FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.837.870
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: FC Barcelona
jurica_m kaže...

Ma nemoj se praviti glup. Sve je to namješteno i neće se namjerno igrati jer Barca igra. Kakvi krvavi radovi. Barca je u pitanju, a ne radovi.

Ja se pravim glup, pitam te gdje to piše da je dogovoreno gdje će se igrat ne želiš odgovorit. Ti se praviš glup i gluh izgleda. Pogledaj gdje se igralo koje finale i uglavnom se uvijek pokušava da finalisti ne igraju na svom stadionu, osim ako padne dogovor kao što sad barcelona predlaže da se igra kod njih. Radovi su najavaljeni prije pola godine valjda, ali nije ni važno. I da nema radove ni ničeg nisu dužni ni po čemu ugostit finale ako to nije dogovoreno prije. Nije to liga prvaka pa da znaš gdje će se igrat i sad se izvlačiš na radove (u toj situaciji ne bi smio ni planirat radove u to vrijeme)

15 godina
protjeran
FC Barcelona
Njima objašnjavat je ko objašnjavat glupom i glupljim.
“Todo el mundo sabe que soy Madridista de corazon, blanco hasta la muerte.”
16 godina
Floda kaže...

Ma budala sam što uopće pokušavam nešto reći. Kao da se obraćam zidu 

antimadridista- S čim se sad ne slažeš? Lijepo napišem kako je, da pogledate i pročitate, ali vi znate najbolje. Bez ikakvih argumenata, bez ičeg ste vi u pravu. Cijeli svijet se urotio i svi lažu, ali vi znate istinu. Ja tebi trebam vjerovat šta je bilo 2004., a ne znaš koje godine je otišao henry iz kluba npr., a ti ignoriraš podatak koji se pročitao u članku i izneseš samo onaj koji je tebi zanimljiv. Bravo za takvu raspravu i stvarno mi je lijepo razgovarat s vama. 

Htio sam ignorirat, ali sad ću završit s ovom temom zauvijek. Mourinho je kriv što su upalili prskalice, ugasili svjetla? Pa stvarno se bojite tog čovjeka. Ne znam koju je to gestu on napravio da je inter to zaslužio Znaš bilo je i navijača intera na toj utakmici. Da im je pokazivao srednji prst nisu inter kao klub, interovi igrači i navijači zaslužili takvo postupanje. Valdesov postupak ignoriraš? Primanje za vrat, što nije napravio jednom. Čovjek je zaslužio kaznu da mu to više na padne na pamet. Sramota! 

I ne, ne moraš odgovorit na ništa, jer svejedno ovu temu više neću čitat, ali nemojte mi u temi real madrida ili nekoj drugoj pisat da smo mi trollovi jer jedino što vi radite tamo jest spamate, a kad vam čovjek ovdje i pokuša nešto argumentirano napisat bude ignoriran ili popljuvan. 

Pozdrav!

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.2.2012 22:51 (Iggx).
15 godina
FC Barcelona
vas dvojica kao pokušavate nešto dokazati,a ne znate ni sami što. Još počnete provocirati sa tim polufinalom sa Interom bez da je itko to spomenuo. Samo trollate,a ovaj Floda je toliki kompleksaš da to još nisam vidio nigdje. Čovječe dosadni ste više,jedina istina je to da Real radi sve što je moguće da se finale ne odigra na Bernabeu,što je potpuno suprotno od onoga kakvim se klubom predstavljaju,to je jedina istina i neznam što ste se vi uhvatili toga,Barca je u finalu,a ne Real i doviđenja.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
FC Barcelona

Ajmo ekipa samo ih prijavljujte... treba ih istrijebit iz ove teme!! {#}

14 godina
antimadridista kaže...
vas dvojica kao pokušavate nešto dokazati,a ne znate ni sami što. Još počnete provocirati sa tim polufinalom sa Interom bez da je itko to spomenuo. Samo trollate,a ovaj Floda je toliki kompleksaš da to još nisam vidio nigdje. Čovječe dosadni ste više,jedina istina je to da Real radi sve što je moguće da se finale ne odigra na Bernabeu,što je potpuno suprotno od onoga kakvim se klubom predstavljaju,to je jedina istina i neznam što ste se vi uhvatili toga,Barca je u finalu,a ne Real i doviđenja.

Ljudi ovako izgleda suvisli i argumentiran odgovor, svaka teza je potkrijepljena činjenicom i čovjek je u potpunosti odgovorio na sva postavljena pitanja. {#}

Čim se iznesu argumenti, onda je to trollanje, sramotno ponašanje, ponašanje trenera, Real se naziva kraljevskim, a nije... bla, bla.

@balvan

Zašto prijavljivanje? Jel' postoji negdje pravilo da navijači Reala ne smiju diskutirati u ovoj temi?

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.2.2012 23:15 (Cordas).
15 godina
Cordas kaže...
antimadridista kaže...

Ljudi ovako izgleda suvisli i argumentiran odgovor, svaka teza je potkrijepljena činjenicom i čovjek je u potpunosti odgovorio na sva postavljena pitanja.

Čim se iznesu argumenti, onda je to trollanje, sramotno ponašanje, ponašanje trenera, Real se naziva kraljevskim, a nije... bla, bla.

@balvan

Zašto prijavljivanje? Jel' postoji negdje pravilo da navijači Reala ne smiju diskutirati u ovoj temi?

sve sam napisao na prošloj stranici,činjenica u svemu ovome je jedino to da Real ne želi da se finale igra na Bernabeu,ništa više.

a za ovo podebljano: ne postoji pravilo da navijači Reala ne smiju sudjelovati u ovoj temi,ali postoji pravilo da se postovi koji su vidljivi spam mogu prijaviti,kao što je svaki post Flode i na prošloj stranici ATJLučko,a čini mi se da i ti počinješ polako.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.2.2012 23:16 (antimadridista).
17 godina
Cordas kaže...

@balvan

ja prijavljujem svaki neprimjeran post, kao što su vrijeđanje, pisanje gluposti, ne pridržavanje teme, provociranje itd... Taj gumb tome i služi, jel tako? Malo prije je netko ( nemoj me držat za riječ, ali mislim da je Iggx) prozvao nekoga budalom, ja nevidim razloga da taj post ne prijavim. Koliko vidim moderator je taj prijavljeni post obrisao. Ako vam to smeta ili pišite normalne postove ili nemojte više pisat ovdje.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.2.2012 23:21 (Balvan8).
14 godina
antimadridista kaže...

sve sam napisao na prošloj stranici,činjenica u svemu ovome je jedino to da Real ne želi da se finale igra na Bernabeu,ništa više.

a za ovo podebljano: ne postoji pravilo da navijači Reala ne smiju sudjelovati u ovoj temi,ali postoji pravilo da se postovi koji su vidljivi spam mogu prijaviti,kao što je svaki post Flode i na prošloj stranici ATJLučko,a čini mi se da i ti počinješ polako.

Dakako. Ne znam zašto, ali meni se čini da ti imaš neki kompleks na Real. Jesu oni tebi učinili nešto loše? Imaš traume zbog njih ili? Zašto vi ne možete poštovat protivnika kao što ja poštujem Barcelonu? 

U Talijanskoj ligi volim Milan, ali poštujem Inter kao klub, zašto ne bih?

Da, moji postovi su spam, zaboravio sam, ali svejedno neću kao ti reći da se kupim iz ove teme pa se nakon dvije stranice vratit.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.2.2012 23:25 (Cordas).
15 godina
Iggx kaže...
Floda kaže...

Ma budala sam što uopće pokušavam nešto reći. Kao da se obraćam zidu 

antimadridista- S čim se sad ne slažeš? Lijepo napišem kako je, da pogledate i pročitate, ali vi znate najbolje. Bez ikakvih argumenata, bez ičeg ste vi u pravu. Cijeli svijet se urotio i svi lažu, ali vi znate istinu. Ja tebi trebam vjerovat šta je bilo 2004., a ne znaš koje godine je otišao henry iz kluba npr., a ti ignoriraš podatak koji se pročitao u članku i izneseš samo onaj koji je tebi zanimljiv. Bravo za takvu raspravu i stvarno mi je lijepo razgovarat s vama. 

Htio sam ignorirat, ali sad ću završit s ovom temom zauvijek. Mourinho je kriv što su upalili prskalice, ugasili svjetla? Pa stvarno se bojite tog čovjeka. Ne znam koju je to gestu on napravio da je inter to zaslužio Znaš bilo je i navijača intera na toj utakmici. Da im je pokazivao srednji prst nisu inter kao klub, interovi igrači i navijači zaslužili takvo postupanje. Valdesov postupak ignoriraš? Primanje za vrat, što nije napravio jednom. Čovjek je zaslužio kaznu da mu to više na padne na pamet. Sramota! 

I ne, ne moraš odgovorit na ništa, jer svejedno ovu temu više neću čitat, ali nemojte mi u temi real madrida ili nekoj drugoj pisat da smo mi trollovi jer jedino što vi radite tamo jest spamate, a kad vam čovjek ovdje i pokuša nešto argumentirano napisat bude ignoriran ili popljuvan. 

Pozdrav!

vidiš,ovaj odgovor nisam vidio. Neznam kad je Henry otišao iz kluba? da,ti znaš. Ja znam da je on u toj svojoj predzadnjoj sezoni potopio Real na Bernabeu svojim golovima.

o kakvim argumentima ti pričaš? pa i sam si napisao da Real ne žel ida se finale igra na Bernabeu. Sad to negiraš?

Braniš Mourinha u toj situaciji? ma bravo za tebe. Da,bilo je navijača Intera na toj utakmici,ali zna se gdje na Nou Campu stoje gostujući navijači,a gdje domaći,barem ja znam,ne znam za tebe. I Valdes se ponio kako treba,i ja bi to napravio da je išao slaviti pred moje navijače i provocirati. Smiješno mi je kako uvijek branite tog nečovjeka i krajnju seljačinu,dokazano već masu puta. I možeš misliti,nevinašce poput Mourinha je ispalo pošteno tu.

Barca se boji Mourinha? jedina istina je da on ima komplekse prema Barci,jer je tu mogao biti samo prevoditelj,a ne ono što je zamislio i htio. To pokazuje svojim lijepim gestama (Messi m usmrdi,gazi Fabregasu glavu,bode u oči trenere Barcelone)

I nakon svega toga,vi tu spodobu branite?

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.2.2012 23:46 (antimadridista).
15 godina
Cordas kaže...
antimadridista kaže...

Dakako. Ne znam zašto, ali meni se čini da ti imaš neki kompleks na Real. Jesu oni tebi učinili nešto loše? Imaš traume zbog njih ili? Zašto vi ne možete poštovat protivnika kao što ja poštujem Barcelonu? 

U Talijanskoj ligi volim Milan, ali poštujem Inter kao klub, zašto ne bih?

Da, moji postovi su spam, zaboravio sam, ali svejedno neću kao ti reći da se kupim iz ove teme pa se nakon dvije stranice vratit.

nemam ja nikakav kompleks na Real,samo ne podnosim to što je Real bio u prošlosti,i kako je bio privilegiran u odnosu na ostale klubove u Španjolskoj,to su povijesne činjenice iz prošlosti,a ne tračevi kako vi mislite.

Ja se nisam htio vraćati u vašu temu,ali onda me je neki balavac prozvao i govorio o meni tamo,pa sam se naljutio. Ali više me nema niti čitam više vašu temu i budi uvjeren da me nećeš vidjeti. A vi me i dalje prozivajte tamo,nije me briga.

14 godina
antimadridista kaže...

vidiš,ovaj odgovor nisam vidio. Neznam kad je Henry otišao iz kluba? da,ti znaš. Ja znam da je on u toj svojoj zadnjoj sezoni potopio Real na Bernabeu svojim golovima.

o kakvim argumentima ti pričaš? pa i sam si napisao da Real ne žel ida se finale igra na Bernabeu. Sad to negiraš?

Braniš Mourinha u toj situaciji? ma bravo za tebe. Da,bilo je navijača Intera na toj utakmici,ali zna se gdje na Nou Campu stoje gostujući navijači,a gdje domaći,barem ja znam,ne znam za tebe. I Valdes se ponio kako treba,i aj bi to napravio da je išao slaviti pred moej navijače i provocirati. Smiješno mi je kako uvijek branite tog nečovjeka i krajnju seljačinu,dokazano već masu puta. I možeš misliti,nevinašce poput Mourinha je ispalo pošteno to.

Barca se boji Mourinha? jedina istina je da on ima komplekse prema Barci,jer je tu mogao biti samo prevoditelj,a ne ono što je zamislio i htio. To pokazuje svojim lijepim gestama (Messi m usmrdi,gazi Fabregasu glavu,bode u oči trenere Barcelone)

Ponovno moram odgovoriti. Ti si sam sebi kontradiktoran. Valdes je zbog svog čina super čovjek, a Mourinho spodoba? Dovoljno o objektivnosti.

btw ja te nikad nisam prozivao, zapravo rijetko pišem tamo, samo odgovaram kvazi navijačima Barcelone u toj temi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.2.2012 23:32 (Cordas).
15 godina
Cordas kaže...
antimadridista kaže...

vidiš,ovaj odgovor nisam vidio. Neznam kad je Henry otišao iz kluba? da,ti znaš. Ja znam da je on u toj svojoj zadnjoj sezoni potopio Real na Bernabeu svojim golovima.

Braniš Mourinha u toj situaciji? ma bravo za tebe. Da,bilo je navijača Intera na toj utakmici,ali zna se gdje na Nou Campu stoje gostujući navijači,a gdje domaći,barem ja znam,ne znam za tebe. I Valdes se ponio kako treba,i aj bi to napravio da je išao slaviti pred moej navijače i provocirati. Smiješno mi je kako uvijek branite tog nečovjeka i krajnju seljačinu,dokazano već masu puta. I možeš misliti,nevinašce poput Mourinha je ispalo pošteno to.

Ponovno moram odgovoriti. Ti si sam sebi kontradiktoran. Valdes je zbog svog čina super čovjek, a Mourinho spodoba? Dovoljno o objektivnosti.

btw ja te nikad nisam prozivao, zapravo rijetko pišem tamo, samo odgovaram kvazi navijačima Barcelone u toj temi.

pa Valdes je branio svoje navijače, Mourinho je taj koji je počeo provocirati. Što ga je Valdes uhvatio za vrat bez razloga?

edit: ne kažem da si me ti prozvao,znam tko je.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.2.2012 23:35 (antimadridista).
14 godina
antimadridista kaže...

pa Valdes je branio svoje navijače, Mourinho je taj koji je počeo provocirati. Što ga je Valdes uhvatio za vrat bez razloga?

edit: ne kažem da si me ti prozvao,znam tko je.

Cilj opravdava sredstvo kad se radi o Barceloninim igračima? Da je Pepe to napravio bio bi prozivan mjesecima zbog toga. 

17 godina
Cordas kaže...

Cilj opravdava sredstvo kad se radi o Barceloninim igračima? Da je Pepe to napravio bio bi prozivan mjesecima zbog toga. 

Naravno, zato što Pepe konstantno radi stvari koje ne priliče nogometu, nego ulici!

15 godina
protjeran
FC Barcelona
Po DESETI put govorim, smirite se.
15 godina
Cordas kaže...

prvo Guardiola treba naspraviti takvu glupost na Bernabeu,pa bi onda tek vidjeli kako bi se tko ponašao.

A to se neće dogoditi nikad,jer je čovjek pristojan i ponaša se normalno,i nema komplekse prema nikome.

Mourinho je čovjek koji nezna podnijeti poraz,nikad nije znao,ponaša se kao zadnja seljačina,umjesto da je uzor svojim igračima po ponašanju.

Sad im je postao uzor takvog ponašanja kakav je sam,i prenio to na igrače,pa tu imamo masu namjernih udaranja,gaženja po prstima i tko zna čega.

A Barcine igrače se optužuje kada brane svoje navijače. Objektivno,nema što.

Što ste vi svi uopće došli u temu sad? boli vas to što se klub za koji navijate ponaša ovako bahato,pa ih pokušavate i sad obraniti,ne razumijem?

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.2.2012 23:45 (antimadridista).
15 godina
FC Barcelona

heheheh blago mu se:

15 godina
protjeran
antimadridista kaže...
Cordas kaže...

prvo Guardiola treba naspraviti takvu glupost na Bernabeu,pa bi onda tek vidjeli kako bi se tko ponašao.

A to se neće dogoditi nikad,jer je čovjek pristojan i ponaša se normalno,i nema komplekse prema nikome.

Mourinho je čovjek koji nezna podnijeti poraz,nikad nije znao,ponaša se kao zadnja seljačina,umjesto da je uzor svojim igračima po ponašanju.

Sad im je postao uzor takvog ponašanja kakav je sam,i prenio to na igrače,pa tu imamo masu namjernih udaranja,gaženja po prstima i tko zna čega.

A Barcine igrače se optužuje kada brane svoje navijače. Objektivno,nema što.

Što ste vi svi uopće došli u temu sad? boli vas to što se klub za koji navijate ponaša ovako bahato,pa ih pokušavate i sad obraniti,ne razumijem?

Jedini koji se tu ponaša bahato si ti. Pa Real je ljepo naveo razloge zašto se neće finale igrati u Madridu. To nije njihova dužnost, a kad tvoja barca to napravi onda se mogu koncerti organizirat i slicno.
15 godina
FC Barcelona

Daj Floda izađi van, dosadan si!

15 godina
FC Barcelona
@Floda - ja se ponašam bahtato i drsko,a ti dođeš ovdje u temu sa postom " +10 hahahaha jadni li ste" i da ne govorim kakve si nebuloze znao govoriti i prije toga.Shvatite da ste dosadni da niste u pravu,znam ja da je Realova odluka hoće li pustiti da se finale igra na Bernabeu ili ne,ali budite realni i priznajte da nemaju nikakav normalan razlog nego moraju izmišljati.
15 godina
protjeran
FC Barcelona
Barcelona isto tako 2004. nije imala dobar razlog(isto neki radovi). Pa naravno da nikome nije cilj da mu glavni rival na njegovom stadionu slavi, ali nemoj onda govoriti da je Real cirkus od kluba jer je Barca napravila istu stvar.Sad samo vrijeđaš i govoriš nebuloze jer se ti tako nosiš sa onih 10 bodova razlike.
17 godina

Ajde nemoj sada tako, neka i Real nešto osvoji... bio bi red. Barem još dok se sjećaju kako se ono pehar drži {#}

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
15 godina
protjeran
Pero Dinamit kaže...

Ajde nemoj sada tako, neka i Real nešto osvoji... bio bi red. Barem još dok se sjećaju kako se ono pehar drži {#}

Aha sad je vama kao drago zbog nas. I ne brini, sljedećih par godina će se Real nadizat trofeja i trofeja.
14 godina
neaktivan
Floda kaže...
Pero Dinamit kaže...

Aha sad je vama kao drago zbog nas. I ne brini, sljedećih par godina će se Real nadizat trofeja i trofeja.

sta ce igrat atlantic cup protiv dinama,xd

15 godina
protjeran
Logigamer kaže...
Floda kaže...
Pero Dinamit kaže...

sta ce igrat atlantic cup protiv dinama,xd

Ima jedna izreka:"Rijetke su osobe, koje žele slušati ono, što ne žele čuti."Eto vidiš tu nekako vas prepoznajem.
15 godina
FC Barcelona

ajde reci Floda iskreno,koji je tvoj problem? Prvo dođeš tu u temu sa postom kakav nebi napisalo ni dijete od 6 godina,onda pametuješ i spamaš.

10 bodova,*ebalo te tih 10 bodova,imamo i mi internet pa možemo pogledati ljestvicu bez tebe.

Real ima 10 bodova prednosti,i što bi to treblo značiti? to će im biti jedan trofej,a uz to će im se i zgaditi kad ih Barca razguzi na Camp Nou kao i svaki put.

Uvijek gledamo isti film,Barca se igra sa Realom kao sa malom djecom,a ovi udaraju,štipaju,pričaju o sucima,za poraz im je krivo vrijeme kad se utakmica odigrala,vremenske nepogode,teren,ili bilo što drugo,samo ne Barca.

Kad ja vidim što oni njima rade u El Clasicu,pa to nemože platiti nitko,nikakav trofej,nikakvi novci. Kad to Real napravi Barci,ja skidam kapu.

I sad više konačno odlazi iz teme,mislim da si više dosadio i sam sebi.

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.2.2012 15:53 (antimadridista).
17 godina
FC Barcelona

Messi danas ide po novi rekord!! {#}

edit: te se predviđa ovakav sastav, ja bi rađe da igra Pique, ali možda je još potresen od prometne nesreće.

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.2.2012 16:12 (Balvan8).
15 godina
Balvan8 kaže...

Messi danas ide po novi rekord!! {#}

edit: te se predviđa ovakav sastav, ja bi rađe da igra Pique, ali možda je još potresen od prometne nesreće.

ako bude ovakav sastav,očekujem napokon pravu utakmicu u gostima,na razini prošle sezone. Motivacije neće faliti,ipak je to LP,a momčad je skoro kompletna,odmoreni su Xavi i Iniesta.

17 godina
FC Barcelona

Naišo sam na još jedan zanimljiv podatak: "Barcelona je svoj posljednji poraz u Njemačkoj doživjela prije 11 godina, upravo od Bayer Leverkusena u grupnoj fazi Lige prvaka. Rezultat je glasio 2:1 za tadašnje domaćine, strijelac gola za Barçu bio je Luis Enrique, a strijelci za Bayer bili su Bastürk i Neuville." No ja očekujem da se to neće danas dogodit. {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice