FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.811
|
čitano: 6.694.345
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: FC Barcelona
trap kaže...

Podatak je točan, ali igra se još utakmica na Camp Nou... :)

Hoću reći, sve si točno napisao. :D

ako je to razlog zbog kojeg sam pogriješio,onda se nismo razumjeli.

Naime,ja smatram da je jedini način da osvojimo Primeru taj da pobijedimo Real,to je korak koji se mora napraviti. Ako se to ne napravi,uzalud nam i međusobni dvoboji kad će oni imati više bodova.

A ako ih pobijedimo,to znači da smo bolji i u međusobnim dvobojima. Nadam se da ste sad razumjeli.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.3.2012 1:13 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

treba napomenuti i da u slučaju izjednačenog broja bodova na kraju prvenstva,prvak je Barcelona zbog međusobnih susreta.

O cemu ti trabunjas covjece dragi,real ima 6+ i utakmicu s barcelonom sta ti to vec upisao pod pobjedu? {#}

A cuj shvacam ja vas fanove vi se samo nadati mozete nada je jedino sta je ostalo  od lige ove godine:)

When you are halfway up,you are always halfway down
15 godina
carcharodon kaže...
antimadridista kaže...

treba napomenuti i da u slučaju izjednačenog broja bodova na kraju prvenstva,prvak je Barcelona zbog međusobnih susreta.

O cemu ti trabunjas covjece dragi,real ima 6+ i utakmicu s barcelonom sta ti to vec upisao pod pobjedu? {#}

A cuj shvacam ja vas fanove vi se samo nadati mozete nada je jedino sta je ostalo  od lige ove godine:)

Pomalo..istopit će se i tih 6+ kao i onih 10+...

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
15 godina
carcharodon kaže...
antimadridista kaže...

ja govorim o tome da ako ne pobijedimo Real,od nasloa sigurno ništa,to je preduvjet. A ako bude pobijeda nad Realom,to znači automatski i da smo bolji u međusobnim omjerima. Jeli sad jasnije ili treba crtati?

a ti zaista tih 6 bodova smatraš toliko velikom prednosti? treba napomenuti i da je Real u velikom padu forme,a Barce se samo diže.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.3.2012 8:20 (antimadridista).
15 godina
FC Barcelona

Baš mi je drago šta ih je malo potkralo, nisu sve ni sazlužili ali eto...može sudac "pogriješit" i u korist drugih a ne samo njih.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pa nije istina da su u velikom padu forme:)

Nesretno su zadnje dvje utakmice izgubili bodove sto zbog katastrofalnog sudenja sto zbog invidualnih gresaka,i 6 bodova je i dalje ogromna razlika,za sad ako ne kiksaju opet{#}

When you are halfway up,you are always halfway down
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Zaista je frustrirajuće slušati Realovce o lošem suđenju. Čisto mi se bljuje. Kako imate obzira pozivati se na suđenje??

Klasika, jedno prosipanje bodova i odmah raditi teoriju zavjere kako su suci protiv njih. Ostavite suce na miru, zašto uvijek njih stavljate u prvi plan kad dođe do poraza ili remija. Tražite krivca u svojim redovima. Zadnja dva slobodnjaka, dva gola..

Čak i oni pravi navijači Reala ( neki od mojih prijatelja ) su ogorčeni na sadašnje vođenje kluba. Očito je klub zaboravio na fair play i da se protivniku čestita poslije utakmice bez obzira na ishod. Samo pokazuju da su pod velikim pritiskom i koliko se zapravo boje Barcelone. Samo mala opaska, podsjećam na težak raspored Reala gde ih očekuje Valencia, Sevilla, Bilbao, At. Madrid, Barca..

Nije ni čudo što je voda u ušima.. 

14 godina
neaktivan
mxmy kaže...

Zaista je frustrirajuće slušati Realovce o lošem suđenju. Čisto mi se bljuje. Kako imate obzira pozivati se na suđenje??

Klasika, jedno prosipanje bodova i odmah raditi teoriju zavjere kako su suci protiv njih. Ostavite suce na miru, zašto uvijek njih stavljate u prvi plan kad dođe do poraza ili remija. Tražite krivca u svojim redovima. Zadnja dva slobodnjaka, dva gola..

Čak i oni pravi navijači Reala ( neki od mojih prijatelja ) su ogorčeni na sadašnje vođenje kluba. Očito je klub zaboravio na fair play i da se protivniku čestita poslije utakmice bez obzira na ishod. Samo pokazuju da su pod velikim pritiskom i koliko se zapravo boje Barcelone. Samo mala opaska, podsjećam na težak raspored Reala gde ih očekuje Valencia, Sevilla, Bilbao, At. Madrid, Barca..

Nije ni čudo što je voda u ušima.. 

Šta reći? Barcelona je kreirala raspored utakmica... xD

16 godina
FC Barcelona

Meni je danas kolega iz razreda koji također navija za Real rekao da su ove i trebali izgubiti da se malo razbude, jer zadnjih nekoliko tekmi nikako nisu odigrali.

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
15 godina
protjeran
sinister_axe kaže...

Meni je danas kolega iz razreda koji također navija za Real rekao da su ove i trebali izgubiti da se malo razbude, jer zadnjih nekoliko tekmi nikako nisu odigrali.

E, točno to.Nakon što su imali dugi niz neporaženosti trebao im je dokaz da se moraju spustiti na zemlju.Usljedio je taj pad forme i sad je za vidjeti hoće li ova 2 kiksa probuditi momčad ili će sve pasti u vodu.

“Todo el mundo sabe que soy Madridista de corazon, blanco hasta la muerte.”
17 godina
Floda kaže...
sinister_axe kaže...

E, točno to.Nakon što su imali dugi niz neporaženosti trebao im je dokaz da se moraju spustiti na zemlju.Usljedio je taj pad forme i sad je za vidjeti hoće li ova 2 kiksa probuditi momčad ili će sve pasti u vodu.

real se previse zaje8aje... iker 2-3 utakmice sav nikakav

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
FC Barcelona
Ovim putem još jednom molim da me se ne proziva iz "suprotnog tabora" gdje nisam riječi napisao nakon jučerašnje utakmice,ali naravno neki su uvijek raspoloženi za svađu. Zar vam je tako teško ostaviti mene van vaše rasprave,ovo se događa već 5.put. A zanimljiva stvar je da me uvijek proziva jedan te isti klinjo. Momak,nađi si život.

Hvala.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.3.2012 20:01 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Ovim putem još jednom molim da me se ne proziva iz "suprotnog tabora" gdje nisam riječi napisao nakon jučerašnje utakmice,ali naravno neki su uvijek raspoloženi za svađu. Zar vam je tako teško ostaviti mene van vaše rasprave,ovo se događa već 5.put. Ne želim da mi se nick više pojavljuje u temi o jednoj zločinačkoj organizaciji.

Hvala.

Ponovno govoriš više o sebi nego o real madridu. Stvarno si prevršio svaku mjeru

15 godina
FC Barcelona
mislim da je Real puno toga rekao o sebi u ovoj sezoni. Ni prije ove sezone ih nisam podnosio,ali ovo što se događa ove sezone je samo za gledati i smijati se.
pročitajte malo strane medije od jučer,komentare u njima,npr. kao Goal.com ili Eurosport. Pa ljudi se smiju na igrače i vodstvo Reala,govore da su priredili pravi cirkus. opet mi ne odgovarate na pitanje,zašto me se konstantno proziva u vašoj temi? ja imam svoje mišljenje i ne nabijam ga vama na nos u vašoj temi,a vi mene tamo prozivate i pišete gluposti. Pa se zapitajte malo kakve ste vi to osobe. Da se razumijemo,ne svi. Prepoznat će se oni o kojima govorim. Možda sam sad malo i pretjerao i rekao ono što ne mislim zapravo,ali kad sam čuo da sam opet prozvan,naživciralo me totalno.
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.3.2012 19:54 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Ovim putem još jednom molim da me se ne proziva iz "suprotnog tabora" gdje nisam riječi napisao nakon jučerašnje utakmice,ali naravno neki su uvijek raspoloženi za svađu. Zar vam je tako teško ostaviti mene van vaše rasprave,ovo se događa već 5.put. Ne želim da mi se nick više pojavljuje u temi o jednoj zločinačkoj organizaciji. A zanimljiva stvar je da me uvijek proziva jedan te isti klinjo. Momak,nađi si život.

Hvala.

Navijač sam Barcelone i tvoji postovi su često realni (ovu temu i temu o Realu pratim već neko vrijeme), ali nekad stvarno pretjeruješ. Često provociraš i vadiš rečenice iz konteksta, a kada ti netko kaže da je tako ti odgovoriš kako si ti realan i kako nikoga ne vrijeđaš. Ne vrijeđaš nikoga direktno, istina, ali konstantno suptilno pod*ebavaš. Volim i ja Barcelonu, ali daj se malo smiri. Kad ti netko kaže da si glup onda govoriš kako oni tebe bezveze napadaju i kako ne mogu pobiti tvoje argumente, a ako ih pobiju onda je za tu informaciju kriv netko drugi - npr. vijest o tome kako C. Ronaldo nije zabio niti jedan gol iz slobodnjaka ove godine, ljudi te videosnimkama uvjere da je, a ti kažeš da su krive novine koje to objavljuju. Karakterom me podsjećaš na C. Ronalda. Provociraš, a čim netko napadne "plačeš".

I svi vi koji tvrdite da su Real ili Barcelona kupili, namjestili ligu i sl. ste debili. Suđenje je loše cijelu sezonu, ne zato što je netko podmitio suca, već zato što su suci u La Ligi jednostavno - katastrofa.

Vezano za utakmicu Villarreal - Real Madrid jučer, sudac nije sudio baš toliko na štetu Reala. Sudio je užasno, ali na štetu oba kluba i nogometa općenito.

Trebala su biti suđena dva penala za Villarreal.  http://i1111.photobucket.com/albums/h477/intermania71/vil.gif

Pepe pred kraj poluvremena nije trebao dobiti žuti karton. Ruben nije dobio dva žuta, trebao je, ali je umjesto njega prvi puta upisan Cani. Ramos je potpuno opravdano isključen, Ozil je trebao dobiti samo žuti karton. Mourinho opravdano isključen. Slobodnjaka na Senni nije bilo, ali to nije opravdanje za primljen gol.

Gade mi se Ramos, Pepe i Mourinho. Tolika bahatost i arogancija, čim gube počnu se tući. Uništavaju nogomet. 

Iako zuja tvrdi suprotno, Real je u blagom padu forme. Pa prije 3 tjedna bi ovaj isti Villarreal demolirali 5-0. Ne znači to sad da će izgubiti svaku utakmicu, ali s obzirom na teška gostovanja Reala smatram da se Primera itekako zakomplicirala. 

15 godina
FC Barcelona
priznajem da sam prije znao provocirati u njihovoj temi,ali sad se više ne događa,niti će se ponoviti. Dok oni stalno tamo mene prozivaju i pišu gluposti,bez da ja riječi kažem,a usput i redovito ovdje u ovoj temi provociraju. Jeli to u redu? ako nešto imate protiv mene,napišite mi izravno u PP,a ne me prozivati tamo gdje nisam ništa napisao.
Ono jučer sa slobodnjacima C.Ronalda, ja sam stavio link u kojem piše da nije zabio niti jedan. Onda je Zuja stavio video i priznao sam da je zabio,što sam trebao napraviti? Otkud da ja znam jeli tamo pisala istina? i još jedna stvar koja me smeta,sad ti njima nemožeš nikako dokazati da su bila dva penala za Villarreal,oni to odmah izbrišu iz glave kao da se nije dogodilo uopće i onda pričaju o nekakvoj krađi.
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.3.2012 20:25 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona
The only thing I put before me is do re.
13 godina
neaktivan
autobus kaže...
antimadridista kaže...
Ovim putem još jednom molim da me se ne proziva iz "suprotnog tabora" gdje nisam riječi napisao nakon jučerašnje utakmice,ali naravno neki su uvijek raspoloženi za svađu. Zar vam je tako teško ostaviti mene van vaše rasprave,ovo se događa već 5.put. Ne želim da mi se nick više pojavljuje u temi o jednoj zločinačkoj organizaciji. A zanimljiva stvar je da me uvijek proziva jedan te isti klinjo. Momak,nađi si život.

Hvala.

Navijač sam Barcelone i tvoji postovi su često realni (ovu temu i temu o Realu pratim već neko vrijeme), ali nekad stvarno pretjeruješ. Često provociraš i vadiš rečenice iz konteksta, a kada ti netko kaže da je tako ti odgovoriš kako si ti realan i kako nikoga ne vrijeđaš. Ne vrijeđaš nikoga direktno, istina, ali konstantno suptilno pod*ebavaš. Volim i ja Barcelonu, ali daj se malo smiri. Kad ti netko kaže da si glup onda govoriš kako oni tebe bezveze napadaju i kako ne mogu pobiti tvoje argumente, a ako ih pobiju onda je za tu informaciju kriv netko drugi - npr. vijest o tome kako C. Ronaldo nije zabio niti jedan gol iz slobodnjaka ove godine, ljudi te videosnimkama uvjere da je, a ti kažeš da su krive novine koje to objavljuju. Karakterom me podsjećaš na C. Ronalda. Provociraš, a čim netko napadne "plačeš".

I svi vi koji tvrdite da su Real ili Barcelona kupili, namjestili ligu i sl. ste debili. Suđenje je loše cijelu sezonu, ne zato što je netko podmitio suca, već zato što su suci u La Ligi jednostavno - katastrofa.

Vezano za utakmicu Villarreal - Real Madrid jučer, sudac nije sudio baš toliko na štetu Reala. Sudio je užasno, ali na štetu oba kluba i nogometa općenito.

Trebala su biti suđena dva penala za Villarreal.  http://i1111.photobucket.com/albums/h477/intermania71/vil.gif

Pepe pred kraj poluvremena nije trebao dobiti žuti karton. Ruben nije dobio dva žuta, trebao je, ali je umjesto njega prvi puta upisan Cani. Ramos je potpuno opravdano isključen, Ozil je trebao dobiti samo žuti karton. Mourinho opravdano isključen. Slobodnjaka na Senni nije bilo, ali to nije opravdanje za primljen gol.

Gade mi se Ramos, Pepe i Mourinho. Tolika bahatost i arogancija, čim gube počnu se tući. Uništavaju nogomet. 

Iako zuja tvrdi suprotno, Real je u blagom padu forme. Pa prije 3 tjedna bi ovaj isti Villarreal demolirali 5-0. Ne znači to sad da će izgubiti svaku utakmicu, ali s obzirom na teška gostovanja Reala smatram da se Primera itekako zakomplicirala. 

{#}Pratiš te teme jedan dan.

13 godina
neaktivan
Galactico kaže...

Pa ne moram biti registriran da bih čitao. Nemam baš naviku pisati po forumima, ali sam se zbog vaših bezveznih prepirki registrirao. {#}

17 godina
neaktivan
autobus kaže...
Galactico kaže...

Pa ne moram biti registriran da bih čitao. Nemam baš naviku pisati po forumima, ali sam se zbog vaših bezveznih prepirki registrirao. {#}

Eto, odmah vidis s kime ces da raspravljas. ROFL!

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Evo jedne fora slike! 

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.3.2012 22:29 (Balvan8).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Tko zeli citat nedavno izdanu i jako hvaljenu knjigu nek se javi na PM. A i steta je ne kupit, sto cu sigurno napravit

15 godina
VirtUoso kaže...

Tko zeli citat nedavno izdanu i jako hvaljenu knjigu nek se javi na PM. A i steta je ne kupit, sto cu sigurno napravit

omogući primanje PP,nemogu ti poslati :D

15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
VirtUoso kaže...

omogući primanje PP,nemogu ti poslati :D

Di ima kupit knjigu

Mes que un club!
15 godina
ExE123 kaže...

Di ima kupit knjigu

dosta povoljno,šalju i u HR:

http://www.ebay.com/itm/Barca-Making-Greatest-Team-World-Graham-Hunter-New-/180840262522?pt=Non_Fiction&hash=item2a1aeb6b7a

mislim da ću ja naručiti isto.

sad sam malo onako letimično prošao i čini mi se kao jako dobra knjiga.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.3.2012 0:52 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
ExE123 kaže...

Di ima kupit knjigu

dosta povoljno,šalju i u HR:

http://www.ebay.com/itm/Barca-Making-Greatest-Team-World-Graham-Hunter-New-/180840262522?pt=Non_Fiction&hash=item2a1aeb6b7a

mislim da ću ja naručiti isto.

http://www.bookdepository.co.uk/Barca-Graham-Hunter/9780956497123

Besplatna dostava. Meni knjige (normalno nisam ovu naručivao) uglavnom stižu u roku od tjedan dana (b.d. je europski amazon za knjige).

14 godina
neaktivan

Dva dana si na forumu i govoriš več o pojedincu kako suptilno podjebava..{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.3.2012 1:44 (Đapa club).
15 godina
FC Barcelona

Evo jedan kratki filmić o Messiu i njegovoj karijeri.

14 godina
sirka666 kaže...

Evo jedan kratki filmić o Messiu i njegovoj karijeri.

Nema razlike dok je bil mali i sad {#}

15 godina
FC Barcelona

agent Jordi Albe opovrgnuo je da je transfer u Barcelonu već dogovoren,i rekao da to može samo usporiti pregovore Barce u vezi tog transfera. Možda na kraju ostanemo i bez transfera.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.3.2012 15:04 (antimadridista).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice