FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.838.373
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...
VirtUoso kaže...
ExE123 kaže...

sta bi treba rec na ovo.........................

Slika desno: zaledje je svirano nakon sto je lopta spustena glavom, a ne u trenutku koji slika prikazuje. A ovo prvo, stvarno moras biti slijep da ti se takve stvari desavaju, i to kada ekipi koja leti za rezultatom ovisi trka za naslovom. Barem nekakva sansa...

ja na prijenosu nisam vidio da je onaj igrač (mislim da je bio Sergi Roberto) dirao loptu glavom,i komentator je to potvrdio.

Bitno da je to sudac vidio na 30 metara razmaka,a mi to na 10 puta usporenoj snimci nismo vidjeli.

Jesi primjetio kako se Pep nakon toga smjeskao dok je gledao ponovljenu snikmu na tv-u pored klupe??

Mes que un club!
15 godina
ExE123 kaže...

Jesi primjetio kako se Pep nakon toga smjeskao dok je gledao ponovljenu snikmu na tv-u pored klupe??

da. Isto tako sam primjetio da se niti jedan igrač Barcelone,kao ni Pep,nisu živcirali nakon utakmice.

Sad neka nam nastavak prvenstva posluži kao vrijeme za razvoj mladih talenata iz B momčadi,inače će biti vrijeme bačeno u vjetar.

Isto tako je pozitivna stvar iz svega to što će igrači biti odmorniji za europske utakmice.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
ExE123 kaže...

da. Isto tako sam primjetio da se niti jedan igrač Barcelone,kao ni Pep,nisu živcirali nakon utakmice.

Sad neka nam nastavak prvenstva posluži kao vrijeme za razvoj mladih talenata iz B momčadi,inače će biti vrijeme bačeno u vjetar.

Isto tako je pozitivna stvar iz svega to što će igrači biti odmorniji za europske utakmice.

Da, to je pohvalno.

http://www.youtube.com/watch?v=8EoukRWQ-ec
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Eno ih žale se sad kako se mi žalimo na suce kako sude protiv nas na gostovanjima a na gostovanjima Reala za njih. 

Našli se pravi da govore o tome. Svašta...

Mes que un Club! FCBarcelona!
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2012 22:26 (PLASMAorLCD).
14 godina
antimadridista kaže...
VirtUoso kaže...
ExE123 kaže...

sta bi treba rec na ovo.........................

Slika desno: zaledje je svirano nakon sto je lopta spustena glavom, a ne u trenutku koji slika prikazuje. A ovo prvo, stvarno moras biti slijep da ti se takve stvari desavaju, i to kada ekipi koja leti za rezultatom ovisi trka za naslovom. Barem nekakva sansa...

ja na prijenosu nisam vidio da je onaj igrač (mislim da je bio Sergi Roberto) dirao loptu glavom,i komentator je to potvrdio.

Bitno da je to sudac vidio na 30 metara razmaka, a mi to na 10 puta usporenoj snimci nismo vidjeli.

Uvjeren sam da želiš uvijek pobjedu Barcelone, jel tako, i to je u redu, ALI, sudac to vidi u samo u jednom trenutku, i pitanjeje pod kojim kutem u odnosu na događaj, možda je namjerno, možda nije, ali sam uvjeren da s onim što je uočio sam osobno, nije ocijenio to kao "da se je dogodilo", ali on NEMA mogućnost to pogledati iz više kuteva nekoliko puta, i to je to.

ATJ Lučko
14 godina
FC Barcelona

Vi ste ogorčeni, ništa više. Prije je Barcelona slovila kao momčad kojoj suci pomažu, mislim da ne trebam ni nabrajat. Sad je Real očito taj. 

Prije je to bilo u redu, sad nije? Gluposti..

A za kasnije, mislim da će Guardiola uskoro otići iz Barcelone jer se mora pokazati kao trener i u nekom drugom klubu.

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma to je u redu sto ti kazes i razumijem te, ali sjecam se da "to" nije bilo "to" kad je Pepe naletio na Alvesa. 

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mascherano dobio 2 zuti nakon tekme i propustit ce sljedecu tekmu....

Mes que un club!
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2012 22:29 (ExE123).
17 godina
neaktivan
Cordas kaže...

Vi ste ogorčeni, ništa više. Prije je Barcelona slovila kao momčad kojoj suci pomažu, mislim da ne trebam ni nabrajat. Sad je Real očito taj. 

A za kasnije, mislim da će Guardiola uskoro otići iz Barcelone jer se mora pokazati kao trener i u nekom drugom klubu.

Zasto i kome se on mora dokazivati? Nudjem mu je ugovor za sljedecu sezonu i jos se nije oglasio po tom pitanju. Meni, osobno, bi bilo draze da ostane jer, ovo sto on radi, mislim da bi bilo glupo ostaviti to za sobom.

15 godina
Cordas kaže...

Nisam ja ogorčen,naprotiv,sretan sam jer vidim što se događa!

Ponavljam,priznaješ li da se ovo događa stalno i konstantno,pa nije li to sumnjivo?

Guardiola se ne treba nikome dokazivati,dokazao se prethodnih sezona i zašto bi uopće otišao iz Barce? Sir Alex je cijeli život u Unitedu i nije se dokazivao nigdje,pa je svejedno najbolji trener u povijesti nogometa.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
ATJLučko kaže...

Uvjeren sam da želiš uvijek pobjedu Barcelone, jel tako, i to je u redu, ALI, sudac to vidi u samo u jednom trenutku, i pitanjeje pod kojim kutem u odnosu na događaj, možda je namjerno, možda nije, ali sam uvjeren da s onim što je uočio sam osobno, nije ocijenio to kao "da se je dogodilo", ali on NEMA mogućnost to pogledati iz više kuteva nekoliko puta, i to je to.

daj molim te,ako ja nisam vidio da je igrač dirao loptu glavom na 10 puta usporenoj snimci na udaljenosti od 1 metra,kako je onda sudac vidio da je igrao glavom?

Isto tako,isti taj linijski sudac je pustio gol Osasune iz offside-a i dosudio nepostojeće zaleđe Sanchezu usituaciji 1 na 1.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2012 22:32 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
Cordas kaže...

Ka i sta ce Mou otic iz reala...

Mes que un club!
14 godina
antimadridista kaže...
ATJLučko kaže...

daj molim te,ako ja nisam vidio da je igrač dirao loptu glavom na 10 puta usporenoj snimci na udaljenosti od 1 metra,kako je onda sudac vidio da je igrao glavom?

Isto tako,isti taj linijski sudac je pustio gol Osasune iz offside-a i dosudio nepostojeće zaleđe Sanchezu usituaciji 1 na 1.

Daj se smiri, uopće te nisam imao namjeru kurblat, samo sam želio kazati kako sudac "vidi nešto iz nekog kuta u odnosu na događaj", a ti to vidiš iz kakve fotelje ili dvosjeda, bilo čega sa "četri" metra udaljenosti, nekoliko puta u HD formatu.

J*biga, danas tebi, čitaj Barceloni, sutra, ne sutra, idući mjesec meni, čitaj Real Madridu, šala mala, može ti se dogoditi uvijek i svugdje kada se ne trudiš dovoljno a navijači su kao ti {#}, bad luck!

ATJ Lučko
15 godina
ATJLučko kaže...

Daj se smiri, uopće te nisam imao namjeru kurblat, samo sam želio kazati kako sudac "vidi nešto iz nekog kuta u odnosu na događaj", a ti to vidiš iz kakve fotelje ili dvosjeda, bilo čega sa "četri" metra udaljenosti, nekoliko puta u HD formatu.

J*biga, danas tebi, čitaj Barceloni, sutra, ne sutra, idući mjesec meni, čitaj Real Madridu, šala mala, može ti se dogoditi uvijek i svugdje kada se ne trudiš dovoljno a navijači su kao ti {#}, bad luck!

naravno,sudac nije vidio sve 3 situacije, i slučajno je ugledao Sancheza u zaleđu (vjerojatno njegova sjena),slučajno nije vidio zaleđe Osasune kod gola (vjerojatno je trepnuo čovjek u tom trenutku) i vidio je igranje glavom Setgija Roberta. Da,nitko to nije vidio,samo on.

Kako je mogao vidjeti da je igrao glavom kad nije? kako možeš vidjeti nešto ako se to ne dogodi. To me baš zanima?

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2012 22:46 (antimadridista).
14 godina
VirtUoso kaže...
Cordas kaže...

Zasto i kome se on mora dokazivati? Nudjem mu je ugovor za sljedecu sezonu i jos se nije oglasio po tom pitanju. Meni, osobno, bi bilo draze da ostane jer, ovo sto on radi, mislim da bi bilo glupo ostaviti to za sobom.

Zato što on to sam želi, a to je i izjavljivao. Očigledno ako ima kvalitetu najboljeg svjetskog trenera pokazat će to i u drugom klubu, igrački slabijem nego sadašnjem. 

Osim naravno ako misli da ne može ponoviti ovo što je napravio u Barceloni.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2012 22:47 (Cordas).
15 godina
FC Barcelona

Guardiola: "Da li je poraz bolniji zbog sudačkih pogrešaka? Takve stvari se događaju, i to je to."

On neće govoriti o ničemu,neće se spuštati na razinu znamo već koga,ali itekako zna što se događa,zato i igra sa ovakvim sastavom u ključnim utakmicama.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2012 22:54 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bas me zanima mogu li se stvari promijeniti u LP. Hoce li u utakmice ulaziti sa zestinom ili labavo kao i veceras. Messi treba odmora.

15 godina
VirtUoso kaže...

Bas me zanima mogu li se stvari promijeniti u LP. Hoce li u utakmice ulaziti sa zestinom ili labavo kao i veceras. Messi treba odmora.

ne vjerujem da će ulaziti ovako kao večeras,protiv Milana su već dokazali da su i dalje najbolji kad igraju svoju igru i kad je jači protivnik.

a Messi će vjerojatno dobiti odmor u idućoj ligaškoj utakmici,ne vidim razloga da ga ne odmori,bez obzira što igraju sa Valencijom.

14 godina
antimadridista kaže...
ATJLučko kaže...

naravno,sudac {#} nije vidio sve 3 situacije {#} , i slučajno je ugledao Sancheza u zaleđu (vjerojatno njegova sjena),slučajno nije vidio zaleđe Osasune kod gola (vjerojatno je trepnuo čovjek u tom trenutku) i vidio je igranje glavom Setgija Roberta. Da,nitko to nije vidio,samo on.

Kako je mogao vidjeti da je igrao glavom kad nije? kako možeš vidjeti nešto ako se to ne dogodi. To me baš zanima?

Uh, što ga ti cijepiš, samo da znaš !!!!

Ako je već tako, pa što ona dva ( lijevi {#} i {#} desni), linijska suca uopće rade, čemu su onda oni tamo, zbog natječaja u ljepoti, bez veze!?

Ne kažem da nisi u pravu, ali zašto onda linijski suci nisu odreagirali, makar, možda niti sudac nije bio na nivou zadatka i odgovornosti {#} ??!! 

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Zanimljivo.....( nista protiv Reala ne govorim, samo postam tablicu lige spanjolski novinara ( ne barcinih).....)

Mes que un club!
14 godina
FC Barcelona

Na službenim stranicama SCOREmobile FC sam pronašao da je u 90 minuti Javier Mascherano dobio drugi žuti - crveni, a na teletextu Kladionise Germanija Sport te činjenice nema, što je istina na kraju {#} ????

ATJ Lučko
15 godina
ATJLučko kaže...

Na službenim stranicama SCOREmobile FC sam pronašao da je u 90 minuti Javier Mascherano dobio drugi žuti - crveni, a na teletextu Kladionise Germanija Sport te činjenice nema, što je istina na kraju {#} ????

ja sam pročitao na internetu da je Mascherano dobio žuti karton večeras,i da je prije imao žuti,tako da neće igrati u sljedećem kolu,kao i Alves.

taj detalj nisam vidio u gužvi i žurbi na kraju utakmice,ali mislim da nije dobio crveni večeras.

edit: provjerio sam,dobio je jedan žuti,ne crveni.

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.2.2012 0:14 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ja ću samo ovo reći da je Barcelona ove sezone već osvojila 3 trofeja (UEFA Superkup, Španjolski Superkup, Svjetsko Prvenstvo), dokazali su da im Real Madrid ni ove sezone ne može ništa kada međusobno igraju, do kraja sezone ostaje im finale kupa kralja i liga prvaka, ja i dalje neću prihvatiti to da Barca neće osvojiti prvenstvo iako ima 7, 10 ili 13 bodova zaostatka jer sam takav kakav sam ali mislim da će svaki pravi navijač Barce željno iščekivati svaku njihovu utakmicu u prvenstvu ma s kakvim god sastavom ona igrala, da li će mladi, neiskusni ali i hrabri, hitri i eksplozivni Thiago, Tello, Cuenca ili Sergi Roberto igrati umjesto Xavia, Inieste ili Messia jer i oni zaslužuju prostora i minuta kao što je i Xavi ili Messi ili Puyol u njihovim godinama, jer nisu ni oni idmah na početku igrali kao što igraju danas, na kraju imajte vjere u Guardiolu i igrače jer oni to zaslužuju za sve što su napravili  

15 godina
Pulja kaže...

Ja ću samo ovo reći da je Barcelona ove sezone već osvojila 3 trofeja (UEFA Superkup, Španjolski Superkup, Svjetsko Prvenstvo), dokazali su da im Real Madrid ni ove sezone ne može ništa kada međusobno igraju, do kraja sezone ostaje im finale kupa kralja i liga prvaka, ja i dalje neću prihvatiti to da Barca neće osvojiti prvenstvo iako ima 7, 10 ili 13 bodova zaostatka jer sam takav kakav sam ali mislim da će svaki pravi navijač Barce željno iščekivati svaku njihovu utakmicu u prvenstvu ma s kakvim god sastavom ona igrala, da li će mladi, neiskusni ali i hrabri, hitri i eksplozivni Thiago, Tello, Cuenca ili Sergi Roberto igrati umjesto Xavia, Inieste ili Messia jer i oni zaslužuju prostora i minuta kao što je i Xavi ili Messi ili Puyol u njihovim godinama, jer nisu ni oni idmah na početku igrali kao što igraju danas, na kraju imajte vjere u Guardiolu i igrače jer oni to zaslužuju za sve što su napravili  

potpisujem sve.

Ako ne ništa,bar će ovi mladi skupljati iskustva i imati ćemo odmorene igrače za LP. 

Očekujem da Tello eksplodira u tom periodu,jer se vidi da ima nevjerojatan talent.

Liga prvaka je otvorena potpuno i smatram da Real ili bilo koja druga ekipa još uvijek nema šanse u dvije utakmice protiv Barce,a i u finalu Kupa smo.

15 godina
FC Barcelona

Recite vi što želite i sve je to u redu da igraju mlađi igrači i po tome se vidi priprema za sljedeću sezonu koju Pep pomno planira. Vidljivo je po sastavu igrača, po zamjenam, po svemu. Pep je gospodin i to je sve neupitno. Možda i Barceloni nisu dosuđeni neki prekršaji i neki penali, možda su dosuđena i neka zaleđa koja nisu trebala biti, možda je sudac Realov dvanaesti igrač, i to može stajati, ali ovako se predati na sredini prvenstva, to je za mene sramotno. Naravno, treba misliti na budućnost, koja je po Barcinim novim igračima itekako blistava i sjajna, ali neću priznati tu predaju i to eksperimentiranje sa igračima i puštanje kao da je sve gotovo. Govorite što želite, ali to vam je isto kao da se pripremate za neki rat, i u taj rat pošaljete ljude sa vilama i oruđem, a s druge strane vam stoji protivnik sa najsuvremenijom opremom od oružja. Unaprijed ste osuđeni na propast. To je dakako moje mišljenje i naravno da se neki neće složiti s njime. Ja volim Barcelonu i navijam dugo za ovaj klub, ali ne priznajem ovakvu taktiku i ovakvu predaju. Pa i da mi suci pljuju u lice, da mi Real pljuje sa svojim Pepeom i Mourinhom na čelu i sa onim Ronaldom, da su svi protiv mene, borio bih se do zadnje tekme i igrao svim srcem jer tu nema predaje. Eto, to me smeta. No, tko sam ja? Samo navijač Barcelone, i kao takav ne mogu ništa. Žalosno.

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.2.2012 21:01 (jurica_m).
14 godina
jurica_m kaže...

Recite vi što želite i sve je to u redu da igraju mlađi igrači i po tome se vidi priprema za sljedeću sezonu koju Pep pomno planira!! 

Jure, a zašto onda Pep nije potpisao produženje ugovora sa Barcelonom, ha {#} ??!!

Možda on uigrava mlade igrače za svog nasljednika, ili {#} ??

ATJ Lučko
15 godina
ATJLučko kaže...

ATJ, ti sam citiraš moje citate i nadodaješ nekakve uskličnike. Ne znam zašto Pep nije produžio ugovor. To samo Bog zna. I Abidal nije bio produžio ugovor i svi su čekali što će biti, pa je na kraju produžio i rekao sam da mu je Barca druga obitelj. I ako Pep ode, što bi me iznenadilo, ima ga zamijeniti pomoćni trener Vilanova koji radi uz Pepa vrhunski posao.

14 godina
FC Barcelona

Ajde Jure, ne ljuti se, citiram i označavam ono što želim bolje istaknuti, smisao pitanja, poantu pitanja i takvo nešto.

To što sam napravio, nije ništa strašno, pa i drugima to "radim" ali samo u najboljoj namjeri, tako da se ne jidi!

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan
jurica_m kaže...

Recite vi što želite i sve je to u redu da igraju mlađi igrači i po tome se vidi priprema za sljedeću sezonu koju Pep pomno planira. Vidljivo je po sastavu igrača, po zamjenam, po svemu. Pep je gospodin i to je sve neupitno. Možda i Barceloni nisu dosuđeni neki prekršaji i neki penali, možda su dosuđena i neka zaleđa koja nisu trebala biti, možda je sudac Realov dvanaesti igrač, i to može stajati, ali ovako se predati na sredini prvenstva, to je za mene sramotno. Naravno, treba misliti na budućnost, koja je po Barcinim novim igračima itekako blistava i sjajna, ali neću priznati tu predaju i to eksperimentiranje sa igračima i puštanje kao da je sve gotovo. Govorite što želite, ali to vam je isto kao da se pripremate za neki rat, i u taj rat pošaljete ljude sa vilama i oruđem, a s druge strane vam stoji protivnik sa najsuvremenijom opremom od oružja. Unaprijed ste osuđeni na propast. To je dakako moje mišljenje i naravno da se neki neće složiti s njime. Ja volim Barcelonu i navijam dugo za ovaj klub, ali ne priznajem ovakvu taktiku i ovakvu predaju. Pa i da mi suci pljuju u lice, da mi Real pljuje sa svojim Pepeom i Mourinhom na čelu i sa onim Ronaldom, da su svi protiv mene, borio bih se do zadnje tekme i igrao svim srcem jer tu nema predaje. Eto, to me smeta. No, tko sam ja? Samo navijač Barcelone, i kao takav ne mogu ništa. Žalosno.

Ajde mi samo objasni to kada kažeš da Pep uigrava nove igrače za sljedeću sezonu i da je to dobro, i onda govoriš da ne bi trebao ubacivati mlade nove igrače usred sezone, a prema tebi kad bi on to trebao raditi? kad igraju protiv Hajduka ili Al-Alhyia?

15 godina
Pulja kaže...
jurica_m kaže...

Ajde mi samo objasni to kada kažeš da Pep uigrava nove igrače za sljedeću sezonu i da je to dobro, i onda govoriš da ne bi trebao ubacivati mlade nove igrače usred sezone, a prema tebi kad bi on to trebao raditi? kad igraju protiv Hajduka ili Al-Alhyia?

ovo je faza kroz koju smo morali kad-tad proći. Sjećate se sezone 2008-2009 kad je Guardiola tek stigao i potjerao iz kluba zvijezde kao što su Henry,Toure i Deco i umjesto njih ubacio redom igrače iz B momčadi (Busquetsa,Pedra,Bojana) i vratio Pique-a iz Uniteda? 

možda će se netko od vas sjetiti kakvi su igrači bili Pedro ili Busquets na samom početku kad su ušli u prvu momčad. Bili su ispodprosječni,trpili smo ih i proklinjali dan kada su otišli gore naveden igrači i pitali se što to Guardiola radi.

A pogledajte u koga su danas izrasli ti igrači,u nezamjenjive motore momčadi,pogledajte nepogrešivog Busquetsa u što ga je Guardiola pretvorio:

da ne govorim o potezu vraćanja Pique-a u klub, Pique-a koji je dobivao nikakvu šansu kod Fergusona u Unitedu,a Pep je prepoznao kakav potencijal ima Pique i vratio ga u klub,da bi danas izrastao u jednog od najbolji stopera svijeta.

Treba pustiti čovjeka da radi svoj posao, vjerujem da će se vidjeti za nekoliko godina kako je bio u pravu.

Ni Busquets,ni Pedro,ni Pique u prvoj sezoni nisu bili ono sto su danas,dapače bili su daleko od ovog,ali je Pep prepoznao da će izrasti u velike igrače.

Po mom mišljenju,trenutno Tello i Cuenca pokazuju puno više nego što su Pedro i Bojan u svojoj prvoj sezoni. O Thiagovom talentu da ne govorim.

Eto,neka smo izgubili prvenstvo,nije sve u tom jednom prvenstvu.

Prošle godine u interviewu s Guardiolom bilo mu je postavljeno pitanje:

"Koja vam je najdraža knjiga koju ste pročitali u životu?"

Pepov odgovor je bio: "Djelo Davida Truebe: Saber perder" ili u prijevodu "Znati gubiti".

Sve rečeno.

Kad vidim da netko govori loše o tom čovjeku,dođe mi slabo. Koliko nam je samo dobrih stvari donio u klub,da bi ga neki pljuvai zbog te jedne lige.

Glavu gore,osvojena su već 3 trofeja ove sezone,u finalu Kupa smo,i još uvijek glavni favoriti za osvajanje LP.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.2.2012 4:42 (antimadridista).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice