FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.834.818
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
FC Barcelona

Sudačke greške su danas na svakoj tekmi, jednom vama na volju drugi puta obrnuto.

Kolko je realu ove sezone pomogao sudac tolko je prošle sezone pomogao barci, uostalom ovo sad kolo je pomogao i jednim i drugima, drugo kolko će možda biti obrnuto.

Umjesto da kao odrasli ljudi čestitate jedni drugima na osvojenom naslovu ili  pobijedi vi se tu svađate kome je sudac više pomagao. Kao mala djeca, ali stvarno kao mala djeca.

Navijač sam Intera i stvarno česititam Milanu za osvojeni naslov prošle sezone, a možda i ove. Jeste da su nas znali suci dosta puta zahebati, više puta nego nam pomogli, ali isto tako su nam sezone prije toga više pomagali nego odmagali i to kad smo bili prvaci.

Prihvatio sam poraz kao čovjek, a ne vi se tu svađate i želite nešto dokazati preko interneta, kako bi opravdali što vaš klub nije osvojio naslov ili pobijedio. Jednostavno da su bili bolji pobijedili bi unatoč sudačkim odlukama.{#}

15 godina
Re: FC Barcelona
Jack Sparrow kaže...

Sudačke greške su danas na svakoj tekmi, jednom vama na volju drugi puta obrnuto.

Kolko je realu ove sezone pomogao sudac tolko je prošle sezone pomogao barci, uostalom ovo sad kolo je pomogao i jednim i drugima, drugo kolko će možda biti obrnuto.

Umjesto da kao odrasli ljudi čestitate jedni drugima na osvojenom naslovu ili  pobijedi vi se tu svađate kome je sudac više pomagao. Kao mala djeca, ali stvarno kao mala djeca.

Navijač sam Intera i stvarno česititam Milanu za osvojeni naslov prošle sezone, a možda i ove. Jeste da su nas znali suci dosta puta zahebati, više puta nego nam pomogli, ali isto tako su nam sezone prije toga više pomagali nego odmagali i to kad smo bili prvaci.

Prihvatio sam poraz kao čovjek, a ne vi se tu svađate i želite nešto dokazati preko interneta, kako bi opravdali što vaš klub nije osvojio naslov ili pobijedio. Jednostavno da su bili bolji pobijedili bi unatoč sudačkim odlukama.{#}

ako si pratio temu o Realu,mogao si vidjeti da sam nekoliko puta rekao da ću čestitati ukoliko osvoje naslov.

ovo o sucima,mislim da nisi u pravu za prošlu sezonu što se tiče Barcelone. Ligu su osvojili bez najmanje mrlje,dok Real ove sezone ima pomoć sudaca na dosta gostovanja,to su činjenice,mogu Realovi navijači govoriti suprotno,ali se to sve vidi,čak je i Goal.com objavio tekst o tome.

Nisam rekao da bi Barcelona sigurno bila prva da nije sudačkih grešaka,ali bi sigurno prednost Reala bila dosta manja,i nebi iznosila 10 bodova koji će se ovako teško,i gotovo nemoguće uloviti.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
neaktivan
FC Barcelona
pa i goal.com navija za barcu, zna se :P
Dirt 3 -> Dino Bzik
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nikakvi suci Barci nisu krivi za katastrofalnim igrama na gostovanjima,nemojmo mjesati kruske i jabuke,Barca igra lose u gostima i to je jedina cinjenica i razlog bodovne razlike.

When you are halfway up,you are always halfway down
15 godina
Zuja007 kaže...

Napisao sam da je lijepim golom matirao nemocnog valdesa. {#}

Čekaj ako si bio tako nepristran i samo si izvještavao, šta nas nisi onda izvjestio o golu Messia?

Provocirao si i eto ti kartona, mučki provokator {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
FC Barcelona
@carcharodon - odmah mi na pamet padaju dvije gostujuće utakmice u kojima je Barcelona oštećena za bodove,bez ozbiljnijeg razmišljanja i prisjećanja. Prva je ona kod Espanyola kad je u zadnjoj minuti bio čist penal jer je igrač Espanyola zaustavio loptu rukom,i to ispruženom,ta utakmica je završila neodlučeno,znači to su 2 boda,potpuno ista stvar kod Valencije,bila su 2 penala na Messiju,to su isto 2 boda. Ja sam svjestan da je Barcelona loša u gostima,ali te greške su direktno utjecale na rezultat utakmice. Pa to su činjenice,druga stvar je što ih vi ne podnosite i mislite da suci mogu pogriješiti jedino u korist Barcelone. Zašto ne želite prihvatiti činjenicu da su suci ove sezone dosta odmogli Barceloni? eto samo to mi odgovorite.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
@carcharodon - odmah mi na pamet padaju dvije gostujuće utakmice u kojima je Barcelona oštećena za bodove,bez ozbiljnijeg razmišljanja i prisjećanja. Prva je ona kod Espanyola kad je u zadnjoj minuti bio čist penal jer je igrač Espanyola zaustavio loptu rukom,i to ispruženom,ta utakmica je završila neodlučeno,znači to su 2 boda,potpuno ista stvar kod Valencije,bila su 2 penala na Messiju,to su isto 2 boda. Ja sam svjestan da je Barcelona loša u gostima,ali te greške su direktno utjecale na rezultat utakmice. Pa to su činjenice,druga stvar je što ih vi ne podnosite i mislite da suci mogu pogriješiti jedino u korist Barcelone. Zašto ne želite prihvatiti činjenicu da su suci ove sezone dosta odmogli Barceloni? eto samo to mi odgovorite.

zato jer ti ne zelis prihvatit da su suci pomagali barci zadnjih 10 godina

Dirt 3 -> Dino Bzik
15 godina
FC Barcelona
ma da,suci joj pomažu otkad se osnovao klub. Nevjerojatno koliko ste zaluđeni s tim glupostima o Barceloni sa sucima,dok greške sudaca na štetu Barcelone (kojih je puno više nego u korist btw) nitko ne gleda.Kakvih 10 godina? Ta utakmica sa Chelseajem vas je prosvijetlila i postali ste najpametniji što se tiče toga. Jer je na toj utakmici ipak bilo 533 nedosuđena penala za Chelsea. Osim toga,rekli ste da Barcelona kao klub postoji tek 5 godina,kakvih 10 godina sad spominjete? preračunali ste sami sebe.
16 godina
antimadridista kaže...

ovo o sucima,mislim da nisi u pravu za prošlu sezonu što se tiče Barcelone. Ligu su osvojili bez najmanje mrlje,dok Real ove sezone ima pomoć sudaca na dosta gostovanja,to su činjenice,mogu Realovi navijači govoriti suprotno,ali se to sve vidi,čak je i Goal.com objavio tekst o tome.

Nisam rekao da bi Barcelona sigurno bila prva da nije sudačkih grešaka,ali bi sigurno prednost Reala bila dosta manja,i nebi iznosila 10 bodova koji će se ovako teško,i gotovo nemoguće uloviti.

Ma to sam ja barcelonu i real koristio kao primjer samo, neznam sad dali su i kolko su ih suci pogurali prošlu sezonu ili ovu.{#}

Nadam se da si shvatio što sam htio reći.

17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Nemoj riplajat na njegove postove. Osobno znam da gleda svaku desetu utakmicu Barcelone tako da on pojma nema.

http://www.youtube.com/watch?v=8EoukRWQ-ec
17 godina
VirtUoso kaže...

Nemoj riplajat na njegove postove. Osobno znam da gleda svaku desetu utakmicu Barcelone tako da on pojma nema.

Ma može on gledat i svaku utakmicu Barce, ali šta mu to vrijedi kad čovjek očito ne zna osnovna pravila nogometa. To je isto ko da ja gledam polo ili softball.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.2.2012 19:59 (Balvan8).
14 godina
neaktivan
15 godina
FC Barcelona
bio je već taj link. Ako je tako,onda sam dijelom i ja uništio Barcu jer sam bio na toj utakmici :D
15 godina
antimadridista kaže...
bio je već taj link. Ako je tako,onda sam dijelom i ja uništio Barcu jer sam bio na toj utakmici :D

Ma onda sam i ja koji sam gledao na TV-u {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
Đapa club kaže...

Nepišeš ti inače niti u onoj temi često. Priznaj da voliš provocirat jer si jedan od češćih članova ove teme. Neznam koliko vas uopće slavi pobjede Reala. No razumijem te ipak su ljudi sa ovih prostora takvog mentaliteta.

EDIT: i da ok je raspravljat no pojedinci ne raspravljaju nego.. nas navijače Barcelone uvjeravaju u neke suprotne stvari. Nerazumijem do koje mjere mislite da smo mi glupi, a vi pamenti.

Od 2800 postova u ovoj temi napisao sam 27 postova i to me čini jednim od češćih članova ove teme? Ne bih baš rekao. 

I nikad nisam napisao post s namjerom provociranja, uglavnom odgovaram na gluposti koje se ovdje pišu.

14 godina
neaktivan
Cordas kaže...
Đapa club kaže...

Nepišeš ti inače niti u onoj temi često. Priznaj da voliš provocirat jer si jedan od češćih članova ove teme. Neznam koliko vas uopće slavi pobjede Reala. No razumijem te ipak su ljudi sa ovih prostora takvog mentaliteta.

EDIT: i da ok je raspravljat no pojedinci ne raspravljaju nego.. nas navijače Barcelone uvjeravaju u neke suprotne stvari. Nerazumijem do koje mjere mislite da smo mi glupi, a vi pamenti.

Od 2800 postova u ovoj temi napisao sam 27 postova i to me čini jednim od češćih članova ove teme? Ne bih baš rekao. 

I nikad nisam napisao post s namjerom provociranja, uglavnom odgovaram na gluposti koje se ovdje pišu.

Sva sreča ti si pametan pa odgovaraš na gluposti.. Možda sam ja napisao koji post više od tebe u ovoj temi no to neznači da sam aktivniji. Dovoljno je da ti i tebi slični dolaze ovdje jer im je tema Real Madrid dosadna. Zatim odem u temu Real Madrida i odmah popijem karton. Zato što vas deset skoči i odmah prijavljuje. Naravno odgovori su odi u svoju temu jer nemaju argumente..{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.2.2012 21:02 (Đapa club).
14 godina
FC Barcelona
Da, to znaci da si aktivniji. A gumb prijavi nikad na forumu nisam koristio u tu svrhu (mozda davno, ali sumnjam).
Imam ja i pametnijeg posla od prijavljivanja tebe, a isto tako ja smatram da su svi ti kartoni bili pretjerivanje.
Steta pa se antimadridista nije oglasio na moj prijedlog da otidjem iz teme.
16 godina
neaktivan
Balvan8 kaže...
VirtUoso kaže...

Ma može on gledat i svaku utakmicu Barce, ali šta mu to vrijedi kad čovjek očito ne zna osnovna pravila nogometa. To je isto ko da ja gledam polo ili softball.

Pravila nekakva koja to? sta ja to neznam a da se tice nogometa molim te prosvjetli me BALVANE jedan.

Istina ne gledam svaku utakmicu Barce samo one za koje mislim da ce biti zanimljive,i one koje sam gledao odigrali su lose u gostima

ali kako Sidi kaze ja nemam pojma........zato postoji cinjenicno stanje koje govori pak drugacije 12 utakmica 5 pobjeda 5 nerjesenih 2 poraza gol razlika +6

dok glavni konkurent za naslov ove godine ima 12 utakmica 10 pobjeda 1 nerjesena 1 poraz gol razlika 25

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.2.2012 21:17 (carcharodon).
15 godina
carcharodon kaže...

Pravila nekakva koja to? sta ja to neznam a da se tice nogometa molim te prosvjetli me BALVANE jedan.

Istina ne gledam svaku utakmicu Barce samo one za koje mislim da ce biti zanimljive,i one koje sam gledao odigrali su lose u gostima

ali kako Sidi kaze ja nemam pojma........zato postoji cinjenicno stanje koje govori pak drugacije 12 utakmica 5 pobjeda 5 nerjesenih 2 poraza gol razlika +6

dok glavni konkurent za naslov ove godine ima 12 utakmica 10 pobjeda 1 nerjesena 1 poraz gol razlika 25

znamo mi svi statistiku,a i da neznam mogu ja provjeriti kad me volja.

ali mi govorimo o tome da je Barca unatoč lošijim izdanjima na gostovanjima ove sezone,u nekoliko utakmica ozbiljno oštećena,i opet te pitam zašto ti je problem to priznati?

eto neznam jesi gledao tu utakmicu,ali za primjer sam ti naveo Espanyol kao jednu od utakmica.

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

ama nije sudac kriv za 7 utakmica i njihovu igru na strani nisam gledo tekmu tu taj gradski derbi,do nedavno se pricalo kako svi kukaju na suce kad igraju protiv barce a sad je ste vi ti koji kukate na sudenja:)

Suci grijese svuda u svakoj lizi pogledajte onog Webba ono je sprdnja od suca a najbolje rangirani engleski sudac:)

15 godina
carcharodon kaže...

ama nije sudac kriv za 7 utakmica i njihovu igru na strani nisam gledo tekmu tu taj gradski derbi,do nedavno se pricalo kako svi kukaju na suce kad igraju protiv barce a sad je ste vi ti koji kukate na sudenja:)

Suci grijese svuda u svakoj lizi pogledajte onog Webba ono je sprdnja od suca a najbolje rangirani engleski sudac:)

pa znam ja da suci griješe svuda,i znam da je Barca oštećena kod Espanyola,Getafea i Valencije,pa me nije briga jeli to bio slučajno,ali prednost Reala sigurno nebi bila tolika da nije bilo tih grešaka.

To ti cijelo vrijeme pokušavam reći.

I kako sad to suci griješe posvuda i nenamjerno,a svih ovih zadnjih nekoliko godina je "Barca osvojila sve trofeje zbog tih sudaca koji ih uvijek guraju".

Uvijek imate dvostruka mjerila kad je u pitanju Barcelona,ove sezone je slučajno oštećena u dosta situacija,a prethodnih godina su bili "lopovski klub koji nemože bez sudaca".

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.2.2012 21:30 (antimadridista).
17 godina
moderator
FC Barcelona

Izglasali ste slobodnu raspravu u temama Barcelona i Real Madrid - bez strogog moderiranja!

Nama moderatorima je drago da je tako, pa ako i dalje bude prijava jer se neki navijač drugog kluba javio ovdje, stavio video koji vam baš i nije "sjeo" i slično - ne očekujte da će se na to reagirati!

Jasno, i dalje svi morate poštivati pravila foruma!

...
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.2.2012 13:07 (Miro).
16 godina
FC Barcelona

FREE FOR ALL!!!!!

Sad ga evo mirne duše:

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.2.2012 17:20 (sinister_axe).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona
Dirt 3 -> Dino Bzik
17 godina
FC Barcelona

evo ti još veći biser

Come to the dark side, we have cookies.
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

hehe kad vec stavljate promasaje evo i kako zna zabiti XD

15 godina
neaktivan
Yaay, ajmo sad spamati s youtube linkovima :P :P seriously, CR-ovi biseri nek idu u Real Madrid temu, Messijevi u nasu, ako cemo vec provocirati i sprdavati se. Ili kao sto su neki naveli, lockati ove temu i otvoriti La Liga / Liga BBVA :).
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
16 godina
FC Barcelona

Stavljajte to u ManU temu. Nemojte tu bezveze spamat. {#}

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
15 godina
FC Barcelona
Messi zabio hat-trick protiv Švicarske u utakmici koja je završila maloprije. Toliko o njegovoj lošoj igri u reprezentaciji.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

mali OFF

Sad sam gledao drugo poluvrijeme Švicarska-Argentina. Messi je zabio dva gola u drugom, a u prvom neznam tko je zabio. Možda je sakupio hat trick...Uglavnom odlično je igrao kao i uvijek.

EDIT: preduhitrio me kolega evo ipak je hat trick..

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.2.2012 22:28 (Đapa club).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice