Dinamo 2011/12 zaključana tema

poruka: 951
|
čitano: 117.771
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Re: Dinamo 2011/12
microman kaže...
navijacke bajke su jedno, a stvarna situacija drugo. Dinamo ne samo da je financijski svijetlosnim godinama iza, vec i u svim ostalim segmentima. Dinamo nema preciznost, nema realizaciju, a njihova igra izgleda kao da igraci samo cekaju da se rjese lopte. nema preciznih dodavanja, nema preciznih udarca ,a klubovi poput Ajaxa i Lyona to ne prastaju. Real Madrid ni necu spominjati jer on je za Dinamo neka druga dimenzija. Ukratko biti cemo sretni ako nekom srecom ulovimo trece mjesto. sve vise od toga su navijacka sanjarenja. navijam za dinamo i sretan sam sto su dogurali do ovdje, al isto tako necu sebe ni druge uvjeravati da imamo neke velike sanse za dalje. jedna lasta ne cini proljece, pa tako ni ona tekma protiv malmea u maksimiru ne cini dinamo najacim klubom. Uostalom vidli smo u uzvratu kako Dinamo igra pod pritiskom, a u nadolazecim tekmama ce ga itekako biti.

Čini, ali samo na Balkanu.....jer jači je i od Zvezde, Partizana, Hajduka, Litexa itd itd

Dinamo živi vječno
15 godina
protjeran
Praetorian1 kaže...

Dobro je pa nogomet nije kao košarka, recimo ajd zamislite da Cibona igra s Dallasom, ne može ih pobijedit taman da Cibona odigra najbolju utakmicu u životu. Nogomet je ipak neizvjesniji i Dinamo može čak pobijedit i Real.

Kad Mourinho dočeka Jurčića i pikne ga u oko {#}

A Jurčić  se izmakne i kaže: "Nećeš razbojniče!" {#}

Dinamo živi vječno
14 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

Ja čekam samo Mamića da kaže Mourinhou da smrdi i da se ne pere. :D

I da je mućko đubre.

16 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12
0-3 za Real.M u maksimiru.
I'll be back
14 godina
Dinamo 2011/12

Čudnih li ljudi pa klup nam je u LP, budimo ponosni, navijajmo za njih i uživajmo u epskim utakmica na našim travnjacima.

S obzirom na ligu u kakvoj Dinamo igra, vrlo je dobar klub.

16 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12
naravno da navijam za dinamo, cak i idem na tekmu, al misliti da mozemo dobit Real Madrid u LP, je ravno ludosti.
to vam ljudi moji dragi nije prijateljska(placena tekma), tu se klubovi bore za miljune i sigurno ce davat sve od sebe, a posebice u prvim tekmama da nabiju bodove, pa eventualno kasnije se pocnu cuvat.
I'll be back
14 godina
microman kaže...
naravno da navijam za dinamo, cak i idem na tekmu, al misliti da mozemo dobit Real Madrid u LP, je ravno ludosti.
to vam ljudi moji dragi nije prijateljska(placena tekma), tu se klubovi bore za miljune i sigurno ce davat sve od sebe, a posebice u prvim tekmama da nabiju bodove, pa eventualno kasnije se pocnu cuvat.

Nisam to niti mislio, bitno je da ljudi ovdje imaju priliku vidjet najvećeg trenera svijeta (možda i svih vremena), iako će biti na tribina, mogu vidjeti najbolje igrače svijeta, a također dobra šansa za naše mlade igrače (ima ih dosta) koji će biti pod povečalom skauta, na kraju krajeva dobro iskustvo za sve. O manama nema smisla govorit jer su takva momčad kakva jesu, iz kukuruzne lige u LP, svaka čast.

15 godina
Cordas kaže...
microman kaže...

Nisam to niti mislio, bitno je da ljudi ovdje imaju priliku vidjet najvećeg trenera svijeta (možda i svih vremena), iako će biti na tribina, mogu vidjeti najbolje igrače svijeta, a također dobra šansa za naše mlade igrače (ima ih dosta) koji će biti pod povečalom skauta, na kraju krajeva dobro iskustvo za sve. O manama nema smisla govorit jer su takva momčad kakva jesu, iz kukuruzne lige u LP, svaka čast.

Pa ne igramo protiv Man.Utd-a ;)

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
14 godina
Don Strongtoni kaže...

Pa ne igramo protiv Man.Utd-a ;)

Samo moje mišljenje.

17 godina
microman kaže...

a tko tu uopće govori o pobjedi nad realom? borba sa ajaxom da, lyonom doma eventualno.. real je za guštanje..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
15 godina
protjeran
microman kaže...

Naravno, i netreba se zavaravati da će možda Real doći sa rezervnom momčadi, budite uvjereni da će najjača moguća momčad doći, znači Ozil, Ronaldo, Higuain, Casillas, Di Maria itd itd, kad je u pitanju LP nema zajebancije. AL dobro i da treća Realova momčad dođe svejedno bi popušili haha

Dinamo živi vječno
16 godina
Dinamo 2011/12

dinamova igra je takva da ce oni igrat predobro protiv jacih klubova,tako da ja ne sumnjam da ce dinamo parirat realu i ostali klubovima

16 godina
neaktivan
cale kaže...

dinamova igra je takva da ce oni igrat predobro protiv jacih klubova,tako da ja ne sumnjam da ce dinamo parirat realu i ostali klubovima

Aha... Lijepo je budan sanjati. {#}

Beauty doesn't have a weight restriction.
14 godina
cale kaže...

Sarkazam?

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
17 godina
cale kaže...

Baš suprotno... Kontrolirani nogomet kakvog Jurčić naveliko propagira se može uspostaviti protiv ekipa koje su slabije i koje se uglavnom brane, a Dinamovi protivnici niti su slabiji niti se brane... Možda si mislio na Dinamov mentalitet tj. da najbolje partije pružaju protiv najjačih protivnika - tu se slažem da neće odigrat "loše", barem će biti požrtvovni i dat sve od sebe, al da će parirat Realu - nema šanse. Mourinho će nas razbit u prvih deset min.

17 godina
Dinamo 2011/12
Reala cemo ugazit ko zeca...
Intel i5 750 @3.8; GA P55 UD3; Kingmax 4 Gb 1600 Mhz; Gigabyte 6950 2 Gb; Hdd Samsung F3 1 Tb X 2 i F4 2 Tb
16 godina
Dinamo 2011/12

pa onda mi je jasno da niko od vas ne prati nogomet,jeste gledali tekmu protiv arsenala recimo,izgubili smo ali smo dobri bili i imali smo vise sansi,werder isto tako,trebali smo pobjedit da nije bilo glupih pogresaka,ajax smo vec dobili,ne kuzim ja kaj vi glumite,vi ni ne pratite dinamo onda uopce.Kad sam reko parirat mislio sam na mentalitet naravno,decki se vise trudit,al parirat ne znaci pobjedit,a vidit cemo sve,statistika nije na nasoj strani,al opet sigurno necu tako bodrit klub,da ce nas real zgazit u 10 min,to govore samo oni koji uopce ne prate nogomet i svejedno im je kak dinamo prode,al da recimo prode skupinu onda ce te svi na facebook stavljat statuse.Pa u LIGI PRVAKA smo,sad treba bodrit momcad

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.8.2011 9:17 (cale).
17 godina
Dinamo 2011/12

Nije mene briga što će nas Real gaziti, ali samo da nebudemo kanta od svih....

Pa prva postava reala ako odvoji polugodišnju zaradu, mogu kupiti cijeli dinamo, maksimir i Mamića skupa sa bratom{#}

Ja se nadam samo da se nećemo osramotiti protiv Ajaxa i Lyona, ostalo je nebitno...

Vidim da neki maštaju o prolasku skupine, daj se odmah spustite na plantu Zemlju, jer mi dalje od 3 mjesta ne idemo.

Kao što je Jurčić sam rekao, igračima treba puno utakmica u Europi da bi se riješili straha od "velikih utakmica" a prvi put u Ligi prvaka (mislim od strane ovih klinaca, od Šprehara, pa sve do Badelja), vjerovatno će im se "gaće tresti" kad izađu na teren neko vrijeme. E sad, bitno je koliko će to "vrijeme" trajati, ja se nadam što kraće...

NA tekmu naravno u ZG idem, frend je sebi nabavio već karte, ja sam mu rekao da proba i meni nabaviti. Uglavnom za Real je 250kn karta, bar tako on kaže. Neznam adli uzima šta provizije sebi, ali meni je to prihvatljivo.

S obzirom da navijam za Real, u oba slučaja mi je win-win, samo se nadam da se Dinamo na tekmi neće raspasti pa da ne primo 5-6 golova...

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod moj PC. volim često mjenjati stvari pa imajte i to imajte na umu, ne sramite mi se neš ponuditi od hardvera :-D
16 godina
protjeran
rooswelt1991 kaže...

S obzirom da navijam za Real, u oba slučaja mi je win-win, samo se nadam da se Dinamo na tekmi neće raspasti pa da ne primo 5-6 golova...

i ja sam se pitao hoće li dinamo bit prostitutka koju će punit mušterije iz grupe. bit će dosta strahovanja za navijače.

treba oformit europsku ligu gdje će igrat samo najbolji klubovi, a ne ovu sprdačinu gdje je 3 kluba po grupi manje više ok, a onaj četvrti ušao po dekretu da i istočnjaci vide malo kako je to kad te real ili barca napune.

HDZ = SDP
17 godina
karakteran kaže...
rooswelt1991 kaže...

i ja sam se pitao hoće li dinamo bit prostitutka koju će punit mušterije iz grupe. bit će dosta strahovanja za navijače.

treba oformit europsku ligu gdje će igrat samo najbolji klubovi, a ne ovu sprdačinu gdje je 3 kluba po grupi manje više ok, a onaj četvrti ušao po dekretu da i istočnjaci vide malo kako je to kad te real ili barca napune.

PA meni je ovo ok sustav, kad vidim da ima par skupina gdje uopće nema prvaka, onda se zamislim.

Pa dovraga ako je "liga PRVAKA" gdje su onda prvaci?

Pa to mi je čak dobro s tim da bih izbacio još malo ovih engleza i španjolaca, a ubacio još slabijih, da bar većina iz 4 jakosne skupine ima šansu za "europsko proljeće".

Kad vidim neke klubove u 3 jakosnoj skupini dođe mi da zaplačem...

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod moj PC. volim često mjenjati stvari pa imajte i to imajte na umu, ne sramite mi se neš ponuditi od hardvera :-D
16 godina
protjeran
puno se njih iz treće i četvrte jakosne skupine da zamjenit kvalitetnijim klubovima kojima se ne dozvoljava da igraju jer ih njihova država daje već "dovoljan" broj.

zamisli koliko bi porastao broj gledatelja pokraj malih ekrana da se npr. ekipa iz 4. jakosne skupine zamjeni ekipama poput rome i totenhama
HDZ = SDP
14 godina
protjeran
Dinamo 2011/12

Ste vidjeli, karta 1000 kn ali se prodaju u paketu, za sve 3 utakmice zajedno.

Šta će mi potpis ;)
15 godina
Svi vi koji ste dosli srat u ovu temu kak ce Dinamo biti kanta za napucavanje ili kak nece igrat dobro, lagano odpi*dite iz ove tema va. Dosta mi vas je takvih, a vjerujem da idete i puno ljudi na zivce koji vole Dinamo i ovu temu. Koje smo bi retardirane Hrvatine, a? Jedan klub nam udje nakon desetljeca u Ligu prvaka, a vi umjesto da ste sretni, vi i dalje govorite kako Dinamo nece igrati dobro, kako ce ga izbusiti. Sramota vas nek bude. Budite sretni i ponosni sto imamo Dinamo u Ligi prvaka. Navijajmo za Dinamo, a ne ko ovi Realovci u temi, koji su, pazite iz Lijepe nase, ici ce na tekmu, ali im je svejedno tko pobijedi?! Nije li to sramotno? Ja navijam za Barcu, i molio sam se da dodje u Maksimir, ali nije bilo srece. I da je dosla u Maksimir, navijao bih sto puta jace za Dinamo jer je hrvatsko srce jace od svega. Zato budite ponosni, a ne ovakvi usrani primitivci!
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
17 godina
karakteran kaže...
puno se njih iz treće i četvrte jakosne skupine da zamjenit kvalitetnijim klubovima kojima se ne dozvoljava da igraju jer ih njihova država daje već "dovoljan" broj.

zamisli koliko bi porastao broj gledatelja pokraj malih ekrana da se npr. ekipa iz 4. jakosne skupine zamjeni ekipama poput rome i totenhama

Pa i nebi se baš povečao broj, ne gladaš globalno...

Npr ako imaš par klubova iz italije, zamisli da se susretnu inter i roma, ili totenham i liverpool, ili Barcelona i sevilla itd...

Gledatelji nebi uopće dolazili bzvz gledati to, kad takve utakmice mogu gledati i u prvenstvu, pa nema potrebe platiti više za istu stvar.

S druge strane, kad netko uđe u LP prvi put, ili prvi put nakon dugo godina, Naravno da će se stadion napuniti do vrha. A tu su i popratni sadržaji za prodati, a i promocija vlastitih igrača, radi dizanja njihove vrijednosti.

Ja vjerujem da je ovaj sistem dobar, samo treba još malo dignuti koeficjent državama koje nemaju svoje prestavnike direktno u LP.

17 godina
jurica_m kaže...
Svi vi koji ste dosli srat u ovu temu kak ce Dinamo biti kanta za napucavanje ili kak nece igrat dobro, lagano odpi*dite iz ove tema va. Dosta mi vas je takvih, a vjerujem da idete i puno ljudi na zivce koji vole Dinamo i ovu temu. Koje smo bi retardirane Hrvatine, a? Jedan klub nam udje nakon desetljeca u Ligu prvaka, a vi umjesto da ste sretni, vi i dalje govorite kako Dinamo nece igrati dobro, kako ce ga izbusiti. Sramota vas nek bude. Budite sretni i ponosni sto imamo Dinamo u Ligi prvaka. Navijajmo za Dinamo, a ne ko ovi Realovci u temi, koji su, pazite iz Lijepe nase, ici ce na tekmu, ali im je svejedno tko pobijedi?! Nije li to sramotno? Ja navijam za Barcu, i molio sam se da dodje u Maksimir, ali nije bilo srece. I da je dosla u Maksimir, navijao bih sto puta jace za Dinamo jer je hrvatsko srce jace od svega. Zato budite ponosni, a ne ovakvi usrani primitivci!

Ja jesam Realovac ali također navijam za Dinamo!

Naravno probat ću na svaku tekmu doći, i nadat se najboljem!

14 godina
protjeran
jurica_m kaže...

U potpunosti se slažem s tobom, ja više ovog gledam kao da Hrvatska igra nego Dinamo, iako navijam za Dinamo.

I da idem na sve Dinamove utakmice lige prvaka:)

Šta će mi potpis ;)
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.8.2011 10:33 (proćerani).
16 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

Od sada pa nadalje radije igram FIFU 11 nego da gledam utakmice. Dok ih gledam osjećam se tako bespomoćno i doživljavam nepotrebni stres. Ova zadnja tekma Dinamo - Malmö me totalno dotukla.

15 godina
protjeran
cale kaže...

pa onda mi je jasno da niko od vas ne prati nogomet,jeste gledali tekmu protiv arsenala recimo,izgubili smo ali smo dobri bili i imali smo vise sansi,werder isto tako,trebali smo pobjedit da nije bilo glupih pogresaka,ajax smo vec dobili,ne kuzim ja kaj vi glumite,vi ni ne pratite dinamo onda uopce.Kad sam reko parirat mislio sam na mentalitet naravno,decki se vise trudit,al parirat ne znaci pobjedit,a vidit cemo sve,statistika nije na nasoj strani,al opet sigurno necu tako bodrit klub,da ce nas real zgazit u 10 min,to govore samo oni koji uopce ne prate nogomet i svejedno im je kak dinamo prode,al da recimo prode skupinu onda ce te svi na facebook stavljat statuse.Pa u LIGI PRVAKA smo,sad treba bodrit momcad

Da već vidim tablicu: 1.Dinamo 2.Real 3.Lyon 4.Ajax.  Dinamo nakon svih odigranih tekmi ima 18 bodova, za pariranje se dobiva 3 boda po tekmi..............i prolazimo dalje XD

Roosevelt griješiš, navijači bi išli na tekme recimo Liverpool Tottenham da se igra svaki dan i svaki dan bi stadion bio pun, to je tako, jer su to imena, nisu to Lučko i Pula

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.8.2011 15:35 (Kora).
14 godina
protjeran
Kora kaže...
cale kaže...

Da već vidim tablicu: 1.Dinamo 2.Real 3.Lyon 4.Ajax.  Dinamo nakon svih odigranih tekmi ima 18 bodova, za pariranje se dobiva 3 boda po tekmi..............i prolazimo dalje XD

Roosevelt griješiš, navijači bi išli na tekme recimo Liverpool Tottenham da se igra svaki dan i svaki dan bi stadion bio pun, to je tako, jer su to imena, nisu to Lučko i Pula

Da samo u lizi je ulaznica za navijače(ako imaju iskaznicu) možda 40kn(sad vi to u funte stavite, to sam odprilike reko) a u lizi prvaka oko 600-700 kn. Zašto bi davali 500 kn više za utakmice koje mogu za pol godine pogledat za 40 kn.

Šta će mi potpis ;)
16 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

Kakvoj crnoj LIZI? Pa valjda LIGI PRVAKA, a ne LIZI PRVAKA? {#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice