EP u nogometu - Francuska 2016

poruka: 1.803
|
čitano: 120.610
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Njemacka preambiciozno i bahatno usla u tekmu a zavrsit ce 1:1 

16 godina
Re: EP u nogometu - Francuska 2016
Pa dominirali su prvih 30-35min
15 godina
Izgleda da bi Švabe loptu unjeli u gol...
HTC 8X :)
17 godina

Emre Mor, 19-godisnji turčin koji je ušao u 2. dijelu strpljivo čekao Modrinja da se slika s njim. Teško je igrati protiv idola 

Čiko, čiko, jel može jedan autogram :)

http://www.101greatgoals.com/news/social/turkeys-emre-mor-waited-croatian-hero-luka-modric-finish-mixed-zone-selfie/

But how do it know - The basic principles of computers for everyone
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.6.2016 22:34 (hrvooje).
12 godina
neaktivan

biti njemac znači biti mentalno najjača osoba. čovječe, koji su to zadrti radnici. znao sam da će zabiti još koji, jednostavno je, oni da imaju prednost od 15-0, igrat će jednako kao i da je 0-0 rezultat.

čak i kad loše igraju, uvjerljivo pobjeđuju. nisu nešto bili pretjerano efikasni u svim linijama i bilo je grešaka, ali treba priznati da im je ekipa dosta izmijenjena u odnosu na brazil od prije dvije godine, u kvalama su pušili neke tekme i sada se prilagođavaju.

realno, oni su i dalje najjača ekipa svijeta, imaju fenomenalnu kombinatoriku, rade i kroz sredinu terena jednako dobro kao i bočno, i ako ne ide, baš ta mentalna snaga dosta često zna biti presudna.

15 godina
neaktivan

Ma oni ovako na papiru i nisu nesto, ima i puno jacih. Ali bas ta efikasnost i disciplina ih uvijek daleko odvede. Iako nije istina da bi i dalje isto napadali da vode 15-0, recimo protiv Brazila na proslom svjetskom su stali nakon odredene prednosti i budimo realni da nisu stali utakamica bi zavrsila 30-0 jer su se Brazilci skroz predali.

Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
17 godina
isuckatthisgame kaže...

biti njemac znači biti mentalno najjača osoba. čovječe, koji su to zadrti radnici. znao sam da će zabiti još koji, jednostavno je, oni da imaju prednost od 15-0, igrat će jednako kao i da je 0-0 rezultat.

čak i kad loše igraju, uvjerljivo pobjeđuju. nisu nešto bili pretjerano efikasni u svim linijama i bilo je grešaka, ali treba priznati da im je ekipa dosta izmijenjena u odnosu na brazil od prije dvije godine, u kvalama su pušili neke tekme i sada se prilagođavaju.

realno, oni su i dalje najjača ekipa svijeta, imaju fenomenalnu kombinatoriku, rade i kroz sredinu terena jednako dobro kao i bočno, i ako ne ide, baš ta mentalna snaga dosta često zna biti presudna.

Od svhi utakmica koje sam gledao (nisam Engleze) Nijemci su najbolje izgledali u protivničkoj polovici. Nego, izgleda da se utjecaj punih autobusa iz Hrvatske u Njemačkoj počinje osjećati ;) Dakle, himna trećeg Reicha i nacistički pozdravi u Lilleu  prije utakmice s Ukrajinom.  http://www.tagesspiegel.de/berlin/vor-em-spiel-in-berlin-hitlergruss-auf-der-fanmeile/13724048.html Toga ima svugdje, samo naši krojači sudbine (čitaj političari i mediji) žele nas uvjeriti da je to samo kod nas. Hože li im uzeti bod, hoće li kazniti za nerede u Maresilleu? Pa neće, vrana vrani ne kopa oko. Englezi, Francuzi, Nijemci i Rusi će se međusobno kažnjavati, da baš ;)

12 godina
neaktivan
nj0fra kaže...

Ma oni ovako na papiru i nisu nesto, ima i puno jacih. Ali bas ta efikasnost i disciplina ih uvijek daleko odvede. Iako nije istina da bi i dalje isto napadali da vode 15-0, recimo protiv Brazila na proslom svjetskom su stali nakon odredene prednosti i budimo realni da nisu stali utakamica bi zavrsila 30-0 jer su se Brazilci skroz predali.

Vidiš, totalno krivo, baš se kod te utakmice vidjeo taj njihov pobjednički mentalitet i guranje do samoga kraja. Dobro se sjećam da su kod vodstva od 7 razlike primili gol i da se Neuer derao na svoju obranu u smislu - "kako si možemo dopustiti?!" - mislim, tko još tako ramišlja osim čovjeka koji je potpuno dosljedan onome što radi? Bilo je između njih nakon tog gola dosta prepirke. A isto tako, golovi u 80-toj minuti sama su potvrda toga da nisu stali niti nakon debelog vodstva od 5-0, već da su igrali u istom stilu kao da je utakmica tek startala. Spominjati neku realnost u istoj rečenici sa rezultatom 30-0 na nogometnoj utakmici je potpuna kontradikcija i odstupanje jednog od drugog.

16 godina
neaktivan
isuckatthisgame kaže...
nj0fra kaže...

Vidiš, totalno krivo, baš se kod te utakmice vidjeo taj njihov pobjednički mentalitet i guranje do samoga kraja. Dobro se sjećam da su kod vodstva od 7 razlike primili gol i da se Neuer derao na svoju obranu u smislu - "kako si možemo dopustiti?!" - mislim, tko još tako ramišlja osim čovjeka koji je potpuno dosljedan onome što radi? Bilo je između njih nakon tog gola dosta prepirke. A isto tako, golovi u 80-toj minuti sama su potvrda toga da nisu stali niti nakon debelog vodstva od 5-0, već da su igrali u istom stilu kao da je utakmica tek startala. Spominjati neku realnost u istoj rečenici sa rezultatom 30-0 na nogometnoj utakmici je potpuna kontradikcija i odstupanje jednog od drugog.

Sjećam se da su igrači nakon utakmice rekli da su se na poluvremenu dogovorili da će malo popustiti i da ih neće toliko poniziti jer su domaćini, ali da će im dati još koji gol naravno.  

A taj gol što su primili kod 7-1, i što se Neuer derao, to je zato što su ih htjeli pobijediti bez primljenog gola, ali su se malo opustili i primili gol...

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.6.2016 1:34 (ToMisLaW).
15 godina
neaktivan

Glupo je sad cjepidlacit oko toga ali tocno se sjecam kako su pustili taj jedan gol i Boateng se nije niti mrdnuo i doslovno je pustio Oscara koji je zabio. Istina da se Neuer ljutio. Nijemci su skroz stali i vise nisu niti igrali, uostalom to im je i trener naredio zbog respekta prema protivniku. I da su htjeli mogli su bez problema utrpat 30 golova. A u drugom poluvremenu je usao Schurrle koji je zabio jos 2 gola i to je to.

Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
17 godina

Tufan je želio biti lijep na slici proslave Modrićevog gola, pa je lagano namještao frizuru :)

https://twitter.com/GGMaas/status/742008980772421633

17 godina
Obi Wan kaže...
fer-de-lance kaže...

Po meni je Belgija jedina repka koja igra svoj sistem,i zato im ne gine ovaj Euro,koliko god vas to vrijedalo....

za mene je moja repka uvik bila spanjolska, ima vec 15 godina, tako ce bit i ovo prvenstvo.

Odi živjet tamo onda.. i neće proći grupu btw 

12 godina

Drvo je prvo 

14 godina
ibme74 kaže...

Drvo je prvo 

pusti ti slike kolega daj prognoze za danas da dignemo nešto na kladi 

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
12 godina

pa s obzirom na oblake prognoziram kišovito vrijeme 

Budem možda kasnije nešto napisao pola sata prije tekme kad vidim sastave 

Jedino što ću sada reći je da baš i ne vjerujem puno Španjolcima, mislim da će ih Češka napatiti

14 godina

Nakon ovoga,koliko ce vas pokušati isto?

Ako želiš pobjediti,ne smiješ izgubiti!
14 godina

Španjolska - Češka 1:1

Irska - Švedska 1:2
Belgija - Italija 1:0

Nemojte ovo igrati to sam sad bezveze napisao, ali eto da se i ja okušam u nagađanju. Za točnu prognozu čekamo ibme.

Nije sretan onaj koji puno ima, sretan je onaj kome malo treba
15 godina

Taj Strinić je stvarno drvo, bolje rješenje je Vrsaljko, pa čak i Ćorluka a da je Šifo stoper s Vidom. Sad kad nema Srne, tj vjv ga nema, protiv Čeha, a vjerojatno i protiv Španjolaca, Vrsaljko usčake na desnu stranu, tako da će ovaj vjerojatno ostati prvi izbor za lijevog beka.

Još kad bi Česi nekako iznenadili Španjolce danas...

13 godina
inri kaže...

Nemojte ovo igrati to sam sad bezveze napisao, ali eto da se i ja okušam u nagađanju. Za točnu prognozu čekamo ibme.

Bilo bi fino kad bi spanjolska natamburala cehe... cisto onako da znaju da nemaju sta trazit vise. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
stef_mrcina kaže...

Taj Strinić je stvarno drvo, bolje rješenje je Vrsaljko, pa čak i Ćorluka a da je Šifo stoper s Vidom. Sad kad nema Srne, tj vjv ga nema, protiv Čeha, a vjerojatno i protiv Španjolaca, Vrsaljko usčake na desnu stranu, tako da će ovaj vjerojatno ostati prvi izbor za lijevog beka.

Još kad bi Česi nekako iznenadili Španjolce danas...

Ispricavma se za dva posta za redom. 

Problem je sta Strinic ne igra u klubu a jedini je pravi bek sta imamo. Vrsaljko se malo pogubio bio na toj lijevoj strani, dok bi corluka mogo odigrati na toj strani samo protiv spanjolske da imamo jak defanzivni blok. 

Opet kazem, pobjeda ceha nam nikako ne igra jer bi to znacilo da imaju velike sanse za prolaz, neka njih spanjolci natamburaju.

17 godina

Nek oni odigraju remi, tako se gubi jedan bod

Ja ću odigrati x bel ita, ovi Irci će opet izgubit, okrenit će se u zidu da gledaju kako zlatan zabija iz slobodnjaka i na Španjolce naravno. Hint: nikad ne dobijem

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.6.2016 14:02 (hrvooje).
16 godina
inri kaže...

Španjolska - Češka X bi mogao biti

irska - švedska - ja bi prije rekao da ce Irci dobiti

Belgija - Italija x

battletag:MasnaKrvavic#2275
12 godina

inri haha, iskreno današnji parovi su dosta nezahvalni za prognozu  sve je to tu, Češka je zahebana ekipa i ako budu igrali onako kako znaju i mogu neće se bašŠpanjolci prošetati do tri boda kako se očekuje, pogotovo što mi ova Španjosla ne izgleda tako opasno kao prije.

Nama definitivno odgovara da Španjolska dobije danas Češku i onda i Tursku pa da "rasterećeno" idu na nas u zadnjoj tekmi, jer ako kiksaju sa Češkom ili Turskom na nama će se vaditi. Irska-Švedska također neizvjesno, ali mogo bi nosonja presuditi u toj utakmici :D ... A tek šećer na kraju, Belgija-Italija. Bit će gusto :)

Što se prognoze tiče, ja vjerujem da će se Češka pokazati kao opasan protivnik. Ono što sam uspio viditi iz sažetaka njihovih utakmica u kvalifikacijama i priremama čine se kao dobra ekipa, organizirani su, brzi protok lopte. Naravno očekujem da će danas igrati na kontre jer ipak je Španjolska Španjolska. Evo malo navijački (zbog naših naravno) reći ću pobjeda Španjolske, ali ne očekujem dominaciju.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.6.2016 14:35 (ibme74).
15 godina

Da se i ja okušam.

Edit:

Španjolska - Češka 3:0    Loše, samo 1-0

Belgija - Italija 2:2

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.6.2016 17:46 (x18x05x).
17 godina

koliko vidim od utakmice spanjolska ceska prvi 30 minuta jalova dominacija spanjolaca... imaju i posjed i vise udaraca i sve je to krasno i fino al zadnji pas im je kriminalan. cesi ne mogu nista, tu i tamo se sastanu sa balunom. brane se nelose al u biti igraju bunker. iskreno se ne moze procijeniti kakav kapacitet imaju cesi, a sto se tice spanjolaca kao i obicno u zadnjih nekoliko godina... puno zuje ali malo meda daju

It's not who you are, it's who you know.
13 godina
Obi Wan kaže...

koliko vidim od utakmice spanjolska ceska prvi 30 minuta jalova dominacija spanjolaca... imaju i posjed i vise udaraca i sve je to krasno i fino al zadnji pas im je kriminalan. cesi ne mogu nista, tu i tamo se sastanu sa balunom. brane se nelose al u biti igraju bunker. iskreno se ne moze procijeniti kakav kapacitet imaju cesi, a sto se tice spanjolaca kao i obicno u zadnjih nekoliko godina... puno zuje ali malo meda daju

Ne znam sta im treba ta usrana tika taka u repki. Imaju potencijala ko i svabe za odlican okomit, napadacki nogomet... oni pimplaju i pimplaju. Da hoce ispast oboje.

Cesi nisu odigrali tekmu u kvalifikacijama a da nisu primili gol... vidit cemo kako ce ovo proc.

11 godina
zasada spanjolci losi ocekivano
14 godina

Čeha nema nigdje al kad napadnu onda je to skoro gol. Previše su se branili morala je jedna ući kad tad.

Nije sretan onaj koji puno ima, sretan je onaj kome malo treba
17 godina
inri kaže...

Čeha nema nigdje al kad napadnu onda je to skoro gol. Previše su se branili morala je jedna ući kad tad.

ne volim to njihovo usetavanje u gol... sami sebi naprave problem na taj nacin zbog prevelike koncetracije ljudi na malom prostoru. ne znam da li je plan ceske bi da igraju bunker ili ih je na to natjerala situacija ali spanjolci ocito nemaju formulu probijanja bunkera osim kontinuiranog presinga pa se nakon toga slucajno ili ne dogodi pogodak.

It's not who you are, it's who you know.
12 godina

Eto, Španjolska očekivano jedva jedvice 

Slijedi Irska-Švedska, Irska nema baš neka zvučna imena ali imaju jak kolektiv, dok je Švedska također dobra ekipa ali imaju onog svog  nosonju koji bi vrlo lako mogao biti prevaga danas. Ja mislim da će ovo ipak dobiti Švedska.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice