FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.816
|
čitano: 6.807.740
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: FC Barcelona
Antimadridista, gledao sam tekmu i zao mi je radi Valencije koja je bar zasluzila bod. Ovi Realovci skacu na svaki prekrsaj, a grubijani teski. Htio sam samo reci koliko sam odusevljen Valencijinom igrom. Kako je ta ekipa napredovala. Igraju bas moderan i brz nogomet i zato mi je zao sto nije bar izvukla bod jer su zasluzili. Isto tako, cestitke Barci na laganoj pobjedi. Kakav ce to biti sudar izmedju Barce i Reala. Uf
HTC Desire [MIUI-XJ]
15 godina
FC Barcelona

ma da je ovo sudac ovako Barci popuštao,svi bi opet kako Barca pobjeđuje uz pomoć sudaca i te priče,a sad se neće ništa govoriti vidit ćeš. Ali ovo je toliko očita krađa da je to za nepovjerovati. Kod te situacije sa zaleđem,suda je bio točno u ravnini i "nije vidio" da su dva igrača Reala iza Soldada,a za onaj penal da ne govorim. Fuj!

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Cisto zalede je bilo, i to neko tanko, vec je bio najmanje metar iza obrambenih igraca Reala. I on su bila prsa, a ne ruka.

15 godina
Zuja007 kaže...

Cisto zalede je bilo, i to neko tanko, vec je bio najmanje metar iza obrambenih igraca Reala. I on su bila prsa, a ne ruka.

hahahahhaha,smiješan si čovječe,uvjeravaš sebe u nešto što znaš da nije istina. Ma bravo za tebe!

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan

zuja {#} sad Od****

"Eppur si muove" (Ipak se kreće)!
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kasnije kad se objave snimke utakkmice na YT cu zalijepit ovdje, pa cemo vidti ko se pravi slijep, i ko koga laze.

15 godina
neaktivan

jesi ti gledo tekmu ????? real se branija cilo 2 poluvrime dali gol iz korner i iz greske golmana valencije sam vidi da su dobili 5 zuith u 10 minuta jer kada izbuge loptu odma se ide na faul....

15 godina
Zuja007 kaže...

Kasnije kad se objave snimke utakkmice na YT cu zalijepit ovdje, pa cemo vidti ko se pravi slijep, i ko koga laze.

a zaleđe? tu ti je isto sve čisto jeli?

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Da zalede je bilo, i to ne malo. Iako vidim da se nema smisla raspravljati..

15 godina
Zuja007 kaže...

Da zalede je bilo, i to ne malo. Iako vidim da se nema smisla raspravljati..

ti se očito ne razumiješ u nogomet i njegova pravila, i onda kažeš da se sa mnom nema što raspravljati. Toliko si jadan,da kad je neka situacija očita,ti govoriš da nije istina, a slika sve govori. Pokrij se ušima i idi spavati.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

U pravu si da ajde.. U Madridu je +3..

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.11.2011 0:16 (Zuja007).
15 godina
Zuja007 kaže...

a 10.12 slijedi zahladnjenje,točno negdje u to vrijeme svake godine u Madridu bude hladno {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.11.2011 0:18 (antimadridista).
15 godina
Zuja, ova tema nije za tebe. Ne gledas realno. Nazalost, to je nogomet i ne pobjedjuje uvijek nakbolji. No, zato ce Barca dobiti Real jer je igrom i postenjem puno vrjedniji klub nego li ovi pretplacenici na celu s Mourinhom. Istina, igraju dobar nogomet, ali u tom klubu je toliko prisutno prljavstine. Vidi se da igraju samo s ciljem osvete dok se u Barci vifi ljepota nogometa iuzivanje u nogometu. Barcu i Real se moze samo usporediti kao npr. Messi i Ronaldo. Sad si mislite tko je kakav covjek i igrac. Ponavljam, nije sve u igri. Zato svijet i mi ovdje puno vise cijenimo Barcu jer nogomet nije samo igra, vec skromnost i ljudskost.
HTC Desire [MIUI-XJ]
15 godina
jurica_m kaže...
Zuja, ova tema nije za tebe. Ne gledas realno. Nazalost, to je nogomet i ne pobjedjuje uvijek nakbolji. No, zato ce Barca dobiti Real jer je igrom i postenjem puno vrjedniji klub nego li ovi pretplacenici na celu s Mourinhom. Istina, igraju dobar nogomet, ali u tom klubu je toliko prisutno prljavstine. Vidi se da igraju samo s ciljem osvete dok se u Barci vifi ljepota nogometa iuzivanje u nogometu. Barcu i Real se moze samo usporediti kao npr. Messi i Ronaldo. Sad si mislite tko je kakav covjek i igrac. Ponavljam, nije sve u igri. Zato svijet i mi ovdje puno vise cijenimo Barcu jer nogomet nije samo igra, vec skromnost i ljudskost.

ma može on sudjelovati u temi,nitko mu to ne brani,ali neka kaže realno što je bilo,a ne ono što zna i on sam da nije istina. To ne shvaćam nikako. Ali to je njegov problem,ja znam da je večeras puno ljudi vidilo ovu sramotu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.11.2011 0:26 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Zuja007 kaže...

a 10.12 slijedi zahladnjenje,točno negdje u to vrijeme svake godine u Madridu bude hladno {#}

To cemo vidit. {#}

14 godina
protjeran

antibarcelonshit skuzio sam da komentiras i na 24 sata .stvarno jadno al ok treba frustraciju izbacit ipak je real uvjek bio i osto ispred barcelone kad barcelona osovji ligu prvaka kolko je real puta javi mi se aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahahahahahahahahahah@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

15 godina
metro2033 kaže...

antibarcelonshit skuzio sam da komentiras i na 24 sata .stvarno jadno al ok treba frustraciju izbacit ipak je real uvjek bio i osto ispred barcelone kad barcelona osovji ligu prvaka kolko je real puta javi mi se aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahahahahahahahahahah@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

?

na 24sata nisam nikad bio i nemam namjeru ići tamo jer su vijesti skroz glupe,glavna vijest u sportu im je nešto kao "Van persie dobio kućnog ljubimca" i slično.,ne sjećam se kad sam zadnji put otvorio tu stranicu. Ako te baš zanima gdje komentiram,onda se zaleti do net.hr,tamo imam account i imam nick isti kao ovdje. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.11.2011 0:48 (antimadridista).
15 godina
neaktivan

real je osvaja Lp u vrime kada nije bilo ni faula...{#}

14 godina
protjeran

{#}kaka barcelona pa to mi je tolko smijesno da neko navija za barcelonu haha nemoj ti meni kad nije bilo faula i te spikice de mi se decki javite kad barcelona osvoji ligu prvaka kolko je real puta haha haha bok ocekujem vase javljanje u slijedecem zivotu

14 godina
neaktivan
metro2033 kaže...

A kada je Real osvajao većinu tih naslova? Onda kada igrači nisu smjeli potpisati za Barcu, nego su morali u Real? Kada Barca jednostavno nije smjela pobijediti Real? Da, imaš se čime dičiti. I btw, Barca je na putu da stigne Real. Svakako se to ne može ostvariti u godinu-dvije, ali razlika se smanjuje iz godinu u godinu. A ti i dalje slavi naslove prvaka osvojene pedesetih, jer u novije doba vam i ne ide baš... ;)

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

zadnjih 5-6 godina dok barca dominira u realu to nemogu podnijeti,recimo da hajduk pocne osvajat hnl i kup 5-6 godina za redom pa mamic bi digo kredit kupio sve igrace samo da dode do naslova.... takav  je i real.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.11.2011 0:52 (ExE123).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Prekinite sa psovkama i spamanjem. Jedan je vec izgorio!

Kako prebaciti BUG DVD u DivX da mi stane na obicni CD. (probao sam sa Dr DivX ali nejde)
14 godina
neaktivan
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

na toj slici se bas ne vidi neka gledaju highlightse pa se vidi fino usporen snimak kako u zadnji tren sa prsima/ramenom izbije loptu

Dirt 3 -> Dino Bzik
15 godina
FC Barcelona

dobro i da to nije bio penal,a ono "zaleđe" Soldada je isto čisto? 

nema potrebe se raspravljati,vi će te uvijek reći da je bilo čisto zaleđe,iako slika kaže suprotno.

16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

nema potrebe se raspravljati,vi će te uvijek reći da je bilo čisto zaleđe,iako slika kaže suprotno.

daj link ja nisam to vidio gledao sam highlightse ali nije bilo toga zaledja

Dirt 3 -> Dino Bzik
15 godina
dmanz kaže...
antimadridista kaže...

daj link ja nisam to vidio gledao sam highlightse ali nije bilo toga zaledja

neznam baš hoću li to uspjeti pronaći,ali ako uspijem,pošaljem ti na pp link,jer je ovdje off-topic.

uglavnom,Soldado je izbjegao offside zamku,dva igrača Reala su ostala iza njega i on je zabio,a sudac je bio točno u ravnini i sudio je zaleđe. Gledao sam prijenos na Areni,i komentator je rekao da nije bilo govora o zaleđu,čist gol.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.11.2011 15:38 (antimadridista).
17 godina
FC Barcelona

Barcelonine dvije strane medalje: kod kuće 30-0, u gostima 8-6.

malo popravit igru i realizaciju u gostima i sve će biti super. 

17 godina
FC Barcelona

Antimadridista, možeš li staviti link do videa sa zaleđem?

Come to the dark side, we have cookies.
15 godina
crystal6 kaže...

Antimadridista, možeš li staviti link do videa sa zaleđem?

nemogu to naći,trenutno ima samo highlightsi golova. Ako nađem stavit ću,iako je off-topic.

Ali tko je gledao prijenos sinoć,mogao je vidjeti.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice