EP u nogometu - Francuska 2016

poruka: 1.803
|
čitano: 122.777
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Može li mi tko pojasniti što je nama potrebno da dođemo u osminu finala? Samo pobjeda ili može i neriješen rezultat?

Ne obaziri se na TD. To su trollovi.
15 godina
neaktivan

znači plač.
Svejedno nam je, samo da Turska pobijedi Češku mi prolazimo.
Osim ako nas Španjolci ne natrpaju :D

EUNE: 321Zdravko
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2016 22:45 (pandza94).
16 godina
Re: EP u nogometu - Francuska 2016
softwaremaniac kaže...

Može li mi tko pojasniti što je nama potrebno da dođemo u osminu finala? Samo pobjeda ili može i neriješen rezultat?

dovoljna je pobjeda ili neriješen rezultat..... Ako izgubimo onda gol razlika ce nas zezati ako cehi pobjede tursku vise od 1:0, najvjerojatnije cemo u tom slucaju proci kao 3 plasirani

battletag:MasnaKrvavic#2275
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2016 22:42 (dado16).
16 godina
pandza94 kaže...

znači plač

Mozes misliti... Isto ko sto su obukli kapuljace pa ko zadnje khm poceli oblaciti hrvatske dresove.....

battletag:MasnaKrvavic#2275
10 godina
ATJLučko kaže...

Baš si nekako razmišljam napisati kako sam dojma da Vida ako ima imalo časti, sam sebe treba ispljuskati i poslati doma, prvim traktorom, kada mi je nešto drugo palo na pamet, nakon pročitanog jednog članka na jedno site-u! 

Gdje bi danas bila Hrvatska reprezentacija, bez obzira na sve sranje koje smo vidjeli pred kraj utakmice, da je "električar" ipak bio malo fleksibilniji, da ne kažem da je malo umanjio svoj ponos i da je na turnir poveo i Lovrena?!?! 

Jebeš mi prase, ali Lovren sigurno nebi onako debilantorno postupio u onoj situaciji, gdje je Lovren pod Klopp-on u Premiership prvenstvu odigrao ohohohoooo takvih "teških" utakmica!!!! 

Neka me se proglasi vakim nakim, ali ja vjerujem da bi sa Lovrenom večeras imal 6 bodova na kontu, i mogli bi lagano pjevušiti za osminu u nastavku prvenstva! 

Lovren je nestabilan igrac. 2 utakmice odigra dobro, 5 lose. Dakle, Vida je napravio gresku, Lovren mozda ne bi tako postupio ali bi pogrijesio u drugim banalnim situacijama. Nema potrebe da se zali za takvim igracem koji gleda samo svoju igru a ne cijeli kolektiv. Drago mi je da nije pozvan, sad me poserite koliko ocete ali on je takav igrac i bolje da nije na euru.

17 godina
ATJLučko kaže...

Baš si nekako razmišljam napisati kako sam dojma da Vida ako ima imalo časti, sam sebe treba ispljuskati i poslati doma, prvim traktorom, kada mi je nešto drugo palo na pamet, nakon pročitanog jednog članka na jedno site-u! 

Gdje bi danas bila Hrvatska reprezentacija, bez obzira na sve sranje koje smo vidjeli pred kraj utakmice, da je "električar" ipak bio malo fleksibilniji, da ne kažem da je malo umanjio svoj ponos i da je na turnir poveo i Lovrena?!?! 

Jebeš mi prase, ali Lovren sigurno nebi onako debilantorno postupio u onoj situaciji, gdje je Lovren pod Klopp-on u Premiership prvenstvu odigrao ohohohoooo takvih "teških" utakmica!!!! 

Neka me se proglasi vakim nakim, ali ja vjerujem da bi sa Lovrenom večeras imal 6 bodova na kontu, i mogli bi lagano pjevušiti za osminu u nastavku prvenstva! 

Lovren je sam sebe izbacio. Ne bi mi igrao ni na školskom igralištu s djecom da mi kaže da mora biti u prvoj postavi. Svoju djecu kažnjavan za tako ponašanje. Dobiju zabranu treninga, laptopa ili slično.

Ne gledam GoT i hvalim se time!
10 godina
neaktivan
volegradele kaže...

Zdravko Mamić.Zoki Mamić,Srebrić,Šuker,Širić,Sanader,Štimac,Kalmeta,HDZ,SDP......ebala vas repka,daj malo kruha i igara i na sve ćemo zatvorit oči!!Sad ste ustali svi protiv huligana,protiv tovara,Torcide,Spličana,imena pišete jer je repka izgubila zbog 10 bengalki!!To što pola Hrvatske nema što za jest,to što moj gazda vozi ML od 100 000 eura a ja imam plaču od 3000 kn,to što su svi nakrali do usta...o tome ništa.Glava u podu ko Noj!!

HNL je sramota od lige,uništeneo je sve i ogoljeno,reprezentacija isključivo služi za prodaju igrača i zaradu pojedinaca,vi se čudite ko pura dreku na ovakva radikalna dijela!Ljudi moji mi smo sami sebi kontradiktornost največa!Jadni mi što če s nama bit ako ne prođemo skupinu,to što imam minus na računu i nema sutra za jest nije bitno dok Vatreni loptu guraju za milijune!!

A u kojem je sudskom procesu dokazana krivica nekome od njih? Ako postoje neki dokazi protiv njih zašto suprotna stranka ne koristi njih u  promidžbene svrhe? 

Možda se tebi ishod sporova ne sviđa, no ne pita se tvoje mišljenje, nego zakon.

Povjerenje zahtijeva godine za izgradnju, sekunde za uništenje i vječnost za popravak
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2016 22:50 (JozoBozo121).
15 godina
neaktivan
volegradele kaže...
Milka30 kaže...
ibme74 kaže...
hrvooje kaže...

@Ibme74

Lol, znam neke sa slike

Imenuj ih ovdje, ime prezime, ako znas i mjesto gdje zive. Neka se zna tko je iza ovoga

Sandro Antić, Robert Knezović, Mario Čorak, Danijel Perić, Matija Sigur, Goran Zuber, Luka Šilobodec

Procurila imena!

Zdravko Mamić.Zoki Mamić,Srebrić,Šuker,Širić,Sanader,Štimac,Kalmeta,HDZ,SDP......ebala vas repka,daj malo kruha i igara i na sve ćemo zatvorit oči!!Sad ste ustali svi protiv huligana,protiv tovara,Torcide,Spličana,imena pišete jer je repka izgubila zbog 10 bengalki!!To što pola Hrvatske nema što za jest,to što moj gazda vozi ML od 100 000 eura a ja imam plaču od 3000 kn,to što su svi nakrali do usta...o tome ništa.Glava u podu ko Noj!!

HNL je sramota od lige,uništeneo je sve i ogoljeno,reprezentacija isključivo služi za prodaju igrača i zaradu pojedinaca,vi se čudite ko pura dreku na ovakva radikalna dijela!Ljudi moji mi smo sami sebi kontradiktornost največa!Jadni mi što če s nama bit ako ne prođemo skupinu,to što imam minus na računu i nema sutra za jest nije bitno dok Vatreni loptu guraju za milijune!!

*SpliĆana, PlaĆu, djela, najveĆa, Će.
Naravno da je odjednom HNL loš kad je Hajduk Split smeće zadnjih, koliko, 10 godina?
Ako čovjek zaslužuje da igra u njoj, bez obzira bio iz Hajduka ili Dinama, neka igra, sada što u Hajduku

nema igrača koji može konkurirati za repku, odjednom je za sve Mamić kriv?

Ne mogu razumijeti to splitsko stanje uma nikako.

EUNE: 321Zdravko
10 godina
neaktivan

Doslovno strašno, izgube utakmicu u kojoj su očajni, Mamić je odgovoran. Odgovoran je moj ku**c, odgovorni su oni jer očito ne znaju igrat. Eto, nema vise Mamića, pa su im svejedno naprašili guzicu. Dinamo ima potencijal i igrače. Klub se vodi ekonomskom logikom, to sto Hajduk nema što prodati kako bi stekao imovinu je njihov problem.

Povjerenje zahtijeva godine za izgradnju, sekunde za uništenje i vječnost za popravak
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2016 22:53 (JozoBozo121).
13 godina

Na stranu ove gadarije sa tribina, ali Čačić je za mene ostao totalno drvo. Očigledan pad u igri i što on napravi - ništa, dok nije prekasno. 

Tread softly because you tread on my dreams.
17 godina

Cacica potjerat iz repke pod hitno ! ja bi onog tenera azerbedjana onaj sa bradom bio asistent kod bilica kad je bio trenr repke sve ostalo koma 

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2016 22:56 (4mal).
17 godina

Neke skupine već se hvale i po faceu:

14 godina

Da nema više Mamića!!

AUDIOFIL
13 godina
dado16 kaže...

Prijavio sam te a nadam se da ce i drugi, potices svadu bezvze...

Ovdje se ohrabruje ubiti nekoga, al da, on potiče svađu.

Ubi bene, ibi patria.
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2016 22:55 (Et_Tu_Brute?).
15 godina
neaktivan
volegradele kaže...

Mamić je mafijaš, ali nije kriv za niti jedan tvoj problem. Vi svi imate žešćih problema u životu i očito nemate niti jedne druge okupacije u životu osim Mamića. Žalosni su mi vaši životi. Rješenje je sramotit cijelu naciju i iživljavat se na reprezentaciji. Svaka čast. Osim toga nije mi jasno što konkretno vi imate od Hajduka i HNL. Hoće li te Hajduk nahraniti? Da nisi toliko mislio na Hajduk možda bi i imao što za jesti.

Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2016 22:57 (nj0fra).
10 godina
neaktivan
ElektričnaOvca kaže...

Na stranu ove gadarije sa tribina, ali Čačić je za mene ostao totalno drvo. Očigledan pad u igri i što on napravi - ništa, dok nije prekasno. 

A čuj, dilema je s dobrom postavom (još su OK igrali 20 min prije kraja) ići u izmjene jer je vec upitno dali će se igrač uigrati zadnjih 10-15min i tu je postojao rizik da se pojavi neka slabost. Ja na taj način shvacam odluku da ne ide u izmjene.

14 godina
4mal kaže...

Cacica potjerat iz repke pod hitno ! ja bi onog tenera azerbedjana onaj sa bradom bio asistent kod bilica kad je bio trenr repke sve ostalo koma 

A šta će redikul,ne zna što je izmjena,promjena formacije,prilagodba....nije on kriv što se našao u pogrešno vrime na pogrešnom mistu!!

AUDIOFIL
12 godina
neaktivan
walentkane kaže...

Neke skupine već se hvale i po faceu:

A neke su naglo nestale 

Torcida+Split+1950+nedostupna Torcida+Split+1950+nedostupna

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2016 23:00 (ddarknessfairyy).
14 godina
nj0fra kaže...
volegradele kaže...

Mamić je mafijaš, ali nije kriv za niti jedan tvoj problem. Vi svi imate žešćih problema u životu i očito nemate niti jedne druge okupacije u životu osim Mamića. Žalosni su mi vaši životi. Rješenje je sramotit cijelu naciju i iživljavat se na reprezentaciji. Svaka čast. Osim toga nije mi jasno što konkretno vi imate od Hajduka i HNL. Hoće li te Hajduk nahraniti? Da nisi toliko mislio na Hajduk možda bi i imao što za jesti.

Žalosno je to što ti misliš da je riječ o Hajduku,ajme nama s ovakvim razumom!!

AUDIOFIL
17 godina

Prosinecki bi bolje  vodio i eod.

12 godina

Evo i razgovora prije utakmice LINK

12 godina
protjeran
volegradele kaže...
Milka30 kaže...
ibme74 kaže...
hrvooje kaže...

@Ibme74

Lol, znam neke sa slike

Imenuj ih ovdje, ime prezime, ako znas i mjesto gdje zive. Neka se zna tko je iza ovoga

Sandro Antić, Robert Knezović, Mario Čorak, Danijel Perić, Matija Sigur, Goran Zuber, Luka Šilobodec

Procurila imena!

Vidošević, Buljan, Rožić i ostala ekipa ?  Za kolko para je krepotina Černat i Andrić itd. igrao polusezonu ? Hajduk je opustošen od vlastitih ljudi, uništili ste vlastiti klub i sad kmečite, ganjajte sve te glavešina koje su opustošile Hajduka a ne Mamića i HNS.

Nikad jača repka, to što je 90% igrača proizašlo iz Dinama normalnom čovjeku ne igra ulogu, ali vama kmečavcima da.

Kad smo kod guranja u repku da se igrač samo proda, zašto je Radošević igrao vs Belgije a nikad više nije prismrdio u repku jer i nije igrač za repku ? Al to nikom i ne smeta, mladi igrači i trebaju da se prodaju preko repke, ali igrač mora bit klasa, u Hajduku nema klasnog igrača i zato se i ne guraju igrači Hajduka.

Nogometna škola vam je 0, mladih igrača nema, ako neko i ispliva prodajete ga siću jer klub nema od čega da živi.

Dal misliš da je tomu svemu kriv Mamić i HNS ? 

"Naš Hajduk" je rak rana hrvatskog nogometa, dokle god ulica vodi Hajduka bolje biti neće, isto bi se desilo sa Dinamom da nije Mamića.

Jasno ti je da nema Mamića postojao bi neki drugi manje ili više uspješan Mamić ? 

Misliš da tih par kretena što su napravili večeras sranje i manjina koja razmišlja ko oni ima pravo nametat svoje nezadovoljstvo na taj način  ?

11 godina
protjeran
volegradele kaže...
Milka30 kaže...
ibme74 kaže...
hrvooje kaže...

@Ibme74

Lol, znam neke sa slike

Procurila imena!

Mamić je kriv što je od prodavača stiropola na utakmicama postao ovo što jest.

Naravno da on ima svakavih kriminalnih radnji ali on ne uzima meni iz đepa a bome nije ni tebi.Svaki igrač kojeg je Mamić prodao živi kao car.

Mafija je umješana svugdje ali najm,anje je u ngoometu i nije ti mamić kriv što radiš za 3000kn nego oni na vlasti od Karamaraka,Milanovića i ostalih klaunova.

Bacajte bengalke na sabor i markvo trg a repku ostavite  nama pravim Hrvatima.A vi dalmatniski lijevičari i jeste krivi što je ovakvo stanje u državi.

This time next year we'll be millionaires
14 godina
ROFL
Pa te o kojima pricas sve stavit u pržun,kako ti to nije jasno!!
Sto mislis da u Dinamu sve cvijeta jer je prvak 10 godina!
Ponavljam jos jedan put,otvorite oci malo sire,nije ovo zbog loseg Hajduka ili atomskog Dinama!!
AUDIOFIL
14 godina
Boixus Nois PS kaže...
volegradele kaže...
Milka30 kaže...
ibme74 kaže...
hrvooje kaže...

@Ibme74

Lol, znam neke sa slike

Procurila imena!

Mamić je kriv što je od prodavača stiropola na utakmicama postao ovo što jest.

Naravno da on ima svakavih kriminalnih radnji ali on ne uzima meni iz đepa a bome nije ni tebi.Svaki igrač kojeg je Mamić prodao živi kao car.

Mafija je umješana svugdje ali najm,anje je u ngoometu i nije ti mamić kriv što radiš za 3000kn nego oni na vlasti od Karamaraka,Milanovića i ostalih klaunova.

Bacajte bengalke na sabor i markvo trg a repku ostavite  nama pravim Hrvatima.A vi dalmatniski lijevičari i jeste krivi što je ovakvo stanje u državi.

Da nama pravim Hrvatima,ajde u temu o Realu i tamo seri kvake jer ti je to jedini doseg!

AUDIOFIL
13 godina
JozoBozo121 kaže...
ElektričnaOvca kaže...

A čuj, dilema je s dobrom postavom (još su OK igrali 20 min prije kraja) ići u izmjene jer je vec upitno dali će se igrač uigrati zadnjih 10-15min i tu je postojao rizik da se pojavi neka slabost. Ja na taj način shvacam odluku da ne ide u izmjene.

Kužim ja tebe, al pazi ovo - naša igra pada s izlaskom modrića, češki izbornik radi izmjene i ide sa 3 napadača, a ovaj ne radi ništa. Jbg, ja laik sam vidio sa svog kauča da ''plivamo'' i da treba nešto mijenjati, al eto njemu je sve bilo okej. Sve pet, nek se pokaže da sam totalno u krivu, al bojim se da je ova današnja gadarija maskirala koliko je Čačić nesposoban. Dobar trener razmišlja unaprijed kako bi reagirao na vrijeme, ja to kod Čačića uopće ne vidim po onome što on radi, tj. ne radi. Sve u svemu, stalno me drži osjećaj da su se momci konačno posložili i našli u pravoj formi i s dobrim motivom, a da se njemu to sve jednostavno događa.

Tread softly because you tread on my dreams.
11 godina
protjeran
volegradele kaže...
ROFL
Ponavljam jos jedan put,otvorite oci malo sire,nije ovo zbog loseg Hajduka ili atomskog Dinama!!

Uličari vode propalitet od kluba zvani Hajduk,koji odkad nema vam,a dragog Tite nije primirisao trofeju.Da nije bilo njega još bi na starom placu igrali.

Otvoi ti svoje oči i pogledaj sliku jasnije,Mamič i HNS nisukrivi pto je porez 15%,što je mirovina 150 eura a ti radiš za 3000kn.

Ali opet hajdukovac uvijek je drugi kriv.

12 godina

ElektričnaOvca Nije on kriv, tako mu je rečeno 

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2016 23:27 (ibme74).
10 godina
volegradele kaže...
ROFL

Nema bit radi bilo cega. 

Sramota bez ikakvog opradvanja

11 godina
protjeran

Po meni bez Modrića nemožemo zadržati kvalitetno loptu,a i ono malo što je budemo imali protiv Španjolaca bez njega će puno lošije izgledati.

Ali opet nisu ni Šapnjolci toliko jaki pokzali su to protiv Češke a mi smo mogli pobjediti Tursku barem 3 razlike.

Vidjet ćemo ako Čačić bude čekao 95.za zamjenu nema ništa od nas a bome imamo odličnu gemeraciju.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2016 23:31 (Boixus Nois PS).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice