HTC Desire [MIUI-XJ]
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
HTC Desire [MIUI-XJ]
ma da je ovo sudac ovako Barci popuštao,svi bi opet kako Barca pobjeđuje uz pomoć sudaca i te priče,a sad se neće ništa govoriti vidit ćeš. Ali ovo je toliko očita krađa da je to za nepovjerovati. Kod te situacije sa zaleđem,suda je bio točno u ravnini i "nije vidio" da su dva igrača Reala iza Soldada,a za onaj penal da ne govorim. Fuj!
Cisto zalede je bilo, i to neko tanko, vec je bio najmanje metar iza obrambenih igraca Reala. I on su bila prsa, a ne ruka.
Cisto zalede je bilo, i to neko tanko, vec je bio najmanje metar iza obrambenih igraca Reala. I on su bila prsa, a ne ruka.
hahahahhaha,smiješan si čovječe,uvjeravaš sebe u nešto što znaš da nije istina. Ma bravo za tebe!
zuja
sad Od****
Kasnije kad se objave snimke utakkmice na YT cu zalijepit ovdje, pa cemo vidti ko se pravi slijep, i ko koga laze.
jesi ti gledo tekmu ????? real se branija cilo 2 poluvrime dali gol iz korner i iz greske golmana valencije sam vidi da su dobili 5 zuith u 10 minuta jer kada izbuge loptu odma se ide na faul....
Kasnije kad se objave snimke utakkmice na YT cu zalijepit ovdje, pa cemo vidti ko se pravi slijep, i ko koga laze.
a zaleđe? tu ti je isto sve čisto jeli?
Da zalede je bilo, i to ne malo. Iako vidim da se nema smisla raspravljati..
Da zalede je bilo, i to ne malo. Iako vidim da se nema smisla raspravljati..
ti se očito ne razumiješ u nogomet i njegova pravila, i onda kažeš da se sa mnom nema što raspravljati. Toliko si jadan,da kad je neka situacija očita,ti govoriš da nije istina, a slika sve govori. Pokrij se ušima i idi spavati.
U pravu si da ajde.. U Madridu je +3..
a 10.12 slijedi zahladnjenje,točno negdje u to vrijeme svake godine u Madridu bude hladno 
HTC Desire [MIUI-XJ]
ma može on sudjelovati u temi,nitko mu to ne brani,ali neka kaže realno što je bilo,a ne ono što zna i on sam da nije istina. To ne shvaćam nikako. Ali to je njegov problem,ja znam da je večeras puno ljudi vidilo ovu sramotu.
a 10.12 slijedi zahladnjenje,točno negdje u to vrijeme svake godine u Madridu bude hladno 
To cemo vidit. 
antibarcelonshit skuzio sam da komentiras i na 24 sata .stvarno jadno al ok treba frustraciju izbacit ipak je real uvjek bio i osto ispred barcelone kad barcelona osovji ligu prvaka kolko je real puta javi mi se aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahahahahahahahahahah@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
antibarcelonshit skuzio sam da komentiras i na 24 sata .stvarno jadno al ok treba frustraciju izbacit ipak je real uvjek bio i osto ispred barcelone kad barcelona osovji ligu prvaka kolko je real puta javi mi se aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahahahahahahahahahah@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
?
na 24sata nisam nikad bio i nemam namjeru ići tamo jer su vijesti skroz glupe,glavna vijest u sportu im je nešto kao "Van persie dobio kućnog ljubimca" i slično.,ne sjećam se kad sam zadnji put otvorio tu stranicu. Ako te baš zanima gdje komentiram,onda se zaleti do net.hr,tamo imam account i imam nick isti kao ovdje.
real je osvaja Lp u vrime kada nije bilo ni faula...
kaka barcelona pa to mi je tolko smijesno da neko navija za barcelonu haha nemoj ti meni kad nije bilo faula i te spikice de mi se decki javite kad barcelona osvoji ligu prvaka kolko je real puta haha haha bok ocekujem vase javljanje u slijedecem zivotu
A kada je Real osvajao većinu tih naslova? Onda kada igrači nisu smjeli potpisati za Barcu, nego su morali u Real? Kada Barca jednostavno nije smjela pobijediti Real? Da, imaš se čime dičiti. I btw, Barca je na putu da stigne Real. Svakako se to ne može ostvariti u godinu-dvije, ali razlika se smanjuje iz godinu u godinu. A ti i dalje slavi naslove prvaka osvojene pedesetih, jer u novije doba vam i ne ide baš... ;)
zadnjih 5-6 godina dok barca dominira u realu to nemogu podnijeti,recimo da hajduk pocne osvajat hnl i kup 5-6 godina za redom pa mamic bi digo kredit kupio sve igrace samo da dode do naslova.... takav je i real.
Prekinite sa psovkama i spamanjem. Jedan je vec izgorio!
Evo na ovoj se slici vidi da nije bila ruka.
na toj slici se bas ne vidi neka gledaju highlightse pa se vidi fino usporen snimak kako u zadnji tren sa prsima/ramenom izbije loptu
dobro i da to nije bio penal,a ono "zaleđe" Soldada je isto čisto?
nema potrebe se raspravljati,vi će te uvijek reći da je bilo čisto zaleđe,iako slika kaže suprotno.
nema potrebe se raspravljati,vi će te uvijek reći da je bilo čisto zaleđe,iako slika kaže suprotno.
daj link ja nisam to vidio gledao sam highlightse ali nije bilo toga zaledja
daj link ja nisam to vidio gledao sam highlightse ali nije bilo toga zaledja
neznam baš hoću li to uspjeti pronaći,ali ako uspijem,pošaljem ti na pp link,jer je ovdje off-topic.
uglavnom,Soldado je izbjegao offside zamku,dva igrača Reala su ostala iza njega i on je zabio,a sudac je bio točno u ravnini i sudio je zaleđe. Gledao sam prijenos na Areni,i komentator je rekao da nije bilo govora o zaleđu,čist gol.
Barcelonine dvije strane medalje: kod kuće 30-0, u gostima 8-6.
malo popravit igru i realizaciju u gostima i sve će biti super.
Antimadridista, možeš li staviti link do videa sa zaleđem?
Antimadridista, možeš li staviti link do videa sa zaleđem?
nemogu to naći,trenutno ima samo highlightsi golova. Ako nađem stavit ću,iako je off-topic.
Ali tko je gledao prijenos sinoć,mogao je vidjeti.