FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.837.032
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
FC Barcelona
2004./2005. je Messi debitirao i postao gotovo standardan igrač, a u sezoni 05./06. je već bio gotovo neizostavan u sastavu, finalu LP 2006. je trebao zaigrati u tako važnoj utakmici da nije bio ozlijeđen,tako da pišeš gluposti. Ajde kompleksašu makni se iz ove teme jer si naporan i običan hejter,ništa drugo.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...
2004./2005. je Messi debitirao i postao gotovo standardan igrač, a u sezoni 05./06. je već bio gotovo neizostavan u sastavu, finalu LP 2006. je trebao zaigrati u tako važnoj utakmici da nije bio ozlijeđen,tako da pišeš gluposti. Ajde kompleksašu makni se iz ove teme jer si naporan i običan hejter,ništa drugo.

nisam hejter nikakav,niti imam komplekse,meni nik nije antikatalonac(pa sad neznam ko ima tu komplekse)

eto podebljao sam ti ono sta i govorim cijelo vrijeme,17 nastupa(6 golova)mozda bi i konto bio veci da se nije ozljedio ako se ne varam do ozljede je doslo u londonu protiv chelsea nakon starta colea kod gol aut linije nakon cega je cole dobio crveni i barca dobila 2-0 ili 2-1 ne sjecam se vise ni sam 2005/06 ,

26 nastupa(14 golova) u sezoni 2006/07-e tu je sad sezona di krece messieva era u barci kao jednog od kljucnih igraca te ekipe

P.S

Ovo je Forum od Bug-a,pa vjerovao ti ili ne,imam prava kao i svaki clan foruma sudjelovati u temi u kojoj zelim,i iznositi cinjenice i misljenja koja ja smatram ispravnima,pa stoga tko si ti da govoris nekom da se makne iz teme?

Ako ti nesto smeta ili smatras uvredom postoji PRIJAVI button pa ga iskoristi,ja nikog ne vrijedam ne vicem ljudima da su glupi puni kompleksa itd..

Malo pripazi na rijecnik kad se obracas ljudima,nekulturno je to kako se ti obracas ljudima koji ne djele tvoje misljenje.

When you are halfway up,you are always halfway down
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.2.2012 14:28 (carcharodon).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

carcharodon..sve do 2008 Messi je bio standardan, ali tek je od 2008 igrao gotovo svaku utkamicu. Dok je Ronaldinho otišao tek tada počinje Messi era, a to je od 2008.

15 godina
neaktivan
Carcharodon, ja mislim da je lijepo receno da se drzimo svoje teme, samim time sto ti dolazis ovdje je to provociranje. Eto, ja sam tako dobio 2 zuta kartona, a vidim tebi se jos nista nije dogodilo. Isto tako sam ja u vasoj temi napisao "ne mislimo mi da ce Barca dovesti Neymara, to je samo novinarski clanak" kada se netko narugao s nama zbog tog clanka koji je postan ovdje = dobio sam zuti karton zbog SPAMA (?!). A ti vec konstantno, svakodnevno, pises svasta i samim svojim nickom provociras (kao sto sam ja "navodno" vas), prijavljen si prije par dana; jesi dobio karton? Jesu tvoji postovi izbrisani, kao i onaj moj u kojem sam takodjer iznosio "cinjenice"? Zato molim te, prosetaj i ne vracaj se.
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
15 godina
FC Barcelona

@ carcharodon- nemoj opet počinjati sa moj nickom molim te,već sam milijardu puta objašnjavao,ne moram milijardu i prvi. a ti bi mogao normalno sudjelovati u temi da ne provociraš,i to svakodnevno. Ja koristim tipku "prijavi" ali to u ovoj temi očito ništa ne znači. Ovo za Messija neću ni komentirati,ja znam da je debitirao 2003. na utakmici protiv Porta,a sve ostalo je povijest koju će pisati još jako dugo vremena, za inat vama hejterima.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.2.2012 14:52 (antimadridista).
17 godina
FC Barcelona

Kako je Barca pokradena u korist Reala - što reći? Koju posluku porati? Ima li tu kakvog pokrića (istine) u vezi videa?

Sve je moguće... ako ne znate o čemu pričate.
15 godina
Pero Dinamit kaže...

Kako je Barca pokradena u korist Reala - što reći? Koju posluku porati? Ima li tu kakvog pokrića (istine) u vezi videa?

istine ima sigurno,video dokazi ne lažu,a sad jeli namjerno je već veliko pitanje. Ali stvarno je čudno da je Barca u toliko gostovanja zakinuta,a Real pomognut od sudaca.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Barca je u mnogim gostovanjima pokradena. Real neću komentirati jer će ispast da smo isti kao oni proteklih godina kad su nas komentirali. Također sam mišljenja da je Barci zakinuto puno postoječih penala. Ustvari dovoljno je samo vidjeti rezultate doma i u gostima ipak se doma nemre manipulirat sudcima.

15 godina
Đapa club kaže...

Barca je u mnogim gostovanjima pokradena. Real neću komentirati jer će ispast da smo isti kao oni proteklih godina kad su nas komentirali. Također sam mišljenja da je Barci zakinuto puno postoječih penala. Ustvari dovoljno je samo vidjeti rezultate doma i u gostima ipak se doma nemre manipulirat sudcima.

dovoljno je pogledati broj dosuđenih penala,dalje ni ne treba ići.

ali eto ,neka im prvenstvo,ipak sam uvjeren da je Guardiola odigrao kako treba i da je igrao sa najjačim sastavom,da im ni takve sudačke odluke nebi pomogle.

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.2.2012 15:51 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Đapa club kaže...

ali eto ,neka im prvenstvo,ipak sam uvjeren da je Guardiola odigrao kako treba i da je igrao sa najjačim sastavom,da im ni takve sudačke odluke nebi pomogle.

Guardiola je odavno shvatio stanje stvari i zato je puno u gostima eksperimentirao. Jedino su Messi, Alves i Valdez igrali stalno svi ostali su bili dio rotacije.

15 godina
protjeran
Đapa club kaže...
antimadridista kaže...
Đapa club kaže...

Guardiola je odavno shvatio stanje stvari i zato je puno u gostima eksperimentirao. Jedino su Messi, Alves i Valdez igrali stalno svi ostali su bili dio rotacije.

A ti govoriš u njegovo ime, pa on je sam rekao da prvenstvo još nije gotovo te da će dati sve da ga osvoje.Tražite neke glupe izlike, a nije vam palo na pamet da je zbog tih rotacija koje si gore naveo barca i igra loše u gostima.

LINK-evo, ovdje pri kraju govori kako se oni još nisu predali

“Todo el mundo sabe que soy Madridista de corazon, blanco hasta la muerte.”
14 godina
neaktivan
Floda kaže...
Đapa club kaže...

A ti govoriš u njegovo ime, pa on je sam rekao da prvenstvo još nije gotovo te da će dati sve da ga osvoje.Tražite neke glupe izlike, a nije vam palo na pamet da je zbog tih rotacija koje si gore naveo barca i igra loše u gostima.

Nije on tim potezom predao prvenstvo što je rotirao sastav. Nego je nakon jednog djela shvatio da imaju druge prioritete. Poraz se nikad ne priznaje javno i naravno da neće izjavit da je sve gotovo. Tako bi svalio bijes navijača na sebe i upravu kluba.

15 godina
Floda kaže...

opet Realovci se javljaju. Da,Barca igra slabije u gostima nego prošle sezone,ali jeli to razlog da se ne sude čisti penali u zadnjim minutama protiv Espanyola i Getafea? mislim da nije,samo u te dvije utakmice su ti to 4 boda,a da ne govorim o još nekim situacijama,npr.penalima na Messiju protiv Valencije?

Zaključak je da Barca igra slabije u gostima nego prošle sezone,ali i kao takva bi još uvijek bila jako blizu Realu da je sve odsuđeno kako treba.

Eto,neka vam ove godine naslova,a nadam se da će dogodine Guardiola igrati ozbiljnije i da nećemo imati ovakve pehove na gostovanjima.

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.2.2012 16:19 (antimadridista).
15 godina
protjeran
Đapa club kaže...
Floda kaže...
Đapa club kaže...

Nije on tim potezom predao prvenstvo što je rotirao sastav. Nego je nakon jednog djela shvatio da imaju druge prioritete. Poraz se nikad ne priznaje javno i naravno da neće izjavit da je sve gotovo. Tako bi svalio bijes navijača na sebe i upravu kluba.

AHA! Dok je bilo +3 za Real Guardiola je shvatio da ima druge prioritete i odmarao igrače.I sad govori javno, nakon što Real ima +10, da se oni još nisu predali i imaju šanse za Primeru.Ne kužim zašto odmarati igrače, to je sve svjetska klasa koja može igrati i LP i kup kralja.Razumijem da se igrači rotiraju kod nekih slabijih kup utakmica ili u utakmici LP koja više nema važnost, ali u Primeri gdje je svaki bod važan, to ipak nema smisla.

15 godina
protjeran
antimadridista kaže...
Floda kaže...

opet Realovci se javljaju. Da,Barca igra slabije u gostima nego prošle sezone,ali jeli to razlog da se ne sude čisti penali u zadnjim minutama protiv Espanyola i Getafea? mislim da nije,samo u te dvije utakmice su ti to 4 boda,a da ne govorim o još nekim situacijama,npr.penalima na Messiju protiv Valencije?

Zaključak je da Barca igra slabije u gostima nego prošle sezone,ali i kao takva bi još uvijek bila jako blizu Realu da je sve odsuđeno kako treba.

Eto,neka vam ove godine naslova,a nadam se da će dogodine Guardiola igrati ozbiljnije i da nećemo imati ovakve pehove na gostovanjima.

Možda su suci donjeli neke krive sudačke odluke, ali dobili ste protiv Seville penal u sudačkoj nadoknadi.I nije sucima isto svirat penal u 30. i u 90. minuti, zato nisu sudili penale protiv Espanyola i Getafea( o tom penalu bi se moglo rapravljat jer nije baš čist, a i svi dobro znamo busquetsa i njegove navike).I malo si se preračunao, nisu to 4 nego 3 boda.

15 godina
FC Barcelona
kakve veze ima u kojoj minuti je penal ako je on čist i treba biti dosuđen? sad ćemo još gledati u kojim minutama su bili čisti penali? i da,penal na Buquetsu je bio, i što želiš reći s time "suci znaju Busquetsove navike". Ja mislim da Ronaldove znaju još bolje pa mu sude svaki kontakt unutar 16m. Niti jedan navijač od ovih velikih svjetskih klubova nebi trebao govoriti o simuliranju,a najmanje navijač Reala.
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
kakve veze ima u kojoj minuti je penal ako je on čist i treba biti dosuđen? sad ćemo još gledati u kojim minutama su bili čisti penali? i da,penal na Buquetsu je bio, i što želiš reći s time "suci znaju Busquetsove navike". Ja mislim da Ronaldove znaju još bolje pa mu sude svaki kontakt unutar 16m. Niti jedan navijač od ovih velikih svjetskih klubova nebi trebao govoriti o simuliranju,a najmanje navijač Reala.

Ima veze u kojoj se minuti sudi penal, zašto onda u onom polufinalu Chelsea-Barcelona u 90.min nije suđen čisti penal.Pri kraju utakmice je veći pritisak na sucu i teže mu je dosuditi penal.I onaj dive busquetsa protiv Getafea nije trebao biti penal, što su i potvrdili suci, samo navijači barce govore suprotno.Rađe si traži ona 4 boda u penalima koje je messi fulao protiv seville i valencie.
17 godina
Pero Dinamit kaže...

Možeš li staviti direktan link do videa - meni ovaj ne radi...

Come to the dark side, we have cookies.
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Iniesta>Zidane, kaze...

http://www.youtube.com/watch?v=8EoukRWQ-ec
17 godina
VirtUoso kaže...

Iniesta>Zidane, kaze...

Koliko god je Iniesta vrhunski igrač, ja i dalje mislim da je Zidane bolji. Naravno iniesta može još 4-5 godina igrat punom snagom, tako da ga može prestići.

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nista ne tvrdim, samo prenosim. :-)

http://www.youtube.com/watch?v=8EoukRWQ-ec
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma zizu je bio velik i uvjek ce ostati,ali i ja mislim da je iniesta doesegao tu razinu jedino se razlikuju po izgledu i nacionalnosti:)))

15 godina
FC Barcelona

teško je to uspoređivati. Zizou je više igrao poziciju ofenzivnog veznjaka i u Realu i u reprezentaciji,a Iniesta je ipak klasični veznjak (može odigrati kao krilni napadač,ali rijetko). Baš nekidan pričam s frendom kako je ta pozicija ofenzivnog veznjaka gotovo izumrla u nogometu,sad sve ekipe većinom igraju ili klasičnu 4-4-2 ili 4-3-3 sa 2 krilna napadača i jednom špicom.

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.2.2012 11:07 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

koja je to definicja klasicnog veznjaka?

ja sto vise gledam barcu vidim da kod njih nitko nema definiranu poziciju svi se postavljaju kako treba u odredenoj situaciji,jedino su definirani na papiru prije pocetka utakmice:)

to je i najveca snaga te ekipe imaju jako puno igraca koji mogu igrati vise pozicija i dobro se snalaze u tim ulogama{#}

15 godina
FC Barcelona
klasični veznjak u smislu da mu je primarna zadaća na terenu organizacija igre,to su u Barci Xavi i Iniesta,možda je Iniesta malo ofenzivniji. Zidane je u Realu igrao poziciju ofenzivnog veznjaka i imao je više zadaća prema naprijed u odnosu na Iniestu, a manje u organizaciji igre.
15 godina
FC Barcelona

Thiago Alcantara: "Trenutno u prvoj momčadi igram sa Tellom,Bartrom i Montoyom s kojima sam zajedno otkad sam stigao u klub kao 15-godišnjak. Igrati s njima u prvoj momčadi Barce je velika čast,mislim da nikad nismo ni pomislili da bi se tako nešto moglo dogoditi. To je nešto što strašno puno cijeniš,to se događa samo u Barci."

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sezona 2011/2012; sva takmičenja; Ronaldo vs Messi:

Odigranih utakmica: 35 - 40
Odigranih minuta: 3203 - 3563
Ukupno golova: 36 - 42
Iz penala: 12 - 3
Iz igre: 24 - 39
Šutevi prema golu: 218 - 201
Asistencije: 9 - 19

14 godina
neaktivan
Đapa club kaže...

Tuče ga u svemu osim u penalima... xD Leo kralj! :)

13 godina
trap kaže...
Đapa club kaže...

Tuče ga u svemu osim u penalima... xD Leo kralj! :)

Njemu ne treba penal da popravi svoju statistiku. :)

15 godina
FC Barcelona
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.2.2012 16:42 (antimadridista).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice