FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.812
|
čitano: 6.697.346
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: FC Barcelona
PLASMAorLCD kaže...

Ubij ti mene ako sam ista vidio. xD

tu se vidi bolje

15 godina
neaktivan
NiđoVobra kaže...
PLASMAorLCD kaže...

Ubij ti mene ako sam ista vidio. xD

tu se vidi bolje

Je udario ga je poganin jedan glupi.Odkad je došao kvari španjoslki nogomet.Sramotno.

PS3 ID- http://gamercards.exophase.com/111351.png
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kako je počeo s'ebat će i španjolsku reprezentaciju. :D

Mes que un Club! FCBarcelona!
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nebi se čudio da se potuku u reprezentaciji. Jedini koji je još uvijek normalan iz Reala je Casillas.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Fakat. Casillas mi je jedan od dražih igrača općenito.

15 godina
Jabulani kaže...

Nebi se čudio da se potuku u reprezentaciji. Jedini koji je još uvijek normalan iz Reala je Casillas.

i Kaka.

Ne mogu vjerovati kakav kreten,pa ovo je van svake pameti,kakve ta kretenčina ima komplekse od Barcelone,takvim osobama treba zabraniti pristup stadionima,kao i igračima tipa Marcela i Pepe-a,a ni Ramos nije daleko.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

dali možda ima negdje snimka utakmice za skinuti... nisam gledao pa me zanima :DDD

call of duty mw2
15 godina
Regaj se na mysoccerplace.net i skini.
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
14 godina
protjeran
FC Barcelona

treba sto vise prosirit snimku da stigne do spanjolskog saveza da se kazni prevoditelja{#}

15 godina
Kojeg prevoditelja?
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
14 godina
protjeran
jurica_m kaže...
Kojeg prevoditelja?

pa murinha on je bio prevoditelj i asistent robsonu u barceloni od 1996-2000{#} sjecam se utakmice crvena zvezda vs barcelona 1-1 tu je komentator spomenuo murinha, tada je jos prosinecki igrao za zvezdu...

nadi na youtubu mora bit

15 godina
odjavljen
FC Barcelona

Ne dolazim u temu provocirati, ali ovo se mora reći, ovako se nebi smjele ponašati životinje, a ne igrači tako velikog kluba kao što je Barcelona.

iPhone user. Hasta la victoria siempre.
14 godina
protjeran
NiđoVobra kaže...
jurica_m kaže...
Kojeg prevoditelja?

pa murinha on je bio prevoditelj i asistent robsonu u barceloni od 1996-2000{#} sjecam se utakmice crvena zvezda vs barcelona 1-1 tu je komentator spomenuo murinha, tada je jos prosinecki igrao za zvezdu...

nadi na youtubu mora bit

evo nasao sam snimku na 2.20 prevoditelj

14 godina
protjeran
piksic kaže...

Ne dolazim u temu provocirati, ali ovo se mora reći, ovako se nebi smjele ponašati životinje, a ne igrači tako velikog kluba kao što je Barcelona.

nek sta nek si dosao provocirat sta imas reci na ovo

https://www.youtube.com/watch?v=aJ2XVKXLSpQ

https://www.youtube.com/watch?v=pr88GRCcqrM&feature=related

https://www.youtube.com/watch?v=mW64GJPj_4M&feature=related

https://www.youtube.com/watch?v=olelvRKSpG8

https://www.youtube.com/watch?v=zTSZLxshRNM 

i evo ti jedna za kraj za tebe {#}

https://www.youtube.com/watch?v=qCTc4zz-b6g&feature=share

17 godina
piksic kaže...

Napucati loptu u reklame ispred navijača je ništa spram brutalnih startova Realovih igrača.

Come to the dark side, we have cookies.
14 godina
protjeran
crystal6 kaže...
piksic kaže...

Napucati loptu u reklame ispred navijača je ništa spram brutalnih startova Realovih igrača.

jebes ove iz strikeforce-a i UFC-a itd. kakav je ovo izrod

14 godina
neaktivan
epic kaže...
antimadridista kaže...

Ronaldinho nikad nije bio ovako efikasan kao Messi,je bio odličan i nitko nije imao onakve poteze sa loptom kao on,ali Messi ima sve,hoćeš ga staviti na veznog igrača? nema problema,podijelit će par asistencija,hoćeš na krilnog napadača? nema problema,zabit će par golova,hoćeš za napadača? nema problema,trpat će samo tako. Kažeš Messi ne dijeli lopte?

Xavi je najbolji vezni igrač,možda čak i u povijesti,pravi dirigent i vođa momčadi,ali i on sam uvijek kaže: "Messi je nešto posebno".

Pokušajte biti malo objektivni,više od 100 golova u dvije sezone,najviše asistencija u momčadi prošle sezone,neviđena lakoća prelaženja igrača,znam što pričam i sam sam gledao Ronaldinha,ali Messi je s druge planete.

Nisam ja rekao da Messi ne može davat lopte, on odlične lopte dava, ali ni do koljena Xaviju. Je li Ronaldo prošle godine bio efikasniji od Messi-ja, je li ga to pravi boljim? Messi ima sve, pa čovječe Božji Ronaldo je kompletniji igrač od njega, ne može desnom nogom meda, ne može glavom meda... Ali zato ono što ima tu mu Ronaldo ne može ništa.

A Ronaldinho je svoja klasa, tu nema uspoređivanja. Kao i Ronaldo, Ronaldo večinom prije nije ni trenirao, svi bi trenirali u Interu, a on bi sjedao i gledao. Dođe na utakmici u uvali tri gola.

Svi su bili začuđeni kad je Messi dobio nagradu umjesto Xavi-a.

Kad je bitna tekma Messi može i glavom sjeti se finala 2009 protiv Manchestera.

15 godina
FC Barcelona

Piksic, koji je tvoj problem? S takvim komentarima nisi dobro došao, već smo prije spomenuli jer samo provociraš. S prvim videom se apsolutno slažem. Iako je vidljivo da je Messi bio isprovociran i da je bezveze napucao loptu, nije ju trebao napucati i to što je bio provociran, to nema nikakvog opravdanja. Ja ću ti samo jedno reći. Real koliko god jak bio, više nije nikakav klub. Zašto? Jer nisu ljudi, ne igraju pošteno nego krvoločno. I gadi mi se svaki njihov igrač, a najviše Mourinho koji ih je to naučio raditi. Malo bolje pogledaj startove od Pepea. Taj igrač nije normalan, svaki start mu je diraktno na igrača. Što mu je? I prije je Real bio takav, ali nikad nije igrao tako životinjski, a razlog zašto tako igra treba pronaći u Mourinhu. Jedini igrač koji je istinski profesionalac i ljudina je Casillas. On ne zaslužuje biti u Realu jer je sve ostalo gamad pokvarena. Iznimno cijenim Casillasa jer je ponizan i pravi profesionalac. Netko je već to gore spomenuo. I da, reći ću nešto što nejde u prilog Barceloni, a to je jedan igrač, tj. Busquets. Da sam ja Pep, taj igrač mi ne bi nikad zaigrao jer je na njemu očito da glumi skoro pa svaki teži start. Sve drugo je čisto kod Barce. Sve su to vrhunski profesionalci, pogledajte Xavija. U njemu bi sve svaki igrač mogao ugledati. A što se tiče impresioniranja u ova dva ogleda Barce i Reala, a i još prije, posebno me impresionirao Dani Alves. Koja je to mrcina od igrača. Imao je zadatak čuvati Ronalda, a on je to radio VRHUNSKI. Netko je na drugom forumu napisao za njega da treba imati kondicije trčati za Ronaldom i onda opet hitati u napad. Po meni, to je jedna od Barcinih ključnih kupnji u ovih par godina. Stvarno je vrhunski igrač i pogledajte samo koliko je Barca zabila golova kada se on priključivao u napad.

Zaključak: Barca je više od kluba, to smo odavno zaključili. Teško je danas uspjeti u ovom prljavom svijetu. Barca uspijeva zahvaljujući svojoj školi iz koje su poniknuli ključni igrači, ali i zahvaljujući pametnoj kupovini i prodaji, izuzevši Eto'oa i Ibrahimovića.

14 godina
protjeran
jurica_m kaže...

Piksic, koji je tvoj problem? S takvim komentarima nisi dobro došao, već smo prije spomenuli jer samo provociraš. S prvim videom se apsolutno slažem. Iako je vidljivo da je Messi bio isprovociran i da je bezveze napucao loptu, nije ju trebao napucati i to što je bio provociran, to nema nikakvog opravdanja. Ja ću ti samo jedno reći. Real koliko god jak bio, više nije nikakav klub. Zašto? Jer nisu ljudi, ne igraju pošteno nego krvoločno. I gadi mi se svaki njihov igrač, a najviše Mourinho koji ih je to naučio raditi. Malo bolje pogledaj startove od Pepea. Taj igrač nije normalan, svaki start mu je diraktno na igrača. Što mu je? I prije je Real bio takav, ali nikad nije igrao tako životinjski, a razlog zašto tako igra treba pronaći u Mourinhu. Jedini igrač koji je istinski profesionalac i ljudina je Casillas. On ne zaslužuje biti u Realu jer je sve ostalo gamad pokvarena. Iznimno cijenim Casillasa jer je ponizan i pravi profesionalac. Netko je već to gore spomenuo. I da, reći ću nešto što nejde u prilog Barceloni, a to je jedan igrač, tj. Busquets. Da sam ja Pep, taj igrač mi ne bi nikad zaigrao jer je na njemu očito da glumi skoro pa svaki teži start. Sve drugo je čisto kod Barce. Sve su to vrhunski profesionalci, pogledajte Xavija. U njemu bi sve svaki igrač mogao ugledati. A što se tiče impresioniranja u ova dva ogleda Barce i Reala, a i još prije, posebno me impresionirao Dani Alves. Koja je to mrcina od igrača. Imao je zadatak čuvati Ronalda, a on je to radio VRHUNSKI. Netko je na drugom forumu napisao za njega da treba imati kondicije trčati za Ronaldom i onda opet hitati u napad. Po meni, to je jedna od Barcinih ključnih kupnji u ovih par godina. Stvarno je vrhunski igrač i pogledajte samo koliko je Barca zabila golova kada se on priključivao u napad.

Zaključak: Barca je više od kluba, to smo odavno zaključili. Teško je danas uspjeti u ovom prljavom svijetu. Barca uspijeva zahvaljujući svojoj školi iz koje su poniknuli ključni igrači, ali i zahvaljujući pametnoj kupovini i prodaji, izuzevši Eto'oa i Ibrahimovića.

XXX........ i jos se nazivaju kraljevskim klubom??? ak je to kraljevski klub onda je moje govno Bog{#} aj jos da nema kralja i spanjolske real bi odavno bankrotirao....

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Čiji je zadatak bio čuvati ozila? Ni on se nije bas vidio pretjerano...

16 godina
neaktivan
jurica_m kaže...

...

ka iz mojih usta.... ima san respekta prema realu nekad al danas je skroz druga prica... Kad se pridruzija murinjo koji ocito nezna gubit i koji misli da e faca, a pogotovo c.ronaldo tako mi se zgadija da je nemoguce... jedini pravi u cilom klubu in je golman koji je za mene car.

BTW. koja je nova shema sa frizurama u reala? mislim jeli se natjecu ko ce imat gluplju ili to samo od sebe dodje od frustracije?

---

Alves je isitna jedno od best buy kupnja, a lik mi je isto kraljina. On posalje lipo suca ili drugoga u k* i nastavi... onako... uvik se nasmijen kad on pocne prigovarat.

14 godina
protjeran
Abomb kaže...
jurica_m kaže...

...

ka iz mojih usta.... ima san respekta prema realu nekad al danas je skroz druga prica... Kad se pridruzija murinjo koji ocito nezna gubit i koji misli da e faca, a pogotovo c.ronaldo tako mi se zgadija da je nemoguce... jedini pravi u cilom klubu in je golman koji je za mene car.

BTW. koja je nova shema sa frizurama u reala? mislim jeli se natjecu ko ce imat gluplju ili to samo od sebe dodje od frustracije?

---

Alves je isitna jedno od best buy kupnja, a lik mi je isto kraljina. On posalje lipo suca ili drugoga u k* i nastavi... onako... uvik se nasmijen kad on pocne prigovarat.

pogotovo onaj Jose Callejon ima frizuru kao Maca Maradona{#}

16 godina
neaktivan
NiđoVobra kaže...
Abomb kaže...
jurica_m kaže...

...

---

ajme kad je usa u superkupu... umira san 10 minuta od smija... doslovno san se valjapo podu od smija... epic fail .... osim casillas-a il su celavi ili imaju neku uber tupavu zurku... mozda da uloze vrime kolko im triba da smislu zurku u taktiziranje i igranje lipog nogometa , mozda bi barca opet tribala igrat svoju igru da ih zaustavi a ne se rugat s njima i provavat 2-3 razlicita nacina igre....

14 godina
neaktivan
NiđoVobra kaže...
Abomb kaže...
jurica_m kaže...

...

---

To ga je valjda Mourinho strateški ubacio da izazove podsmijeh Barceloninih igrača.

15 godina
FC Barcelona
ma pustite ovog piksica što je uletio u temu sa ovim videima,isti taj lik je u temi Liga Prvaka napisao da Xavi nema veze sa nogometom,da nezna igrati uopće,i to još davao neke argumente,svi su mu se narugali,kakav lik moraš biti da to izjaviš,to se zovu teži kompleksi od Barce.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
FC Barcelona
15 godina
odjavljen
antimadridista kaže...
svi su mu se narugali,kakav lik moraš biti da to izjaviš,to se zovu teži kompleksi od Barce.

Veliki LOL za ovo. Usput, Barcelona je pokazala da je sramotan klub 23.07. I tebi se narugala. Ja ne mogu simpatizirati takve idiote. A sada odlazim, pobijedili ste. LOL
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.8.2011 22:17 (piksic).
15 godina
piksic kaže...
antimadridista kaže...
svi su mu se narugali,kakav lik moraš biti da to izjaviš,to se zovu teži kompleksi od Barce.

Veliki LOL za ovo. Usput, Barcelona je pokazala da je sramotan klub 23.07. Ako si bio tamo, i tebi se narugala. A sada odlazim, pobijedili ste. LOL

da,bio sam tamo i vidio sam buduće svjetske zvijezde u akciji,vidio sam igrače koji će tvoj Real bušiti i za 10 godina kao što ih sad buši ova generacija,vidio sam uživo klub za koji navijam od malih nogu i za koji ću navijati uvijek.I ne zaboravi,poslije Xavija i Inieste dolaze Thiago,Fabregas i ostali jako talentirani igrači iz škole nogometa kakvu Real nikada neće imati.

I po čemu je to tu Barca pokazala da je sramotan klub? ispoštovali su ugovor,da nisu,Hajduk bi se žalio,budi uvjeren u to.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.8.2011 22:20 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
Da je Real gostovao na Poljudu, sigurno bi vidili C.Ronalda... da, da, mos mislit... tocno to, ispostovali su ugovor, to sta je Males zajeba ljude da ih dovede na stadion, nije Barca kriva.
15 godina
odjavljen
FC Barcelona
ANTIMADRIDISTA, lijepo da te to veseli. Mene ne. Drago mi je kad Real Madrid pobjeduje i Barcelona gubi, a ako je obrnuto, nije vazno. To je njihov problem. Ja imam svoj zivot, a to nikako nije Real Madrid.
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.8.2011 22:38 (piksic).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice