que soy Madridista de corazon, blanco hasta la muerte.”
15 godina
FC Barcelona
da,ali Thiago Silva je njima u ovoj utakmici najvažniji igrač,sigurno veliki izostanak kad je u pitanju takav branič,a gostuju na Nou Campu. Da on igra,siguran sam da bi bili još dosta bolji u obrani,a ovako će im faliti možda i najvažniji igrač,kao i nama Xavi. Za Pata nisam siguran da bi uopće i igrao bez obzira na ozljedu. Uglavnom,čeka nas uzbudljivih 90 minuta (ili 120).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ne mogu vjerovat koliko kladionice podcjenjuju Milan. 5 na X te 9.5 na pobjedu.

Igraci koji putuju u Barcelonu: Abbiati, Amelia, Piscitelli, Abate, Antonini, Bonera, De Sciglio, Mesbah, Mexes, Nesta, Zambrotta, Yepes, Ambrosini, Aquilani, Boateng, Emanuelson, Nocerino, Seedorf, El Shaarawy, Ibrahimovic, Maxi Lopez, Pato, Robinho

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.4.2012 16:31 (VirtUoso).
15 godina
FC Barcelona
da,koeficijent na pobjedu Barce 1.30, pa toliko bude nekad i kada igraju protiv nekih iz Primere na Nou Campu,ne razumijem čemu toliko podcjenjivanje.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Vec kofa na pobjedu Bayern nego Barce :S

Mes que un club!
16 godina
FC Barcelona

Trenutno je kvota 13 na pobjedu milana. Dođe mi da uplatim 20 kn na to pa barem da imam malu utjehu ako barca izgubi.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.4.2012 11:30 (sirka666).
15 godina
FC Barcelona

Dan odluke,sigurno utakmica sezone. Opet me pere ona nervoza pred utakmicu,dosad je kad je bilo tako uvijek završavalo dobro,valjda će i danas. {#}

17 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

Trenutno je kvota 13 na pobjedu milana. Dođe mi da uplatim 20 kn na to pa barem da imam malu utjehu ako barca izgubi.

To cu ja napravit.

15 godina
FC Barcelona

Dobre vijesti,Xavi je trenirao sa ekipom na posljednjem treningu uoči utakmice i možda ipak zaigra večeras.

16 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Haha, epic.

Umro sam od smijeha.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice