FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.818
|
čitano: 6.828.948
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Da oni igraju s 3 postavom, a samo je Ibro iz prve postave u napadu nebi bio siguran u barcinu pobjedu. Btw igra li Puyol vcrs bez njega smo devastirani totalno u obrani

Mes que un club!
15 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Evo taman vidim sliku iz El Mundo Deportiva, objavili postave, na slici je on lijevi bek.
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Abbiati na vratima,obrana: nesta,mexes,zambrotta,bonera ,sredina: ambrosiin,seedorf,nocerino,boateng , napad: Ibro I robihno............ i po vama milan desetkovan!!!!!?????

Sry za double post

Mes que un club!
15 godina
neaktivan
Nije double :P ma nije desetkovan jer su to svejedno kvalitetni igraci, ali jedno 15% su slabiji nego inace, po mom misljenju. Svejedno Barca treba oprezno veceras, napad im je opasan, pogotovo Boateng i Ibra.
15 godina
FC Barcelona

evo najvjerojatnije postave za večeras,Milan uopće nije u toliko "lošem" sastavu kako se govorilo,jedino su dosta oslabljeni na bočnim pozicijama:

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.3.2012 16:43 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

5:0 za Barcelonu. Het trik Messija, lob Xavija i "krumpir" Sancheza.

The only thing I put before me is do re.
15 godina
neaktivan
Aj jedanput ti je vec prosla prognoza mozda ce i ovaj put. :D
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nadam se da je teren dobar. Citaj: trava podsisana.

{#}

15 godina
FC Barcelona

Početni sastavi:

Barcelona: Valdes,Alves,Pique,Mascherano,Puyol,Busquets,Xavi,Keita,Alexis,Iniesta i Messi.

Milan: Abbiati,Bonera,Nesta,Mexes,Antonini,Nocerino,Ambrosini,Seedorf,Boateng i Ibrahimović.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

\

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.3.2012 20:14 (VirtUoso).
15 godina
neaktivan
Ocito pokupi nitro negdje pri kraju utakmice :D
15 godina
FC Barcelona

ma to su one situacije kad su utakmice neizvjesne pred kraj,pa Messi kaže "dosta za*ebancije" i riješi sve sam. {#}

15 godina
neaktivan
Odlicna utakmica, ali Barca treba brze zavrsavati akcije, tj.jace ici na gol. Ali bit ce bolje, bit ce golova...
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Svega ima, samo gola nema. 

15 godina
FC Barcelona

Predobra utakmica,ali teren katastrofa. Ne sjećam se da sam ikad vidio da je bio lošiji teren na San Siru nego večeras.

edit: i rekao bi da smo zakinuti za penal,ali ok.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.3.2012 21:37 (antimadridista).
16 godina
FC Barcelona

Kao da su na ledu. Imam osjećaj da zbog toga dosta sama igra Barce pati.

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.3.2012 21:40 (sinister_axe).
17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Predobra utakmica,ali teren katastrofa. Ne sjećam se da sam ikad vidio da je bio lošiji teren na San Siru nego večeras.

Sta sam ti ja rekao. Evo kaze ovaj da su najvjerojatnije natopili teren. Ako je to istina, pa gdje to ima... Takve stvari treba zabranit.

15 godina
VirtUoso kaže...
antimadridista kaže...

Sta sam ti ja rekao. Evo kaze ovaj da su najvjerojatnije natopili teren. Ako je to istina, pa gdje to ima... Takve stvari treba zabranit.

to su napravili i u Londonu 2005. kad su igrali protiv Chelsea. Neznam baš jeli namjerno,ali nekako mi je nelogično da inače kvalitetan teren bude u ovakvom stanju.

15 godina
FC Barcelona

gori je bio teren kad su igrali sa arsenalom, ko da se korida na njemu održavala.

al jbg, ak milan može igrati na takvome terenu, može i barcika.

15 godina
FC Barcelona

Što mislite o situaciji Alexis vs. Abbiati?

17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Mislim da je uredno svirano.

15 godina
VirtUoso kaže...
antimadridista kaže...

ja gledam baš komentare,neki kažu da je prekršaj za penal,neki da nije. Kad se gleda,Abbiati je stvarno pokupio i srušio Alexisa,tako da milim da sudac nebi uopće pogriješio da je svirao penal,ali mislim da je pustio jer je lopta bila dalje.

13 godina
VirtUoso kaže...
antimadridista kaže...

Eh moraš znati da Milan isto igra na tom terenu, nisu ni oni imuni na vodu i klizav teren. Same špekulacije, mogli su reći i da nisu namjerno "šišali" travu pa da sabotiraju Barcin stil. A za mene zasada odlicno poluvrijeme, dosta prilika sa obe strane iako je Barca dominantnija, i tko god dobije meni drago, Barca i Milan su mi dva najdraža kluba. :)

15 godina
neaktivan
Zamjena koju sam ocekivao, Tello umjesto Inieste.
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
VirtUoso kaže...
antimadridista kaže...

ja gledam baš komentare,neki kažu da je prekršaj za penal,neki da nije. Kad se gleda,Abbiati je stvarno pokupio i srušio Alexisa,tako da milim da sudac nebi uopće pogriješio da je svirao penal,ali mislim da je pustio jer je lopta bila dalje.

Treba čekat oko sokolovo.

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Dosadno 2. poluvrijeme.

15 godina
neaktivan
Ala Barca sje*ala kladionicu, sad sutra nemoram pratit europsku ligu :)... a trebala je Barca dobit, samo ovi se brane...auuu...
15 godina
FC Barcelona
Odličan je Milan bio,nisam očekivao da mogu odigrati ovako dobru utakmicu sa puno trčanja i pokrivanja,s obzirom na starost njihove ekipe. Ovog sam se i pribojavao,nadao sam se postignutom golu u gostima,ali ništa od toga nažalost,kao da je falio taj zadnji pas s kojim bi ih otvorili. Oni su isto imali svoje prilike,ali mislim da je Barca bila konkretnija cijelu utakmicu. Sve u svemu solidna utakmica,nedostajali su samo golovi.
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.3.2012 22:48 (antimadridista).
13 godina
N3N0 kaže...
Ala Barca sje*ala kladionicu, sad sutra nemoram pratit europsku ligu :)... a trebala je Barca dobit, samo ovi se brane...auuu...

Pa i nije.... Nisam znao da ako se neki klub brani da odmah zasluzuje izgubljenu utakmicu, j sam zadovoljan iako je barca bila spora što je malo neobično za nju.... Imam jedino manje primjede na sudca zbog kojeg su obadvije strane oštećene u nekim trenutcim. (I moram priznati da mi je žao mi je što netko nije zabio gol večeras.) A čitao sam ovdje da će ostati 5-1 za Barcu? :) I da zaboravih napisati, Barca je bila "dominantnija" zasluženo.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.3.2012 22:44 (Et_Tu_Brute?).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Villa, Pedro u formi > Sanchez

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice