Gdje sam ja napisao da je pomagao real madridu? To je usporedba kao odgovor na tvoje pitanje. Nemoj mi ubacivat nešto što nisam rekao. Jedno je "pomogao" na jedan način, a drugo "pomagao". Real madrid je imao privilegiju, ali ta privilegija nije ništa više od npr. današnjih bogataša koji kupuju klubove pa i današnje barcelone koja ima para ko blata u usporedbi s nekim manjim klubovima. R.m. je svoje titule osvojio pošteno, pogotovo europske koje vi nonstop blatite, a gdje on nije imao nikakav utjecaj.
sad si opet napisao da je imao privilegiju, i onda ćeš u sljedećem postu opet reći da to nisi rekao,dokle?
ma nemoj,nije ništa više od toga? kako bi bilo da npr.sad Real smije u momčad imati samo Španjolce,koliko bi ih bilo u sastavu i kakva bi ekipa to bila?
neznam gdje si vidio da je itko ovdje blatio europske titule Reala,ali od mene sigurno nisi,a mislim da nisi ni od drugih,jer čitam svaki post u ovoj temi.

. Laku noć
Nakon svake utakmice Reala se u temi FC Barcelona najviše priča o Realu.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!