FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.841.317
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
FC Barcelona
Barcelona - Real Sociedad,večeras u 22.00h.
http://livefootball.ws/1489-barselona-real-sosedad.html
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
protjeran
Re: FC Barcelona

sta imaju uzet bodove bolje nek se opuste izgubili su prvenstvo svijedno.  i m so sorry{#}

14 godina
neaktivan
metro2033 kaže...

sta imaju uzet bodove bolje nek se opuste izgubili su prvenstvo svijedno.  i m so sorry{#}

izgubili prvenstvo sa 4 boda zaostatka,lol

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

7

http://www.youtube.com/watch?v=8EoukRWQ-ec
14 godina
protjeran

kaka 4 boda sta pijes ti{#}

14 godina
neaktivan
metro2033 kaže...

kaka 4 boda sta pijes ti{#}

el classico se jos ima igrat....

14 godina
protjeran

dotad barca spusi jos koji bod ,ajde nepricaj bajke bit ce i vise od +7{#} sad je vec +10 jer real vodi znaci  3 su boda jos dodatno na tablici ispred. laku noc barca haha{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.2.2012 21:08 (metro2033).
15 godina
neaktivan

igro sam hendikep na real jos mi je on osto na kladiii

Eto moj potpis :D
15 godina
FC Barcelona

Potvrđena prva jedanaestorica za večerašnji susret: http://www.fcbarcelona.com/football/first-team/match-archive/2011-2012/league/round-22/fc-barcelona_real-sociedad/lineup -konačno obrana koju želimo ili ne? Maloprije pisalo u obrani Alves, Puyol, Pique i Abidal, a sad nešto posve drukčije. Tko će ga znati?

Ajmo Barca!

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.2.2012 21:38 (jurica_m).
15 godina
FC Barcelona

Metro, tebe sam već odavno ignorirao, a još više vašu temu i vas "zagrižene" tzv Realovce. Zato, uvijek antimadridista!

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.2.2012 21:35 (jurica_m).
14 godina
protjeran

mos me ignororat al sam uvjek tu molim te nemoj me navlacit da dobijem karton.gledaj svoju barcu i zbrajaj i oduzimaj bodove  izmedju reala.bok

15 godina
FC Barcelona
još jedno gostovanje Reala odrađeno od strane sudaca, super.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
antimadridista kaže...

Pokušavam pronaći neki link, ali spori mi je internet i ništa ne hvatam, a rado bih pogledao i tu tekmu. Znam da je jedan nula.

15 godina
jurica_m kaže...
antimadridista kaže...

Pokušavam pronaći neki link, ali spori mi je internet i ništa ne hvatam, a rado bih pogledao i tu tekmu. Znam da je jedan nula.

Ma bio je čisti penal za Getafe (ruka Pepea)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
Intel&ATI kaže...

Ma bio je čisti penal za Getafe (ruka Pepea)

Zanima me što će tzv. Realovci reći na to.

15 godina
FC Barcelona
pazi ovo,Pepea lopta u 16m pogodi u ispruženu ruku,da bi se on uhvatio za glavu i glumio kao da ga je snajper skinuo. Toliko o glumatanju Barcinih igrača i sudačkoj pomoći Barci,sad se sve vidjelo kome se pomaže i ko je glumac,sve u jednom napadu,iako ne samo danas,to viđamo često ove sezone.
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pa kakav je ovo sastav...

http://www.youtube.com/watch?v=8EoukRWQ-ec
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
pazi ovo,Pepea lopta u 16m pogodi u ispruženu ruku,da bi se on uhvatio za glavu i glumio kao da ga je snajper skinuo. Toliko o glumatanju Barcinih igrača i sudačkoj pomoći Barci,sad se sve vidjelo kome se pomaže i ko je glumac,sve u jednom napadu,iako ne samo danas,to viđamo često ove sezone.

jesi gledao cijelu tekmu? isto to dogodilo se na drugoj strani i opet nije bio penal, tolko o tome, i ne seri

Dirt 3 -> Dino Bzik
15 godina
antimadridista kaže...

Pa ja sam već i prije rekao da je to luđak, ništa drugo. Što, je li to normalan čovjek? Zato ne volim Real. Uz milijun drugih stvari.

15 godina
dmanz kaže...
antimadridista kaže...

jesi gledao cijelu tekmu? isto to dogodilo se na drugoj strani i opet nije bio penal, tolko o tome, i ne seri

nije se isto dogodilo na drugoj strani,i nemoj mi govoriti da ne serem,balavac jedan lazljivi. lijep vam je pepe glumac,ponos kluba vaseg. sramota!

16 godina
neaktivan
FC Barcelona
pa istina je, nisam reko da nije bio penal za getafe, trebao je biti, jebiga mi imamo pepea a vi imate villu, alvesa, busquetsa, pedra, mascherana, itd
Dirt 3 -> Dino Bzik
14 godina
protjeran

jel boli +7?  hah{#}a

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.2.2012 21:52 (metro2033).
15 godina
FC Barcelona

Ovaj sudac isto, hebi me ako sam vidio lošijeg (podplaćenijeg) suca...

15 godina
dmanz kaže...
pa istina je, nisam reko da nije bio penal za getafe, trebao je biti, jebiga mi imamo pepea a vi imate villu, alvesa, busquetsa, pedra, mascherana, itd

otkad i villa? i sto lazes da se isto dogodilo na drugoj strani kad nije istina? 

16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
dmanz kaže...

otkad i villa? i sto lazes da se isto dogodilo na drugoj strani kad nije istina? 

ne lazem bilo je prvo poluvrijeme i nije bila tolko ispruzena ruka ko pepova al je bila

Dirt 3 -> Dino Bzik
16 godina
neaktivan
metro2033 kaže...

jel boli +7?  hah{#}a

mislis +10

Dirt 3 -> Dino Bzik
15 godina
jurica_m kaže...

Potvrđena prva jedanaestorica za večerašnji susret: http://www.fcbarcelona.com/football/first-team/match-archive/2011-2012/league/round-22/fc-barcelona_real-sociedad/lineup -konačno obrana koju želimo ili ne? Maloprije pisalo u obrani Alves, Puyol, Pique i Abidal, a sad nešto posve drukčije. Tko će ga znati?

Ajmo Barca!

Drago mi je što Tello igra od početka, mogao bi se pokazati samo neka zaigra kako zna...

14 godina
antimadridista kaže...
dmanz kaže...
antimadridista kaže...

nije se isto dogodilo na drugoj strani,i nemoj mi govoriti da ne serem,balavac jedan lazljivi. lijep vam je pepe glumac,ponos kluba vaseg. sramota!

U mad?

15 godina
FC Barcelona
ovaj metro2033 mi je najjači. ne navija ni za Real ni za Barcu i provocira i pravi se pametan. Ajde spavati dijete drago,10 sati je već.
15 godina
antimadridista kaže...
ovaj metro2033 mi je najjači. ne navija ni za Real ni za Barcu i provocira i pravi se pametan. Ajde spavati dijete drago,10 sati je već.

Nisam koristio ignore listu do sad, ali se počela lagano popunjavati {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice