Tek je kraj 8mjeseca a u Splitu već -5!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kolika bi cijena mogla biti za ulaznice Dinamo vs Real Madrid ?
Znat ćemo sutra točno.
Ali ispod 200kn za Istok ne bude pretpostavljam
Ne budi smješan, cijene će bit standardne i sasvim ok. 50 sjever, 100 istok, zapad do 250-300 kn
Znat ćemo sutra točno.
Ne budi smješan, cijene će bit standardne i sasvim ok. 50 sjever, 100 istok, zapad do 250-300 kn
isto prognoziraju sportske novosti i takve cijene bi bile odlicne
Znat ćemo sutra točno.
isto prognoziraju sportske novosti i takve cijene bi bile odlicne
Realne cijene za LP naspram za EL. Sjever 60kn, Istok 100-120kn, zapad 250-300kn
Kolko sam cuo karte za real su rasprodane. Danas od nekog lika cujem da je kupio karte po 100-150 i sad ih nudi za 1000. lol
Kolko sam cuo karte za real su rasprodane. Danas od nekog lika cujem da je kupio karte po 100-150 i sad ih nudi za 1000. lol
Kako su rasprodane kad ih još nema u prodaji, i ne zna se koaj je cijena?
Kako su rasprodane kad ih još nema u prodaji, i ne zna se koaj je cijena?
Pa de vidiš da lupeta gluposti, nisu ni tiskane još vrlo vjerojatno. Nisu ni objavili cijene a ni kad kreću u prodaju, alaj lik laže
Ovako, karte nisu krenule u prodaju, rođak mi radi u povjerenstu od Dinama za primorsko goransku županiju(ili tako nešto) i pito sam ga da mi nabavi karte, on kaže da karte prodaju u kompletu za 1000 kn za sve 3 tekme. Neznam dal to samo ide kod njih u povjerenstvu ili i u slobodnoj prodaji. Po meni je to glup sistem, ali nek rade šta oće.
evo ovako ja gledam na susrete Dinama u skupini LP.Za početak,Real Madrid,Te dvije utakmice sa njima Dinamo ima jako male izglede da ostvari pozitivan rezultat,gotovo nikakve,Real je miljama ispred svih ovih ekipa u skupini,tako da će to biti jako teško.Sad malo o Lyonu.Po mom mišljenju Lyon je trenutno daleko od velike momčadi,nemojte me krivo razumjeti,jesu odlični,ali nemaju nekakvu konstantu odličnih igara.Ako ih u Francuskom prvenstvu mogu pobijeđivati ekipe poput Grenoble-a,Valenciennesa i Le Mansa,onda ne vidim razloga da ih nemože pobijediti i Dinamo,pogotovo na domaćem terenu,nema aposlutno nikakvog razloga da bi se trebalo bojati takve ekipe.Ajax svi znamo kakav je,a pogotovo igrači Dinama,mišljenja sam da se Ajax nije puno promijenio od onog susreta sa Dinamom prije 2-3 godine i s njima se može igrati potpuno otvoreno,bez ikakvog straha i daj Bože ponoviti onaj rezultat iz Amsterdama u prošlom susretu.U svakom slučaju,nije to toliko teška skupina kao što je neki smatraju,može se igrati i samo bez straha,pogotovo od ovih dviju ekipa,dok sa Realom smatram da teško da imaju ikakve šanse.Već sami ulazak u LP je ogromna stvar,i od njih se traži samo da ostave srca na terenu,pa ćemo vidjeti gdje Dinamo trenutno pripada.Sretno momci!
Ajax se dosta promjenio, prodali su nekoliko važnih igrača. Emunelsona, stekelenburga i suareza za koje se ja sječam. Mislim da bi to dinamo mogao dobiti uz malo truda jer više nisu tako jaki.
Da ga nemamo, Dinamo bi bio isto s*anje ko i Hajduk!
Neznam, ja ne pratim to sve.. cuo sam od lika ne terasi restorana, probably sam ga krivo shvatio. Možda je baš to mislio da je cijeli komplet 1000 kuna..
Kaj odmah lažem serem.. nisam u životu bio na utakmici niti pratim to s kartama.. to sam jucer (ili prekjucer) cuo i ovdje napisao, šta odmah vrijeđanje .. e vidi lik sere kenja laže... niti sam što tvrdio da je istina niti reko da sam bio u maksimiru pa da mi je to službeno rečeno...
Neznam, ja ne pratim to sve.. cuo sam od lika ne terasi restorana, probably sam ga krivo shvatio. Možda je baš to mislio da je cijeli komplet 1000 kuna..
Kaj odmah lažem serem.. nisam u životu bio na utakmici niti pratim to s kartama.. to sam jucer (ili prekjucer) cuo i ovdje napisao, šta odmah vrijeđanje .. e vidi lik sere kenja laže... niti sam što tvrdio da je istina niti reko da sam bio u maksimiru pa da mi je to službeno rečeno...
Ne kužiš! Pogledaj i sve će ti biti jasno! Nitko te nije vrijeđao!
ne kužim. i ne vidim kakve mamic ima veze samnom?
Pa de vidiš da lupeta gluposti ... alaj lik laže
Zaista me nitko nije vrijeđao..
Spomenut čovjek je glavom i bradom rekao da ima karte i da ih prodaje za 1000 kuna. što tu imam lagat il lupetat gluposti.. ma..
ne kužim. i ne vidim kakve mamic ima veze samnom?
Pa de vidiš da lupeta gluposti ... alaj lik laže
Zaista me nitko nije vrijeđao..
Spomenut čovjek je glavom i bradom rekao da ima karte i da ih prodaje za 1000 kuna. što tu imam lagat il lupetat gluposti.. ma..
Ma ja i forumaš "kora" smo komentirali na tvoj post, pa sam mislio da si to vidio, ali su moderatori obrisali te postove :)
Dinamo je prejak za HNL,a preslab za LP.
LP je odličan izlog za prodaju nogometaša i za ubiranje love od samog ulaska u nju..
EL već donosi realne šanse za prolazak skupine i igri na proljeće..
http://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/champions_league/doznajte-cijene-i-model-prodaje-ulaznica-za-ligu-prvaka.html
To znači da nitko neće moći kupiti ulaznice pojedinačno za svaku utakmicu, već isključivo paket za sve tri utakmice. Cijene će se navodno kretati oko 1200 kuna za zapadnu tribinu dolje, 800 za istok i zapad gore, te 600 za sjever.
To znači da nitko neće moći kupiti ulaznice pojedinačno za svaku utakmicu, već isključivo paket za sve tri utakmice. Cijene će se navodno kretati oko 1200 kuna za zapadnu tribinu dolje, 800 za istok i zapad gore, te 600 za sjever.
a pljuvali ste po ivanu dragom
Držite se teme! Netematski postovi se brišu...
Evo zanimljive infromacije - ažurirana je vrijednost momčadi Dinama - samo zahvaljujući plasmanu u LP Transfermarket je ukupnu vrijednost povećao sa 47,3M na 54,3M eura (ok, nešto utjecaja imaju i novi igrači Pokrivač i Škvorc, ali oni su ukupno procijenjeni na 1,5M)
http://www.transfermarkt.de/en/nk-dinamo-zagreb/startseite/verein_419.html
Al negdi gospon Maminjo gladi bradu..
I dalje ne vjerujem :D
To su samo nagađanja. Sutra ćemo znati sve i to je to!
Pa po meni je ovo dobar potez uprave, vjerovatno će svi živi htjet gledati real, tako da će jako malo ljudi (ne kažem da neće biti, ali manjina) htjeti gledati ove dvije.
Dakle ovim potezom su napunili stadion za sve tri tekme, a ako ovi koji kupe budu htjeli preprodavati, nije to problem kluba, već njih samih.
Majstorski potez uprave. To je ono što Hajduk nema, dobre poteze u upravi
Pa po meni je ovo dobar potez uprave, vjerovatno će svi živi htjet gledati real, tako da će jako malo ljudi (ne kažem da neće biti, ali manjina) htjeti gledati ove dvije.
Dakle ovim potezom su napunili stadion za sve tri tekme, a ako ovi koji kupe budu htjeli preprodavati, nije to problem kluba, već njih samih.
Majstorski potez uprave. To je ono što Hajduk nema, dobre poteze u upravi
Dobar potez da,ali 30% ljudi neće moći biti u mogućnosti otići na sve tri tekme. Evo ja sam prvih koji neće moći ići na sve tri tekme :/
Ali i ne samo da neće možda moći ljudi ići na sve 3 tekme nego i 1200,600 i 800kn je bez uvrede previše dati za sve 3 utakmice.
Ali i ne samo da neće možda moći ljudi ići na sve 3 tekme nego i 1200,600 i 800kn je bez uvrede previše dati za sve 3 utakmice.
Pa kad pogledaš koliko ostali klubovi iz europe naplačuju tekme LP, onda je ovo normalna, čak i ispodprosječna cijena...
Pa kad pogledaš koliko ostali klubovi iz europe naplačuju tekme LP, onda je ovo normalna, čak i ispodprosječna cijena...
Za ispodprosječan stadion i ispodprosječnu utakmicu. Barcelona - Milan, Valencia - Chelsea, Real Madrid - Lyon - sve utakmice oko 150 eura (+- 10). Znači za 300 tinjak kuna više gledaš pravu utakmicu na pravom nogometnom stadionu, a ne ovo ruglo od stadiona i (vjerovatno) totalno nezanimljivu i lako predvidivu utakmicu.
Za ispodprosječan stadion i ispodprosječnu utakmicu. Barcelona - Milan, Valencia - Chelsea, Real Madrid - Lyon - sve utakmice oko 150 eura (+- 10). Znači za 300 tinjak kuna više gledaš pravu utakmicu na pravom nogometnom stadionu, a ne ovo ruglo od stadiona i (vjerovatno) totalno nezanimljivu i lako predvidivu utakmicu.
Zašto bi bilo ispodprosječno?Za 300-tinjak kuna,ti govoriš kao da je to 30 kn pa ajde dat cu jos i tolko,a šta je s onima koji nemaju ni 300 kuna a kamoli da nadoplate još 300 kn?I uopće nije ruglo od stadiona
Zašto bi bilo ispodprosječno?Za 300-tinjak kuna,ti govoriš kao da je to 30 kn pa ajde dat cu jos i tolko,a šta je s onima koji nemaju ni 300 kuna a kamoli da nadoplate još 300 kn?I uopće nije ruglo od stadiona
Kada imaš 800kn za dati za jednu utakmicu onda možeš izvući i još 300 kn.
A nego što je nego ruglo? Gdje ćeš maksimir usporediti s Camp Nou i ostalim institucijama nogometa?