EP u nogometu - Francuska 2016

poruka: 1.803
|
čitano: 120.590
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
odjavljen

Evo i mene da probam.

Irska - Švedska 0:1

Belgija - Italija 1:1

Španjolci ispod očekivanja, slabo od njih, samo su s srećom zabili gol Češima,imam dojam, da su Češi samo na papiru slabiji od Turaka, vidjet ćemo dalje kako će biti.

Zemlja je kuća slika, a srce čovjeka je riznica prizora života koji poput slika prolaze ljudskom sviješću, te čovjek živi i pati poput glumca, a uči poput gledatelja.
13 godina

Previse se usrali u svoj gol. Da su samo probali igrat bilo bi drugacije. Spanjolska bez ikakvog defanzivca, nista. Na kontre ih dobijes samo tako.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
17 godina
Re: EP u nogometu - Francuska 2016
SimeKZ kaže...

Previse se usrali u svoj gol. Da su samo probali igrat bilo bi drugacije. Spanjolska bez ikakvog defanzivca, nista. Na kontre ih dobijes samo tako.

imaju oni defenzivca, busquetsa.

It's not who you are, it's who you know.
13 godina
Obi Wan kaže...
SimeKZ kaže...

imaju oni defenzivca, busquetsa.

Dobro je sve...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
10 godina

Koliko je slaba Italija u vezi ne mogu vjerovat, a i napad im nije bajan, jedino obrana kao i uvjek na nivou. Belgija ima odlicnu vezu i napad a obrana im je prosjek ali oba tima imaju odlicne golmane. Bit ce zanimljivo ali mislim da Italija pada, jedino ako ne naprave bunker nad bunkerima. 

12 godina

Ma bit će to X na kraju

10 godina

Strasno koliko Belgija ne zna igrati kolektivno, Italija ih iskustvom pobjedjuje a dosta slabiju momcad ima. Realno, Belgija ne zna sta bi sa loptom kada ide prema naprijed. Zalosno da imaju takve pojedince a nikada ne ostvaruju rezultate..nikakve timske igre nemaju. Izgleda da je ipak tocna ona stara da se Talijane nikada ne treba otpsivat pa ni sa ovakvim zalosnim veznim redom ali vidjet cemo sto nam donosi drugo pol. 

15 godina

Radi li vam HRTi? Ako tko gleda tamo...

HTC 8X :)
14 godina
kratos091 kaže...

Radi li vam HRTi? Ako tko gleda tamo...

Ne gledam tamo primarno, ali sam luknuo, i ustvrdio da dela! 

Kod tebe ne dela?! 

ATJ Lučko
17 godina

Azzurri domoniraju 

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.6.2016 22:43 (4mal).
15 godina
Kad ovako razvališ Belgiju koja je favorit prvenstva. Kako sam rekao prije prvenstva, Švabe i Talijani favoriti.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
15 godina

Nije radilo nekih 10-ak minuta, sad radi.

HTC 8X :)
15 godina
neaktivan

Bas kako sam i rekao, Nijemci i Talijani. Nikakvi Belgijanci, Španjolci ili Francuzi. Pratio sam ih dosta i nema u njima one iskre kao sto to imaju Nijemci i Talijani, a i mi.

Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
17 godina

gledao sam danas tekmu u 3 pa mi smo za dva koplja jaci od njih pogtovo cekse lol samo da se malo vise skoncentriramo i prolazimo bez beda u drugi krug 

14 godina

Kako mi je drago za Talijane da su pobijedili one  belgijske !!!! 

ATJ Lučko
17 godina

ma preseratori furaju se na staru slavu 

12 godina
protjeran

Ajd napokon tekma dostojna Eura. Do sad vidjeno - ja sam za finale Italija - Hrvatska. Ostali - nista, bas nista.

10 godina
x18x05x kaže...
Kad ovako razvališ Belgiju koja je favorit prvenstva. Kako sam rekao prije prvenstva, Švabe i Talijani favoriti.

Treba uzeti u obzir da ova utakmica nije demonstracija Talijanske snage vec slabe Belgije koja je neiskusna na ovakvim natjecanjima, timska igra im je 0 bodova. 

Da mi je znat po kome je Belgija favorit.. Ovakva Italija je prelsaba da bude favorit, sumnjam da mogu do kraja..ali imaju neke pojedince zeljne dokazivanja, a i ne treba talijane tek tako otpisivat ali ne vjerujem da mogu do samoga kraja. 

15 godina
Talijani imaju kolektiv, to se i večeras vidjelo. Ustrajni u svojoj igri od prve do zadnje minute, baš kao i Njemci. Biti će oni iznenađene.
16 godina
Nece Talijani daleko, pogledaj sta im je radila Belgija drugo poluvrijeme, sam šta su smotani i neznaju sta da rade...Bilo tko jaci ce ih pobjediti
battletag:MasnaKrvavic#2275
10 godina

Moguce ali po mom misljenju nece dalje od cetvrt finala. Da imaju Verrattia i Marchisia u veznom redu slozio bi se s tobom ovako je to klimavo. Da se razumijemo poslje Hrvatske navija se za Talijane ali realnost je realnost, daj boze da pobjede ako vec nece Hrvatska ali nemaju oni sta trazit pored Njemacke i Francuske.

15 godina
Čuj jača od Belgije, možda samo Njemačka i domaćin Francuska. Ja se nadam da će daleko dogurat.
9 godina
neaktivan

Realno gledano,jedino je Francuska do sad pokazala klasu,ali to je očekivano jer su domaćini....

Ostalo bude sve izjednačeno.

Kad čujem da netko hvali švabe ili engleze....

Užas...

A Italija je sasvim ok odigrala,samo da sastave vezni red i mogu sve uz ovak slabe protivnike.

A samo kad se sjetimo da su mnogi smatrali Belgiju,Švabe i Španjolce za favorite....

A svi odreda šaka jada....

Pogotovo švabe protiv najslabije ekipe na prvenstvu.

Naši osvajaju ovo ak imaju imalo pameti u glavi.

17 godina
fer-de-lance kaže...

Realno gledano,jedino je Francuska do sad pokazala klasu,ali to je očekivano jer su domaćini....

Ti se šališ? Likovi su podbacili skroz, da nije bilo Payeta možda bi čak i izgubili.

Po meni je Italija najviše pokazala do sada, kako su strpali u džep Belgijance, to je bilo školski.

Međutim jedna utakmica ne mora previše značit, bit će zanimljivo kako će se sve odvit dalje. Znam samo da skoro svatko svakog može dobit uz malo sreće, izuzeci su možda Sjeverna Irska i Albanija i eventualno još netko gdje se vidi da su klasa ispod.

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.6.2016 23:39 (Hyperion).
9 godina
neaktivan

Realno gledano,Francuska je jedina imala dosljednu igru do sad.

I ja sam navijač Italije nakon Hrvatske,ali danas su protivniku koji je totalna katastrofa (timski) dopustili da naprave priliku za gol...

Pametnome dosta....

12 godina
protjeran
Hyperion kaže...
fer-de-lance kaže...

Ti se šališ? Likovi su podbacili skroz, da nije bilo Payeta možda bi čak i izgubili.

Po meni je Italija najviše pokazala do sada, kako su strpali u džep Belgijance, to je bilo školski.

Nikad, bas nikad ako je nogomet u pitanju, se ne bi kladio protiv Talijana. Digici uvjek mogu iznenaditi. Ako je netko to do sad pokazao, to su oni. Realno gledajuci po pisanju prije prvenstva, oni su danas imali najtezu utakmicu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.6.2016 23:57 (Tallahassee).
17 godina
fer-de-lance kaže...

I ja sam navijač Italije nakon Hrvatske,ali danas su protivniku koji je totalna katastrofa (timski) dopustili da naprave priliku za gol...

Pametnome dosta....

Pa možda zato jer imaju zvijezde i zvijezdice tipa Hazard, Origi, Lukaku, Carasco itd. Normalno je da će napravit prilike koliko god loše igrali, a ova Italija unatoč "malim" imenima ih je dobila s pol muke.

Uostalom i Rumunji su namučili Francuze, Ukrajinci Nijemce, Španjolci u 3 minute prije kraja jedva dali gol Češkoj...

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.6.2016 0:02 (Hyperion).
17 godina

Ovo je bilo Juventus protiv Belgije. Conte ih je žedne preko vode preveo. Mi smo s ovom Italijom dva puta remizirali, što znači da Wilmots mora još puno učit. Opet dokazano da imena na papiru ne igraju. Belgija vrijedna 350 milijuna funti skoro tri puta Italija. Šeik sa benziskom ti može nabiti cijenu, al treba se dokazati i zabiti Buffonu :)

But how do it know - The basic principles of computers for everyone
9 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
fer-de-lance kaže...

Pametnome dosta....

Pa možda zato jer imaju zvijezde i zvijezdice tipa Hazard, Origi, Lukaku, Carasco itd. Normalno je da će napravit prilike koliko god loše igrali, a ova Italija unatoč "malim" imenima ih je dobila s pol muke.

Uostalom i Rumunji su namučili Francuze, Ukrajinci Nijemce, Španjolci u 3 minute prije kraja jedva dali gol Češkoj...

Pa to ti i govorim,nema baš ni jedne mega momčadi na prvenstvu,tak da naši se čak ni Italije ne moraju pretjerano bojati.

Naravno, drugačija stvar je to nego prije(među starijim sam forumašima po godinama pa se sjećam kako su europske momčadi nekad igrale), stoga,svi su šaka jada....

Ovo treba osvojit.

11 godina
odjavljen

Danas Austrija-Mađarska, tu bi mogla pobijediti Austrija,

Portugal - Island -  pobjeda Portugala.

Zemlja je kuća slika, a srce čovjeka je riznica prizora života koji poput slika prolaze ljudskom sviješću, te čovjek živi i pati poput glumca, a uči poput gledatelja.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice