FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.818
|
čitano: 6.829.590
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

dvosjekli mac je sada na nou campu treba dati gol-dva a istodobno ne primit niti jedan jer ce onda biti gadno

Mes que un club!
15 godina
FC Barcelona
Mislim da je ovo bilo najbolje što Milan može ponuditi trenutno. Barca je bila konkretna,
falio je taj zadnji pas,ali vjerujem da će sve doći na svoje na Nou Campu.

btw. Beusan je rekao da je penal čist na Alexisu. I takodjer je rekao da je na Puyolu penal bio zbog onog povlačenja u 16m nakon kornera.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...
Mislim da je ovo bilo najbolje što Milan može ponuditi trenutno. Barca je bila konkretna,

btw. Beusan je rekao da je penal čist na Alexisu. I takodjer je rekao da je na Puyolu penal bio zbog onog povlačenja u 16m nakon kornera.

ali pobogu suci su za barcu..

17 godina
neaktivan
ExE123 kaže...

dvosjekli mac je sada na nou campu treba dati gol-dva a istodobno ne primit niti jedan jer ce onda biti gadno

Pa bude li 2:1 Barca ide dalje, zar ne? nikako da shvatim taj gol u gostima :$

antimadridista kaže...

Necemo se zalit. Da su htjeli pobijedit, zabili bi pogodak. A pogotka ni blizu u 2. pol., jedino nesto u 1..  

The only thing I put before me is do re.
16 godina
FC Barcelona

here we go again{#}

15 godina
neaktivan
Slazem se s Beusanom, ali sudac je ok odsudio. Bas sam danas citao da je sudac neki bogatas, nije njemu do mita i korupcije xD. Jbg cetvrtfinale je, nije lako suditi penal ako nisi 110% siguran.
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
17 godina

Nije penal, Alex se postavio da se Abiatti zabije u njega. Mogao ga je normalno preskočiti da je htio, i sam je znao da ne može stići tu loptu. Vidi se kako nogu ne diže već vuče po podu jer zna da će se sudariti.

3.14čka nažalost.

Dobra tekma, da je malo više sreće samo. Jako mi lijepa bila ta akcija gdje je/nije trebao biti sviran taj penal, odlično odigrano {#}

A i teren je bio neki katastrofa, svi su upadali i klizali se...

Sad na Camp Nou jedno 2,3 Messia komada i to je to {#}

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein
16 godina
VirtUoso kaže...
ExE123 kaže...

Pa bude li 2:1 Barca ide dalje, zar ne? nikako da shvatim taj gol u gostima :$

Šta imaš tu shvaćat lol? Ako je zbroj golova u te dvije utakmici izjednačen, prolazi onaj tko je zabio više golova u gostima.

1:1 npr. u barceloni, prolazi milan jer su zabili jedan gol u gostima. 2:2 opet milan itd.Ali 2:1 za barcelonu, prolazi barcelona jer je rezultat nakon te dvije tekme 2:1.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.3.2012 23:14 (Iggx).
15 godina
FC Barcelona

Mislim da je Barca osigurala prolaz jer, gledajući potpuno realno, Milan i nema nekakve šanse na Camp Nou kao ni bilo koja ekipa na svijetu.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Cestitke Milanu, stvarno je odigrao hrabro i rekao bih izvan svojih mogućnosti. Barca dosta indisponirana, nije igrala onaj svoj pressing, kao da je bila zadovoljna rezultatom. Prvo poluvrijeme još OK, ali drugo totalno atipično za barcu. Žao mi je što je Iniesta zamijenjen, Tello još nije igrač prevage. Težak posao na Camp Nou, jako varljiv rezultat.

15 godina
FC Barcelona
Nisam ni rekao da bi se na bilo što trebali žaliti,i rekao sam da je utakmica završila onako kako je trebala,samo prenosim ono što je rečeno u vezi sudaca. i btw. ne razumijem neke od vas što niste zadovoljni igrom,prilikama općenito ovom utakmicom. Pa bili smo konkreteniji,imali smo više prilika za gol,ali nije išlo u mrežu. Pa pobogu,igrali smo kod Milana u gostima,a ne kod neke ekipe iz Primere pa da se žalimo na lošu igru,uopće nije bilo loše,nimalo.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.3.2012 23:29 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Dobra tekma danas, Barca vidljivo bolja što je bilo i za očekivati. Milan iznad svog prosjeka danas. Barca je imala možda mrvicu oprezan pristup danas. I bolje da je tako krenula sa Keitom u prvoj da ne padnu neki glupi golovi. Ipak smo igrali na teškom gostovanju i 0-0 je povoljan rezultat za jedne i druge. Više za Barcu jer smo doma nepobjedivi ove sezone. Uf stvarno sam se bojao Ibre danas, ali bio je samo solidan ništa više. Messi na razini koliko je mogao.. Xavi i Iniesta su možda mogli bolje u nekim situacijama, pogotov Iniesta. Sanchez opet nedovoljno konkretan kada je najpotrebnije. Dobar je igrač, brz, eksplozivan, dobro se postavlja itd. No kada primi loptu je malo nesiguran u sebe. Tello je odličan, ali bez iskustva...Zasada je Pedro po meni bolja opcija s klupe barem za velike susrete. Tello je strašan igrač inače, ali nakon soliranja s loptom ne doda nego uvijek puca.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.3.2012 0:46 (Đapa club).
16 godina
FC Barcelona

Barcelona podnjela žalbu UEFA-i zbog lošeg terena u Milanu. IZVOR

15 godina
neaktivan
S potpunim opravdanjem. Ne smije biti ovakav teren u cetvrtfinalu Lige Prvaka. Lako sto su usporili Barcinu igru, vec se netko mogao ozlijediti...
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Neznam koji je smiso poslije utakmice podnjeti žalbu, to su trebali napraviti prije.

14 godina
neaktivan
foi kaže...
Jack Sparrow kaže...

Neznam koji je smiso poslije utakmice podnjeti žalbu, to su trebali napraviti prije.

Tek toliko da se Milanu da do znanja da sljedeči put toga nebude. Teren je stvarno bio užasan...sklizav i vrlo mokar..Milan je to znao i iskoristio tako što su imali kopačke za takve uvjete.

15 godina
FC Barcelona

Teren je bio katastrofa,to je isitna i odmah se primjetilo,ali mislim da to nije baš uzrok ovom rezultatu i nitko se nebi smio izvlačiti na te stvari. Ne vidim uopće problem,ako smo kvalitetnija ekipa,pokazat će se na Nou Campu i nema priče.

13 godina
...

Tek toliko da se Milanu da do znanja da sljedeči put toga nebude. Teren je stvarno bio užasan...sklizav i vrlo mokar..Milan je to znao i iskoristio tako što su imali kopačke za takve uvjete.

Daj stvarno ste pretjerali, pa naravno da je Milan znao da je teren mokar pa to je njihov teren, ali da su nosili "posebne" kopače, onda su te kopačke stvarno "posebne" pošto sam vidio da su više klizali u njima neg Barcelonini igrači. Ali stvarno tražiš dlaku u jajetu ato jer je ostalo 0-0. Gotovo, nije Barca dobila i kraj, netribaš pisati grčku dramu i detektivske priče, mislim FFS dude. -_-

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.3.2012 17:27 (Et_Tu_Brute?).
15 godina
Et_Tu_Brute? kaže...
...

Daj stvarno ste pretjerali, pa naravno da je Milan znao da je teren mokar pa to je njihov teren, ali da su nosili "posebne" kopače, onda su te kopačke stvarno "posebne" pošto sam vidio da su više klizali u njima neg Barcelonini igrači.

jednako su se klizali. Meni je najsmješniji bio Alves na desnoj strani,stalno je padao,kao da je na ledu igrao :D

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

The only thing I put before me is do re.
15 godina
VirtUoso kaže...

jučer je bio igrač utakmice,bar po mom mišljenju. Mene više uopće ne iznenađuje,usudio bi se reći da je trenutno najbolji zadnji vezni na svijetu. Možda u nekom drugom klubu nebi bio ni približno ovakav igrač,ali tu i leži ta moć Barce,kao ekipa su nevjerojatno dobro izbalansirani i organizirani. Jučer me fascinirao onaj njegov lažnjak kad je izbacio Seedorfa,samo se okrenuo oko njega kao da ga nema. A ovo mi je njegov najbolji potez :D

13 godina
FC Barcelona

Vidio sam davno u ovoj temi da je netko postao sliku u kojoj si mogao rotirati i vidjeti cijeli stadion Camp nou, ono oko jedne osi si vrtio i vidio sve na stadionu kao da stojiš na toj poziciji i gledaš :). I mislim da se čula Barcelonina himna ili neka poznatija pjesma koju su navijači pjevali. Bio bi veoma zahvalan ako postate taj link.... BTW. Mislim da je @antimadridista postao tu sliku.

15 godina
Et_Tu_Brute? kaže...

Vidio sam davno u ovoj temi da je netko postao sliku u kojoj si mogao rotirati i vidjeti cijeli stadion Camp nou, ono oko jedne osi si vrtio i vidio sve na stadionu kao da stojiš na toj poziciji i gledaš :). I mislim da se čula Barcelonina himna ili neka poznatija pjesma koju su navijači pjevali. Bio bi veoma zahvalan ako postate taj link.... BTW. Mislim da je @antimadridista postao tu sliku.

to je bilo na ovom linku,ali izgleda da ne radi više:

http://www.lafotoquegira.com/FCB/mundodeportivo.swf

15 godina
neaktivan
FC Barcelona
Mes que un Club! FCBarcelona!
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.3.2012 22:32 (PLASMAorLCD).
15 godina
FC Barcelona

vjerojatno znate kakva nas utakmica čeka u subotu. Biti ili ne biti što se tiče lige protiv Bilbaa kojeg ste imali priliku gledati večeras,a i protiv Uniteda. Nimalo lagan posao,nadam se da ova utakmica sa Milanom nije previše ispraznila igrače,jer pobjeda je ono što se mora izboriti. Istina da igramo na domaćem terenu,ali protiv njih je uvijek nezgodno,pogotovo će biti ove sezone kad imaju odličnu ekipu. Inače meni poslije Barce oduvijek najdraži klub,strašnu ekipu imaju,onaj Muniain će biti zvijer u budućnosti.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.3.2012 0:22 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Taj mali munain je vec sad "zvjer"{#}

When you are halfway up,you are always halfway down
16 godina
Et_Tu_Brute? kaže...

ovo?

http://especiales.lainformacion.com/panoramicas/barcelona-realmadrid-coparey/

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Milan neam razloga dolaziti na Nou Camp,da Barcelona u četvrt finalu LIGE PRVAKA izgubi na NOU CAMP-u hahahah ?!

Dr.Z
15 godina
FC Barcelona

Tko kaže da treba izgubit.

14 godina
neaktivan
Dr.Z kaže...

Milan neam razloga dolaziti na Nou Camp,da Barcelona u četvrt finalu LIGE PRVAKA izgubi na NOU CAMP-u hahahah ?!

Milanu je dovoljno neriješeno osim u slučaju 0-0 onda slijede produžetci.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice