EP u nogometu - Francuska 2016

poruka: 1.803
|
čitano: 120.617
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina

Kao sto rekoh, nece Portugal lako preko Islanda, drago mi je da nisu uzeli 3 boda.

17 godina

Ja sam se kladio na Island, a navijao za Portugal. 26 udaraca naspram 4. Kao da je nama Turska zabila, to je taj omjer

Ne gledam GoT i hvalim se time!
15 godina
Re: EP u nogometu - Francuska 2016
hrvooje kaže...

Ja sam se kladio na Island, a navijao za Portugal. 26 udaraca naspram 4. Kao da je nama Turska zabila, to je taj omjer

Statistika vara što se tiče ove utakmice. Portugal je bio bolja ekipa, ali da je bila baš tolika razlika u kvaliteti, i nije baš. Ronaldo je većinom punio statistiku svojim udarcima sa 30 metara (uključujući i slobodnjake). To nisu baš izrađene akcije i šanse. Jedina prava šansa koju su stvorili je bila ona kad je Ronaldo pucao glavom sa 5 metara u golmana. Ne vjerujem da će daleko ni jedni ni drugi.

Zasad prema prikazanom smo mi među boljim ekipama, ali vidjet ćemo još kako će se stvari odvijati.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.6.2016 0:09 (antimadridista).
12 godina
neaktivan

mislim, lako je biti general poslije bitke, ali meni je ovo bilo očigledno iz 1 u x, nema portugal tu konsantu i uvijek ih se može kontrirati, a islanđani su bili srčani i uspjeli su, bez obzira koliko je portugal napadao i stvorio šansi

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.6.2016 0:31 (isuckatthisgame).
15 godina

Mogu oni imati i 100 udaraca prema golu, al prava šansa je udarac u okvir gola.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
14 godina
neaktivan

Pa imali su 3 čista zicera. Glava Nanija na ubačaj Ronalda, Ronaldova šansa na onu Pepeovu loptu i opet Ronaldova glava. Što je sa druge strane imao Island osim što su prešli centar 3 puta na utakmici? I onda se to proziva srčanom, fantastičnom i organiziranom ekipom koja je napravila veliko iznenađenje. Zahvaljujući Mourinhu se sve i svodi na ovakav anti-nogomet zadnjih godina. *ebeš ti takav nogomet gdje danas svaka slabija ekipa parkira autobus pred gol i čeka 90 minuta na jednu pogrešku protivnika da im ubaci neki krumpir. I onda ih poslije svi hvale. Yeah right. Portugal si je sam kriv za opuštenost nakon gola. Ronaldo je bio katastrofa, ostatak momčadi isto ništa bolji, eventualno malo više želje je pokazao Nani. Vierinha gori od Strinića, pored njega je svaki Islanđanin izgledao kao Ronaldinho.

15 godina

Realno ni taj Portugal nije neka ekipa, tako da je ovo i realan rezultat.

Vidim da tetkica blati Islanđane zbog igre, majke ti šta je njegov Portugal napravio otkako je on igra za njih?

Ravno NULA trofeja.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.6.2016 10:11 (x18x05x).
14 godina
neaktivan

Šta je Portugal općenito napravio u svojoj povijesti?

NULA trofeja

16 godina

Neznam čemu omalovažavanje uvjetno slabijih, tipa Island ili Mađarska.

Većini očito navedene ekipe ''smiješno'' izgledaju, ali evo rezultat je tu.

Diže se taj Portugal prije tekme, a obična prosječna ekipa su kakvih je 90% na prevenstvu.

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/ http://www.mcsi-design.net/
12 godina

Meni je Portugal nešto poput Belgija, grupa individualaca, nikakva momčad

16 godina
Stavio na portugal iako sam mislio x, i vidim zabili gol otisao spavat , i sad pogledam 1:1.... pa hbmti
battletag:MasnaKrvavic#2275
12 godina

E krivo si ga stavio 

9 godina
neaktivan
Kiky877 kaže...

Što je sa druge strane imao Island osim što su prešli centar 3 puta na utakmici? I onda se to proziva srčanom, fantastičnom i organiziranom ekipom koja je napravila veliko iznenađenje. Zahvaljujući Mourinhu se sve i svodi na ovakav anti-nogomet zadnjih godina. *ebeš ti takav nogomet gdje danas svaka slabija ekipa parkira autobus pred gol i čeka 90 minuta na jednu pogrešku protivnika da im ubaci neki krumpir. I onda ih poslije svi hvale. Yeah right. 

Takav nogomet je osvojio PL i čitav svijet ih diže u nebesa, a kad nisi popularan onda je to anti-nogomet i sramota. Inače navijam za Spurse, ali poštujem Leicester što je napravio ove sezone iz igre koja mene ne fascinira nikako, ali na kraju se računaju bodovi, a ne ljepa igra nažalost.

14 godina

Leicester uopće nije igrao "anti nogomet". Ne znam o čemu ti. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
Upravo to, di je leicester od npr atletica, razlika nebo i zemlja
12 godina

____

12 godina
17 godina
neaktivan

Dal je moguće da netko toliko mrzi da bi pokušao izazvati navijačke nerede, a samo u cilju da reprezentaciju izbace s prvenstva.

Procurila informacija, bit će nereda na utakmici s Češkom

Šta roda donese, to vrana odnese.
16 godina
Jura iz druge galaksije kaže...

Dal je moguće da netko toliko mrzi da bi pokušao izazvati navijačke nerede, a samo u cilju da reprezentaciju izbace s prvenstva.

Procurila informacija, bit će nereda na utakmici s Češkom

Nažalost ima tih gnjida, za koje je jedino Goli otok opcija.

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/ http://www.mcsi-design.net/
10 godina
odjavljen
ibme74 kaže...

____

Sovica u ljudskom obličju! 

http://informanka.blogspot.hr/ (Ili jednostavno pretražite Google s ključnom riječju ‘informanka’.)
9 godina
neaktivan
dado16 kaže...

Razlika nebo i zemlja, a isti stil igre igraju. Svi igrači igraju obranu i čekaju svoju priliku iz kontra. Opisao sam ti obje ekipe odmah, prati malo nogomet. ;)

16 godina
Maxi16 kaže...
dado16 kaže...

Razlika nebo i zemlja, a isti stil igre igraju. Svi igrači igraju obranu i čekaju svoju priliku iz kontra. Opisao sam ti obje ekipe odmah, prati malo nogomet. ;)

Definitivno nije isti stil. To sto se koristi kontra ne znaci da je isti stil

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.6.2016 14:21 (dado16).
15 godina
ibme74 kaže...

____

to da zavara protivnika. terim ga nije uspio pročitati, xD

nemam za potpis
9 godina
neaktivan
dado16 kaže...
Maxi16 kaže...
dado16 kaže...

Definitivno nije isti stil. To sto se koristi kontra ne znaci da je isti stil

Isti stil, čvrsta obrana koja ne ispada i puno blokada ima, a igra im se jedino razlikuje jer Atletico koristi 2 krila (Saul i Carrasco), a Leicester jedno (Mahrez). Obje ekipe traže loptu u prostor iza zadnjeg branića.

14 godina

Ako Rusi ne poderu Slovake sa hendikepom, nemaju više što tražiti i očekivati u daljnjem natjecanju! 

ATJ Lučko
12 godina
neaktivan

gledam zašto rusi i slovaci igraju po noći jer mi je na slici vidljiva samo umjetna svjetlost a u fra je trenutno dan, tek sam sad skontao da je losc zatvoren stadion

10 godina
neaktivan
Rusi su gotovi nista od njih sumnjam da se mogu vratit u utakmicu
12 godina

I sad jos Engleska dobije Wales ili odigraju remi i ova grupa bi mogla ostati zanimljiva do zadnjeg kola

17 godina
neaktivan
isuckatthisgame kaže...

gledam zašto rusi i slovaci igraju po noći jer mi je na slici vidljiva samo umjetna svjetlost a u fra je trenutno dan, tek sam sad skontao da je losc zatvoren stadion

Što su zatvorili krov? Nije vraga da opet pada kiša? Pa nisu od šećera!

Šta roda donese, to vrana odnese.
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.6.2016 15:59 (Jura iz druge galaksije).
10 godina

Danas bi Francuska trebala pobjediti barem sa 2 razlike. 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice