FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.831.398
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Meni osobno smeta kada netko kaže Real Madrid u srcu,stavlja na Facebook slike od Reala,a nezna nabrojit nit prvi sastav.

To je smiješno,isto tako i svi hvale Pepe-a. Taj čovjek nema veze sa nogometom,samo faulira i simulira. Fauliranje mu ide izvrsno,Messi-a je već skoro ubio.

15 godina
Re: FC Barcelona
OffsideFoul kaže...

Meni osobno smeta kada netko kaže Real Madrid u srcu,stavlja na Facebook slike od Reala,a nezna nabrojit nit prvi sastav.

To je smiješno,isto tako i svi hvale Pepe-a. Taj čovjek nema veze sa nogometom,samo faulira i simulira. Fauliranje mu ide izvrsno,Messi-a je već skoro ubio.

ima i u "našem" taboru puno takvih.

A za ovo dolje se slažem,Pepe je odavno trebao dobiti neku ozbiljniju kaznu za ono što radi na terenu,jer je očito da mu nekad toliko pukne film na terenu da bi netko mogao ozbiljnije nastradati jednog dana. Može on i u privatnom životu biti miran,neznam kakav,ali ako se neznaš kontrolirati na terenu,onda se ostavi nogometa,uđi u ring sa Cro Copom pa tamo udaraj ako si frajer.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
OffsideFoul kaže...

ja sam iz sibenika,i sibenik mi je najdrazi klub(ocito),pa neznam prvu ekipu(doduse mi nemamo prvu ekipu nego igraju juniori xd)

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Evo,na primjer,ja volim Barcelonu,ja sam navijao za taj klub odavno. Moji prijatelji misle da su "navijači" Barce,a zapravo nisu,počeli su navijati čim su vijesti istaknule Barcelonu,tako daaa....ovo već nema smisla,svi su za Real,svi su za Barcu,pa ajde,ako je to istina,neka nabroje bar prvi sastav,a ne,onda ih ja to pitam pa kažu da znaju samo za Messi-a,nemože to tako..

A što se još tiče Pepe-a? UEFA je morala njega odavno već izbacit,kakav je to posao? Imaš plaću 17.000$ po tjednu samo da fauliraš na terenu,a naš jadni Varteks(Varaždin) nema nit novca da plati igrače koji igraju nogomet,ovo u svijetu je smiješno.

15 godina
FC Barcelona

Savršen video. Radi se o jednom čovjeku iz Argentine koji je na neki način "otkrio" Messijev talent još od malih nogu,bio njegov prvi trener. S njime je snimljen interview prije nekoliko godina i čovjek je zaplakao na tom interviewu, isto kao što kaže da svaki put zaplače kad vidi Messija kako igra. Nažalost,taj čovjek je umro 2008. i ovaj video je napravljen u njegovu čast,svakako pogledajte:

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.3.2012 18:11 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Savršen video. Radi se o jednom čovjeku iz Argentine koji je na neki način "otkrio" Messijev talent još od malih nogu,bio njegov prvi trener. S njime je snimljen interview prije nekoliko godina i čovjek je zaplakao na tom interviewu, isto kao što kaže da svaki put zaplače kad vidi Messija kako igra. Nažalost,taj čovjek je umro 2008. i ovaj video je napravljen u njegovu čast,svakako pogledajte:

Messi ima stvarno kontrolu nad loptom i to mi je lijepo gledati.

Ali me brine,pratim net,da li je Messi stvarno popio steroide protiv Bayera?

15 godina
neaktivan
Lol, tableta protiv glavobolje...
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
15 godina
OffsideFoul kaže...

Messi ima stvarno kontrolu nad loptom i to mi je lijepo gledati.

Ali me brine,pratim net,da li je Messi stvarno popio steroide protiv Bayera?

jeli se ti šališ ili? Čovjek je imao glavobolju i popio je tabletu,kakvi steroidi,pa gdje će uzimati steroide pred kamerama?

Kad vidiš da je netko očiti hejter Messija,samo zato što je čovjek najbolji na svijetu,možda i najbolji ikad,na takve komentare se uopće ne obaziri,ili bar promisli o tome što pišu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.3.2012 18:27 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
N3N0 kaže...
Lol, tableta protiv glavobolje...

Nadam se.{#}

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

http://www.tportal.hr/sport/nogomet/181742/Pogledajte-50-Messijevih-golova-ove-sezone.html

I čitam nešto da će HRT ili Nova ostati bez LP nagodinu. Eto, i to malo nogometa što ima na TV-u će nestati...

15 godina
FC Barcelona
Znao sam da će se to kad-tad dogoditi. Najprije smo ostali bez utakmica ovih najjačih 5 liga,onda i bez El Clasica,samo sam čekao još i ovo.
Žalosno je što živimo u državi u kojoj moraš plaćati preko 100kn mjesečno da bi gledao nogomet.
15 godina
trap kaže...

http://www.tportal.hr/sport/nogomet/181742/Pogledajte-50-Messijevih-golova-ove-sezone.html

I čitam nešto da će HRT ili Nova ostati bez LP nagodinu. Eto, i to malo nogometa što ima na TV-u će nestati...

Glavno da pohlepnim g*vnima placamo pretplatu svaki mjesec da gledamo reprize katastrofalnih filmova,oprah i zvijezde plesu i pjevaju

twice the pride double the fall
17 godina
neaktivan
dad0r kaže...
trap kaže...

Glavno da pohlepnim g*vnima placamo pretplatu svaki mjesec da gledamo reprize katastrofalnih filmova,oprah i zvijezde plesu i pjevaju

Da u slučaju HRT-a, u slučaju Nove ne. A kada smo već kod toga HRT ne bi ni smio prenositi utakmice Lige prvaka

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
13 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
dad0r kaže...
trap kaže...

Da u slučaju HRT-a, u slučaju Nove ne. A kada smo već kod toga HRT ne bi ni smio prenositi utakmice Lige prvaka

Zašto HRT nebi smio prenositi LP?

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

17 godina
neaktivan
OffsideFoul kaže...

Svrha javno financirane televizije je obrazovanje i informiranje naroda te obavještavanje o događajima važnima za hrvatski narod znači dokumentarci, vijesti, političke i kulturne emisije te emisije koje se obraćaju nekom specifičnom dijelu naroda (more, plodovi zemlje, razne emisije za određene manjine i vjere itd.) i eventualno važni događaji gdje može biti sport (naše reprezentacije).

Da je reda u državi tako bi to bilo. Ni messijevo ni ronaldovo loptanje, ni vettelovo ganjanje krugova ni nadalovo nabijanje reketom nema što raditi na televiziji jer nije u interesu ni važno hrvatskom narodu.

Volim F1 i nogomet (tenis nisam neki ljubitelj) ali to je zabava. I njima je mjesto na komercijalnim televizijama koje se bave s time tj. kojima je svrha broj gledatelja

13 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
OffsideFoul kaže...

Svrha javno financirane televizije je obrazovanje i informiranje naroda te obavještavanje o događajima važnima za hrvatski narod znači dokumentarci, vijesti, političke i kulturne emisije te emisije koje se obraćaju nekom specifičnom dijelu naroda (more, plodovi zemlje, razne emisije za određene manjine i vjere itd.) i eventualno važni događaji gdje može biti sport (naše reprezentacije).

Da je reda u državi tako bi to bilo. Ni messijevo ni ronaldovo loptanje, ni vettelovo ganjanje krugova ni nadalovo nabijanje reketom nema što raditi na televiziji jer nije u interesu ni važno hrvatskom narodu.

Volim F1 i nogomet (tenis nisam neki ljubitelj) ali to je zabava. I njima je mjesto na komercijalnim televizijama koje se bave s time tj. kojima je svrha broj gledatelja

Sve navadeno je istinito,ali kada igra npr. Hrvatska nogometna reprezentacija,onda HRT to smije i mora prenositi,jel tako?

17 godina
neaktivan
OffsideFoul kaže...
Sve navadeno je istinito,ali kada igra npr. Hrvatska nogometna reprezentacija,onda HRT to smije i mora prenositi,jel tako?

Naravno.

Ali opet ne pod svaku cijenu jer uzima novac građana (i odgovara njima) pa ne smije loše upravljati s danim novcem tj. davati neke divlje i ogromne svote za neke manifestacije/događaje/projekte.

15 godina
FC Barcelona

Youtube

Lionel Messi: Najbolji igrač na svijetu:  

16 godina
FC Barcelona

Abidal u filmu kaže da je problem s Leom to što nitko ne zna što će napraviti. 

To nije velik problem u igri Barcelone zato što u principu svi slijede istu filozofiju nogometa, ali vidim kako to može biti problem u Argentini gdje ima i, usudio bih se reći, prilično nediscipliniranih igrača. 

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
15 godina

HTV može prenositi LP jer HTV sam definira koji su to točno događaji u interesu javnosti. Uz to, Hrvatska se stalno spominje kao sportska zemlja, pa je normalno da javna televizija posvećuje sportu veliku pažnju. Slažem se da se troši previše na bezvezne prijenose, ali daleko od toga da bi HTV morao prenašati samo utakmice naših reprezentacija.

Iskreno, mene čudi da su Nova i HTV uspijeli zadržati LP dosad jer je neisplativa. Da, LP gleda cca 600 000 ljudi ali ima jedna sitna caka. TV kuća je obavezna tijekom utakmice pustiti reklame sponzora LP i od toga nema nikakav profit, a istovremeno nema mjesta za dovoljno reklama na kojima bi mogla zaraditi. Još prošle godine su izjavili na Novoj TV da imaju svake godine gubitak od Lige prvaka i da im nije jasno kako ju je HTV svih godina uspio sam financirati.

Savjet za ove sa izjavama tipa: plaćam 80 kuna na mjesec za Oprah show. Dajte se malo informirajte što ustvari podrazumijeva HRT pretplata, tj. što se njome plaća. Ne plaća se program, nego plaćate naknadu za korištenje uređaja koji može primati radio i TV signal - radio, televizor, računalo, mobitel itd.

17 godina
FC Barcelona

Mene je najviše je pogodilo ukidanje Petice. Petica je bila jedini razlog zašto sam se radovao ponedjeljku, uvijek sam trčao doma poslje škole samo da stignem na vrijeme (naravno kada je škola bila popodne) {#} 

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.3.2012 22:53 (Balvan8).
15 godina
Balvan8 kaže...

Mene je najviše je pogodilo ukidanje Petice. Petica je bila jedini razlog zašto sam se radovao ponedjeljku, uvijek sam trčao doma poslje škole samo da stignem na vrijeme (naravno kada je škola bila popodne) {#}

Baš sam se i ja sjetio Petice. Da, i ja sam žurio doma na peticu. Prefenomenalna sportska emisija. Šteta što danas nema nešto takvo. Prije su i znali prenositi sve veće tekme, sve važnije derbije iz lige petice, a danas ništa. Sva sreća pa imamo internet pa možemo gledati koju tekmu hoćemo i ne moramo ovisiti o televiziji.

17 godina
jurica_m kaže...

Baš sam se i ja sjetio Petice. Da, i ja sam žurio doma na peticu. Prefenomenalna sportska emisija. Šteta što danas nema nešto takvo. Prije su i znali prenositi sve veće tekme, sve važnije derbije iz lige petice, a danas ništa. Sva sreća pa imamo internet pa možemo gledati koju tekmu hoćemo i ne moramo ovisiti o televiziji.

Ima nešto slično, ali nije ni do koljena Petici. Na Sportskoj Tv ima svaki ponedjeljak u 20:05 emisija Goal show, ali ima sažetak od 2 tekme iz svake lige ( osim Premiershipa i Bundeslige {#} ), rijetko kada puste replay gola, osim ako nije neki uber cool gol. {#} Ako nisi nikada gledao to imaš reprizu sad u 23:10 pa pogledaj.

15 godina
Balvan8 kaže...
jurica_m kaže...

Ima nešto slično, ali nije ni do koljena Petici. Na Sportskoj Tv ima svaki ponedjeljak u 20:05 emisija Goal show, ali ima sažetak od 2 tekme iz svake lige ( osim Premiershipa i Bundeslige {#}  ), rijetko kada puste replay gola, osim ako nije neki uber cool gol. {#}  Ako nisi nikada gledao to imaš reprizu sad u 23:10 pa pogledaj.

Hvala, baš gledao ovu večer.  {#}

15 godina
FC Barcelona
a što reći? da nije napadač bio bi odličan veznjak,a ne fali mu ni golmanskih sposobnosti:
17 godina
antimadridista kaže...
a što reći? da nije napadač bio bi odličan veznjak,a ne fali mu ni golmanskih sposobnosti:

Vjerojatni bi i kao golman zabio više golova od Torresa!! {#}

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

evo jedan offtopic

bilo bi lijepo da ovako nesto naprave sa barcom,npr vidijeti tko je bolji Xavi ili Iniesta ;)

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ljudi poceli zaboravljati vec na ovu generaciju Barce uff kad se samo sjetim kakav gust je bio to gledati i iscekivanje novog fenomenalnog poteza Ronia

Svaka 10-tka u Barci je u svoje vrjeme bila najbolja na planeti jel to itko primjetio??

When you are halfway up,you are always halfway down
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.3.2012 15:44 (carcharodon).
14 godina
carcharodon kaže...

Ljudi poceli zaboravljati vec na ovu generaciju Barce uff kad se samo sjetim kakav gust je bio to gledati i iscekivanje novog fenomenalnog poteza Ronia

Svaka 10-tka u Barci je u svoje vrjeme bila najbolja na planeti jel to itko primjetio??

IMHO uz Ronalda (Brazil) najbolji nogometaš kojeg sam ikad gledao. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice