- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne shvaćaš opet, ili ne želiš shvatiti.
Zašto bi netko platio 700kn (bubam broj otprilike) da pogleda susret u Ligi prvaka, kad dvoboj između te dvije momčadi može pogledati u nacionalanom prvenstvu sa 200kn (opet bubam broj) nižom cijenom. ili još u Nacionalnom kupu, gdje su cijene još jeftinije.
Jel sad shvaćaš ili ti se treba crtati?
To je istina,ali je istina da je to Liga Prvaka,koja je puno cjenjenija od nacionalnoig prvenstva.
To je istina,ali je istina da je to Liga Prvaka,koja je puno cjenjenija od nacionalnoig prvenstva.
Da npr. igraju Dinamo- Hajduk u Ligi Prvaka, dali bi ti dao 600 kn za ulaznicu, iako znaš da za 2-3 tjedna igraju skupa ponovno i to za 70 kn ulaznica?
Pa možda je ali bili ti dao npr 400kn za utakmicu u Ligi prvaka, ili utakmicu između istih tih suparnika za 100kn u nacionalnom prvenstvu?
Da npr. igraju Dinamo- Hajduk u Ligi Prvaka, dali bi ti dao 600 kn za ulaznicu, iako znaš da za 2-3 tjedna igraju skupa ponovno i to za 70 kn ulaznica?
Da, Hajduk i liga prvaka
Zato se ovo zove stvarnost.
Zašto bi netko platio 700kn (bubam broj otprilike) da pogleda susret u Ligi prvaka, kad dvoboj između te dvije momčadi može pogledati u nacionalanom prvenstvu sa 200kn (opet bubam broj) nižom cijenom. ili još u Nacionalnom kupu, gdje su cijene još jeftinije.
Pa izgleda da tebi treba crtati jebote, kako ne shvaćaš da navijačima iz lige petice (ili barem englezima i španjolcima) nebitno igraju li recimo Arsenal i Liverpool utakmicu LP, prvenstvenu, kup ili prijateljsku, stadion će biti PUN! Njima je to nebitno......
Druga je stvar kod nas kad Dinamo i Hajduk igraju 2 puta godišnje, evetualno 4 puta, a čak ni tad Maksimir ne bude pun
Pa izgleda da tebi treba crtati jebote, kako ne shvaćaš da navijačima iz lige petice (ili barem englezima i španjolcima) nebitno igraju li recimo Arsenal i Liverpool utakmicu LP, prvenstvenu, kup ili prijateljsku, stadion će biti PUN! Njima je to nebitno......
Pa sa razlogom!!!
Cijene karti su proporcijonalne se važnošću utakmica. Uefa diktira cijene ulaznica i one moraju minimalno 20% biti veće od cijena u nacinalnom prvenstvu. Kad bi bilo 8 klubova iz engleske, Zašto da ga onda zovemo liga prvaka?
Ali ti opet gledaš samo cijene karti, gledaj malo popratne sadržaje, zamisli koliko će sad Dinamo prodati više dresova kad je došla LP u Zagreb. A da ne govorim o suvenirima i ostalom.
Ne shvaćaš da jedan grad nakon što ugosti LP ili neko drugo veće Europsko natjecanje, može zaraditi puno više od popratni sadržaja nego od same cijene karata.
Jel treba uopće spominjati nove sponzore?
Realno gledano, sistem je dobar, samo bi ga trebalo malo postrožiti.
Pa sa razlogom!!!
Cijene karti su proporcijonalne se važnošću utakmica. Uefa diktira cijene ulaznica i one moraju minimalno 20% biti veće od cijena u nacinalnom prvenstvu. Kad bi bilo 8 klubova iz engleske, Zašto da ga onda zovemo liga prvaka?
Ali ti opet gledaš samo cijene karti, gledaj malo popratne sadržaje, zamisli koliko će sad Dinamo prodati više dresova kad je došla LP u Zagreb. A da ne govorim o suvenirima i ostalom.
Ne shvaćaš da jedan grad nakon što ugosti LP ili neko drugo veće Europsko natjecanje, može zaraditi puno više od popratni sadržaja nego od same cijene karata.
Jel treba uopće spominjati nove sponzore?
Realno gledano, sistem je dobar, samo bi ga trebalo malo postrožiti.
Kakve to veze ima sa ovim što si citirao? FAIL Osim toga taj tvoj prijatelj ššto ti je rekao kolika je cijena ulaznica ili laže ili ti lažeš. Nisu ni odredili cijene ulaznica još.........
Kakve to veze ima sa ovim što si citirao? FAIL
Pa već ti 20 puta govorim da se svima više isplati da ima i momčadi iz drugih liga, ne samo Lige petice.
Neznam kako si ti zaključio da je ovo Fail, ali ja ti već neko vrijeme govorim o odabiru momčadi za LP, ako tvoj mozak nemože povezati da je Nogomet postao samo Biznis, to je tvoj problem
Edit, not true! Karta za zapad će biti 1000kn za sve tri utakmice, tako je on dobio...
Dns je rečeno da cijena ulaznica za slobodnu prodaju još nije oformljena....
Njemu stari zna nekoga na makismiru pa će nešto opet smuljati, kao i prošle godine akd sam bio u loži protiv grka :-D
Kakve to veze ima sa ovim što si citirao? FAIL
Pa već ti 20 puta govorim da se svima više isplati da ima i momčadi iz drugih liga, ne samo Lige petice.
Neznam kako si ti zaključio da je ovo Fail, ali ja ti već neko vrijeme govorim o odabiru momčadi za LP, ako tvoj mozak nemože povezati da je Nogomet postao samo Biznis, to je tvoj problem
Edit, not true! Karta za zapad će biti 1000kn za sve tri utakmice, tako je on dobio...
Dns je rečeno da cijena ulaznica za slobodnu prodaju još nije oformljena....
Njemu stari zna nekoga na makismiru pa će nešto opet smuljati, kao i prošle godine akd sam bio u loži protiv grka :-D
Ma šta nogomet biznis kakve to sad ima veze s ovime.........oooooomfffffffffffggggggggg
Daj idi pa se liječi..........ah da i ja sam isto bio protiv Engleske na Wembleyu u loži...........
Kako nema, tvoj je prijedlog bio da se uvede da slabiji klubovi kao Dinamo i drugi iz 4 jakosne skupine ne igraju, već da igraju Roma totenham i drugi jači klubov iz lige petice.
JA sam ti rekao da sa ekonomske strane to se neće nikad dogoditi,
Osim toga, natjecanje se zvoe "LIGA PRVAKA" a ne "cup Lige petice".
Što tebi tu nije jasno?
To sve stoji,ali postoji neki ljudi kao ja koji ne pratim baš nogomet(prije sam ga dosta pratio,sad imam važnijeg posla)koji će ić na utakmicu i malo se zajebavaju ovdje.Netrebaš ih ozbiljno shvačat.Ja isto idem na utakmicu pogledat real i to je to, nisam neki navijač svejedno mi je tko će dobit.
Ja samo nebi htjeo da bude izjednaceno na prvoj za realom jer ce se realno ovi nasi tolko umislit da ce kiksat protiv slabijih klubova....
To je hrvatsko prokletstvo ( dobijes Njemce 2:1 i nemres dobit neke tamo švicarce, australce, japance....)
Jako dosadna tekma, jedino za pamćenje je ovaj gol šituma...
Izleda da jurćić pomalo traži zamjene za badelja i samira, nadam se da sam ukrivu...
nije.. sad igra na dva fronta.. ove mlade dečke ufurava u ekipu, za hnl su i više nego dobri.. ako zagusti oko prve pozicije onda veliki ulaze.. oni se primarno čuvaju za LP
bas je jadna ta HNL ovo izgledaju kao trening utakmice :(
Jadno je to da i nakon sto su decki izborili LP stadion nije barem napola pun.Bilo bi fer da su ljudi dosli i zahvalili deckima.Jedino sto je bilo vruce....ali da su ljudi dosli mozda bi decki i s vise zara odigrali,al ovako je bilo dosadno
Jadno je to da i nakon sto su decki izborili LP stadion nije barem napola pun.Bilo bi fer da su ljudi dosli i zahvalili deckima.Jedino sto je bilo vruce....ali da su ljudi dosli mozda bi decki i s vise zara odigrali,al ovako je bilo dosadno
a koga ce gledat ? Nebi utakmice HNL gledao nit da mi netko plati
takav nogomet mogu gledat i u mom selskom klubu
ja osobno to gledam ovako..
nakon godina i godina dominacije, dinamo je postao dosadan u hnl ali to više govori o njegovim protivnicima nego o dinamu samom..
europske utakmice su postale zanimljivije i one privlače glavninu gledatelja.. utakmice protiv malih klubova (lučko) su praktički trening i ljudi to ne žele gledat.. tako je sa svakim sportom gdje godinama imaš dominaciju, interes pada..
da igramo europu cijelu sezonu, na svim tim euro tekmama bi bio i stadion pun.. to ljude zanima, ne hnl tekme.. ligu treba smanjit na 6-8 klubova ili čak osnovat regionalnu ligu (hrv, slo, mađ, austrija, švicarska. druge susjede sam izostavio zbog nereda i slično.)
Kako mi dignu tlak takvi kao ti sa fiks idejama. Garant si pogledao 2 utakmice hnla dosad, nogomet koji se igra u HNLu zapravo i nije tako loš. Ljudi pljuju po njemu a ni neznaju kakav je jer samo gledaju derbije. Nogomet je sasvim ok kakav se npr igra u Srbiji, BiH ili ostalim susjednim zemljama, sasvim ok.
Kako mi dignu tlak takvi kao ti sa fiks idejama. Garant si pogledao 2 utakmice hnla dosad, nogomet koji se igra u HNLu zapravo i nije tako loš. Ljudi pljuju po njemu a ni neznaju kakav je jer samo gledaju derbije. Nogomet je sasvim ok kakav se npr igra u Srbiji, BiH ili ostalim susjednim zemljama, sasvim ok.
da ti ces mi rec kolko sam gledao ,dok sam gledao HNL ti si jos bio u pelenama tak da odleprsaj
HNL je jako slab i to je cinjenica ,zato niti HRT niti publika to ne zeli gledat
Dinamo igra sa drugom postavom i klicnima pobjeđuje bez problema ,konkurencija je nikakva
Da,Dinamu je konkurencija nikakva,ali drugi se natječu.
Da,Dinamu je konkurencija nikakva,ali drugi se natječu.
Da Varaždin i Lučko se bore za ligu za opstanak, derbi samo takav.
realno hrvatska ima kapacitet da bi trebala bit liga 6 a ne 16,12 i slicno.
Kada bi se osnovala ex-yu liga i još recimo ubacit grke pa onda bi sa ovih prostora mogao izaci pravi konkurentni Europski klub
Kolika bi cijena mogla biti za ulaznice Dinamo vs Real Madrid ?
Kolika bi cijena mogla biti za ulaznice Dinamo vs Real Madrid ?
Znat ćemo sutra točno.
Ali ispod 200kn za Istok ne bude pretpostavljam