Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Sve su to mladi igrači. Bitno je da vode. S Messijem je to čisto druga ekipa.
? Bas naprotiv, igraju dobro. Ovi dobro blokiraju stvaranje viska prostora u svojih 30ak m..
Fali im onaj zadnji potez kojeg uvijek napravi Messi - ili dodavanjem ili golom. Ajde, ako sad pobijede, biti će manji zaostatak od, recimo, sedam bodova pa nek se Real sutra muči sa Espanyolom. :-)
Zašto je Pique dobio crveni?
Ja ne mogu stvarno vjerovati svojim očima, Barcelona je dobila crveni, nije da provociram ili nešto, ali stvarno me iznenadilo 
Zašto je Pique dobio crveni?
Nitko ne zna. Sad je reziser pustio snimku i, ono sto je izgledalo kao da ga je Pique gurnuo na pod, sad se vidi da se ovaj bacio.
Bez Messia smo pola ekipe, tako izgledamo na terenu veceras.. 
Hoce li ovo biti novi kiks Barcelone?
Nepisano pravilo, kada Barca vodi, onda dobije crveni, kada Real gubi onda protivnička momčad dobije crveni.
Nepisano pravilo, kada Barca vodi, onda dobije crveni, kada Real gubi onda protivnička momčad dobije crveni.
Ovo je Barci mozda i prvi crveni ove sezone. A trebalo ih je naravno biti jos. Uzmi se u primjer Fabregasov krvnicki start u noge neki dan.
Nađi mi utakmicu u kojoj je Barca dobila crveni kad je vodila.
Dosadni ste s tim Realom...
Ovo je Barci mozda i prvi crveni ove sezone. A trebalo ih je naravno biti jos. Uzmi se u primjer Fabregasov krvnicki start u noge neki dan.
Nije bitno, nisam gledao cijelu tekmu, ali koliko vidim oštećena je Barca za penal na Alvesu i Pique nije trebao dobit crveni.
Nađi mi utakmicu u kojoj je Barca dobila crveni kad je vodila.
Pa ne igraju u Barci seljačine i krvnici. Al očito se sudcu nije svidio rezultat, pa je morao nešto poduzet da po neznam koji puta ošteti Barcu.
Nije bitno, nisam gledao cijelu tekmu, ali koliko vidim oštećena je Barca za penal na Alvesu i Pique nije trebao dobit crveni.
Naravno da je, trebali su maknuti i Messiju suspenziju ili sta mu je vec, jer Barcelona bez njega je kao auto bez motora? Zar ne?
Xavi dobio prvi zuti u sezoni..
Naravno da je, trebali su maknuti i Messiju suspenziju ili sta mu je vec, jer Barcelona bez njega je kao auto bez motora? Zar ne?
aj ti sinek ne laprdaj i prvo pogledaj tekmu, pa onda komentiraj. Kakve veze ima Messi i njegova suspenzija sa time da je Barca danas opet pokradena?
Ajde razguli, nemoj da provociras. Zar niko ne cita pravila foruma?
2-1 za Barcu
Iako su teme sada nešto otvorenije ovo je krajnje neprimjeren izraz. Malo iskaži poštovanja u temi gdje se štuje jedan klub.
Ti bas i nisi najbistrije dijete u svom drustvu?
Sto je sad krivo rekao?
Jel išao igrač sam prema golu? Jel imao još kojeg igrača ispred sebe(ne pokraj sebe) osim golmana? Dali se okupila večina barceloninih igrača oko suca iako je bio čisti faul?
Lijep gol..fino pogođeno..
Mozemo mi i bez igraca zabit 3 komada..
Iniesta !!!!!
Ti bas i nisi najbistrije dijete u svom drustvu?
Sto je sad krivo rekao?
Jel išao igrač sam prema golu? Jel imao još kojeg igrača ispred sebe(ne pokraj sebe) osim golmana? Dali se okupila večina barceloninih igrača oko suca iako je bio čisti faul?
Nista. U ovoj temi najmanje objektivnosti ima onda kad je najvise treba. Zelis li ti lijepo i kulturno raspravljati ili ti je draze odgovarati na gore napisane, zajedljive komentare?
molio bih da se zuji zabrani pristup u ovu temo,ako je to izvedivo....