FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.833.485
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
carcharodon kaže...
antimadridista kaže...

u jednom interviewu upita novinar Ronalda može li i on u jednoj utakmici zabiti 5 golova kao Messi.
Ronaldo odgovara:
"pa znate,teško da će se dogoditi da sudac dosudi 5 penala na jednoj utakmici,ali nikad se nezna."{#}

Jel tebe taj Ronaldo toliko smeta i pati?

a pitam gluposti kad iz tvojih postova ocito da te smeta sto covjek igra nogomet,posalji mu mail reci nemoj vise igrat i zabijat ne volim gledat igraca koji zabija 50 golova po sezoni odma znam da se radi o nikakvome igracu pusti drugima da igraju,necemo igrat nogomet i zabijat golove tko je to vidio(bas mu tako posalji mozda te i poslusa nikad se nezna){#}

od ronaldovih 50 ,25 je ih kupljenih penala

16 godina
Logigamer kaže...
carcharodon kaže...
antimadridista kaže...

u jednom interviewu upita novinar Ronalda može li i on u jednoj utakmici zabiti 5 golova kao Messi.
Ronaldo odgovara:
"pa znate,teško da će se dogoditi da sudac dosudi 5 penala na jednoj utakmici,ali nikad se nezna."{#}

a pitam gluposti kad iz tvojih postova ocito da te smeta sto covjek igra nogomet,posalji mu mail reci nemoj vise igrat i zabijat ne volim gledat igraca koji zabija 50 golova po sezoni odma znam da se radi o nikakvome igracu pusti drugima da igraju,necemo igrat nogomet i zabijat golove tko je to vidio(bas mu tako posalji mozda te i poslusa nikad se nezna){#}

Ako ronaldo zabija kupljene penale, onda i messi zabija golove pod tableticama

Vjerojatnost za oboje je jednaka

14 godina
neaktivan
Iggx kaže...
Logigamer kaže...
carcharodon kaže...
antimadridista kaže...

Ronaldo odgovara:

da,ali ima jedna mala razlika,ronaldove kupljene penale vidimo svi,a messieve tablete ne vidi nitko

14 godina
neaktivan
Logigamer kaže...
Iggx kaže...

da,ali ima jedna mala razlika,ronaldove kupljene penale vidimo svi,a messieve tablete ne vidi nitko

Kako ne, više se ni ne skriva kada uzima doping... xD

Šalim se naravno. :D

16 godina
Logigamer kaže...
Iggx kaže...

Vidiš ih isto kao što bih ja mogao vidjeti messijeve tablete na videu iznad. Sigurno ne vidimo svi kupljenje penale. To je jako teška optužba gdje nemaš nijedan dokaz osim pojedinih bolesnih (u glavu) navijača barcelone.  Po tom i jedno i drugo može biti istina, ali i ne mora pa se ti sad misli.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.3.2012 13:35 (Iggx).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

S kojom postavam barca igra ove godine?

mislim ona udarna da si tak na fifi složim

17 godina

Obično Messi brani, Puyol je špica, a trener je Xavi. {#}

Pogledaj sastave nekih prošlih tekmi pa ćeš vidjeti, imaš na rezultati.com ili goal.com recimo.

Sve je moguće... ako ne znate o čemu pričate.
17 godina
IvanKovacic kaže...

Najjača postava bi bila Valdes, Alves, Puyol,Pique, Abial, Bousqets, Xavi, Cesc, Iniesta, Villa i Messi. Iskreno neznam kakav je Alexis u fifi, tako da sam stavio Villu umjesto njega

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

kakva kupljena utakmicu jucer, svih 7 golova iz ofsajda!!!!!

sala naravno, barca odigrala fantasticno, a taj messi, da iako navijam za chelsea/real bolji je od ronalda mora se priznat

Dirt 3 -> Dino Bzik
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

The only thing I put before me is do re.
15 godina
carcharodon kaže...
antimadridista kaže...

Ronaldo odgovara:

ajde probaj proučiti riječ vic i što ona znači. Eto,ako netko može smišljati viceve za Messija da nemože bez Xavija i Inieste i slično,onda bi se o drugim igračima trebale smišljati knjige viceva,koliko je bolji od ostalih. Isto tako govoriš za neka stajališta i mišljenja,razumijem ja da netko više voli Ronalda,ali me nemožeš uvjeravati da je bolji igrač kad bi i onaj tko nikad nije pogledao nogomet u životu vidio tko je bolji igrač. Pa Rooney koji je igrao s Ronaldom nekoliko godina u klubu je jučer rekao da je Messi za njega najbolji ikad,dalje ne treba govoriti.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
Balvan8 kaže...
IvanKovacic kaže...

Najjača postava bi bila Valdes, Alves, Puyol,Pique, Abial, Bousqets, Xavi, Cesc, Iniesta, Villa i Messi. Iskreno neznam kakav je Alexis u fifi, tako da sam stavio Villu umjesto njega

ači mislim formacija

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Dobro Rooney ima stav da je za njega Messi najbolji i sta sad,covjek je tog misljenja,za nekog je to Pele za nekog Maradona za nekog Zizu itd to su sve misljenja invidualaca.....

Neznam jedini ti vamo non stop usporedujes tu dvojicu jel mozda sebe uvjeravas da je ovaj bolji od drugog?

Mozemo se sloziti da su najbolji pojedinci u svojim ekipama al prestani stalno usporedivati  ispada kao ono moj tata je jaci od tvog, ja imam veci od tvog itd........ mislim to su djecije gluparije

When you are halfway up,you are always halfway down
15 godina
FC Barcelona
o čemu ti pričaš čovječe? ja njih uopće nisam uspoređivao,napisao sam je*eni vic! Boli mene ona stvar što tebe očito vrijeđa kad netko napiše vic o Ronaldu.
Imate tamo svoju temu pa radpravljajte o njegovim fascinantnim golovima.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
antimadridista kaže...
o čemu ti pričaš čovječe? ja njih uopće nisam uspoređivao,napisao sam je*eni vic! Boli mene ona stvar što tebe očito vrijeđa kad netko napiše vic o Ronaldu.
Imate tamo svoju temu pa radpravljajte o njegovim fascinantnim golovima.

očito je i njima dosadilo gledat golove iz penala, pa moraju ovdje provocirat... {#}

15 godina
neaktivan
Ma carcharodon navija za Barcelonu samo nas trolla. Njegova aktivnost u temi Real Madrida je mizerna.
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
17 godina
N3N0 kaže...
Ma carcharodon navija za Barcelonu samo nas trolla. Njegova aktivnost u temi Real Madrida je mizerna.

si su oni prekriveni fanovi Barce, ali ne žele priznat to. {#}

a evo i statistike gdje se vidi da je Jerko Leko bolji igrač od Xavia. {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.3.2012 16:44 (Balvan8).
15 godina
FC Barcelona

Tomislav Pacak iz Sportneta je napisao kolumnu i nazvao ju je vrlo jednostavno - Messi. u tekstu je objasnio da jednostavno više nezna kako bi nazvao članak takve vrste,svakako pročitajte:
http://www.hrsport.net/kolumne/436026/packe/messi

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.3.2012 17:22 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ja navijam za nogomet da se razumijemo,a ako cemo klub generalizirat to su londonski plavci FTW

Barcu sam volio oduvjek zadnje vrijeme nesta manje zbog odredenih picica u ekipi al eto Real nisam nikad pretjerano favorizirao al dolaskom "tate" na klupu jednostavno respect igri i rezultatima

i anti ne s..... tu pricas pisite na realovoj temi {#} a ti si stavio neki "vic"(mada sam 100% da tebi je to nesta vise od vica al nema veze) o ronaldu

15 godina
FC Barcelona
koji zaključci padaju,sad ću svaki put kad mi netko ispriča neki vic reći "siguran sam da to tebi znači nešto više od vica"
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Dobar je clanak taj sto si stavio

14 godina
neaktivan
carcharodon kaže...

Ja navijam za nogomet da se razumijemo,a ako cemo klub generalizirat to su londonski plavci FTW

Barcu sam volio oduvjek zadnje vrijeme nesta manje zbog odredenih picica u ekipi al eto Real nisam nikad pretjerano favorizirao al dolaskom "tate" na klupu jednostavno respect igri i rezultatima

i anti ne s..... tu pricas pisite na realovoj temi {#} a ti si stavio neki "vic"(mada sam 100% da tebi je to nesta vise od vica al nema veze) o ronaldu

Pod igru misliš gaženje igrača i mesarenje? A pod rezultatima vjerojatno misliš na kup osvojen prošle godine?

15 godina
FC Barcelona

Moram priznati da sam cijeli dan čekao Packov članak na Sportnetu i dočekao ga. Hvala, antimadridista. Fenomenalan članak, kao i uvijek. Bravo Messi.

16 godina
neaktivan
trap kaže...
carcharodon kaže...

Pod igru misliš gaženje igrača i mesarenje? A pod rezultatima vjerojatno misliš na kup osvojen prošle godine?

Ne po igru mislim +10 bodova nad "najboljom ekipom" svih vremena tako kazu xD i plus toliko golova

16 godina
FC Barcelona

Oprostite ali kolko vidim stalno se u ovoj temi spominje ronaldo, real, pepe i sl.

I onda kad dođu realovci branit svoje igrače i klub počnu svi ovdje pisati kako oni provociraju u ovoj temi i tjerate ih u drugi topic(real madrid) nek se tamo raspravljaju.

Istina znaju i realovci  započeti nešto, ali većinu puta to započnu barcelonaši i onda kad neto nešto veli stjeraju gau real temu.

btw...iako smatram da je Ronaldno kompletniji igrač, Messi je jučer dokazao da je bolji od njega

14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Oprostite ali kolko vidim stalno se u ovoj temi spominje ronaldo, real, pepe i sl.

I onda kad dođu realovci branit svoje igrače i klub počnu svi ovdje pisati kako oni provociraju u ovoj temi i tjerate ih u drugi topic(real madrid) nek se tamo raspravljaju.

Istina znaju i realovci  započeti nešto, ali većinu puta to započnu barcelonaši i onda kad neto nešto veli stjeraju gau real temu.

btw...iako smatram da je Ronaldno kompletniji igrač, Messi je jučer dokazao da je bolji od njega

Jab prije reko da ovi dođu provocirat, mučki provokatori jedni... i onda krenu usporedbe CR i Messija, Barce i Reala... I nemoš ih otjerat...

Ronaldno je Ronaldinho? Ili Ronaldo?

15 godina
neaktivan
Nadam se da misli na Ronaldinha :trollface:
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
16 godina
FC Barcelona

Na ronalda sam mislio. {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.3.2012 20:32 (Jack Sparrow).
15 godina
FC Barcelona
Ja se ne slažem uopće da je Ronaldo kompletniji igrač od Messija. Možda je prije bio ali više ne vidim kako. Po čemu? jedini elementi igre u kojima je on ispred Lea su igra glavom (što bi bilo glupo da nije tako obzirom da je 15-ak cm viši) i šutevi iz daljine, s više od 25 metara,što je opet relativno jer Barca igra tako da jako rijetko koristi šuteve iz daljine. nijedan drugi element igre ne pripada Ronaldu.
i kad netko kaže da bi Ronaldo bio bolji u Barci nego Messi,to je isto daleko od točnog,jer Ronaldo je igrač kojem treba postor i na velikom prostoru je gotovo nezadrživ,a ukoliko mu se skrati,on je često nevidljiv (dokazano više puta u El clasicima). A Barca često na utakmicama nema prostora jer se protivnik povuče duboko na svoju polovicu i igra najčešće sa svim igračima iza lopte.

To je moje mišljenje naravno,i poštujem i tuđe.
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Evo jedan zgodan tekst na temu tko je kompletniji. Mislim da puno toga govori http://sportsillustrated.cnn.com/2010/writers/sid_lowe/12/03/messi.ronaldo/index.html

The only thing I put before me is do re.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice