FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.833.196
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...
To je moje mišljenje naravno,i poštujem i tuđe.

I malo viši, i malo fizički snažniji, bolji u skoku, jači udarac, možda mrvicu bolji iz prekida. To je već dosta toga.

Jedina je razlika kaj se za Messija ljepi lopta, odnosno njegovu nogu i što unatoč svim tim kvalitetama gore nabrojanima je svejedno bolji od Ronalda;)

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.3.2012 22:04 (Jack Sparrow).
15 godina
Jack Sparrow kaže...
antimadridista kaže...
To je moje mišljenje naravno,i poštujem i tuđe.

I malo viši, i malo fizički snažniji, bolji u skoku, jači udarac. To je već dosta toga.

Jedina je razlika kaj se za Messija ljepi pota, odnosno njegovu nogu i što unatoč svim tim kvalitetama gore nabrojanima je svejedno bolji od Ronalda;)

pa ja sam i rekao da je viši i da je zato bolji u skok igri i da ima jači udarac,neznam čemu ponavljanje kad sam ja to sve nabrojio.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.3.2012 1:26 (antimadridista).
16 godina
antimadridista kaže...

pa ja sam i rekao da je viši i da je zato bolji u skok igri i da ima jači udarac,neznam čemu nadodavanje kad sam ja to sve nabrojio.

napisao si samo da je bolji glavom i da bolje puca van 25m,a to kaj si ti pod to sve mislio neznam jer ne citam misli :)

15 godina
Jack Sparrow kaže...
antimadridista kaže...

pa ja sam i rekao da je viši i da je zato bolji u skok igri i da ima jači udarac,neznam čemu nadodavanje kad sam ja to sve nabrojio.

napisao si samo da je bolji glavom i da bolje puca van 25m,a to kaj si ti pod to sve mislio neznam jer ne citam misli :)

a stvarno neznam što je to moglo značiti. Sad ćemo još istu stvar navoditi 5 puta kao prednost Ronalda. Eto Ronaldo je bolji glavom,u skok igri,stražnjim dijelom glave je bolji,i bolje puca čelom i licem.

Isto tako je viši,rastom veći,i 20 cm je viši od Messija.

Ima snažniji udarac sa 25 metara,sa 30 metara kao i sa 35 metara.

Ma daj molim te.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
FC Barcelona

Nemoj zaboravit onaj jedan gol protiv Porta.

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
16 godina
antimadridista kaže...

a stvarno neznam što je to moglo značiti. Sad ćemo još istu stvar navoditi 5 puta kao prednost Ronalda. Eto Ronaldo je bolji glavom,u skok igri,stražnjim dijelom glave je bolji,i bolje puca čelom i licem.

Ma daj molim te.

Izgleda da si ti malo umoran.

Gdje sam ja napisao takve nebuloze kao što ti gore pišeš? Istina da sam ponovio za tobom par njegovih vrlina, a neke i nove dodao, ali nisam ovakvu glupost napisao kao što si ti sad.

Tolko si objektivan da je to strašno. Jel ti razumiješ što znači kompletan? Samo ako nije dobar u skoku već nije kompletan igrač, a on k tome ima još neke mane.

Ronaldo je kompletniji, a Messi bolji igrač...pomiri s time više.

btw...kolko sam primjetio ti si uvijek suprotan na svaki post u kojem se spominje nešto u vezi reala, pa daj se smiri malo

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.3.2012 23:42 (Jack Sparrow).
16 godina
FC Barcelona

Da se ubacim na kratko (opet provociram). 

I u ovome je bolji:

15 godina
Jack Sparrow kaže...
antimadridista kaže...

Ma daj molim te.

Izgleda da si ti malo umoran.

Gdje sam ja napisao takve nebuloze kao što ti gore pišeš? Istina da sam ponovio za tobom par njegovih vrlina, a neke i nove dodao, ali nisam ovakvu glupost napisao kao što si ti sad.

Tolko si objektivan da je to strašno. Jel ti razumiješ što znači kompletan? Samo ako nije dobar u skoku već nije kompletan igrač, a on k tome ima još neke mane.

Ronaldo je kompletnij, a Messi bolji igrač...pomiri s time više.

btw...kolko sam primjetio ti si uvijek suprotan na svaki post u kojem se spominje nešto u vezi reala, smiri doživljaje malo

ajde pokušaj razmisliti malo. Ja napišem u prvom postu da je Ronaldo viši,i time bolji u skok igri,da ima bolji udarac, i onda ti napišeš te iste stvari,mislim da si samo jednu stvar dodao koju ja nisam rekao i kažeš "to ti je onda već puno više stvari".

I koliko ja vidim ovdje se ne spominje Real,nego Ronaldo. Ako ti Ronaldo automatski znači i Real onda neznam što da ti kažem.

16 godina
FC Barcelona

lol...gle stvarno zaboravili smo njegovu glavnu sposobnos, eto vidiš da je kompletniji to nito ne može kao on{#}

16 godina
antimadridista kaže...

ajde pokušaj razmisliti malo. Ja napišem u prvom postu da je Ronaldo viši,i time bolji u skok igri,da ima bolji udarac, i onda ti napišeš te iste stvari,mislim da si samo jednu stvar dodao koju ja nisam rekao i kažeš "to ti je onda već puno više stvari".

I koliko ja vidim ovdje se ne spominje Real,nego Ronaldo. Ako ti Ronaldo automatski znači i Real onda neznam što da ti kažem.

ok, onda mi oprostite gospodine, što sam ponovio za vama, neće se više ponoviti{#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.3.2012 23:50 (Jack Sparrow).
15 godina
Jack Sparrow kaže...
antimadridista kaže...

ok, onda mi oprostite gospodine, što sam ponovio za vama, neće se više ponoviti{#}{#}

ja neznam jeli se ti praviš,ili stvarno imaš nekakvih problema.

Nije stvar u tome što si ponovio,nego si iste stvari navodio kao neke prednosti u ovoj našoj "raspravi".

Uglavnom nebitno.

17 godina
Jack Sparrow kaže...

I malo viši, i malo fizički snažniji, bolji u skoku, jači udarac, možda mrvicu bolji iz prekida. To je već dosta toga.

Jedina je razlika kaj se za Messija ljepi lopta, odnosno njegovu nogu i što unatoč svim tim kvalitetama gore nabrojanima je svejedno bolji od Ronalda;)

Kuky ajd pročitaj link sa dna prošle stranice pa ćemo onda pričati, ili ćemo se vidjeti preko nišana u BF3 {#}

Ali sve pročitaj molim te pa onda komentiraj... {#}

Sve je moguće... ako ne znate o čemu pričate.
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Čestitke Messiju.

15 godina
FC Barcelona

možda malo off-topic,ali jeli netko vidio sinoć kako je dobro odigrao Muniain za Athletic protiv Uniteda? priča se da je to glavna meta Barce u slejdećem prijelaznom roku,predobro igra,podsjeća me na Iniestu skroz a tek mu je 19.

iako ne vjerujem da će ga Baski tako olako prodati.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.3.2012 15:06 (antimadridista).
17 godina
FC Barcelona

C/P sa FB stranice Barca Balkan, a ima i ovjde nešto o tome, samo ne razumijem talijanski. 

"Ekipe iz mladog pogona Rome su u Barçinoj Ciutat Esportivi odigrale 4 utakmice protiv mlađih ekipa katalonskog giganta. Sve utakmice su pobijedili omladinci našeg kluba, a gol razlika je iznosila 59:1 (10:0, 11:1, 32:0 i 6:0)." Neće Barca imati brige narednih godina. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.3.2012 13:46 (Balvan8).
15 godina
FC Barcelona

Pep "poludio" na press konferenciji zbog konstantnih pitanja o savezu,sucima i Mourinhu:

"Madridske novine nas optužuju za sve i svašta,a to naravno šteti imidžu kluba. Ako ništa,našoj igri se dive ljudi širom svijeta."
"Barcelona zna da su dobri odnosi važni za klub. Madrid ih ima tijekom cijele svoje povijesti,sa španjolskim savezom i sucima."

"Izgleda da me Mourinho napada bez da spominje moje ime. Baš me zanima hoće li i sljedeći put tako."
"Mourinho je rekao da sam ja poput njega? Obojica želimo pobjede,ali koristimo se drugim stilovima. Ukoliko stvarno jesam poput njega,morati ću se promijeniti."

i još jedna vijest,kada ga čitatelji Marce odaberu za daleko najboljeg igrača u povijesti,onda znate kakva je igračina:
http://www.barcabalkan.com/news/read/2882/Citatelji-Marce-odabrali-Messi-je-najveci-svih-vremena

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.3.2012 14:38 (antimadridista).
15 godina
Balvan8 kaže...

C/P sa FB stranice Barca Balkan, a ima i ovjde nešto o tome, samo ne razumijem talijanski. 

"Ekipe iz mladog pogona Rome su u Barçinoj Ciutat Esportivi odigrale 4 utakmice protiv mlađih ekipa katalonskog giganta. Sve utakmice su pobijedili omladinci našeg kluba, a gol razlika je iznosila 59:1 (10:0, 11:1, 32:0 i 6:0)." Neće Barca imati brige narednih godina. {#}

nije dobro,primili smo gol -.-

eto,kad smo već kod mladog pogona kluba,večeras od 18.00h Barcelona B gostuje kod Sabadella od 18.00h,priejnos će vam biti ovdje:

http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=147395&part=sports

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.3.2012 14:50 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

evo slucalno sam naletio

15 godina
FC Barcelona
jeli netko možda gledao maloprije rukomet, Betis - Real? :D
15 godina
protjeran
antimadridista kaže...

Eto ja sam gledao, super tekma.Nego šta reći, opet +13.

“Todo el mundo sabe que soy Madridista de corazon, blanco hasta la muerte.”
15 godina
Floda kaže...
antimadridista kaže...

a čuješ,osvojili ste pehar,ponosite se snjim,mene bi sram bilo.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.3.2012 23:59 (antimadridista).
16 godina
antimadridista kaže...

Da. I mogu reći da sam razočaran zbog toga što se ispostavilo da je sve što je navedeno na zadnjih par stranica o favoriziranju istina. To do sada nisam htio komentirati jer nisam gledao ni jednu utakmicu Reala ove sezone. Ovo je bila prva i vidi čuda, 2 očita nedosuđena penala. I bilo mi je žao Betisa jer nisu zaslužili poraz.

15 godina
sinister_axe kaže...
antimadridista kaže...

Da. I mogu reći da sam razočaran zbog toga što se ispostavilo da je sve što je navedeno na zadnjih par stranica o favoriziranju istina. To do sada nisam htio komentirati jer nisam gledao ni jednu utakmicu Reala ove sezone. Ovo je bila prva i vidi čuda, 2 očita nedosuđena penala. I bilo mi je žao Betisa jer nisu zaslužili poraz.

ja neznam što konkretno igrači Reala trebaju napraviti da se dosudi penal za protivničku momčad? pa ja mislim da uzmu u ruke loptu i krenu igrati košarku da bi sudac samo omahnuo rukom.

16 godina
antimadridista kaže...
Floda kaže...
antimadridista kaže...

Onda se ti sigurno sramiš zbog zadnjih par sezona u primeri i ligi prvaka :D

15 godina
protjeran
sinister_axe kaže...
antimadridista kaže...

Znam da vi to gledate drugačijim očima, ali kod prvog gola Betisa je isto bila ruka(što vidim da nisi spomenuo) i možeš pribrojati onaj penal na Kaki.

“Todo el mundo sabe que soy Madridista de corazon, blanco hasta la muerte.”
16 godina
Iggx kaže...
antimadridista kaže...
Floda kaže...
antimadridista kaže...

Zašto u primeri?

15 godina
Iggx kaže...

a zašto bi se sramio osvojenih prvenstava? ne sjećam se niti jedne mrlje iz Primere prošle sezone. Liga prvaka je bila jedna utakmica o kojoj vi pričate već 4 godine,iako se ta utakmica nimalo ne tiče vas niti Reala,a ovo je konstanto,pa igrači Reala igraju rukomet,udaraju laktovima,protivnicima se sude zaleđa na svojoj polovici,neznam što već ne.

Čisti odraz Reala kao kluba,odrastao na fašističkom režimu,i nastavlja.

edit: evo i tweet Piquea:

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.3.2012 0:07 (antimadridista).
16 godina
antimadridista kaže...
Iggx kaže...

a zašto bi se sramio osvojenih prvenstava? ne sjećam se niti jedne mrlje iz Primere prošle sezone. Liga prvaka je bila jedna utakmica o kojoj vi pričate već 4 godine,iako se ta utakmica nimalo ne tiče vas niti Reala,a ovo je konstanto,pa igrači Reala igraju rukomet,udaraju laktovima,protivnicima se sude zaleđa na svojoj polovici,neznam što već ne.

Čisti odraz Reala kao kluba,odrastao na fašističkom režimu,i nastavlja.

edit: evo i tweet Piquea:

Ajde ne se.i više o političkim stvarima kad očito o povijesti nemaš pojma osim onog što pročitaš na wikipediji. Dosadan si više s tim.

Nije samo ta utakmica već hrpetina njih. I u ligi prvaka i svim ostalim natjecanjima. Kad je trebalo i kad nije trebalo pomoći balerinama, suci su bili dodatni igrači. Zadnjih par godina. Ono protiv chelsea je samo bio vrhunac. I ne moraš se sramit zbog primere, dovoljno bodova ste bježali, ali da nije real bio loš i tu bi bili pogurani.

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.3.2012 0:11 (Iggx).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Svatko tko negira da se Realu pomaze (ili drugim timovima odmaze, kako hocete) je rodjeni idiot

The only thing I put before me is do re.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice