FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.842.567
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

vidjelo se da čim je Xavi izašao iz igre i ušao Thiago da su se počele akcije u kojima su mogli dati 2 gola najmanje, nažalost mi se čini da Xavi sve lošije igra, godine su to igranja non-stop, treba njemu nekoliko utakmica ne igranja pa da barem dobije na snazi i energiji, vidjelo se da je barca igrala sporo večeras, a kad je u igru ušao mali Tello i Thiago koji su dosta eksplozivni i imaju dosta energije počeli su i ostali igrati brže 

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pomalo je kukavički tražit izgovor za danas, ali ima ih više. Općenito nam gostovanja neidu što me podsjeća na 2008. Onda velik broj ozlijeđenih igrača je također presudio te manjak motivacije. Messi je igrao solidno, ali Fabregas, Xavi i Alves su bili kao mrtvaci. Pogotovo Fabregas koji kao da je zaspao na par dodavanja od strane suigrača. Naravno to su pojedinci, ali glavni krivac je Pep kojeg cjenim u svim pogledima, ali ne u jednom. Problem se javlja što Guardiola nema dovoljan utjecaj s klupe odnosno ponaša se pasivno. Trener je glavni motivator uz kapetana kad taktika zakaže, a tu je Pep povučen. Jasno je ko dan da su na šanse minimalne za La ligu, ali i to je normalan proces jer smo 3 godine u vrhu.

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jesu na vrhu 3 godine jer nisu imali prave konkurencije do sad,sad je problem jer uz rame im je ekipa koja ne kiksa tako cesto,opce mi ne ide u glavu kako barca je losa na gostovanjima neznam sta utice na to al taktika ja ti meni sporih dodavanja ocito ne pali na malim terenima,ne zaboravimo da no camp je dosta siri od ostalih terena i onda takva igra ima smisla jer iz te pasivne igre uvjek iskoci neki nenormalni pass kojim se izbaci obrana i onda dode do izrazaja brzina barcinih igraca na tako velikom prostoru

When you are halfway up,you are always halfway down
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Iako moramo priznati da je ovo malim dijelom i zbog nemotiviranosti ( krivica trenera ), tolika razlika je i zbog toga sta je Real izgubio bodove u samo 2 utakmice, protiv vas i protiv Levantea ( ako se ne ne varam ) Prosle godine Mou nije bio upoznat sa igracima, i bodovi su gubili dosta cesto.

Vas je Kup, nasa je La Liga, Champion Lige ce odluciti pobjednika sezone. {#}

15 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
15 godina
carcharodon kaže...

Jesu na vrhu 3 godine jer nisu imali prave konkurencije do sad,sad je problem jer uz rame im je ekipa koja ne kiksa tako cesto,opce mi ne ide u glavu kako barca je losa na gostovanjima neznam sta utice na to al taktika ja ti meni sporih dodavanja ocito ne pali na malim terenima,ne zaboravimo da no camp je dosta siri od ostalih terena i onda takva igra ima smisla jer iz te pasivne igre uvjek iskoci neki nenormalni pass kojim se izbaci obrana i onda dode do izrazaja brzina barcinih igraca na tako velikom prostoru

ovo što si napisao su notorne gluposti. Tika-taka ne pali na malim terenima? Kako je onda sve funkcioniralo prethodne 3 godine i na velikim,srednjim i malim terenima?

Znači bili su prvi prethodne 3 godine jer Real nije bio prava konkurencija? Hoćeš reći da su bili prvi ne zato što su bili savršeni,nego zato što Real nije bio pravi?

I ljudi,pretjerujete. Igra se još 18 kola,dovoljno je 2 kiksa Reala (ne trebaju biti porazi) i eto nas u igri. Ako Guardiola nekako riješi to pitanje igre u gostima,onda imamo šanse još uvijek,siguran sam da će Real kiksati još bar 2 puta.

i jedna vijest: Magazin Sports Illustrated objavio je listu najboljih igrača svih vremena prema njihovom mišljenju: Na prvom mjestu je Leo Messi,ispred Maradeone,Cruyffa,Pele-a i Beckenbauera.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
protjeran
antimadridista kaže...
carcharodon kaže...

ovo što si napisao su notorne gluposti. Tika-taka ne pali na malim terenima? Kako je onda sve funkcioniralo prethodne 3 godine i na velikim,srednjim i malim terenima?

Znači bili su prvi prethodne 3 godine jer Real nije bio prava konkurencija? Hoćeš reći da su bili prvi ne zato što su bili savršeni,nego zato što Real nije bio pravi?

I ljudi,pretjerujete. Igra se još 18 kola,dovoljno je 2 kiksa Reala (ne trebaju biti porazi) i eto nas u igri. Ako Guardiola nekako riješi to pitanje igre u gostima,onda imamo šanse još uvijek,siguran sam da će Real kiksati još bar 2 puta.

i jedna vijest: Magazin Sports Illustrated objavio je listu najboljih igrača svih vremena prema njihovom mišljenju: Na prvom mjestu je Leo Messi,ispred Maradeone,Cruyffa,Pele-a i Beckenbauera.

ili barca još kiksa 2-3 utakmice i opet ste u igri{#}

http://chelsea-fanpage.blogspot.com/
17 godina
neaktivan
carcharodon kaže...

Hrpu gluposti si napisao.

http://www.youtube.com/watch?v=8EoukRWQ-ec
15 godina
Floda kaže...
antimadridista kaže...
carcharodon kaže...

ili barca još kiksa 2-3 utakmice i opet ste u igri{#}

reako sam,ako Barca konačno krene u gostima kao prošle godine,onda još nije gotovo,ali ako budu igrati kao jučer,onda je gotovo.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Da bas tako Real nije bio pravi barca je s lakocom prvensta uzimala,i da tika taka ta cuvena ne pali na gostovanjima doduse ti tvrdis da pali pa di su rezultati na gostovanju?

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pa mislim da je logicno ako Real nije bio onaj ''pravi'' da će Barca pobjedivati, te obratno, te u svakoj ligi na svijetu? Lol

Sto opet ne znaci da je to razlog dominacije...

Mes que un Club! FCBarcelona!
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.1.2012 13:54 (PLASMAorLCD).
16 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...
carcharodon kaže...

Ajde argumentiraj te gluposti ako su gluposti!!!!

17 godina
neaktivan
carcharodon kaže...
VirtUoso kaže...
carcharodon kaže...

Ajde argumentiraj te gluposti ako su gluposti!!!!

Napisao si neke od razloga, a neke si napisao tek toliko da ih napises. Razlog lose igre (u gostima) nije nikakva konkurencija nego problem stoji u Barceloni. Ozljede, umor, konstantno rotiranje je najvjerojatnije krivac za spustanje bodova. A slaba motivacija, zasicenje...ne znam, to znaju Guardiola i igraci. A sirina terena i utjecaj na igru - LOL! El Madrigal je istih dimencija kao i Camp Nou.

14 godina
VirtUoso kaže...
carcharodon kaže...
VirtUoso kaže...
carcharodon kaže...

J

El Madrigal je istih dimencija kao i Camp Nou.

Za ne povjerovat, provjerio sam i sam na Wikipediji, isti u metar, ĆUDO JEDNO, što bi Ćiro kazao {#}!

ATJ Lučko
15 godina
carcharodon kaže...

Da bas tako Real nije bio pravi barca je s lakocom prvensta uzimala,i da tika taka ta cuvena ne pali na gostovanjima doduse ti tvrdis da pali pa di su rezultati na gostovanju?

pa o tome ti govorim,napisao si glupost i sad si je opet ponovio. Moje pitanje je opet: Zašto je palila prethodne 3 godine bez ikakvih problema? na istim tim terenima i stadionima.

Nije nikakav problem u tiki-taka igri,nego u igračima,zasićenosti i trenutnim ozljedama. Za tiki-taka igru još nitko nije pronašao dugoročno riješenje.

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.1.2012 14:56 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
carcharodon kaže...

pa o tome ti govorim,napisao si glupost i sad si je opet ponovio. Moje pitanje je opet: Zašto je palila prethodne 3 godine bez ikakvih problema? na istim tim terenima i stadionima.

Nije nikakav problem u tiki-taka igri,nego u igračima,zasićenosti i trenutnim ozljedama. Za tiki-taka igru još nitko nije pronašao dugoročno riješenje.

Ne nego je bas u tome problem ,reko je capelo u jednom trenutku ce se pronaci lijek za barcinu igru i nece biti vise toliko dominanti sto se dogada,kakve veze ima stadion sinocnji? OMFG sta je sa ostalih 5-6 kiksova u gostima ove sezone?

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma ti si pacijent samo takav. U prijasnjem postu aludiras na dimenzije terena te kako ne mogu razraditi svoju igru, a sad omagadas. Nije Capello otkrio toplu vodu, a niti je to tocno da se naslo rijesenje za zaustavljanje Barcelone. Problem je u njima, ali nikako ne treba zazmiriti na uspjehe ostalih ekipa koje u otele bodove Barceloni. 

15 godina
carcharodon kaže...
antimadridista kaže...
carcharodon kaže...

Ne nego je bas u tome problem ,reko je capelo u jednom trenutku ce se pronaci lijek za barcinu igru i nece biti vise toliko dominanti sto se dogada,kakve veze ima stadion sinocnji? OMFG sta je sa ostalih 5-6 kiksova u gostima ove sezone?

Čekaj malo,rekao si da Barcina igra ne pali na malim terenima,a sad kažeš da kakve veze ima stadion? poričeš sam sebe. I što je Capello rekao? neka jedan njegov sastav izbaci Barcelonu iz nekog natjecanja pa ćemo onda vidjeti,ili neka njegova Engleska reprezentacija pobiejdi Španjolsku na velikom natjecanju ako zna lijek za takvu igru,mogu i ja pametovati bez rezultata.

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.1.2012 17:56 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Čuj dimenizije terena,kakvih jazavaca se nađe u ovoj temi, pa to nisu istine!

Nego, šta mislite, koji je glavni razlog lošije Barcine igre ove sezone?

Good Artists Copy, Great Artists Steal.
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.1.2012 18:40 (EraserHead).
14 godina
EraserHead kaže...

Dobra igra protivnika? Zašto to nikom nije palo na pamet?

15 godina
neaktivan
Cordas kaže...
EraserHead kaže...

Teško...nekako mislim da je motiv u pitanju, možda su se malo zasitili. Eto i Bernabeu je gostovanje pa se odradi kao od šale!

Good Artists Copy, Great Artists Steal.
17 godina
Cordas kaže...

naravno da je i dobra igra protivnika, ali prije bi rekao da smo mi krivi za to nego protivnici, jednostavno previše opuštanja i uvijek se dogodi ista priča tj. popijemo gol i odigramo izjednačeno...

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.1.2012 18:56 (Balvan8).
14 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

Evo navest ću par razloga: prevelika očekivanja, ozljede s kojima se muče cijele sezone, nedostatak klasičnog napadača kad je najpotrebnije i naravno velika zasičenost. Držim da su ovo glavni razlozi i dečkima ništa ne zamjeram.

..i naravno nema predaje ovo je nogomet i sve je moguće..ako osvoje prvenstvo postat će legende.

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Da zasto je to iznenadujuc faktor? da velicina terena igra ulogu u takvoj igri jer mogu razvuci obranu al zasto uopce ulazit u rasprave to je ko sa zidom da raspravljas nitko nezna argumentirat over end aut{#}

15 godina
carcharodon kaže...

Da zasto je to iznenadujuc faktor? da velicina terena igra ulogu u takvoj igri jer mogu razvuci obranu al zasto uopce ulazit u rasprave to je ko sa zidom da raspravljas nitko nezna argumentirat over end aut{#}

imaš li ti kakvih psihičkih problema? pa jeli tebi tako teško dokazati da su na ISTIM terenima prošle godine dominirali bez kikseva? Znači nije do terena i njegove veličine. Što je to tako teško shvatiti?

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bitno da je Kup prosle godine bia najbitniji za Madriđane ,a ove godine najnebitniji............

Mes que un club!
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
carcharodon kaže...

imaš li ti kakvih psihičkih problema? pa jeli tebi tako teško dokazati da su na ISTIM terenima prošle godine dominirali bez kikseva? Znači nije do terena i njegove veličine. Što je to tako teško shvatiti?

ja ne kazem da je jedini razlog dominacije teren vec da je to faktor koji im ide u prilog tj tom nacinu igre,point of all  is....kuci jos i igraju dobro u gostima su losi uzasno i da tu igra uloga terena + sve ostalo sto ih prati ove sezone, jel sad malo jasnije sta sam htio reci? pate se da daju gol kad igraju u gostima dok kuci redovno 3 zabijaju a isti nacin igre prakticiraju di god odu...... naravno da velicina terena nije kljucna ali je  bitan faktor naravno tu su i navijaci,ovo boldano necu ni komentirat ni ne ocekujem  pametnije od tebe.

17 godina
neaktivan
carcharodon kaže...
antimadridista kaže...
carcharodon kaže...

ja ne kazem da je jedini razlog dominacije teren vec da je to faktor koji im ide u prilog tj tom nacinu igre,point of all  is....kuci jos i igraju dobro u gostima su losi uzasno i da tu igra uloga terena + sve ostalo sto ih prati ove sezone, jel sad malo jasnije sta sam htio reci? pate se da daju gol kad igraju u gostima dok kuci redovno 3 zabijaju a isti nacin igre prakticiraju di god odu...... naravno da velicina terena nije kljucna ali je  bitan faktor naravno tu su i navijaci,ovo boldano necu ni komentirat ni ne ocekujem  pametnije od tebe.

Pa koji teren ne odgovara/izmice dimenzijama Camp Noua? Mogu shvatit da sirina terena igra ulogu ali zasto to uzimas kao primjer losih rezultata kad je teren jednakih dimenzija?

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

ma ne uzimam to kao primjer neg samo kazem da im dosta znaci u njihovoj igri,naravno da nije to glavni razlog lose igre XD(ovo sto iste dimenzije spominjes to za sinocnju utamicu govoris? pa sinocnji razlozi su jasni hendikepirana momcad ozljedama i osjetan umor na igracima od utakmice s realom)

naso sam jedan link

15 godina
carcharodon kaže...

ma ne uzimam to kao primjer neg samo kazem da im dosta znaci u njihovoj igri,naravno da nije to glavni razlog lose igre XD(ovo sto iste dimenzije spominjes to za sinocnju utamicu govoris? pa sinocnji razlozi su jasni hendikepirana momcad ozljedama i osjetan umor na igracima od utakmice s realom)

naso sam jedan link

ali zašto opet stavljaš link na to da je veličina terena bitna,kad to nije slučaj sa Barcelonom,a ti očito misliš suprotno,to ti cijelo vrijeme govorimo.

Barcinoj igri veličina terena ne igra nikakav utjecaj,provjereno već X puta!

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.1.2012 0:03 (antimadridista).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice