FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.841.317
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: FC Barcelona
Floda kaže...

hahahahha di vam je sad taj Messi, najbolji igrac na svijetu {#}

najbolji igrač svih vremena,ne samo trenutno.

Kakva utakmica,s jedne na drugu stranu bez milosti i posustajanja,stalna akcija. Messi je jako umoran,ja neznam zašto mu Pep neda malo odmora,ali je svejedno kreirao nekoliko izglednih prilika.

Cuenca odličan,Alves neprimjetan osim one stative.

Ali neznam jeste li primjetili kolike pehove imaju sa tim stativama zadnjih nekoliko utakmica. Protiv Espanyola čak 3,nekidan protiv Villarreala jedna i danas jedna.

Barcelona puno bolja,ali ok je rezultat 1-1 za uzvrat,smiješi se finale sa Bilbaom.

Ali Puyolova dupla bicikla,tu sam ostao bez teksta. Koja legenda!

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.2.2012 23:03 (antimadridista).
17 godina
VirtUoso kaže...

Puyol, ROFL!

Evo Puyola legende!! {#}

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oHNDET5GcmM

14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Nije to bicikla...

15 godina
trap kaže...
antimadridista kaže...

Nije to bicikla...

a rulet,pomiješao sam {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
Balvan8 kaže...
VirtUoso kaže...

Puyol, ROFL!

Evo Puyola legende!! {#}

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oHNDET5GcmM

"Puyol had Zidane for breakfest this morning" {#}

16 godina
antimadridista kaže...

I onaj detalj gdje je Pinto igrao rukom van 16m je sumnjiva i trebao je biti indirekt.

I crveni karton {#}

15 godina
Iggx kaže...
antimadridista kaže...

I onaj detalj gdje je Pinto igrao rukom van 16m je sumnjiva i trebao je biti indirekt.

I crveni karton {#}

Istina.

15 godina
FC Barcelona

Pique danas slavi svoj 25.rođendan:

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

moga bi on malo u napad uskocit,posto imamo problema u napadu

15 godina
Logigamer kaže...

nemamo nikakvih problema u napadu,nego je jednostavno došlo do malog pada forme,ništa drugo.

Problem je što svi imaju prevelika očekivanja i mišljenja su da moraju igrati svaku utakmicu na svojem najboljem nivou,pa nisu oni roboti,nego ljudi od krvi i mesa.

A budimo realni,zadnjih nekoliko utakmica niti faktor sreće nije na našoj strani,koliko samo stativa su pogodili.

Polako će to sve doći na svoje.

14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Logigamer kaže...

nemamo nikakvih problema u napadu,nego je jednostavno došlo do malog pada forme,ništa drugo.

Problem je što svi imaju prevelika očekivanja i mišljenja su da moraju igrati svaku utakmicu na svojem najboljem nivou,pa nisu oni roboti,nego ljudi od krvi i mesa.

A budimo realni,zadnjih nekoliko utakmica niti faktor sreće nije na našoj strani,koliko samo stativa su pogodili.

Polako će to sve doći na svoje.

ne to nego ozljede

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mnogi nisu opravdali drugi žuti nad Ramosom...no ovdje je dokaz da je taj karton itekako zaslužen. Naravno da je bio isključen i Lass Real bi onda igrao sa 9 igrača. Ovako se uzdiže momčad Reala u toj utakmici neopravdano i manipulira medijima.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.2.2012 17:10 (Đapa club).
14 godina
Đapa club kaže...

Mnogi nisu opravdali drugi žuti nad Ramosom...no ovdje je dokaz da je taj karton itekako zaslužen. Naravno da je bio isključen i Lass Real bi onda igrao sa 9 igrača. Ovako se uzdiže momčad Reala u toj utakmici neopravdano i manipulira medijima.

Ja vas ne razumijem, dok sam trenirao nogomet svaki kontakt je u skoku je bio otprilike ovakav, nije ovo bio direktan lakat u lice namjerno, nego ruka prislonjena na glavu. Običan prekršaj u skoku. 

Gluposti stvarno, bolje da odu malo u teretanu i ojačaju, općenito svi nogometaši, meni su to gluposti. To postaje sport bacanja i glumatanja...

15 godina
FC Barcelona

Meni je glupo što se svi ponašaju kao da je taj crveni karton neki ključni detalj zašto Real nije pobijedio. Činjenica je da je to bila već 88.minuta,a isto tako je činjenica da je Real trebao igrati sa igračem manje od 20.minute pa je sudac progledao kroz prste.

Isto tako me smeta što se u ovoj sitauciji napada Busquetsa za simuliranje samo zato što je prekrašaj bio na njemu,a uopće se nije niti valjao 5 minuta kako kažu ni ništa,sudac je odmah Ramosu pokazao žuti bez neke posebne Busquetsove reakcije i traženja žutog kartona.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.2.2012 19:42 (antimadridista).
17 godina
Cordas kaže...

Ja vas ne razumijem, dok sam trenirao nogomet svaki kontakt je u skoku je bio otprilike ovakav, nije ovo bio direktan lakat u lice namjerno, nego ruka prislonjena na glavu. Običan prekršaj u skoku. 

Gluposti stvarno, bolje da odu malo u teretanu i ojačaju, općenito svi nogometaši, meni su to gluposti. To postaje sport bacanja i glumatanja...

Činjenica je da današnji nogomet igraju pi*kice i tako će nažalost i ostati. Čoeče svi se bacaju na dodir, kao da je košarka gdje svaki kontakt bude faul.

Čast iznimkama, ali njih je jako malo da nije vrijedno spomena nažalost.

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mislis na EU kosarku:D jer u NBA se ne bacaju tamo ima kontakt igre XD

When you are halfway up,you are always halfway down
15 godina
carcharodon kaže...

Mislis na EU kosarku:D jer u NBA se ne bacaju tamo ima kontakt igre XD

u NBA se još najviše bacaju i glume faule. Nekidan gledam Bullse protiv Heata,James na svaki manji kontakt ispod koša odglumi kao da ga je vlak pokupio,i još mučki onako ispusti loptu iz ruku svom snagom da izgleda kao da ga je toliko faulirao.

To je off-topic već.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Navijam za Barcelonu, odavno, ali činjenica jest da su počeli pretjerano glumatati (i to par istih igrača). Mislim da nema potrebe za tim, samo navlače hejtere kojih ionako ima već previše jer su daleko najbolja momčad ( u nogometu ne glumi ).

Good Artists Copy, Great Artists Steal.
15 godina
EraserHead kaže...

Navijam za Barcelonu, odavno, ali činjenica jest da su počeli pretjerano glumatati (i to par istih igrača). Mislim da nema potrebe za tim, samo navlače hejtere kojih ionako ima već previše jer su daleko najbolja momčad ( u nogometu ne glumi ).

a dobro što sad? Ako su najbolji trebali bi biti savršeni i po ponašanju i svemu?

Nemojte me krivo razumjeti,ne opravdavam glumu i takvo ponašanje,ali zašto svi udaraju po Barceloni kad to rade u jednakoj količini kao i ostali veči klubovi?

Vjerojatno zato što kao što si naveo,oni su najbolja momčad pa se sad traže bilo kakve sitnice i nešto slično samo da bi ih se omalovažavalo,i tako je u svemu,u simuliranju,u sudačkim pogreškama,ma baš u svemu.

To mi ide na živce skroz.

I još jedna stvar koja me živcira. Za Busquetsa ili Alvesa razumijem da ih se napada radi toga. Ali zašto pobogu Pedra? Ja se ne sjćeam kad je on simulirao,a gledam Barcu svaku utakmicu,to mi nikako nije jasno.

17 godina
antimadridista kaže...
EraserHead kaže...

a dobro što sad? Ako su najbolji trebali bi biti savršeni i po ponašanju i svemu?

Nemojte me krivo razumjeti,ne opravdavam glumu i takvo ponašanje,ali zašto svi udaraju po Barceloni kad to rade u jednakoj količini kao i ostali veči klubovi?

Vjerojatno zato što kao što si naveo,oni su najbolja momčad pa se sad traže bilo kakve sitnice i nešto slično samo da bi ih se omalovažavalo,i tako je u svemu,u simuliranju,u sudačkim pogreškama,ma baš u svemu.

To mi ide na živce skroz.

I još jedna stvar koja me živcira. Za Busquetsa ili Alvesa razumijem da ih se napada radi toga. Ali zašto pobogu Pedra? Ja se ne sjćeam kad je on simulirao,a gledam Barcu svaku utakmicu,to mi nikako nije jasno.

inace ne volim real ali niti barcu ali znam popratit tu i tamo temu..

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.2.2012 11:03 (toxic).
15 godina
toxic kaže...

inace ne volim real ali niti barcu ali znam popratit tu i tamo temu..

eto. Isto to ja mogu naći za Real (Ronaldo sam ima video od 15-ak minuta simuliranja),Uniteda (Rooney,Nani) ili bilo kojeg vrhunskog kluba na svijetu. O tome ti pričam.

Ne branim nikoga,gadi mi se to,ali ljudi malo previše pljuju po Barceloni što se tiče toga.

edit: i da,zabunio sam se,u tom videu što si postavio je Pedro simulirao jednom,zaboravio sam na to,ali to je jedan jedini put da je simulirao i odmah je u cijelom svijetu prozvan kao glumac i cijela karijera će mu biti obilježena time,do kse igrače poput Rooney,Nanija ili DI Marije naziva igračinama bez obzira što to rade puno češće.. Zar to nije malo jadno? Ako nađete još jednu situaciju gdje je Pedro simulirao slobodno je stavite,možda sam i ja u krivu,ali ne vjerujem što se tiče Pedra.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.2.2012 11:11 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Činjenica jeste da u Barceloni trenutno ima par igrača koji vole pasti, a da to nema niti u nijednoj drugoj ekipi na svijetu , bar što ja znam. 

Opet govorim draga mi je Barca, bio sam na Camp Nou , dva puta, jednom na eks., drugi put na utakmici, Barca je više od kluba, i boli me kada vidim da se pojedinci ponašaju kao pi.čkice.

Da vidim negdje onog Danija Alvesa, bogami, opalio bi mu pleščurinu da jedanput padne s razlogom  na pod.

Simuliranje Barci ne treba, kao što sam već rekao, samo navlače još više mržnje na sebe.

15 godina
EraserHead kaže...

Činjenica jeste da u Barceloni trenutno ima par igrača koji vole pasti, a da to nema niti u nijednoj drugoj ekipi na svijetu , bar što ja znam. 

Opet govorim draga mi je Barca, bio sam na Camp Nou , dva puta, jednom na eks., drugi put na utakmici, Barca je više od kluba, i boli me kada vidim da se pojedinci ponašaju kao pi.čkice.

Da vidim negdje onog Danija Alvesa, bogami, opalio bi mu pleščurinu da jedanput padne s razlogom  na pod.

Simuliranje Barci ne treba, kao što sam već rekao, samo navlače još više mržnje na sebe.

ja opet kažem. Ne opravdavam to nikako,i meni se gadi. Ali daj mi reci kako o misliš da to nema ni u jednoj drugoj ekipi na svijetu kad to nije istina nikako?

I uvjeren sam,da i prestane to simuliranje,opet bi hejteri nešto našli samo da pričaju protiv Barce.

15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

ja opet kažem. Ne opravdavam to nikako,i meni se gadi. Ali daj mi reci kako o misliš da to nema ni u jednoj drugoj ekipi na svijetu kad to nije istina nikako?

I uvjeren sam,da i prestane to simuliranje,opet bi hejteri nešto našli samo da pričaju protiv Barce.

Da se ispravim, ima jedino kod talijana, al su oni bili i ostali p.ičkice.

15 godina
EraserHead kaže...
antimadridista kaže...

Da se ispravim, ima jedino kod talijana, al su oni bili i ostali p.ičkice.

ne samo kod talijana,ima i kod ostalih,ne trebam valjda sad i video klipove stavljati,mislim da nije potrebno i nije ni mjesto za to.

17 godina
FC Barcelona

Ja neznam kad je npr, jedan Giggs simulirao, J.Zanetti, Raul,Zidane itd.. jbte led danas osim sto imaju svakodnevne treninge pohadaju i satove glume tako da svakom od njih koji dobro glumi na kraju nogometne zagarantirana je glumacka karijera..

Ovo sto sam napisao uopce nije vezano niti upuceno prema Barci nego prema svima, osobno mrzim simulaciju bilo kakve vrste..

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
15 godina
toxic kaže...

Ja neznam kad je npr, jedan Giggs simulirao, J.Zanetti, Raul,Zidane itd.. jbte led danas osim sto imaju svakodnevne treninge pohadaju i satove glume tako da svakom od njih koji dobro glumi na kraju nogometne zagarantirana je glumacka karijera..

Ovo sto sam napisao uopce nije vezano niti upuceno prema Barci nego prema svima, osobno mrzim simulaciju bilo kakve vrste..

pa većinom stariji igrači ne simuliraju,kao što si naveo Raul,Zidane,Zanetti ili Giggs,pa iz Barce,Xavi,Puyol ili Inesta. Sve to rade ovi mlađi igrači.

To je postao ritual i normalna stvar. Jadno i totalno glupo i nepotrebno.

14 godina
toxic kaže...

Što se tiče Giggsa, on ne simulira već djeluje, pa i kod bratove žene, a koliko ja znam, zato je prljav igrač, koji voli uvaliti udarac, loptu, gol kada to nije u redu, vidio sam i uvjerio se na svoje oči na primjeru kada su u utakmici Lige Prvaka ako se ne varam pobijedili Olympique Marseille iz slobodnog udarca kada živi zid nije bio postavljen, a čini mi se da niti sudac nije dao dozvolu da se udarac izvede!

Makar je ovo težak offtopic, ispričavam se, morao sam, čim se spomene "poštenjačina" {#}!! 

ATJ Lučko
15 godina
ATJLučko kaže...

Što se tiče Giggsa, on ne simulira već djeluje, pa i kod bratove žene, a koliko ja znam, zato je prljav igrač, koji voli uvaliti udarac, loptu, gol kada to nije u redu, vidio sam i uvjerio se na svoje oči na primjeru kada su u utakmici Lige Prvaka ako se ne varam pobijedili Olympique Marseille iz slobodnog udarca kada živi zid nije bio postavljen, a čini mi se da niti sudac nije dao dozvolu da se udarac izvede!

Makar je ovo težak offtopic, ispričavam se, morao sam, čim se spomene "poštenjačina" {#}!! 

da, Giggs zna biti ponekad i prljav igrač. Ali što se tiče poštivanja protivnika i primjera kako sportski treba živjeti jedan igrač,tu mu nitko nije ravan i nenadmašan je. Nevjerojatno da u tim godinama još uvijek igra nogomet na tako visokom nivou.

Jest off-topic,ali zaslužuje čovjek da ga se pohvali što se tiče toga.

15 godina
FC Barcelona

Večeras po bodove na Camp Nou protiv R. Sociedada! Ajmo Barca. U 22 h.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice