Javite se DINAMOVCI ili BBB,hočemo li ove godine u ligu prvaka,ja sam siguran da hočemo,prejaki smo,još kad uđemo dobit čemo nagradu od uefe 9 000 000 eura,s tom lovom če i hajduk proč ko istra u subotu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Javite se DINAMOVCI ili BBB,hočemo li ove godine u ligu prvaka,ja sam siguran da hočemo,prejaki smo,još kad uđemo dobit čemo nagradu od uefe 9 000 000 eura,s tom lovom če i hajduk proč ko istra u subotu.
offtopic - malo te muče č/ć
on topic - niš od lige prvaka, morete slobodno zaboravit na nju.... Nećemo u Europu kako god okreneš....
Zašto ne bi ušli,ja inače DINAMOVAC uvijek navijam za hajduk kad igra u europi,nesmiješ biti ljubomoran DINAMO je ipak hrvatski klub.
ma očemo u ligu prvaka pre jaki smo sve čemo ih sturit b.b.b mi smo naj bolji dinamo in the heart
dinamo možda ima šanse da uđe u liku prvaka, ali ako i uđe, tamo nema šta tražiti
dinamo možda ima šanse da uđe u liku prvaka, ali ako i uđe, tamo nema šta tražiti
Vjerovatno kad uđe neče imati tamo što tražit,ali to je lova,samo 9 000 000 eura je nagrada plus dodatak nerješene i pobjedničke utakmice,s tom lovom bi se još ojačao i postao bolji.
Di ste DINAMOVCI.
OT: ne duplaj postove
ne navijam ni za jedan hr klub, dobro je netko gore reko - nemaju oni šta tražit u europi. HNL je stvarno prava liga i niš drugo ne zaslužuju.... nemoj se ljutit....
Di ste DINAMOVCI.
Ne spammaj tova** :) Evo kletve dabogda ti sin bio tova* hahahahhahahahhahah LIGA PRVAKA haahhahah morales,ahahahhahahhahah mandžukić hahahahahhahahnema šta ulazimo
ma nema sanse da dinamo ude.vidis da je proslog tjedna dosla inspekcija i kazu ako se uvjeti ne poboljsaju nece biti nista od LP-a.s druge strane salzburg je dosta jak protivnik za dinamo.ipak,vidit cemo
Di ste DINAMOVCI.
Ne spammaj tova** :) Evo kletve dabogda ti sin bio tova* hahahahhahahahhahah LIGA PRVAKA haahhahah morales,ahahahhahahhahah mandžukić hahahahahhahahnema šta ulazimo
Daj makni mi tu kletvu,strah me je,inače vjerujem u takve stvari.
Di ste DINAMOVCI.
Daj makni mi tu kletvu,strah me je,inače vjerujem u takve stvari.
Evo sve ok
Hvala
ko se to nama sali na forumu...buci buci...
s divljacima od BBB-a, ja im ne bi dao ni da igraju hrvatsku ligu...
ko se to nama sali na forumu...buci buci...
s divljacima od BBB-a, ja im ne bi dao ni da igraju hrvatsku ligu...
Kakav car!!!
Ma dajte ljudi, prestanite sanjat tuđe snove.. Naši klubovi u ligi prvaka. Pa to ne da je nemoguće, nego je jaaaaaaako nemoguće!!!
9 000 000 eura?? I šta će dinamo s tim parama kad to ide mamiću??
Evo i još jedne zablude.. dinamo prejak. Za koga??? Za neki trećerazredni azerbejdžanski klub da, ali za imalo ozbiljniji europski klub nema snage ni za prvo poluvrijeme. Dinamo prejak, yeah right...
Nije bas nemoguce ali mislim da je europska liga po mjeri Dinama tj. klubovi koji igraju u njoj... Ja sam navijac Dinama i svake se godine nadam ali prava istina da Dinamo nema sto traziti protiv klubova iz lige 5-ice + ukrajinci :) (trka i snaga je ono sto nas djeli od njih, tehniku imamo). Vidjeli smo sta se desilo protiv totenhama, werdera, arsenala, auxera itd... Ali ja se nadam da ce svi nasi klubovi proci sto dalje, a nada umire posljednja.... Negativistickim stavom se nista nece promjeniti na bolje... Naprijed nasi pa kolko se moze, mozda se nasi klubovi nekad vrate na staze stare slave (barem igranja i pariranja u ligi prvaka)
nije bitno kako ce biti kad uđemo u ligu prvaka svejedno dali tamo sve izgumbimo ili...bitno je uci,a i taj red bull nije nista posebno pa sjetite se ajax-a(dobro fali pola ekipe ali ipak je bilo da dinamo nema sanse pa ga rasturio)
Ma kakva liga prvaka??????????? O cemu vi pricate???? Znate vi koji su tamo klubovi??? Znate????
Bilo bi i vise nego dobro da ude u Kup uefa sto oni to i namjeravaju. Samo da im to uspije. Da iskuse malo pravi Europski nogomet,te se pripreme za mozda sljedece godine Ligu prvaka.
Ajde sad i ja sam BBB-ovac ali ne vjerujem da ce uspjet ove.
Debilna tema za još debilnije rasprave. Moderatori, nabacite katanac na temu.
Nije mi jasno što ti hajdukovci mrze Dinamo,ja inače navijač Dinama uvijek kad naši klubovi igraju u europi navijam za njih pa tako i za Hajduk,pa Dinamo je ipak Hrvatski klub i tu nema mjesta mržnji.
dinamo, a i cijeli hrvatski klupski nogomet su dotakli dno dna....
Bilo bi dobro da naprave neku balkansku ligu kao što je to u košarci,bili bi puni stadioni,više love,Dinamo i Hajduk bi bili puno jači.
Bilo bi dobro da naprave neku balkansku ligu kao što je to u košarci,bili bi puni stadioni,više love,Dinamo i Hajduk bi bili puno jači.
Hrvati i Srbi u istoj lizi poslije rata?... i dont think so
Balkanska liga, balkanska unija... Jel to nešto drugačije od jugoslavije iz koje smo pobjegli???? de ne baljezgajte gluposti. Stvarno bi trebao LOCK!!!
Prije će Hrvatska ući u Europu (EU), nego dinamo (LP).
Koliko god mi volimo ili ne volimo dinamo on nema tamo šta tražiti. Liga nam je katastrofa, samo rasprodajemo dobre igrače, a da ne govorimo o mafiji, različitim ortacima, menadžerima, predstavnicima koji se svugdje guraju svoje mutne poslove. Dok to ne riješimo ni ne želim vidjeti ijedan hrvatski klub u ligi prvaka.
Svi će se veselit kada dinamo uđe u ligu prvaka a kada prvi klubovi počnu raditi budalu od njega i napune im mrežu do vrha većina će se misliti da nismo trebali ni doći tamo da se tako sramotimo.
Balkanska liga, balkanska unija... Jel to nešto drugačije od jugoslavije iz koje smo pobjegli???? de ne baljezgajte gluposti. Stvarno bi trebao LOCK!!!
Pa ako može u košarci zašto nebi moglo u nogometu,u košarci isto igramo sa srbima(Partizan,Crvena zvezda).
zašto bi trebao lock??????? koliko vidim tema je postavljena pod Razno -> Sport....
Ili to možda gušite slobodu govora ;-)
Inače ja sam Hajdukovac i baš me briga za Dinamo i njihove rezultate, ali realno gledajući teško će naši klubovi u Ligu prvaka. Dobar domet je Liga Uefa (ili kako se već danas zove). Pogotovo me nije briga za Dinamo jer je Mamićeva prčija u koju ide gradski novac, a zarada od transfera ide na račun Mamićevih agencija (ili čega već). Sramota da Dinamo nakon transfera Čorluke,Modrića, Dudua, Čale i drugih nema dva milijuna kuna za napravit nužne preinake na onome ruglu od stadiona, već traži od grada novce....
A što se tiče Dinama i Red Bulla mislim da mogu parirati Red Bullu, ali samo ako pristupu ozbiljno. To je problem naših klubova što podcjenjuju masu klubova iz liga koje su nekada bile mnogo lošije od naših. Npr. Hajduk-Shelburn ili Dinamo - Dnjipro.... Samo ozbiljnim pristupom mogu svladat Red Bull. Dapače, takvim pristupom 90% prolaze...
Debilna tema za još debilnije rasprave. Moderatori, nabacite katanac na temu.
Slazem se a uskoro bi moglo pocet i vrijedjanje pa da sprijecimo to-LOCK!