EP u nogometu - Francuska 2016

poruka: 1.803
|
čitano: 121.199
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Danas moja nagađanja:

Austrija - Mađarska 2:0 Arnautovic x1, Janko x1

Portugal - Island 3:0 - Ronaldo x2, Quaresma x1

#ŽivioRođo

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.6.2016 2:09 (ToMisLaW).
10 godina
odjavljen
Re: EP u nogometu - Francuska 2016
ToMisLaW kaže...

Danas moja nagađanja:

#ŽivioRođo

Ovi mi ne zvuče ni kao Austrijanci ni kao Madžari.

http://informanka.blogspot.hr/ (Ili jednostavno pretražite Google s ključnom riječju ‘informanka’.)
16 godina
neaktivan
Arendelle kaže...
ToMisLaW kaže...

Danas moja nagađanja:

#ŽivioRođo

Arnautovic cisti Austrijanac.. 

9 godina
neaktivan

Ja bih Wilmotsa poslje ove tekme bacio vanka. Jednu konstantu Dembelea ti ostaviš vani i igraš rupetinu Fellainia. Još žele sa njim igrat na posjed, ajme majko. Ima Belgija dobru ekipu, al nema smisla kad ti Vertonghen igra ljevi bek, onaj na desnom beku isto nije ni pogledao da pređe u dobru pozidiciju, Courois i Vermaleen su bili ok, Toby podbacio jer sam ga navikao gledatu u vrhunskom izdanju u Spursima. Witsel je odigrao svoju rolu solidno, al je morao i ići naprijed jer ovaj Fellaini se sa loptom ne može sastat. De Bruyne podbacio s obzirom kako je znao ove sezone u Cityu izgledati, a Hazard se vraća u svoju formu (one season wonder). Lukaku odsjećen iako je onu šansu morao zabiti.

Danas neću ni gledati tekme jer se već zna tko će pobjedit. Austrija je sastavila sasvim solidnu ekipicu i očekujem ih da se sa Portugalom bore za 1 mjesto u grupi.

17 godina
Arendelle kaže...
ToMisLaW kaže...

Danas moja nagađanja:

A Ibrahimović zvuči kao pravi Šveđo npr.  

Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
14 godina
Pero Dinamit kaže...

A Ibrahimović zvuči kao pravi Šveđo npr.  

A Eduardo Da Silva je rodom iz Špičkovine.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
Tallahassee kaže...

Ajd napokon tekma dostojna Eura. Do sad vidjeno - ja sam za finale Italija - Hrvatska. Ostali - nista, bas nista.

mi cemo njih dobiti nakon sto prođemo grupu, krizamo se drito sa njihovom :)

plakat ce od muka ako nalete na nas, nikad do sada nas nisu dobili :)

[19xx]C3c1l
14 godina
C3c1l kaže...
Tallahassee kaže...

Ajd napokon tekma dostojna Eura. Do sad vidjeno - ja sam za finale Italija - Hrvatska. Ostali - nista, bas nista.

Malo vjerojatno jer ćemo mi biti prvi u svojoj skupini, a oni u svojoj.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
Hexfire kaže...
C3c1l kaže...
Tallahassee kaže...

Malo vjerojatno jer ćemo mi biti prvi u svojoj skupini, a oni u svojoj.

Prije turaka svi strepili i imali loše predosjećaje a sad smo već prvi u skupini  

12 godina
neaktivan

vidim rusi su uvjetno diskvalificrani s eura

14 godina

Francuska se toliko ozbiljno spremala da bude spremna na sve moguće terorističke opasnosti, a sad ne mogu na kraj sa hrpom pijanih debila u japankama.

12 godina
neaktivan

ma rusi nisu normalni baš. dosta sam čitao zadnjih dana o njima i ovome što rade, izgleda da oni niti ne idu na euro radi navijanja nego isključivo da prebiju nekoga. treniraju po ruskim borilačkim teretanama i bildaju samo kako bi nekoga nasmrt iscipelarili. englezi su casual huligani, opijaju se i zajebavaju po trgovima, u slučaju da dođe do incidenta uskočit će, ali nemaju istu namjeru kao ovi.
tak da, ne želim toj ruskoj bagri ništa dobro i baš me čudi od francuske koja je najavljivala nevjerojatne sigurnosne mjere da im skupina navijača toliki problem radi u državi i ispada sveopći kaos a ne sportsko prvenstvo. sve skupa jadno.

10 godina

Nece Portugal lako preko Islanda kao sto vecina tu misli. Portugal moze iznenadit na ovom Europskom ali bi to bilo iznenadjenje. Oni su kao Blegija imaju dobre pojedince a timska igra i borba za dres repke 0. Po meni tu svakome po bod ili teska pobjeda Portugala. 

Pratio sam Island u 3 utakmcie pa da kazem nesto o njima.

Island je momcad koja je u kvalifikacijama pobjedila svaku momcad dok je Portugal u svojoj skupini imao smijesan zdrijeb i opet je izgubio od Albanije.

Island je kvalikacije zavrsio na 2.mjestu ispred Turske i Nizozemske. Turska je zavrsila treca. Nizozemska na cetvrtom mjestu koje ne vodi na Euro, Island je uzeo 6 bodova od Nizozemske koja je zavrisla 3. na svjetskom prvenstvu u Brazilu 2014. Po meni tih 6 bodova igra kljucnu ulogu za izostanak Nizozemske na Euru. Samo je Ceska imala vise bodova od Islanda (2). Island je imao najbolju gol razliku u grupi (+11).  Po meni podcijenjena momcad koja moze iznenaditi velike reprezentacije ali isto tako izgubiti na najgori moguci nacin. Gledao sam ih protiv Nizozemske i Turske imaju strasne kontre i jako su organizirani na terenu. Ne kazem da je nemoguce da ih Portugal pobjedi sa 2,3 gola razlike ali ako Island izadje pravi stvarat ce im velike probleme i nece tako lako preko njih Ronaldo i ekipa. Moze Island svakako iznenaditi Portugal i uzeti 3 boda. Ja bi kladionicarima preporucio da izbjegnu ovaj tip.

Island - Nizozemska 2-0

Island - Nizozemska 1-0

Island - Ceska 2-1

Island - Turska 3-0

Jos su pobjedili Kazahstan i Latviju po 3-0 dok su u uzvratu igrali 0-0 odnosno 2-2.

16 godina
neaktivan
C3c1l kaže...
Tallahassee kaže...

Ako budemo drugi idemo na prve u skupini di su talijani/belgijci, ali međutim, ako budemo prvi, možemo dobiti prilicno lagane protivnike do polufinala

Npr. Svedsku u round of 16, pa Poljsku u round of 8, Engleze u polufinalu,  i onda za kraj Talijane ili Njemce u finalu   

Uglavnom finale eura: Hrvatska - Germany, calling it 

Btw. Ako sa ovim sastavom budemo igrali protiv Češke, jadni Česi 

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.6.2016 17:12 (ToMisLaW).
14 godina

Austrija i Mađarska mogli bi lako odigrati prvu utakmicu na euru bez golova. Uglavnom mislim da će biti neriješeno. Island iznenađuje Portugal i pobjeđuje.

Nije sretan onaj koji puno ima, sretan je onaj kome malo treba
10 godina
ToMisLaW kaže...

Da bar ali cisto sumnjam da ce Cacic izbaciti Badelja i Strinica koji su najslabije karike. Realno po meni taj Pjaca nije za ozbiljne tekme, treba mu dati zadnjih 15min ako i toliko. Najbolje bi bilo kombinirati Mandzu/Kramarica i ako vec nece izbacit Strinica iz prve onda Strinic/Vrsaljko i svakako Kovacicu dati neke minute.

Nego, doslovno je tek pocelo natjecanje vi vec prognozirali finale Italija-Hrvatska hahah. Ljudi, treba ici polako, vjerovati u ove momke jer su stvarno odlicni ali isto tako biti tiho. Nemojte ovo raditi i kasnije da ostanete razocarani. Ne treba raditi pritisak na njih neka igraju najbolje sto znaju i ja cu prvi biti sretan bez obzira na rezultat samo neka daju sve od sebe. I ja imam neke tihe nade ali realno ne treba pretjerivat s time jer znamo kakav je nas mentalitet. Korak po korak, decki su odlicni za sad. 

9 godina
neaktivan
el.šef kaže...
ToMisLaW kaže...

Da bar ali cisto sumnjam da ce Cacic izbaciti Badelja i Strinica koji su najslabije karike. Realno po meni taj Pjaca nije za ozbiljne tekme, treba mu dati zadnjih 15min ako i toliko. Najbolje bi bilo kombinirati Mandzu/Kramarica i ako vec nece izbacit Strinica iz prve onda Strinic/Vrsaljko i svakako Kovacicu dati neke minute.

Nego, doslovno je tek pocelo natjecanje vi vec prognozirali finale Italija-Hrvatska hahah. Ljudi, treba ici polako, vjerovati u ove momke jer su stvarno odlicni ali isto tako biti tiho. Nemojte ovo raditi i kasnije da ostanete razocarani. Ne treba raditi pritisak na njih neka igraju najbolje sto znaju i ja cu prvi biti sretan bez obzira na rezultat samo neka daju sve od sebe. I ja imam neke tihe nade ali realno ne treba pretjerivat s time jer znamo kakav je nas mentalitet. Korak po korak, decki su odlicni za sad. 

Tak sam i ja pisao, pa hrpa TD-ova....

Mi fakat znamo preveliki hype dići

16 godina
neaktivan
el.šef kaže...
ToMisLaW kaže...

Pjaca je odličan igrač, ima brzinu, dribling, šut, a kako možeš reći da nije za ozbiljne tekme kada nije igrao ni jednu ozbiljnu tekmu?  

Ako ce mu ikada dati priliku da igra u prvoj postavi, to bi onda trebao dati protiv Češke, jer protiv Španjolske teško..   

Ako bude igrao loše protiv čeha, zamjeni ga i to je to..  

A sto se tice prognoziranja finala, realno odgledao sam sve tekme do sada, trenutno mogu reci da je naša repka odigrala najbolje do sada od svih repki, i još smo imali najtežeg protivnika za razliku od ostalih, jedino Italija - Belgija je također bila teška tekma..   

A i nisam ja jedini koji ovo govori, samo zato što sam Hrvat kao pa navijam za svoje..  

Pogledajte na Redditu, ljudi su iznenađeni igrom Hrvatske i također se slažu da se najviše iskazala do sada, i već su prograsili gol Modrića najboljim na Euru do sada...

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.6.2016 17:43 (ToMisLaW).
12 godina

Ma ući će neka lopta, dobit će to Austrija :D

10 godina
ToMisLaW kaže...

Pjaca je odličan igrač, ima brzinu, dribling, šut, a kako možeš reći da nije za ozbiljne tekme kada nije igrao ni jednu ozbiljnu tekmu?  

Ako ce mu ikada dati priliku da igra u prvoj postavi, to bi onda trebao dati protiv Češke, jer protiv Španjolske teško..   

Ako bude igrao loše protiv čeha, zamjeni ga i to je to..

Da, sve to sto si naveo Pjaca posjeduje ali isto tako izgubi hrpu lopti i ne znam koliko ima dobivenih duela za repku ali znam da je u velikom minusu sto se toga tice. I ne, bas protiv Ceske ga ne treba ubacivati jer u toj utakmici treba ici na sve, slabiji su protivnik od Spanjolske i protiv njih se treba ici u punoj snagi da mozes rijesiti 3 boda protiv slabijeg protivnika jer kolo nakon toga ides na noge onom najtezem u grupi di stvarno ne zelis ovisiti o ishodu, ako me razumijes naravno.  Bolje ici rijesen svih briga na Spanjoslku nego ovisiti o njima.

12 godina

Sudite timove na temelju jedne tekme, a sjetite se svjetskog 2010 kad je španjolska izgubila od švicarske prvu tekmu pa je svejedno osvojila. Španjolska i Francuska svakako imaju šanse za osvajanje bez obzira na loše odigranu prvu utakmicu.

13 godina

Sviđa mi se Austrija. Imaju dobru repku, a i dobro igraju, mogli bi biti underdog Eura.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
17 godina

Balog 

Ne gledam GoT i hvalim se time!
17 godina
neaktivan

Odlični ste u svojim predviđanjima. Tko se kladio suprotno vašim predviđanjima mogao je bogatstvo steći.

Šta roda donese, to vrana odnese.
15 godina
Island, nogometna velesila.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
15 godina
Joe Cooker kaže...

Meni je najlogicniji sastav Brozovic na mjestu Badelja jer je puno brzi i jaci u duelu sto je izuzetno bitno za tu poziciju.

Pjaca na mjestu Brozovica cime smo dobili dribling sa obe strane, iako je i Brozovic dobro igrao, ali je bitniji za poziciju zadnjeg veznog jer je Badelj jednostavno prespor.

Vrsaljko na mjestu Strinica jer je iako desnjak puno bolji igrac.

Izgleda da Cacic cita Bug forum i prati me:

BE HAPPY 要開心 : )
14 godina
neaktivan

Koeficijent 1.65 na sigurnu pobjedu Portugala nad Islandom. Hvala ratiju koji me vodio da se ne kladim ni danas kao ni inače, a čak je i mene kao gorljivog nepristašu klade danas povukao dobar koeficijent. Umalo ostavio 100Kn u kladi, hvala Bogu pa se u zadnji čas predomislih jer rizik je rizik i lopta je okrugla, baš uvijek.

Hvala Bogu koji je ovom forumu podario Arendelle koja nasmijava i uveseljava sve vlastitim postovima; Bože, vrati nam Vladu da nastavi gdje je stao i sreći te zadovoljstvu neće biti kraja :).
9 godina
neaktivan

U ovom slučaju, nije stvar da je lopta okrugla , nego pederka zanima jedino kako sam sebi napravit par hramova, a ne kak igrat za repku.

A ostatak ekipe dno dna.

Jedino bayernovac kad je ušao nekaj....

Šaka jada....

16 godina
neaktivan
Joe Cooker kaže...
Joe Cooker kaže...

Meni je najlogicniji sastav Brozovic na mjestu Badelja jer je puno brzi i jaci u duelu sto je izuzetno bitno za tu poziciju.

Pjaca na mjestu Brozovica cime smo dobili dribling sa obe strane, iako je i Brozovic dobro igrao, ali je bitniji za poziciju zadnjeg veznog jer je Badelj jednostavno prespor.

Vrsaljko na mjestu Strinica jer je iako desnjak puno bolji igrac.

Izgleda da Cacic cita Bug forum i prati me:

Pa tu postavu svi hocemo, samo ne znam zasto je Cacic krenuo sa ovom drugom protiv Turske  

15 godina
Čak se i Oko sokolovo šprda sa tetkicom.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice