Kao sto rekoh, nece Portugal lako preko Islanda, drago mi je da nisu uzeli 3 boda.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja sam se kladio na Island, a navijao za Portugal. 26 udaraca naspram 4. Kao da je nama Turska zabila, to je taj omjer

Ja sam se kladio na Island, a navijao za Portugal. 26 udaraca naspram 4. Kao da je nama Turska zabila, to je taj omjer
Statistika vara što se tiče ove utakmice. Portugal je bio bolja ekipa, ali da je bila baš tolika razlika u kvaliteti, i nije baš. Ronaldo je većinom punio statistiku svojim udarcima sa 30 metara (uključujući i slobodnjake). To nisu baš izrađene akcije i šanse. Jedina prava šansa koju su stvorili je bila ona kad je Ronaldo pucao glavom sa 5 metara u golmana. Ne vjerujem da će daleko ni jedni ni drugi.
Zasad prema prikazanom smo mi među boljim ekipama, ali vidjet ćemo još kako će se stvari odvijati.
mislim, lako je biti general poslije bitke, ali meni je ovo bilo očigledno iz 1 u x, nema portugal tu konsantu i uvijek ih se može kontrirati, a islanđani su bili srčani i uspjeli su, bez obzira koliko je portugal napadao i stvorio šansi
Mogu oni imati i 100 udaraca prema golu, al prava šansa je udarac u okvir gola.
Pa imali su 3 čista zicera. Glava Nanija na ubačaj Ronalda, Ronaldova šansa na onu Pepeovu loptu i opet Ronaldova glava. Što je sa druge strane imao Island osim što su prešli centar 3 puta na utakmici? I onda se to proziva srčanom, fantastičnom i organiziranom ekipom koja je napravila veliko iznenađenje. Zahvaljujući Mourinhu se sve i svodi na ovakav anti-nogomet zadnjih godina. *ebeš ti takav nogomet gdje danas svaka slabija ekipa parkira autobus pred gol i čeka 90 minuta na jednu pogrešku protivnika da im ubaci neki krumpir. I onda ih poslije svi hvale. Yeah right. Portugal si je sam kriv za opuštenost nakon gola. Ronaldo je bio katastrofa, ostatak momčadi isto ništa bolji, eventualno malo više želje je pokazao Nani. Vierinha gori od Strinića, pored njega je svaki Islanđanin izgledao kao Ronaldinho.
Realno ni taj Portugal nije neka ekipa, tako da je ovo i realan rezultat.
Vidim da tetkica blati Islanđane zbog igre, majke ti šta je njegov Portugal napravio otkako je on igra za njih?
Ravno NULA trofeja.
Šta je Portugal općenito napravio u svojoj povijesti?
NULA trofeja
Neznam čemu omalovažavanje uvjetno slabijih, tipa Island ili Mađarska.
Većini očito navedene ekipe ''smiješno'' izgledaju, ali evo rezultat je tu.
Diže se taj Portugal prije tekme, a obična prosječna ekipa su kakvih je 90% na prevenstvu.
Meni je Portugal nešto poput Belgija, grupa individualaca, nikakva momčad
E krivo si ga stavio
Što je sa druge strane imao Island osim što su prešli centar 3 puta na utakmici? I onda se to proziva srčanom, fantastičnom i organiziranom ekipom koja je napravila veliko iznenađenje. Zahvaljujući Mourinhu se sve i svodi na ovakav anti-nogomet zadnjih godina. *ebeš ti takav nogomet gdje danas svaka slabija ekipa parkira autobus pred gol i čeka 90 minuta na jednu pogrešku protivnika da im ubaci neki krumpir. I onda ih poslije svi hvale. Yeah right.
Takav nogomet je osvojio PL i čitav svijet ih diže u nebesa, a kad nisi popularan onda je to anti-nogomet i sramota. Inače navijam za Spurse, ali poštujem Leicester što je napravio ove sezone iz igre koja mene ne fascinira nikako, ali na kraju se računaju bodovi, a ne ljepa igra nažalost.
Leicester uopće nije igrao "anti nogomet". Ne znam o čemu ti.
Dal je moguće da netko toliko mrzi da bi pokušao izazvati navijačke nerede, a samo u cilju da reprezentaciju izbace s prvenstva.
Dal je moguće da netko toliko mrzi da bi pokušao izazvati navijačke nerede, a samo u cilju da reprezentaciju izbace s prvenstva.
Nažalost ima tih gnjida, za koje je jedino Goli otok opcija.
Razlika nebo i zemlja, a isti stil igre igraju. Svi igrači igraju obranu i čekaju svoju priliku iz kontra. Opisao sam ti obje ekipe odmah, prati malo nogomet. ;)
Razlika nebo i zemlja, a isti stil igre igraju. Svi igrači igraju obranu i čekaju svoju priliku iz kontra. Opisao sam ti obje ekipe odmah, prati malo nogomet. ;)
Definitivno nije isti stil. To sto se koristi kontra ne znaci da je isti stil
____
to da zavara protivnika. terim ga nije uspio pročitati, xD
Definitivno nije isti stil. To sto se koristi kontra ne znaci da je isti stil
Isti stil, čvrsta obrana koja ne ispada i puno blokada ima, a igra im se jedino razlikuje jer Atletico koristi 2 krila (Saul i Carrasco), a Leicester jedno (Mahrez). Obje ekipe traže loptu u prostor iza zadnjeg branića.
Ako Rusi ne poderu Slovake sa hendikepom, nemaju više što tražiti i očekivati u daljnjem natjecanju!

I sad jos Engleska dobije Wales ili odigraju remi i ova grupa bi mogla ostati zanimljiva do zadnjeg kola
gledam zašto rusi i slovaci igraju po noći jer mi je na slici vidljiva samo umjetna svjetlost a u fra je trenutno dan, tek sam sad skontao da je losc zatvoren stadion
Što su zatvorili krov? Nije vraga da opet pada kiša? Pa nisu od šećera!
Danas bi Francuska trebala pobjediti barem sa 2 razlike.