Da kako se samo nisam sjetio. Pa Realovci nikada ne vrše pritisak na suca. Joj molim te oprosti nam, jer očito ti jedini vidiš istinu i možeš nam na nju uvijek iznova ukazivati u svojim produhovljenim postovima. (Nadam se da nisam koristio prekomplicirane riječi)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
3-1, tesko izborena pobjeda, sta bi tek bilo da nije bilo crvenog kartona?!
Sada sam par puta pogledao snimku i ono nije direktni crveni.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Ma najjasnije se vidi sprijeda da nije za crveni.
Bravo Iniesta, bravo Xavi! Legende, carevi nogometa. Eto, i s igračem manje su bili bolji i zasluženo pobijedili. Keita je zabio golčinu. :D A i Iniesti je asistirao ako se ne varam.
Crveni nije nikako bio.
Bravo dečki!
I Sanchez se ozljedio nažalost,samo da nije nešto ozbiljnije...
Sto Inieste?
Svaka čast i za ovaj rekord,i za odličnu partiju večeras!
Zuja di se nesta kad je Barca tukla nema te dijete ......
SAnchez ce 10-15 dana biti out
a diarra ga je dobio?
ramos protiv raya?
pepeovo gazenje?
to nisu crveni?
cak niti faul nije dosuden,i onda sudci za barcu,svasta li ima na ovom svijetu
Ne kužim čemu rasprava uopče ako se vidi da je čisti faul, a pošto je išao sam prema golmanu to je automatski crveni.
Kakve veze ima jesu pobjedili su uzeli 3 boda sta sad sto su crveni dobili vauuuu smak svijeta je sad Piqea nema sljedecu tekmu like it matters
a diarra ga je dobio?
ramos protiv raya?
pepeovo gazenje?
to nisu crveni?
jesam rekao da to nisu crveni?
a diarra ga je dobio?
ramos protiv raya?
pepeovo gazenje?
to nisu crveni?
pa nekako logicno ako za ovo gore nije dao crveni (sta je za zatvor),nije ni pique treba dobit (jer nije bilo za crveni)
a diarra ga je dobio?
ramos protiv raya?
pepeovo gazenje?
to nisu crveni?
pa nekako logicno ako za ovo gore nije dao crveni (sta je za zatvor),nije ni pique treba dobit (jer nije bilo za crveni)
Evo mene nazad kad je vama već dopušteno trollat :D.
Pretpostavljam da nisi još došao do logike u srednjoj školi kad ovako razmišljaš. Ako sudac nešto nije vidio kod real madrida i nije dao crveni karton znači da isto tako treba oprostit barceloni (zasluženi crveni)? Kakve su to gluposti čovječe. Umjesto da kažeš pogriješio je kod real madrida, trebalo bi se nešto napravit po tom pitanju kao pomoć sudcima da lakše vide takve situacije, ti bi opravdao crveni karton barceloni i dopuštao pogreške!? Nisu sudci na terenu da bi ispravljali pogreške kolega u prošlim utakmicama već da bi pravedno sudili!
a diarra ga je dobio?
ramos protiv raya?
pepeovo gazenje?
to nisu crveni?
Pretpostavljam da nisi još došao do logike u srednjoj školi kad ovako razmišljaš. Ako sudac nešto nije vidio kod real madrida i nije dao crveni karton znači da isto tako treba oprostit barceloni (zasluženi crveni)? Kakve su to gluposti čovječe. Umjesto da kažeš pogriješio je kod real madrida, trebalo bi se nešto napravit po tom pitanju kao pomoć sudcima da lakše vide takve situacije, ti bi opravdao crveni karton barceloni i dopuštao pogreške!? Nisu sudci na terenu da bi ispravljali pogreške kolega u prošlim utakmicama već da bi pravedno sudili!
pa da tri sudca ne vide udaranje laktom u glavu u kaznenom prostoru,gdje oni gledaju???
pa da tri sudca ne vide udaranje laktom u glavu u kaznenom prostoru,gdje oni gledaju???
Ja se tebi osvrćem na jedno, a ti opet nešto deseto spominješ. Očito si i sam svjestan da ti je logičko razmišljanje u banani.
A kad već pitaš, očito nisu vidjeli. Jbga, odi jedan dan sudit pa kad imaš neznam 15 igrača u malom prostoru i moraš pratit na to je li zaleđe ili gdje je lopta, pitat ću te kako ti je bilo i jesi li vidio sve. Neke stvari ne vidimo uz kameru, a oni bi trebali na terenu biti svemogući. Po meni su krivci za sve su oni koji ne dopuštaju uvođenje "tehnike" na terene.
ja stvarno neznam koje je vama kad mislite da je ono za crveni karton? ne govorim sad zato što navijam za Barcelonu,nego čisto objektivno. Možete pogledati i razne komentare na portalima,većian se slaže da onaj start nema nikakve veze sa crvenim kartonom. Evo na ovom videu se to lijepo vidi,pogledajte malo bolje tko povlači koga i tko se teatralno baca na pod:
I gledam baš gdje su ti svi silni igrači Barcelone koji su se okupili oko suca. Vidim pet irgača od kojih dvojica (Xavi i Alves) udaljavaju Piquea od suca. To meni ne liči na okruživanje suca i rađenje nekog pritiska.
http://www.barcabalkan.com/news/read/2848/KOLUMNA-Zele-osvojiti-Primeru-Hoce-li-ih-pustiti
http://www.index.hr/sport/clanak/villasboas-dobio-otkaz-mini-mou-odlazi-sa-stamford-bridgea-bogatiji-za-12-milijuna-eura/602432.aspx - nije bitan mini mou nego pise da pep zeli napustiti nou camp,ndam se da je to jos jedna u nizu gluposti indexa
http://www.barcabalkan.com/news/read/2839/Sklopljen-sporazum-izmedju-Barcelone-i-Boce-Juniors
http://www.barcabalkan.com/news/read/2847/Xavi-Hernandez-kralj-dodavanja-u-Europi
ja stvarno neznam koje je vama kad mislite da je ono za crveni karton? ne govorim sad zato što navijam za Barcelonu,nego čisto objektivno. Možete pogledati i razne komentare na portalima,većian se slaže da onaj start nema nikakve veze sa crvenim kartonom. Evo na ovom videu se to lijepo vidi,pogledajte malo bolje tko povlači koga i tko se teatralno baca na pod:
Molim te pogledaj samo prva 2 top rated komentara na tom videou.
Da vidi fakat samo 2 su oko suca...odgurali su piquea i opet se vratili ka sucu samo što seto na ovim videu na vidi jer prekine prerano.
Nemogu shvatiti da pokušavate ljude uvijeriti u suprotno od onog što se većina vidi i što je točno.
Nisam naviječ Reala da nebi bilo da sam protiv barce, nego inter i iz objektivnog pogleda čisti faul i crveni.
Molim te pogledaj samo prva 2 top rated komentara na tom videou.
Da vidi fakat samo 2 su oko suca...odgurali su piquea i opet se vratili ka sucu samo što seto na ovim videu na vidi jer prekine prerano.
Nemogu shvatiti da pokušavate ljude uvijeriti u suprotno od onog što se većina vidi i što je točno.
Nisam naviječ Reala da nebi bilo da sam protiv barce, nego inter i iz objektivnog pogleda čisti faul i crveni.
da,prva dva top rated komentara od čovjeka sa Youtube nickom MesutOzil,mogu misliti čiji je navijač.
ja vidim potpuno suprotno od onoga što si ti vidio,vidim da je Pique povučen,i da je je ovcaj pao teatralno,vidio sam već na puno portala kako ovo nije crveni karton.