FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.816
|
čitano: 6.807.740
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

15 godina
FC Barcelona

penal čist ko suza.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Po ovoj snimci je penal definitivno. I crveni za Higuaina.

BTW. na streamu kojeg sam ja gledao je bio Michael Laudrup gost u studiju i on je rekao da je mogao suditi penal sudac.

14 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...
metro2033 kaže...

antibarcelonshit skuzio sam da komentiras i na 24 sata .stvarno jadno al ok treba frustraciju izbacit ipak je real uvjek bio i osto ispred barcelone kad barcelona osovji ligu prvaka kolko je real puta javi mi se aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahahahahahahahahahah@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

?

na 24sata nisam nikad bio i nemam namjeru ići tamo jer su vijesti skroz glupe,glavna vijest u sportu im je nešto kao "Van persie dobio kućnog ljubimca" i slično.,ne sjećam se kad sam zadnji put otvorio tu stranicu. Ako te baš zanima gdje komentiram,onda se zaleti do net.hr,tamo imam account i imam nick isti kao ovdje. 

lažeš{#}

15 godina
MrSKunk kaže...
antimadridista kaže...
metro2033 kaže...

antibarcelonshit skuzio sam da komentiras i na 24 sata .stvarno jadno al ok treba frustraciju izbacit ipak je real uvjek bio i osto ispred barcelone kad barcelona osovji ligu prvaka kolko je real puta javi mi se aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahahahahahahahahahah@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

?

na 24sata nisam nikad bio i nemam namjeru ići tamo jer su vijesti skroz glupe,glavna vijest u sportu im je nešto kao "Van persie dobio kućnog ljubimca" i slično.,ne sjećam se kad sam zadnji put otvorio tu stranicu. Ako te baš zanima gdje komentiram,onda se zaleti do net.hr,tamo imam account i imam nick isti kao ovdje. 

lažeš{#}

nema razloga da ti lažem,ti ili vjeruj ili nemoj vjerovati. Jedina stranica na kojoj komentiram je net.hr i imam isti nick kao i ovdje,iako ni tamo nisam bio jako dugo,jer se ti tekstovi brzo pretvore u prepirku u komentarima. 24sata ne posjećujem jer su tekstovi glupi i uopće ne spadaju pod sportske vijesti.

edit: Pardon,imam i na Sportnetu account,također isti nick kao ovdje,ako me baš želiš kontrolirati i zanimaju te sve stranice koje ja posjećujem,pa da ne zaboravim i to onda.

I u debelom smo off-topicu. Mislim da bi trebali pisati samo o Barceloni,a ne penalima koji su suđeni ili nisu suđeni drugim klubovima,ili na kojim drugim stranicama komentiramo.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 14:47 (antimadridista).
15 godina
FC Barcelona

večeras će biti jako teško bez Inieste i Alvesa,ali biti će zanimljiva utakmica sigurno.

Pomoćni trener Barce,Tito Vilanova operirao je tumor,i sada se oporavlja,poželimo mu što brži oporavak i povratak na klupu uz pobjedu večeras!

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 13:29 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bit ce hebeno,ali mislim da ce Leo i ekipa dat jednu kratku lekciju iz nogometa milanu...

"Eppur si muove" (Ipak se kreće)!
15 godina
FC Barcelona

Bit će odlična tekma. Jedva čekam. Kad je bilo prvo kolo, neki Milanez je došao ovdje u temu i počeo nešto pričati da će se talijanski nogomet preporoditi i kao de će Milan razvaliti Barcu. Vidjet ćemo večeras. Ak će Messi i ekipa biti raspoloženi, bit će svega. I još je prijenos na HRT-u. Super, ne moram pronalaziti stream.

HTC Desire [MIUI-XJ]
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 18:55 (jurica_m).
17 godina
FC Barcelona

Kako nevolim vidjet Mascherana i Busqeta na stoperskoj poziciji...  {#}

15 godina
Ajno Barca!
HTC Desire [MIUI-XJ]
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

hah,mislim jel treba komentirat onu mesievu asistenciju?

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Villa je totalno izvan forme. Svaku akciju je uprskao. Očekujem da će ga Guardiola zamjeniti..

15 godina
FC Barcelona

to je ta Barca kakvu volimo,puno kombinatorike u napadu i jako napadački raspoloženi,isto tako i Milan,bravo i za jedne i za druge.

Samo mi nije jasno zašto ne igra Pique,nisam vidio neku informaciju da je ozlijeđen.

15 godina
FC Barcelona

Nervira me sudac, previše žutih kartona, nije da su nezasluženi ali ipak...

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Super utakmica za razilku od one juče, koja je izgledala ko trening.

F.C. LIVERPOOL, F.C. CHELSEA, F.C. JUVENTUS
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Veoma dobra utakmica, zanimljiva za gledati puno prilika sa obadvije strane etc. etc. {#}

15 godina
FC Barcelona

Jel zavrsila,kolko?

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

3:2 za Barcu.

15 godina
FC Barcelona

odlična utakmica od obadvije ekipe,onaj Boatengov gol je umjetnost,stvarno je igračina. A Messijeva asistencija je isto bila genijalna. Prvo mjesto u skupini osigurano,idemo dalje!

15 godina
antimadridista kaže...

odlična utakmica od obadvije ekipe,onaj Boatengov gol je umjetnost,stvarno je igračina. A Messijeva asistencija je isto bila genijalna. Prvo mjesto u skupini osigurano,idemo dalje!

Super igra Barce. Isto se slažem da je gol lijep, ali to je i Valdezov gol.

HTC Desire [MIUI-XJ]
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Dobra utakmica, al ruku na srce ono nije bio penal. I sudija je s*ao sa sjeckanjem igre, svaki kontakt s Barcinim igracima je svirao..

17 godina
neaktivan
commandos kaže...

Dobra utakmica, al ruku na srce ono nije bio penal. I sudija je s*ao sa sjeckanjem igre, svaki kontakt s Barcinim igracima je svirao..

:-D E je_iga sad. Il trolas ili si utakmicu gledao s tom maramom na ocima. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 23:50 (VirtUoso).
15 godina
commandos kaže...

ma daj me nemoj zezati. Izuo je kopačku Xaviju i poslije ga vukao za dres,a da nekažem da je trebao dobiti i drugi žuti da sudac nije dao krivom igraču karton. Jesi čuo što je rekao Beusan na kraju utakmice? čist penal i karton,a tamo u emisiji je bio i Šimić koji je pola karijere proveo u Milanu i rekao je da je penal čist. I u drugom poluvremenu čist penal na Fabregasu nije suđen. Neznam što sad svi na suca,a zapravo je sudac oštetio Barcu na ovoj utakmici.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma jasta, mogao mu je dobiti direktni crveni i jos godinu dana suspenzije, koliko ga je povukao za rame mogao mu ga je izvaliti. Al da se ne prepiremo ja mislim da nije bio penal, vi mislite da jeste i kraj price...

15 godina
commandos kaže...

Ma jasta, mogao mu je dobiti direktni crveni i jos godinu dana suspenzije, koliko ga je povukao za rame mogao mu ga je izvaliti. Al da se ne prepiremo ja mislim da nije bio penal, vi mislite da jeste i kraj price...

gledaj,zadnji igrač povlači za dres i ruši Xavija,što je trebao dobiti,muzičku želju?

budite malo objektivni,razumijem da za neke dvojbene situacije naginjete prema klubu za koji navijate,ali što je očito,očito je.

15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
commandos kaže...

gledaj,zadnji igrač povlači za dres i ruši Xavija,što je trebao dobiti,muzičku želju?

budite malo objektivni,razumijem da za neke dvojbene situacije naginjete prema klubu za koji navijate,ali što je očito,očito je.

Kontakta jest bilo ali nedovoljno za penal. Vise je bio penal onaj start nad Fabregasom u 2. pol.

15 godina
commandos kaže...

Kontakta jest bilo ali nedovoljno za penal. Vise je bio penal onaj start nad Fabregasom u 2. pol.

ok,to je tvoje mišljenje,iako ja više cijenim mišljenje 95% većine,nego onih 5% manjine,po tome se vidi tko je u pravu,a tko ne.

Inače,ovo što si ti napisao da nije bio penal je prvi takav komentar koji sam vidio večeras. Moj bratić,inače strastveni navijač Milana nije riječi rekao na penal. Pa pogledaj samo komentare po portalima,pogledaj što kažu stručnjaci nakon usporenih snimki. I kome onda više treba vjerovati što je ispravno?

kao što sam već rekao,što je očito,očito je.

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Možemo biti sretni i ponosni što živimo u eri najboljeg nogometaša u povijesti Messija. 

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Razmontiralo Milana bez pique,inieste,alvesa kasnije su tek usli sanchez i pedro ,ali stvarno nekuzim postavu guardiole cemu je stavia puyola na bek???

"Eppur si muove" (Ipak se kreće)!
14 godina
neaktivan
ExE123 kaže...

Razmontiralo Milana bez pique,inieste,alvesa kasnije su tek usli sanchez i pedro ,ali stvarno nekuzim postavu guardiole cemu je stavia puyola na bek???

Ma puyol je odlican na svim obrambenim pozicijama,po meni sinoc jedina svijela tocka obrane

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice