A i sam Cesc tren kasnije imao odlicnu priliku...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A i sam Cesc tren kasnije imao odlicnu priliku...
Kakva šansa!!! Savršeno.
Kako neće Fabregasa...
Ovo sportska tv treba reprizirat u prime timeu.
Messi je bas nabrijan..
Obrisano je dvadesetak postova, podijeljeno ponešto kartona...
Nadam se da će u buduće biti reda - svatko ima svoju temu, vezanu uz klub o kojem želi razmjenjivati komentare, pa nema potrebe da jedni druge provocirate.
Ako netko i dođe u ovu temu, s tom namjerom, ignorirajte ga (i prijavite), to je najbolji lijek.
A sada - vratimo se nogometu 
Kakva tekma Barce, kakva igra. Puno volje! Tekme s Valencijom su uvijek odlične.
Savršeno poluvrijeme, ako ovako nastave igrat, lako bi se Valencia mogla osramotit na Nou Campu. Ima i Valencia svog glumca! 
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Da, baš sam primijetio ovog Sancheza kako čovjek odlično koristi prostor, oni okreti i vrtuljci su odlični. Predobra tekma, joj jedva čekam s Realom na Camp Nou da ih razbiju.
Fabregasa neće i neće.
Ovo nisu istine, šta je Fabregasu!!! XD
Hat-trick! To se čekalo :D
Edit: hahaha Tello kralj
Pique se glupira. Drugi zuti je trebao dobit.
za šta?
za šta?
Povlacenje za dres.
Po prilikama minimalno 10-1 za barcu je tribalo bit......
Pamtim dvije sanse koje je teze profulati nego zabiti. Oni su, naravno, profulali. :D
Eto vam ga, lob :D Alexis danas stvarno rola sve živo :)
Cek malo jeli Messi zemljanin??????
Nije.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
...ali steta, steta sto nisu bili u mogucnosti igrati s ovakvim igracima kroz sezonu i sa ovako dobrom zeljom da se pobijedi.
Bravo Messi, bravo Barca..
Messi, dvijestota utakmica, 4 gola i pobjeda Barce.. Mislim da cu veceras lakse zaspati..