FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.841.317
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...
Đapa club kaže...

Ipak nije teška ozlijeda nego duboka posijekotina...na što sam i ja sam sumnjao.

gdje si procitao to?

Barca Balkan izvještaj s facebooka..

17 godina
Đapa club kaže...

Barca Balkan izvještaj s facebooka..

ja sam također pročitao slično - Guardiola: "Busquets ima duboku ranu i par šavova, ali je dobro. Ne znam da li će igrati u srijedu. Kada sam vidio da se Cesc drži za glavu, mislio sam da je slomljena noga. Pomislio sam samo nam još to treba pored svega."

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Gledaju se medusobni ogledi ili zbroj golova sad nisam siguran sta ide prvo,ako jedno imaju isto gleda se ono drugo:)(odg na pitanje po cemu se gleda ako imaju isti broj bodova)

When you are halfway up,you are always halfway down
15 godina
FC Barcelona

obavezno pročitati,odlična kolumna Tomislava Židaka (Jutarnji.hr)!

http://www.jutarnji.hr/messi-i-dalje-najbolji-na-svijetu/1004466/

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.2.2012 23:38 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

neistine,xavi je najbolji(najvazniji) igrac trenutno,vidite kako se mucimo bez njega i inieste???

17 godina
FC Barcelona

Znam da je antimadridista govorio od stativama i prečkama pa evo i podatka. 25 puta su igrači Barce pogodili stativu/prečku. 

14 godina
neaktivan
Logigamer kaže...
antimadridista kaže...

neistine,xavi je najbolji(najvazniji) igrac trenutno,vidite kako se mucimo bez njega i inieste???

Xavi je najvažniji u sustavu, ali ne i najbolji. Messi je jednom ušao sa klupe ove sezone i vidjela se razlika..Messi donosi brzinu i dobar protok lopte dok Xavi zna proigrati pass za gol. Iniesta je maestro i ključan igrač protiv najboljih ekipa.

15 godina
antimadridista kaže...

samoo da jos dodam,kao odgovor Logigameru:

naravno da ide slabije bez tako vazne karike u ekipi,ali Messi je za mene ipak bitniji igrac. Maloprije citam da je Messi direktno sudjelovao u vise od 50% Barcinih golova ove sezone,bilo golovima ili asistencijama. I onda netko ide vjerovati Marci( zna se cije su to novine) kako je on van forme,jer zamislite,nije zabio gol 2 utakmice. Smijesni su! Ove sezone je zabio 37 golova uz 22 asistencije. Dajte mi nekoga tko je blizu,bilo brojkama bilo efikasnosti ili ljepoti nogometne igre. Tko bi nam donio sve ove vazne trofeje zadnjih godina da se on nije ukazao u svakoj,ali svakoj vaznoj utakmici? najbolji primjer je ovih zadnjih nekoliko utakmica,Marca ga blati jer nije zabio golove,a tko je onako asistirao Pedru protiv njihovog Reala,kad je prosao 3 igraca kao da ih nema i onda asistirao? Tko je u onoj utakmici u Madridu prosao 4 igraca i dodao Sanchezu za gol? Barca bez Messija bi bila skoro prosjecna ekipa,sigurno.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.2.2012 14:31 (antimadridista).
14 godina
FC Barcelona
ATJ Lučko
15 godina
FC Barcelona
Barca je napravila prve korake prema transferu Thiaga Silve iz Milana,piše Marca,a prenosi Dnevnik.hr:
http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_nogomet/barca-mora-po-pojacanja-prvi-na-listi-je-u-milanu.html

e sad,pitanje je koliko u tome ima istine,ipak je to Marca.
Inače,mislim da je Thiago Silva trenutno uz Piquea i Vidića najbolji stoper na svijetu,i itekako dobro bi nam došao sad kad je Puyol već u godinama,dao Bog da se transfer ostvari!
14 godina
antimadridista kaže...
Barca je napravila prve korake prema transferu Thiaga Silve iz Milana,piše Marca,a prenosi Dnevnik.hr:
http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_nogomet/barca-mora-po-pojacanja-prvi-na-listi-je-u-milanu.html

e sad,pitanje je koliko u tome ima istine,ipak je to Marca.
Inače,mislim da je Thiago Silva trenutno uz Piquea i Vidića najbolji stoper na svijetu,i itekako dobro bi nam došao sad kad je Puyol već u godinama,dao Bog da se transfer ostvari!

Evo baš sa došao u temu da i ja napišem o tom mogućem transferu...{#}

Nadam se da će biti nešta od toga,barca ima odličnu vezu,napad i mlade nade,ali sa obranom su slabi.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.2.2012 14:39 (Tomy Lee).
15 godina
FC Barcelona

Ne slažem se da je Barcina obrana loša jer kad igraju Alves, Puyol, Pique i Abidal, to je jedna od boljih svjetskih obrana. Naravno, kada igraju i ako su svi zdravi. No kada netko drugi igra na poziciju srednjeg obrambenog kao primjerice Mascherano, a Puyola se povuče na bok, onda tu dolazi do problema i obrana curi jer igrači ne igraju na svojim prirodnim pozicijama. I u vezi ovi transfera, Barca ponovno dokazuje da kupuje kvalitetno, baš ono što joj treba, izuzevši transfere Eto'oa i Ibrahimovića.

15 godina
FC Barcelona

večeras u 21.00 na "pašnjaku od stadiona" kako bi rekao jedan "navijač" Reala u njihovoj temi,sastaju se Barcelona i Valencija u uzvratnom susretu polufinala Kupa Kralja. Livestream je ovdje:

http://livefootball.ws/6980-barcelona-valencia.html

i Sport.es predviđa ovakve sastave:

14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

večeras u 21.00 na "pašnjaku od stadiona" kako bi rekao jedan "navijač" Reala u njihovoj temi,sastaju se Barcelona i Valencija u uzvratnom susretu polufinala Kupa Kralja. Livestream je ovdje:

http://livefootball.ws/6980-barcelona-valencia.html

i Sport.es predviđa ovakve sastave:

vec sam bolje volje cim vidim obranu,xavia i alexisa

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_nogomet/pogledajte-ovo-kakva-bi-stanje-bilo-da-nema-ronalda-i-messija.html

na gol.hr-u je prepisan članak marce koliko su ronaldo i messi bitni za svoje klubove. Ispalo je da je Messi više puta donio bitne bodove svojoj momčadi. Naravno treba se sjetit koliko je samo bitnih asistencija dao u kupu, a i la ligi. Cijenim i jednog i drugog jer daju karakter svojim ekipama...možemo biti sretni što igraju nogomet..naravno Messi je ipak Messi.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.2.2012 14:47 (Đapa club).
15 godina
Đapa club kaže...

http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_nogomet/pogledajte-ovo-kakva-bi-stanje-bilo-da-nema-ronalda-i-messija.html

na gol.hr-u je prepisan članak marce koliko su ronaldo i messi bitni za svoje klubove. Ispalo je da je Messi više puta donio bitne bodove svojoj momčadi. Naravno treba se sjetit koliko je samo bitnih asistencija dao u kupu, a i la ligi.

neznam uopće čemu ih više uspoređivati,nema smisla nikakvog. Iza Messija stoje brojke,trofeji,u svim važnim utakmicama donosio je pobjede svojoj ekipi i to većinom fantastičnim golovima i asistencijama.Gdje je Ronaldu ta čarolija igre,gotovo nikad nisam vidio da je prošao 3 ili 4 igrača u trku kao što to radi Messi,i to protiv ekipa kakve su Real Madrid ili Arsenal. Ronaldo je efikasan igrač,ali nije toliko atraktivan i eksplozivan kao Messi.

Teško se može vidjeti jedan Barcin gol u kojem Messi nije direktno sudjelovao,bilo asistencijom ili golom. Potrošene su sve riječi za njega.

Evo baš jedan video koji je objavljen sinoć,razni načini na koje je Messi davao golove:

14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Đapa club kaže...

na gol.hr-u je prepisan članak marce koliko su ronaldo i messi bitni za svoje klubove. Ispalo je da je Messi više puta donio bitne bodove svojoj momčadi. Naravno treba se sjetit koliko je samo bitnih asistencija dao u kupu, a i la ligi.

neznam uopće čemu ih više uspoređivati,nema smisla nikakvog. Iza Messija stoje brojke,trofeji,u svim važnim utakmicama donosio je pobjede svojoj ekipi i to većinom fantastičnim golovima i asistencijama.Gdje je Ronaldu ta čarolija igre,gotovo nikad nisam vidio da je prošao 3 ili 4 igrača u trku kao što to radi Messi,i to protiv ekipa kakve su Real Madrid ili Arsenal. Ronaldo je efikasan igrač,ali nije toliko atraktivan i eksplozivan kao Messi.

Teško se može vidjeti jedan Barcin gol u kojem Messi nije direktno sudjelovao,bilo asistencijom ili golom. Potrošene su sve riječi za njega.

Evo baš jedan video koji je objavljen sinoć,razni načini na koje je Messi davao golove:

Članak marce je samo potvrda koliko je Messi dobar i ide njemu u prilog. Također sam obožavatelj Argentinca poštujem njegovu poniznost i karakter.

EDIT: video je odličan naježih se gledajući...

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.2.2012 14:43 (Đapa club).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma Messi je legenda.

Zamislite da je Kristina Ronaldo toliko dobra ko Messi, pa ona bi si počupala sve obrve do kraja od obijesti.

I jedan svajet Kristini, prestani uzimat steroide, s njima ne dobivaš snagu, a ispiru ti mozak. Iako mislim da ovaj savjet više nemože pomoći Kristini.

14 godina
Praetorian1 kaže...

Ma Messi je legenda.

Zamislite da je Kristina Ronaldo toliko dobra ko Messi, pa ona bi si počupala sve obrve do kraja od obijesti.

I jedan svajet Kristini, prestani uzimat steroide, s njima ne dobivaš snagu, a ispiru ti mozak. Iako mislim da ovaj savjet više nemože pomoći Kristini.

al ti imaš komplekse na ronalda,omfg

15 godina
protjeran
Đapa club kaže...

na gol.hr-u je prepisan članak marce koliko su ronaldo i messi bitni za svoje klubove. Ispalo je da je Messi više puta donio bitne bodove svojoj momčadi. Naravno treba se sjetit koliko je samo bitnih asistencija dao u kupu, a i la ligi. Cijenim i jednog i drugog jer daju karakter svojim ekipama...možemo biti sretni što igraju nogomet..naravno Messi je ipak Messi.

To vam govori da barca ovisi o jednom igracu i bez njega bi bili prosjecan klub.

“Todo el mundo sabe que soy Madridista de corazon, blanco hasta la muerte.”
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.2.2012 16:19 (Floda).
15 godina
Floda kaže...
Đapa club kaže...

To vam govori da barca ovisi o jednom igracu i bez njega bi bili prosjecan klub.

"prosječan klub" vas naguzi kad se sjeti sa Messijem ili bez njega,Messi je protiv Reala samo šlag na tortu.

Pa već i ptice na grani znaju da Real zadnjih godina služi za nabijanje gol razlike.

Ali meni nikako nije jasno,nekad kruže priče "Messi je bez Xavia i Inieste nula", a nekad "Barca je bez Messija prosječan klub".

Pa dajte se odlučite više,iako svi znamo da ni jedno ni drugo nije istina,ali tako se vi najlakše tješite pa vas razumijem nekako.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.2.2012 16:49 (antimadridista).
15 godina
protjeran
antimadridista kaže...
Floda kaže...
Đapa club kaže...

"prosječan klub" vas naguzi kad se sjeti sa Messijem ili bez njega,Messi je protiv Reala samo šlag na tortu.

Pa već i ptice na grani znaju da Real zadnjih godina služi za nabijanje gol razlike.

Ali meni nikako nije jasno,nekad kruže priče "Messi je bez Xavia i Inieste nula", a nekad "Barca je bez Messija prosječan klub".

Pa dajte se odlučite više,iako svi znamo da ni jedno ni drugo nije istina,ali tako se vi najlakše tješite pa vas razumijem nekako.

Malo čitaj! U članku piše da bi Real imao 12 bodova više da Barca nema Messia.I ja se ne moram tješiti dečko, moj klub ima +7 na ljestvici.

15 godina
Floda kaže...

Malo čitaj! U članku piše da bi Real imao 12 bodova više da Barca nema Messia.I ja se ne moram tješiti dečko, moj klub ima +7 na ljestvici.

joj kako mi je žao za tih +7, najviše bi volio da nam Real sad ponudi vodstvo na ljestvici,a Barca će u zamjenu dati svo ove trofeje iz zadnjih nekoliko godina. Stvarno misliš da je sve u jednom prvenstvu (koje btw.još nije gotovo)?

Možete imati prednost i 20 bodova,ali uvijek ćete imati taj kompleks Barcelone,dok god ih Real ne pobijedi ili nadigra.

Pa Realu i ovakva "jadna" Barca očita nogometnu lekciju na Beranbeu,gdje Real ima 2 udarca u okvir gola,uz posjed lopte 26%. Enough said.

Derbiji su pokazali koja ekipa je bolja i samo to je mjerilo kad se gleda koji je klub trenutno jači.

To što Barca kiksa protiv manjih klubova je samo pitanje motivacije koje vjerujem da će Pep riješiti,ali meni je bitno da znam da je Barca još uvijek bolja od prvog na ljestvici,što je dokazala u međusobnim ogledima.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.2.2012 17:45 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Real je zločinačka institucija!

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.2.2012 18:08 (Praetorian1).
15 godina
protjeran
FC Barcelona
Izgleda da ćemo morati pričekati kraj sezone da govorimo tko je bolji, ali za sada tako stvari stoje.I nema Real nikakv kompleks Barcelone, zadnja utakmica je pokazala da se može igrat protiv Barce.
14 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Nemoj potkuhavat vatru nema potrebe..{#}

Floda kaže...
Izgleda da ćemo morati pričekati kraj sezone da govorimo tko je bolji, ali za sada tako stvari stoje.I nema Real nikakv kompleks Barcelone, zadnja utakmica je pokazala da se može igrat protiv Barce.

Zadnja utakmica nije ništa pokazala i nije mjerilo snage. Taman da nekako i pobijedite na Nou Campu(što je nemoguće) mi smo vas ove sezone nadvladali u svim dosadašnjim susretima. Početak sezone supercup, zatim prvenstvo i naravno kup.

16 godina
neaktivan
Đapa club kaže...
Praetorian1 kaže...

Nemoj potkuhavat vatru nema potrebe..{#}

Ma ne mislim ja to ozbiljno, nego  volim malo ljutit naše drage Realovce i njihovu Kristinicu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.2.2012 19:45 (Praetorian1).
17 godina
FC Barcelona

Zna li netko zašto Alves ne igra!?

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

To nije dobro, čim se tak eksperimentira Barca izgubi.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.2.2012 20:53 (Praetorian1).
17 godina
Praetorian1 kaže...

To nije dobro, čim se tak eksperimentira Barca izgubi.

a izgubit nećemo ( Puyol igra {#} ) ali nevolim vidjet Mascherana na stoperskoj poziciji nikako.... 

edit: ima prijenos i na Sportklubu

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.2.2012 20:55 (Balvan8).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice