FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.818
|
čitano: 6.829.597
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Cini se da nece igrati Silva, Abate, Robinho, Pato, Van Bommel. Skoro pola tima fali, tako da iako sam veliki navijac Milana ne ocekujem bas previse da ce proci.

17 godina
FC Barcelona

Jako dobar i zanimljiv članak gdje se pokazuje ko tu koga...
http://www.barcabalkan.com/news/read/2986/KOLUMNA-Real-Madrid-pokraden-Barcelona-pogurana  

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.3.2012 23:42 (Balvan8).
16 godina
Re: FC Barcelona
Balvan8 kaže...

Jako dobar i zanimljiv članak gdje se pokazuje ko tu koga...
http://www.barcabalkan.com/news/read/2986/KOLUMNA-Real-Madrid-pokraden-Barcelona-pogurana  

Već je bilo nekoliko članaka. I stalno je isti zaključak.

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ja jedini zakljucak koji mogu izvuci da suci kradu Penal Madrida je da Penal Madrid kupi utakmicu,a ne pobijede i pokradu ih za lovu,drugih objasnjenja nema......

17 godina
FC Barcelona

Al ovaj dio mi stvarno nije jasan.

"Ozil je dobio jednu utakmicu kazne. Ramos nijednu. Rui Faria tek dvije, iako je mu je ovo već 4. put da je isključen ove sezone. Ronaldo uopće nije spomenut. A poseban „dribling“ je disciplinska komedija, pardon, komisija, izvela u slučaju Mourinha i Pepea - naime u pravilniku stoji kako institut „uvrede“ nosi sa sobom 4-12 utakmica kazne, a i Pepe i Mourinho su, ponavljam, usto i recidivisti. Međutim, u pravilniku postoji i institut „prijezira“, te je višestruko „k****n sine“ upravo tako procijenjeno - kao „prijezir“ a ne „uvreda“. Eto, da i to doznamo - „k****n sine“ nije uvreda."

Ako to nije uvreda neznam šta je!?

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.3.2012 0:40 (Balvan8).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Frende postoje dva seta pravila:za barcu (sve ostale klubove) i za penal,barci se sude nepostojeca zaleda,ponistavaju regularni golovi,daju neposteni kartoni,ne sude cisti penali,e sad s druge strane penalu se daju nepostojeci penali,golovi iz zaleda,masakriranje protivnika,vrijedanje sudaca,ugl sta god treba da pobijede

17 godina
Logigamer kaže...

Frende postoje dva seta pravila:za barcu (sve ostale klubove) i za penal,barci se sude nepostojeca zaleda,ponistavaju regularni golovi,daju neposteni kartoni,ne sude cisti penali,e sad s druge strane penalu se daju nepostojeci penali,golovi iz zaleda,masakriranje protivnika,vrijedanje sudaca,ugl sta god treba da pobijede

Ali ono što je najbitnije u cijeloj toj priči je da se mi i dalje držimo, te da nije bilo one ozljede Inieste (mj dana), Sancheza ( 2 mj mislim) ili bar da se Villa nije ozljedio tako gadno, vjerojatno bi bili na prvom mjestu i nama bi real gledao u leđa i nema toga suca koji bi im pomogao tada!! {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.3.2012 0:39 (Balvan8).
15 godina
FC Barcelona

Što se tiče utakmice sa Milanom,ja bi bio zadovoljan i remijem u prvoj utakmici,ali sa postignutim golom. Milan je ipak Milan i glupo je očekivati sigurnu pobjedu tamo bez obzira što oni imaju puno ozljedenih igrača. Vjerujem da će niti otvorena utakmica sa obje strane i puno prilika i golova,nešto slično kao ona u grupnoj fazi.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.3.2012 8:36 (antimadridista).
15 godina
Balvan8 kaže...

Al ovaj dio mi stvarno nije jasan.

"Ozil je dobio jednu utakmicu kazne. Ramos nijednu. Rui Faria tek dvije, iako je mu je ovo već 4. put da je isključen ove sezone. Ronaldo uopće nije spomenut. A poseban „dribling“ je disciplinska komedija, pardon, komisija, izvela u slučaju Mourinha i Pepea - naime u pravilniku stoji kako institut „uvrede“ nosi sa sobom 4-12 utakmica kazne, a i Pepe i Mourinho su, ponavljam, usto i recidivisti. Međutim, u pravilniku postoji i institut „prijezira“, te je višestruko „k****n sine“ upravo tako procijenjeno - kao „prijezir“ a ne „uvreda“. Eto, da i to doznamo - „k****n sine“ nije uvreda."

Ako to nije uvreda neznam šta je!?

Pa pisalo je u novinama da je majka ovog suca prostitutka. Po tome kak može ovo biti uvreda?

17 godina
FC Barcelona
'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein
16 godina
antimadridista kaže...

Što se tiče utakmice sa Milanom,ja bi bio zadovoljan i remijem u prvoj utakmici,ali sa postignutim golom. Milan je ipak Milan i glupo je očekivati sigurnu pobjedu tamo bez obzira što oni imaju puno ozljedenih igrača. Vjerujem da će niti otvorena utakmica sa obje strane i puno prilika i golova,nešto slično kao ona u grupnoj fazi.

Barca će vjerojatno dominirat, ali nije da se treba opustit, jedna - dvi kontre i eto ti. To su talijani, znaju oni tako igrat.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
15 godina
FC Barcelona

Napokon malo dobrih vijesti što se tiče ozljeda i kartona. Afellay u srijedu vjerojatno putuje sa ekipom u Milan i možda čak i upiše prve minute nakon teške ozljede u 9.mjesecu. {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.3.2012 16:32 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Baš bi volio da Affelay zaigra. Utakmica će biti ili čvrsta ili će se Milan raspast. 

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Istina da Milanu fali pola ekipe ,ali bit ce svejedno teska tekma

Mes que un club!
17 godina
ExE123 kaže...

Istina da Milanu fali pola ekipe ,ali bit ce svejedno teska tekma

Koliko god da im fali igrača s njima nikada nije lagano igrat.

16 godina
Pero Dinamit kaže...

Ovo torresovo nije dajvanje iako izgleda tako. Gledao sam tu utakmicu i bilo je kontakta (koljeno-noga) pa se sapleo nogom od nogu i pao. Nije važno za temu, ali mi je smiješno gledat sad taj gif. Tko zna koliko ima takvih situacija gdje se izvuće gif ili video sniman s jedne strane, a ustvari se uopće ne kuži prava istina.

14 godina
neaktivan
Najjaci je onaj sa snajperistom... xD
16 godina
FC Barcelona

Ak su stavili Busquetsa kak škilji, onda trebaju i Pepea. {#}

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
14 godina
neaktivan
sinister_axe kaže...

Ak su stavili Busquetsa kak škilji, onda trebaju i Pepea. {#}

a tek drogbu....

inace za torresa ja vidim da je sam sebi zapeo o nogu,mala nespretnost ali dive nije

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

mislim da će daleko napetija borba za polufinale bit između benfice i chelse nego barcelone i milana

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

ISkreno da vam kazem vcrs me nebi cudila pobjeda Milana ili nekakav X

Mes que un club!
15 godina
ExE123 kaže...

ISkreno da vam kazem vcrs me nebi cudila pobjeda Milana ili nekakav X

pa naravno da me nebi čudilo,pa ne igramo protiv Intera iz Zaprešića.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

a s obzirom da im fali pola ekipe zacudilo bi me sve osim pobjede...

15 godina
FC Barcelona

ne vidim razlog zbog kojeg ste vi tako uvjereni u sigurnu pobjedu Barce večeras. Pa ti ozlijeđeni igrači nemoraju ništa značiti,sigurno imaju kvalitetnih koji ih mogu zamijeniti. To je četvrtfinale LP,dati će 200% sebe svaki igrač,mislim da vi niste svjesni težine utakmice.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

a cujes oni imaju propuh u obrani a mi imamo lea

15 godina
Logigamer kaže...

a cujes oni imaju propuh u obrani a mi imamo lea

imaju i oni Ibru,dovoljno je da ti samo to kažem i da vidiš da nas mogu ugroziti.

15 godina
neaktivan
Veceras dobivaju dva FCB-a :) optimizam, samo optimizam!
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
15 godina
FC Barcelona

Seedorf: "kako zaustaviti Messija? Molitva može pomoći."

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.3.2012 16:45 (antimadridista).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice