http://livefootball.ws/1489-barselona-real-sosedad.html
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
sta imaju uzet bodove bolje nek se opuste izgubili su prvenstvo svijedno. i m so sorry
sta imaju uzet bodove bolje nek se opuste izgubili su prvenstvo svijedno. i m so sorry
izgubili prvenstvo sa 4 boda zaostatka,lol
7
kaka 4 boda sta pijes ti
kaka 4 boda sta pijes ti
el classico se jos ima igrat....
dotad barca spusi jos koji bod ,ajde nepricaj bajke bit ce i vise od +7
sad je vec +10 jer real vodi znaci 3 su boda jos dodatno na tablici ispred. laku noc barca haha
igro sam hendikep na real jos mi je on osto na kladiii
Potvrđena prva jedanaestorica za večerašnji susret: http://www.fcbarcelona.com/football/first-team/match-archive/2011-2012/league/round-22/fc-barcelona_real-sociedad/lineup -konačno obrana koju želimo ili ne? Maloprije pisalo u obrani Alves, Puyol, Pique i Abidal, a sad nešto posve drukčije. Tko će ga znati?
Ajmo Barca!
Metro, tebe sam već odavno ignorirao, a još više vašu temu i vas "zagrižene" tzv Realovce. Zato, uvijek antimadridista!
mos me ignororat al sam uvjek tu molim te nemoj me navlacit da dobijem karton.gledaj svoju barcu i zbrajaj i oduzimaj bodove izmedju reala.bok
Pokušavam pronaći neki link, ali spori mi je internet i ništa ne hvatam, a rado bih pogledao i tu tekmu. Znam da je jedan nula.
Pokušavam pronaći neki link, ali spori mi je internet i ništa ne hvatam, a rado bih pogledao i tu tekmu. Znam da je jedan nula.
Ma bio je čisti penal za Getafe (ruka Pepea)
Ma bio je čisti penal za Getafe (ruka Pepea)
Zanima me što će tzv. Realovci reći na to.
Pa kakav je ovo sastav...
jesi gledao cijelu tekmu? isto to dogodilo se na drugoj strani i opet nije bio penal, tolko o tome, i ne seri
Pa ja sam već i prije rekao da je to luđak, ništa drugo. Što, je li to normalan čovjek? Zato ne volim Real. Uz milijun drugih stvari.
jesi gledao cijelu tekmu? isto to dogodilo se na drugoj strani i opet nije bio penal, tolko o tome, i ne seri
nije se isto dogodilo na drugoj strani,i nemoj mi govoriti da ne serem,balavac jedan lazljivi. lijep vam je pepe glumac,ponos kluba vaseg. sramota!
jel boli +7? hah
a
Ovaj sudac isto, hebi me ako sam vidio lošijeg (podplaćenijeg) suca...
otkad i villa? i sto lazes da se isto dogodilo na drugoj strani kad nije istina?
otkad i villa? i sto lazes da se isto dogodilo na drugoj strani kad nije istina?
ne lazem bilo je prvo poluvrijeme i nije bila tolko ispruzena ruka ko pepova al je bila
jel boli +7? hah
a
mislis +10
Potvrđena prva jedanaestorica za večerašnji susret: http://www.fcbarcelona.com/football/first-team/match-archive/2011-2012/league/round-22/fc-barcelona_real-sociedad/lineup -konačno obrana koju želimo ili ne? Maloprije pisalo u obrani Alves, Puyol, Pique i Abidal, a sad nešto posve drukčije. Tko će ga znati?
Ajmo Barca!
Drago mi je što Tello igra od početka, mogao bi se pokazati samo neka zaigra kako zna...
nije se isto dogodilo na drugoj strani,i nemoj mi govoriti da ne serem,balavac jedan lazljivi. lijep vam je pepe glumac,ponos kluba vaseg. sramota!
U mad?
Nisam koristio ignore listu do sad, ali se počela lagano popunjavati