Da oni igraju s 3 postavom, a samo je Ibro iz prve postave u napadu nebi bio siguran u barcinu pobjedu. Btw igra li Puyol vcrs bez njega smo devastirani totalno u obrani
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
Abbiati na vratima,obrana: nesta,mexes,zambrotta,bonera ,sredina: ambrosiin,seedorf,nocerino,boateng , napad: Ibro I robihno............ i po vama milan desetkovan!!!!!?????
Sry za double post
evo najvjerojatnije postave za večeras,Milan uopće nije u toliko "lošem" sastavu kako se govorilo,jedino su dosta oslabljeni na bočnim pozicijama:
5:0 za Barcelonu. Het trik Messija, lob Xavija i "krumpir" Sancheza.
Nadam se da je teren dobar. Citaj: trava podsisana.

Početni sastavi:
Barcelona: Valdes,Alves,Pique,Mascherano,Puyol,Busquets,Xavi,Keita,Alexis,Iniesta i Messi.
Milan: Abbiati,Bonera,Nesta,Mexes,Antonini,Nocerino,Ambrosini,Seedorf,Boateng i Ibrahimović.
ma to su one situacije kad su utakmice neizvjesne pred kraj,pa Messi kaže "dosta za*ebancije" i riješi sve sam. 
Svega ima, samo gola nema.
Predobra utakmica,ali teren katastrofa. Ne sjećam se da sam ikad vidio da je bio lošiji teren na San Siru nego večeras.
edit: i rekao bi da smo zakinuti za penal,ali ok.
Kao da su na ledu. Imam osjećaj da zbog toga dosta sama igra Barce pati.
Predobra utakmica,ali teren katastrofa. Ne sjećam se da sam ikad vidio da je bio lošiji teren na San Siru nego večeras.
Sta sam ti ja rekao. Evo kaze ovaj da su najvjerojatnije natopili teren. Ako je to istina, pa gdje to ima... Takve stvari treba zabranit.
Sta sam ti ja rekao. Evo kaze ovaj da su najvjerojatnije natopili teren. Ako je to istina, pa gdje to ima... Takve stvari treba zabranit.
to su napravili i u Londonu 2005. kad su igrali protiv Chelsea. Neznam baš jeli namjerno,ali nekako mi je nelogično da inače kvalitetan teren bude u ovakvom stanju.
gori je bio teren kad su igrali sa arsenalom, ko da se korida na njemu održavala.
al jbg, ak milan može igrati na takvome terenu, može i barcika.
Što mislite o situaciji Alexis vs. Abbiati?
Mislim da je uredno svirano.
ja gledam baš komentare,neki kažu da je prekršaj za penal,neki da nije. Kad se gleda,Abbiati je stvarno pokupio i srušio Alexisa,tako da milim da sudac nebi uopće pogriješio da je svirao penal,ali mislim da je pustio jer je lopta bila dalje.
Eh moraš znati da Milan isto igra na tom terenu, nisu ni oni imuni na vodu i klizav teren. Same špekulacije, mogli su reći i da nisu namjerno "šišali" travu pa da sabotiraju Barcin stil. A za mene zasada odlicno poluvrijeme, dosta prilika sa obe strane iako je Barca dominantnija, i tko god dobije meni drago, Barca i Milan su mi dva najdraža kluba. :)
ja gledam baš komentare,neki kažu da je prekršaj za penal,neki da nije. Kad se gleda,Abbiati je stvarno pokupio i srušio Alexisa,tako da milim da sudac nebi uopće pogriješio da je svirao penal,ali mislim da je pustio jer je lopta bila dalje.
Treba čekat oko sokolovo.
Dosadno 2. poluvrijeme.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Pa i nije.... Nisam znao da ako se neki klub brani da odmah zasluzuje izgubljenu utakmicu, j sam zadovoljan iako je barca bila spora što je malo neobično za nju.... Imam jedino manje primjede na sudca zbog kojeg su obadvije strane oštećene u nekim trenutcim. (I moram priznati da mi je žao mi je što netko nije zabio gol večeras.) A čitao sam ovdje da će ostati 5-1 za Barcu? :) I da zaboravih napisati, Barca je bila "dominantnija" zasluženo.
Villa, Pedro u formi > Sanchez