Jedva cekam sljedecu tekmu u splitu, kazu da ce im to biti prva tekma nadam se da ce biti neki sou da nejdem bezveze tam :D

sve je jos nesluzbeno.
Evo što Mamić kaže na Malešove izjave:
plus jedan:
http://dnevnik.hr/bin/tv/?media_id=60502577
najjača izjava koja se nalazi na drugim linku: "kad dođemo u Split dobit će još po piksi dole i...."
kakav car
Evo što Mamić kaže na Malešove izjave:
plus jedan:
http://dnevnik.hr/bin/tv/?media_id=60502577
najjača izjava koja se nalazi na drugim linku: "kad dođemo u Split dole dobit će još po piksi i...."
kakav car
E moj prijatelju ako ti je on uzor ubij se,najveći kriminalac u državi
sve je jos nesluzbeno.
Od kud vam to?
sve je jos nesluzbeno.
Od kud vam to?
http://www.tportal.hr/sport/prvaliga/145650/Bad-Blue-Boysi-se-vracaju-na-stadion.html
Kada imaš 800kn za dati za jednu utakmicu onda možeš izvući i još 300 kn.
A nego što je nego ruglo? Gdje ćeš maksimir usporediti s Camp Nou i ostalim institucijama nogometa?
ne, ovdje sve 3 tekme koštaju 800kn. to je 270kn po tekmu.. nije uopće puno.
Kada imaš 800kn za dati za jednu utakmicu onda možeš izvući i još 300 kn.
A nego što je nego ruglo? Gdje ćeš maksimir usporediti s Camp Nou i ostalim institucijama nogometa?
ne, ovdje sve 3 tekme koštaju 800kn. to je 270kn po tekmu.. nije uopće puno.
Boli mene neka stvar za 270kn ako me uopće ne zanimaju ostale 2 tekme i nisam ni namjeravao ići na njih. Za one koje žele na sve je ok stvar, ali prodavanje ulaznica u paketu je glupost.
to se slažem, za prodavanje u paketu,,.
Mamić PWN Hajduk
molim te ko boga samo nemoj takve komentare ostavljati...ako nemaš nekog dokaza nemoj širiti laži
btw. možeš mi navesti par razloga zašto je kriminalac, jer vodi dinamo ili?
molim te ko boga samo nemoj takve komentare ostavljati...ako nemaš nekog dokaza nemoj širiti laži
Mamić je ljudina!!!
Jedina zamjerka što ima svoje žute minute!
Mamić je ljudina!!!
Jedina zamjerka što ima svoje žute minute!
ma dobro da ima
nisu niti ti novinari sveti zapravo su daleko od toga
tak da im treba netko malo prisrat za sve gluposti o kojima pisu
Sad bi mogli Dinamo stavit u FIFU
Kak ću umirat od smijeha kad Mamić kaže Murinju "Nećeš razbojniče".
"Ja želim živjeti kao princ Harry"
"Ja se probudio a žena mi bunca"
"Jutros sam kupio 24sata ali netko mi ukrao horoskop"
"U međuvremenu sam postao ćorav"
Evo par mudrih izreka sa današnje konferencije
http://www.gnkdinamo.hr/ulaznice-za-uefa-champions-league-201112.html#anchor
Sve o ulaznicama za LP...
Prvo ide online prodaja, ali po 10% višim cijenama...
Hrvatska - Izrael
cijena za sjever je 50kn, ovo po 200kn ...
Nastavlja se ping-pong mec izmedju Maminja i Malesa:
http://www.index.hr/sport/clanak/mamic-sotone-opet-kucaju-naredjujem-modricu-i-ostalim-dinamovcima-da-ginu-za-reprezentaciju-/569058.aspx
Bolje je bilo dok nije bilo BBB-ovaca. Sam uvijek neko sranje naprave a navijanje je ubi bože, samo neki bubnjevi i boga pitaj kakve pjesme.
Ovako je bar bila kulturna publika na stadionu i izvan njega. Neka samo nastave bojkotirat.
Bolje je bilo dok nije bilo BBB-ovaca. Sam uvijek neko sranje naprave a navijanje je ubi bože, samo neki bubnjevi i boga pitaj kakve pjesme.
Ovako je bar bila kulturna publika na stadionu i izvan njega. Neka samo nastave bojkotirat.
Smješan si!! O kakvom ti navijanju pričaš?? Ti ovo nazivaš navijanje što je bilo bez Boysa?
Dali si vidio navijanje protiv Naftaša, Helsinkia...?? Jedna polovica istoka "tuče" svoje, druga polovica svoje i tako na sjeveru! Kada sam doživio protiv Helsinkia da jug vodi navijanje
Da, ti bubnjevi se čuju cijelu tekmu i pjevaju, navijaju pjesme koje svi znamo tko imalo malo duže prati Dinamo!
Dinamo gubio 5:0 Boysi uvijek navijaju bez obzira na rezultat!
Vidio sam VAŠE navijanje, zviždati znate a navijati nećete, SRAMOTA!
Jedina zamjerka su sranja koje prave, ali sam siguran da neće sada više pravit! A baklje?? Baklje podržavam samo da ne bacaju na travnjak!
Nije problem u boysima. Problem je u onima koji se prema njima ne znaju postavit. Problem je u novinarima i politicarima koji samo potpaljuju vatru jer iznose samo one lose strane i hrane se time. A problem je i u ovakvom razmisljanju kojeg ima gro, jer je ocito puno ljudi totalno pod utjecajem te medijske hajke koja se stvara vec godinama protiv boysa.
Vama koji ste bili na 2.5 tekme samo cu rec: Narod bez kruha i na rubu plača. A oči se mažu. Problemom navijaca...
Ne smiju o nicem drugom pisat pa onda pljuju BBB-e... A niko ne spominje kaj murija dela na stadionu i izvan njega, samo su BBB-i krivi ;)
Mislim da su i mediji i vlasti bili jasni da nisu problem navijači već huligani. I nisam primjetio da se neka velika hajka ikada dizala.... A bojsi ni nisu bili vec godinu dana na tekmi tako da barem toliko nitko ne maže oči narodu nit se pljuje po bojsima. Ne u kontekstu nasilnika.. više je problem ovo s dinamom i skupštinom itd..
Osobno pratim tu temu ko novinar od ubojstva Frane Despića na Ribnjaku i nema nikakve hajke na navijače nit ih je ikada bilo. A čitav mjesec sam proveo u draškovićevoj i nitko me nije napao niti istukao..
Ovo što si napisao je čisto ono " nemam što pametno za reć pa idem ponovljat ko papiga tuđe riječi i tako ispast što..?!" Kakve veze ima što je netko bio na 2.5 tekme?
Gle, u to vrijeme (uskrs 2008) je pogino jedan klinac, i samo jedne jedine novine i jedan portal je to povezao s navijačima. Svi ostali smo pisali o sukobu huligana koji je eskalirao u ubojstvo.. tako da pojma nemaš o čemu pričaš... Među bojsima postoji 10tak posto debila zbog kojih je dinamo platio milijune franaka uefi al svaka budala na cesti može reć da je bojs.
I svi s mozgom znaju da nasilje nema veze s navijačima nego s huliganima. Da ne govorim da pravi bojsi nisu od partizana bili na tekmi al to je za neku drugu temu..
Nisu mediji i vlasti bili jasni, napisali su "Bad Blue Boysi su napravili (umetni neko sra*e)".
Naravno da ima veze kaj je neko bio na 2.5 tekme, jer takvi najvise pljuju BBB-e i igru Dinama...
A kaj je bilo s 1.5.2010? Svi novinari i vlasti su okrivili BBB-e za te nerede, a niko od njih nije spomeno da su specijalci upali na pazi ISTOK i tukli sve pred sobom i da su poslje tukli sve kaj su stigli na sjeveru... Kad se to dalo u novine odjednom vise niko nema veze s neredima, BBB-ima i murijom koja je zlouptrebljavala svoja prava...
Po tvojem 60% Hrvatske nema mozga jer su njima huligani BBB-i i Amen, s tim se slazem, ali ko je za to kriv? Novinari. Zasto? Zato jer napadaju Dinamo i BBB-e gdje god stignu, vidjet ces da cim se vrate odma ce pocet paljba na njih...
Al jos bolji su mi ovi internet huligani koji se nisu ni rodili kad su BBB-i rusili upravu Croatije i borli se za svetinju...
a znate vi onu: oj dinamo, ko udari na te, sa lištice pucat će granate
Nisu mediji i vlasti bili jasni, napisali su "Bad Blue Boysi su napravili (umetni neko sra*e)".
Evo samo nekoliko naslova:
Policija: Nerede su poticali BBB-i
Uhiceni BBB Marovic glumi u ZKM-u, svira i tuce policajce
Ima ih kolko hoces samo u Jutarnjem, a gdje su jos ostale novine, portali i televizija.
a znate vi onu: oj dinamo, ko udari na te, sa lištice pucat će granate
Odista znamo!
\o/