EP u nogometu - Francuska 2016

poruka: 1.803
|
čitano: 120.554
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan

Najjače kaj svi čehe smatraju za zadrte idiote kaj ne znaju nogomet igrat,strašno....

A onda kad nas zgaze zbog podcjenjivanja...

16 godina
Re: EP u nogometu - Francuska 2016
ToMisLaW kaže...

Sto je stajao kao panj? Pretrcao je 10km...  Vracao se u obranu, klasicno za njega.. Nije imao perfektnu utakmicu, ali je bio solidan igrac sa obzirom na prilike..

pretrcat cu ih i ja u 90min ,koliko sam vidio od njega u obrani je bilo jedno dodavanje turcima ali dobro ,bitno je da smo pobijedili

17 godina

nova je tekma tko vam je favorit 

13 poljska
4 s. rska
14 godina
fer-de-lance kaže...

Najjače kaj svi čehe smatraju za zadrte idiote kaj ne znaju nogomet igrat,strašno....

A što ako nas ne zgaze?! 

Što ako mi njih zgazimo?! 

Hoćeš se svima ispričati na forumu zbog Ogromne Hrpe tvojih prosreravanja kontra Hrvatske Nogometne reprezentacije?!?! 

ATJ Lučko
17 godina

U Turskoj slavlje, izgubili samo 1:0!

Danas je morala poteći hrvatska krv za bodove i bravo dečki, dominacija i modrinacija! Perišić prolazio kad god je htio. Turci igrali na granici dozvoljenog. Na Srni čisti crveni, kao što je Mandžukić dobio protiv Islanda. 18 udaraca, respektabilno. 

Ajmooo!

17 godina
fer-de-lance kaže...

Po meni je Belgija jedina repka koja igra svoj sistem,i zato im ne gine ovaj Euro,koliko god vas to vrijedalo....

za mene je moja repka uvik bila spanjolska, ima vec 15 godina, tako ce bit i ovo prvenstvo.

It's not who you are, it's who you know.
15 godina

Meni je najlogicniji sastav Brozovic na mjestu Badelja jer je puno brzi i jaci u duelu sto je izuzetno bitno za tu poziciju.

Pjaca na mjestu Brozovica cime smo dobili dribling sa obe strane, iako je i Brozovic dobro igrao, ali je bitniji za poziciju zadnjeg veznog jer je Badelj jednostavno prespor.

Vrsaljko na mjestu Strinica jer je iako desnjak puno bolji igrac.

BE HAPPY 要開心 : )
9 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
fer-de-lance kaže...

A što ako nas ne zgaze?! 

Hoćeš se svima ispričati na forumu zbog Ogromne Hrpe tvojih prosreravanja kontra Hrvatske Nogometne reprezentacije?!?! 

Naravno,imam ja dovoljno ponosa i časti.

I drago mi je da ste svi tak strastveni,i to je ok.

A znamo svi dobro kak naši prolaze kad dignemo hype....

Onda je i ok da očekujem da se pospeš pepelom ak naši popuše... 

Zar ne?

Obi Wan kaže...
fer-de-lance kaže...

Po meni je Belgija jedina repka koja igra svoj sistem,i zato im ne gine ovaj Euro,koliko god vas to vrijedalo....

za mene je moja repka uvik bila spanjolska, ima vec 15 godina, tako ce bit i ovo prvenstvo.

Istina,ali Švabe grizu i još su jaki,Italija uvijek skriveni favorit,a Belgija bude vjerovatno i zeznula zbog prevelikih očekivanja prema njima....

Zato i kažem,ovdje je sve otvoreno,samo nikoga ne podcjenjivat...

9 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
fer-de-lance kaže...

A što ako nas ne zgaze?! 

Po ovoj logici,Arendelle u meni nalaže veliko R...

9 godina
neaktivan

Ili 'Ercegovci samo pišu Mercedes,Ajfon i Bijele Čarape velikim slovima.....

15 godina
neaktivan

Kakve sam sve gluposti procitao na zadnjih par stranica to je strasno. Decki moji nije vam ovo FIFA ili PES da se samo tako mijenjaju formacije svaku utakmicu, a pogotovo ne 3-5-2 ili slicne formacije. Sta god vi rekli, ovo je bila vrhunska takticka predstava od strane Cacica i tu me ugodno iznenadio. Nije bilo nikakve potrebe mijenjati ranije pogotovo zbog toga da se ne razbija ritam igre dok smo mi napadali i pritiskali, a poslije kad smo se mi povukli i kad su Turci krenuli, napravio je sve 3 izmjene razbijajuci im ritam igre, gubeci njihovo dragocjeno vrijeme i naravno povecavajuci njihovu nervozu. Stoperi su nam odlicni, Vida me dosta ugodno iznenadio, mislim da ce on u neku bolju ligu nakon prvenstva. Na bokovima smo ranjivi kao i vecina reprezentacija. Umjesto Strinica koji je apsolutna rupa od igraca trebao je igrati Vrsaljko koji bi, iako je desnjak, puno bolje odigrao na toj poziciji. Srnu ne treba dirati jer nije niti toliko kriminalno los, a Jedvaj je dobar, ali je jos daleko od Srne. Badelj nije bio los, daleko od onoga sto sam ocekivao, ali treba se jos uigrati na novoj poziciji. Takoder zahvaljujuci njemu Modric je imao veliku slobodu ici naprijed i takav igrac na toj poziciji nam je vec dugo trebao, i on je djelomice zasluzan za odlicnu Modricevu predstavu. Brozovic je inace odlican ugrac, ali nije se snasao na krilu. Nadam se da ce tu Cacic naci rijesenje za buduce utakmice. Sve u svemu jako sam sretan da vidim nasu reprezentaciju u puno boljem izdanju u kakvom ih dugo nisam vidio. Naravno ima tu jos dosta toga za popraviti, ali sve su to male stvari koje i nisu neki veliki problem. Sto se tice Ceha, njih se puno vise bojim nego Spanjolaca. Cesi su bili odlicni u kvalifikacijama, dok Spanjolci vec dugo vremena nisu na nivou. Iako ako pobijedimo Cesku, Spanjolci nam nece biti briga. Od favorita, prekrizio bih razvikanu Francusku i Belgiju, a dao veliku sansu Njemackoj i Italiji i mozda jos nekoj trecoj reprezentaciji tipa Hrvatska (ako ovako nastavimo).

Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.6.2016 18:42 (nj0fra).
16 godina
neaktivan
loky4i4 kaže...
ToMisLaW kaže...

Sto je stajao kao panj? Pretrcao je 10km...  Vracao se u obranu, klasicno za njega.. Nije imao perfektnu utakmicu, ali je bio solidan igrac sa obzirom na prilike..

pretrcat cu ih i ja u 90min ,koliko sam vidio od njega u obrani je bilo jedno dodavanje turcima ali dobro ,bitno je da smo pobijedili

Joj e daj nemoj vise pisati i praviti se pametat, pretrcat ces ti moj.. u 90 minuta..   

Sjedis tu za računalom i pises gluposti, pravi nogomet u zivotu vjerovatno nisi igrao...   

nj0fra kaže...

Kakve sam sve gluposti procitao na zadnjih par stranica to je strasno. Decki moji nije vam ovo FIFA ili PES da se samo tako mijenjaju formacije svaku utakmicu, a pogotovo ne 3-5-2 ili slicne formacije. Sta god vi rekli, ovo je bila vrhunska takticka predstava od strane Cacica i tu me ugodno iznenadio. Nije bilo nikakve potrebe mijenjati ranije pogotovo zbog toga da se ne razbija ritam igre dok smo mi napadali i pritiskali, a poslije kad smo se mi povukli i kad su Turci krenuli, napravio je sve 3 izmjene razbijajuci im ritam igre, gubeci njihovo dragocjeno vrijeme i naravno povecavajuci njihovu nervozu. Stoperi su nam odlicni, Vida me dosta ugodno iznenadio, mislim da ce on u neku bolju ligu nakon prvenstva. Na bokovima smo ranjivi kao i vecina reprezentacija. Umjesto Strinica koji je apsolutna rupa od igraca trebao je igrati Vrsaljko koji bi, iako je desnjak, puno bolje odigrao na toj poziciji. Srnu ne treba dirati jer nije niti toliko kriminalno los, a Jedvaj je dobar, ali je jos daleko od Srne. Badelj nije bio los, daleko od onoga sto sam ocekivao, ali treba se jos uigrati na novoj poziciji. Takoder zahvaljujuci njemu Modric je imao veliku slobodu ici naprijed i takav igrac na toj poziciji nam je vec dugo trebao, i on je djelomice zasluzan za odlicnu Modricevu predstavu. Brozovic je inace odlican ugrac, ali nije se snasao na krilu. Nadam se da ce tu Cacic naci rijesenje za buduce utakmice. Sve u svemu jako sam sretan da vidim nasu reprezentaciju u puno boljem izdanju u kakvom ih dugo nisam vidio. Naravno ima tu jos dosta toga za popraviti, ali sve su to male stvari koje i nisu neki veliki problem. Sto se tice Ceha, njih se puno vise bojim nego Spanjolaca. Cesi su bili odlicni u kvalifikacijama, dok Spanjolci vec dugo vremena nisu na nivou. Iako ako pobijedimo Cesku, Spanjolci nam nece biti briga. Od favorita, prekrizio bih razvikanu Francusku i Belgiju, a dao veliku sansu Njemackoj i Italiji i mozda jos nekoj trecoj reprezentaciji tipa Hrvatska (ako ovako nastavimo).

"napravio je sve 3 izmjene razbijajuci im ritam igre"   

Napravio prvu izmjenu u 87. minuti, i to ti smatras razbijanjem ritma igre?   

A od 75min turci su opasno napadali na nas gol i od 80. min do kraja su bili pred golom..   

A sto se tice njegove " takticke predstave", strasno..   

Lik nije rijec progovorio tijekom cijele utakmice, ostali treneri kada je neka stanka, zovu igrace, nesto im sugeriraju, daju instrukcije, a nas serviser sam samo stoji kao mulac.. Da nema onih 10 ostalih pomocnika koji rade sav posao, ajme nama..

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.6.2016 18:48 (ToMisLaW).
12 godina
neaktivan

ma ja ne znam zašto se žestoke rasprave potežu, u globalu odigrali smo solidnu utakmicu uz par sitnih greškica, ali nepotrebno je sada upirati prstom u pojedince i tražiti krivce za nešto što uopće nije igralo neku ulogu u ovoj utakmici. po meni je repka danas bila na razini i izgledali su svi kompaktno, uigrano, pravo je čudo što nisu utrpali još 2-3 komada turcima.

idemo dalje jedakom taktikom i jednako jako, ne treba se previše uzdizati nakon pobjede, ali još manje kriviti nekoga za bilo što.

isto tako ne treba ove dečke podcijenjivati sada jer mislim da uz dobar dan mogu svima priuštiti jebačke probleme, a osobito jednoj španjolskoj koja je u silaznoj putanji. češka je ok, ali prosječna momčad imho. sve se može postići uz rad i disciplinu, ne postoji ovdje, niti igdje dalje, nitko tko je nezaustavljiv.

15 godina
neaktivan

Od 87. minute pa do kraja, prave igre nije niti bilo. Pogodi zasto. A Turci su poznati da uvijek na kraju stisnu i zabiju. I jos ranije se Perisic krenuo valjati tako da Turci nisu bas imali puno sansi na kraju. A to su najrizicnije minute.

Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.6.2016 18:55 (nj0fra).
9 godina
neaktivan
isuckatthisgame kaže...

ma ja ne znam zašto se žestoke rasprave potežu, u globalu odigrali smo solidnu utakmicu uz par sitnih greškica, ali nepotrebno je sada upirati prstom u pojedince i tražiti krivce za nešto što uopće nije igralo neku ulogu u ovoj utakmici. po meni je repka danas bila na razini i izgledali su svi kompaktno, uigrano, pravo je čudo što nisu utrpali još 2-3 komada turcima.

idemo dalje jedakom taktikom i jednako jako, ne treba se previše uzdizati nakon pobjede, ali još manje kriviti nekoga za bilo što.

isto tako ne treba ove dečke podcijenjivati sada jer mislim da uz dobar dan mogu svima priuštiti jebačke probleme, a osobito jednoj španjolskoj koja je u silaznoj putanji. češka je ok, ali prosječna momčad imho. sve se može postići uz rad i disciplinu, ne postoji ovdje, niti igdje dalje, nitko tko je nezaustavljiv.

E,a problem je baš u tome da naši vise dok god ne vode 5:0.

Lako se mi tješimo da smo nacija ubermanschea dok je dobar rezultat,a da su Turci ono zabili...

A zapravo,i 5:0 protiv čeha na poluvremenu nam ne garantira....

17 godina
ToMisLaW kaže...

A sto se tice njegove " takticke predstave", strasno..   

Lik nije rijec progovorio tijekom cijele utakmice, ostali treneri kada je neka stanka, zovu igrace, nesto im sugeriraju, daju instrukcije, a nas serviser sam samo stoji kao mulac.. Da nema onih 10 ostalih pomocnika koji rade sav posao, ajme nama..

Francuska vodi 2:1, imaju loptu u 90. min., ne ide u naprijed, klupa traži držanje lopte. Hrv - Tur u Beču, 1:0 za Hrv, Rakitić ima loptu u 120. min. i ide naivno naprijed, gubi loptu, dobijamo gol. Zato ove tri zamjene u zadnje tri minute vrijede zlata i odlične su taktičke fore, kad već kad su se Turci otvorili igrali smo lako i nije trebalo ništa mijenjati. Šta bi ti mijenjao kad dominiraš? Turci su u drugom dijelu imali dvije prilike, jedan udarac glavom kad smo išli na zaleđe i drugi prekršaj Strinića na 16 m. Mi smo imali bar 10 udaraca na gol u tom razdoblju. Čačić je ovo položio ma koliko neki bili antiprotivni 

fer-de-lance kaže...

E,a problem je baš u tome da naši vise dok god ne vode 5:0.

Lako se mi tješimo da smo nacija ubermanschea dok je dobar rezultat,a da su Turci ono zabili...

A zapravo,i 5:0 protiv čeha na poluvremenu nam ne garantira....

E a zamisli da je Tesla ostao u Hrvatskoj i uzimao dolar po elektromotoru... Super su mi argumenti a da su. Zamisli da je Thuram zakasnio na autobus 8.7.1998. .. zamisli da.. ma skužio si.

I imamo mi tu još nekih igrača

But how do it know - The basic principles of computers for everyone
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.6.2016 19:22 (hrvooje).
10 godina
protjeran
hrvooje kaže...

Zamisli da je Thuram zakasnio na autobus 8.7.1998. .. zamisli da.. ma skužio si.

Jednostavnije bi bilo da je igrao Alen Bokšić '98.

Thuram ne bi prelazio centar jer bi stalno bio zalijepljen za Bokija.

12 godina
hrvooje kaže...

I imamo mi tu još nekih igrača

doslovno 12-ti igrač 

9 godina
neaktivan

Ja samo kažem da hype vodi u probleme...

Bolje da smo skeptični prema repki,jedino to vodi do rezultata.

17 godina
fer-de-lance kaže...

Naše pisanje nema utjecaja na igru ekipe. Zašto je hype reći da Turci danas nisu zaslužili ništa, a to su i dobili. Stalno to neko podcjenjivanje kao da će Turska imati 0 bodova u grupi.

17 godina

bravo Poljaci 

9 godina
neaktivan
hrvooje kaže...
fer-de-lance kaže...

Naše pisanje nema utjecaja na igru ekipe. Zašto je hype reći da Turci danas nisu zaslužili ništa, a to su i dobili. Stalno to neko podcjenjivanje kao da će Turska imati 0 bodova u grupi.

Upravo to,zato se mnogi i slažu da smo poklonjenom konju gledali u zube....

Ne bude svaki put ovakve sreće,a mi hypeamo.... 

12 godina
hrvooje kaže...
fer-de-lance kaže...

Vraga nisu zaslužili ništa, u najmanju ruku su zaslužli 3 gola u mreži. Ako išta, super su i prošli 

14 godina
Pitanje za nogometne lumene.
Dali je Hrvatska nogometna repka ikada izgubila u plavim dresovima?
Ja se ne mogu sjetiti niti jedne takve utakmice i gotovo sam 100% siguran da imaju vise srece u plavim dresovima nego u kockicama.
Ako želiš pobjediti,ne smiješ izgubiti!
12 godina

Od Ekvadora 1-0 na sp 2002, od Engleske na Euru 2004, od Turske na penale 2008...

15 godina
neaktivan

Upravo protiv Turske 2008. I bilo je jos toga...

EDIT: Evo javljaju mediji da je Srni umro otac. RIP Uzeir Srna, počivao u miru i laka ti hrvatska zemlja.

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.6.2016 20:51 (nj0fra).
11 godina
gledam ovu Njemacku uzas su,ali opet zahebi ti to svabe su to haha
13 godina

Bogamu, Ukrajina dosta dobra. Nijemci poprilično šuplji u obrani. 

Tread softly because you tread on my dreams.
17 godina
toma20 kaže...
gledam ovu Njemacku uzas su,ali opet zahebi ti to svabe su to haha

Ukrajinci ugodno iznenađenje. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.6.2016 21:54 (hrvooje).
11 godina
Steta sta nisu dali gol bila bi bolja tekma,imaju drugo poluvrijeme
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice