nije nikako dobro prvo pluvrijeme,Mascherano je potpuno izvan utakmice,sve prilike Valencije su išel preko njegove strane.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Alves u napadu, Keita u veznom redu, Busi u obrani s Masq., Puyol igra beka? Abidal kriv za oba gola. E moj Guardiola...
Alves u napadu, Keita u veznom redu, Busi u obrani s Masq., Puyol igra beka? Abidal kriva za oba gola. E moj Guardiola...
dobro,može se reći da je Abidal kriv za golove,ali kad pogledaš sve prilike i golovi su išli preko Mascheranove strane,jer on igra desnog beka,neprepoznatljiva Barca večeras.
Mislim da ce izvadit Keitu van i vratit Busija na njegovu poziciju.
Je li 99,8 ili 99,9 posto Valencinih napada išlo preko njegove strane? ^^
Messi je neprepoznatljiv. Kako je sada Mascherano pogodio spojnicu s 30 metara!
sve mi se cini da ce valencija osvojit ligu... xD
sve mi se cini da ce valencija osvojit ligu... xD
Prerano je još govoriti.
Inieste nema i Messi nema svoj dan i Barcelona je već 50% slabija momčad.
Ali, da, Valencia ima sjajnu ekipu i još bolju struku. Ove godine će sigurno biti odlični u prvenstvu.
zahebajem se jos sanchez i pique
toooooooooooooooooooooooo fabregas!!!!!!!!!!!!!
toooooooooooooooooooooooo fabregas!!!!!!!!!!!!!
A taman sam rekao da danas nije Messijev dan, a on uknjiži onakvu asistenciju.
i to kakvu asistenciju 3 gol je u zraku :D
koji promasaji OMG!!!!!!!!!!!
neman komentara na promasaje ,a kamoli penal na messiju...............
E je_iga. Jednom opucali u okvir gola a na semaforu 2:2. :)

Gadno se ozlijedio. Sva sreća pa Barca ima jake igrače u napdau pa se to da "pokrpati". Samo da se obrana vrati, mislim na Pique-a i Puyola, pa da onda Abidal i Mascherano zaigraju na svojim prirodnim pozicijama. Kad svi igraju na svojem položaju, onda nema nitko jači od Barce.
Ovo će možda značiti da se Afellay nikada neće vratiti u 100% forme. Samo da vas podsjetim da je i Milito odlično igrao dok nije imao istu ozljedu i od onda je jednostavno postao loš. Baš mi je žao Afellaya.
Xavijeva izjava nece se vrtit sve oko nas i reala ziva istina ubacit ce se tu valencija i madrid
Da, šteta :|.
A jeste vidjeli kako je trava suha bila protiv Valencije, nisu je zalijevali garant mjesec dana, prašina se oko nje podizala.
Valjda ce dobit sutra protiv at.madrida...
Šteta za Afellaya, mlad je, i ono najbolje je tek trebao pokazati, a ima puno toga za pokazati.
No dobro, treba biti optimist i nadat se najboljemu.
BTW. čitam danas na ESPN-u; Xavi izjavljuje da ga Cesc izvrsno upotpunjuje u veznom redu, i da automatski i on igra bolje, a mourinho izjavljuje da nema krize u Realu,s amo loš tjedan. vidjet ćemo sutra.
Šteta za Afellaya, mlad je, i ono najbolje je tek trebao pokazati, a ima puno toga za pokazati.
No dobro, treba biti optimist i nadat se najboljemu.
BTW. čitam danas na ESPN-u; Xavi izjavljuje da ga Cesc izvrsno upotpunjuje u veznom redu, i da automatski i on igra bolje, a mourinho izjavljuje da nema krize u Realu,s amo loš tjedan. vidjet ćemo sutra.
Meni je Afellay antipatičan.
Inače kad mi je netko antipatičan želim mu sve najgore.
I s čime ima veze tvoj komentar?
Pa pročitaj šta piše u postu koji sam qoutao, prvi red...

Ne zato što igra u barci....
Nego ovo što kažeš da se "čini kao miran i ok momak", ja mislim baš suprotno...