FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.837.746
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
FC Barcelona

ja baš očekujem da se osnuje udruga navijača iz Hrvatske. Tako se dobivaju brojne pogodnosti,udruga dobiva karte za gostovanje na utakmicu direktno iz kluba,ali nažalost još uvijek se u Hrvatskoj ne radi ništa po tom pitanju.

Frend mi je član Manchester United fan cluba Hrvatske, i putovali su zajedno na utakmicu sa Norwichem za nešto više od 1000 kuna (uključena i ulaznica i put).

Postoje i fan clubovi Arsenala,Rome,Milana i još nekih klubova,ali nikako mi nije jasno što se čeka sa Barcom,odmah bi se učlanio i putovao u Barcelonu na utakmicu,vjerujem da bi još neki ovdje.

Rečeno je na Barca balkan forumu da će se raditi na tome i da bi moglo biti 2013.pa eto nadajmo se.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.2.2012 16:32 (antimadridista).
15 godina
15 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Ubrzali su tempo, ali bunker je ajme.
15 godina
FC Barcelona

Sanchezzzzz 0:1 gogo {#}

twice the pride double the fall
15 godina
FC Barcelona

Sanchez 1:0 <33 :D

14 godina
neaktivan
FC Barcelona
Super asist Messija. :)
15 godina
FC Barcelona

Bravo Messi, ali ne znam što Pep ne stavi Tella na poziciju Adriana, on bi bar probijao po strani.

15 godina
FC Barcelona

odlično prvo poluvrijeme,totalna dominacija Barce.

igraju brzo i jako lijepo za gledati,samo još fali taj zadnji pas za progurati loptu Messiju ili Sanchezu.

ali eto,jedna je srećom prošla i odmah gol.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
Ohoho...
17 godina
FC Barcelona

Woohoo, 1:2!!!! {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.2.2012 21:56 (Balvan8).
16 godina
Zalosno je kako primaju golove glupo. Ajde bar izabijaju.. 2-1
inox
15 godina
FC Barcelona

bravo sančez

14 godina
neaktivan

Odem na par minuta pit vode a ono zabiju gol .

17 godina
Protecon kaže...

odi još jednom možda bude 1:3! {#} Kakav prolaz Messija, stvarno šteta što to nije ušlo.

15 godina
neaktivan
Lioneeeel! MESSI! 1-3 super akcija
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Čestitke Barci, i Čorluka super je odigrao.

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.2.2012 23:42 (Praetorian1).
15 godina
protjeran
Balvan8 kaže...
Protecon kaže...

odi još jednom možda bude 1:3! {#} Kakav prolaz Messija, stvarno šteta što to nije ušlo.

Hahahahah, izgleda da je ovaj opet išao piti vode.
“Todo el mundo sabe que soy Madridista de corazon, blanco hasta la muerte.”
15 godina
neaktivan
Dao sam ti TU, al onda sam vidio da si Floda. XD nece moci ove noci ;) dabogda pio svaki put kad igra Barca, kolko god treba!
15 godina
FC Barcelona
e da je ovakva motivacija i u ligaškim utakmicama. Messi odigrao u svom stilu,nezaustavljiv.
Jedino me malo brine obrana,zadnjih nekoliko utakmica nam sijevaju prilike pred golom prelako,ali ne treba zaboraviti da nije igrao Pique.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Odlična utakmica danas, Messi i Sanchez fenomenalni. Teško se odlučit koji je danas bio bolji, ali ipak Messi uzima za par nijansi. Nebitno, uglavnom Barcelona može kad hoče, a danas nam nije falilo motivacije. Isprika forumašima i moderatorima zbog burne reakcije na provokacije pojedinaca te zasluženoj suspenziji...otprije par dana.

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.2.2012 22:53 (Đapa club).
15 godina
FC Barcelona

ali Željko Vela je najbolji:

"Odličnu utakmicu gledamo u drugom poluvremenu. Super,ako već nećemo vidjeti hoće li Jakov Zlatar završiti u zatvoru,neka je bar odlična utakmica!" {#}

i još jedan rekord je oborio Messi. Postao je najbolji strijelac nokaut faze LP,ovu mu je 19. gol.

Bravo Leo!

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.2.2012 23:08 (antimadridista).
15 godina
FC Barcelona

Radi ovog mi je Messi draži od bilo kojeg igrača, a posebno od C. Ronalda. Zato što je pošten i ponizan. Messi, ostani i dalje takav! 

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.2.2012 13:19 (jurica_m).
15 godina
FC Barcelona

jeste primjetili kako su sinoć Barcini navijači nadglasali domaćine? par puta je baš lijepo zaorila himna i skandiranje "Messi Messi",a nije ih uopće bilo puno,negdje oko 2000 mislim.

15 godina
antimadridista kaže...

jeste primjetili kako su sinoć Barcini navijači nadglasali domaćine? par puta je baš lijepo zaorila himna i skandiranje "Messi Messi",a nije ih uopće bilo puno,negdje oko 2000 mislim.

Nažalost, nešto se meni i cimerima pokvario televizor pa je nestalo tona, ali slike je bilo pa smo samo gledali, haha. Uglavnom, lijepo je kad se čuje Barcina himna u Njemačkoj. {#}

14 godina
neaktivan
jurica_m kaže...

Radi ovog mi je Messi draži od bilo kojeg igrača, a posebno od C. Ronalda. Zato što je pošten i ponizan. Messi, ostani i dalje takav! 

U posljednje vrijeme suci nisu sudili neke očite prekršaje. Messi je vrlo ustrajan baš kao i Johan Cruyff padne i nastavlja dalje. Malo je takvih danas u tom rangu nogometa, a suci bi ih trebali više cijenit.

15 godina
FC Barcelona

Nike predstavio dresove za sljedeću sezonu!

15 godina
antimadridista kaže...

Ovi u sredini su domaći? Ajoj, baš mi i nisu neki. Naravno, moje mišljenje.

15 godina
protjeran
jurica_m kaže...
antimadridista kaže...

Dres me podsjeća na onaj od PSG-a.Vidim da su Arsenal i Man Utd isto uveli veće promjene nego što je to bio slučaj posljednjih par godina.

“Todo el mundo sabe que soy Madridista de corazon, blanco hasta la muerte.”
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.2.2012 18:33 (Floda).
15 godina
Floda kaže...

Pa po meni Manchester i Arsenal nemaju neke velike promjene. Barcelona jedina ima neku veću promjenu jer sad imaju sitne pruge, a dogodine će očito imati takav dres sa jednom većom prugom i to je veća promjena. Za Manchester nije velika promjena, gledaš li ovosezonski dres. Isto vrijedi i za Arsenal osim na rukavima ove crvene trake.

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.2.2012 18:36 (jurica_m).
15 godina
jurica_m kaže...
antimadridista kaže...

da,to u sredini su Barcini dresovi,a s lijve i desne strane od Arsenala i Uniteda.

Barcini previse slicni PSG-u,premalo je crvene boje.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice