Dinamo 2011/12 zaključana tema

poruka: 951
|
čitano: 117.982
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Dinamo 2011/12

Još kakve je glupe srece Dinamo ce dobit Reala ono 1:0 nekim autogolom ili krticom. Al dobro da je prva s realom.

Al netreba bit realan. To tako nejde u nogometu. Ak cemo vec sad realno gledat, pa ajmo odmah barceloni dat pehar. Mogu sad vec soma kuna stavit na barcu bez da se previše grizem. Al tko zna sta se moze desit, neki vulkani, potres, mozda ronaldo pljusne suca pa dobije crveni.. Ili nasjedne na korner zastavicu pa ga zgrčenog izvedu van.

Ak se dimanu posere neki super nadahnut dan i nek real bude prosjecan.. ima sanse za remi.

Jer i onaj dinamo s igracem manje je mogao nabit malmo 2-3:0 da se rukavina nije zasro. Tako da je sve moguce.

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
14 godina
protjeran
Re: Dinamo 2011/12
ivan dragi kaže...

Još kakve je glupe srece Dinamo ce dobit Reala ono 1:0 nekim autogolom ili krticom. Al dobro da je prva s realom.

Al netreba bit realan. To tako nejde u nogometu. Ak cemo vec sad realno gledat, pa ajmo odmah barceloni dat pehar. Mogu sad vec soma kuna stavit na barcu bez da se previše grizem. Al tko zna sta se moze desit, neki vulkani, potres, mozda ronaldo pljusne suca pa dobije crveni.. Ili nasjedne na korner zastavicu pa ga zgrčenog izvedu van.

Ak se dimanu posere neki super nadahnut dan i nek real bude prosjecan.. ima sanse za remi.

Jer i onaj dinamo s igracem manje je mogao nabit malmo 2-3:0 da se rukavina nije zasro. Tako da je sve moguce.

bajke su na drugom katu :D

dinamo se može boriti za 3 mjesto

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.8.2011 11:04 (danny007).
17 godina
neaktivan
danny007 kaže...

dinamo se može boriti za 2 mjesto,jer za 3 ne bi trebalo biti problema

Ljudi su još pod dojmom ulaska u LP i ove pobjede od 4-1, ali budimo objektivni, u najboljem slučaju smo 3. u grupi.

Jednostavno, nemamo tu klasu, i Lion i Real nas gaze i kad imaju loš dan i fali pola prve postave.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
15 godina
protjeran
Dinamo 2011/12
Dajte ljudi saberite se, ja jesam Dinamovac ali ako uhvate bod u Maksimiru protiv Lyona i Ajaxa biće mila majka.......sve ostale tekme bi bila prvoklasna senzacija makar i bod
Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...
rebelsy kaže...

Nije bitno di sam nasao, ali ako ce biti tako - preskupo.

Sjever bi trebao biti oko 60-80kn, istok i zapad ne preko 150-200kn.

tebi je to preskupo???

10 evra za real je bagatela...

isao sam na juventus u trst kad je bio u serie B i karta je bila 76 evra...pa sad racunaj kakve su to ekipe tad i kakve su dinamo i real

Jel ti citas uopce?

''Za Mamićevce koji će pohodit Maksimir, cijena karata na Maksmiru za LP: 150kn sjever 300kn istok 450 kn zapad'' 

- za to sam rekao da je preskupo ako bude tako

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.8.2011 8:05 (rebelsy).
14 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...
danny007 kaže...

dinamo se može boriti za 2 mjesto,jer za 3 ne bi trebalo biti problema

Ljudi su još pod dojmom ulaska u LP i ove pobjede od 4-1, ali budimo objektivni, u najboljem slučaju smo 3. u grupi.

Jednostavno, nemamo tu klasu, i Lion i Real nas gaze i kad imaju loš dan i fali pola prve postave.

lyon je u novčanoj krizi a pola dobrih igrača je otišlo iz ajaxa....možemo se boriti za 2. mjesto, najžalosnije je to što golman lyona izjavi da će se 3 kluba boriti za 2. mjesto (dinamo lyon i ajax) a vi tu domaći pljujete da nema šanse itd.

otkad je dinamo zadnji put pobjedio nad ajaxom kod njih 3-2 smo se mi samo pojačali dok su oni odmah prodali najbolje igrače....

Kora kaže...
Dajte ljudi saberite se, ja jesam Dinamovac ali ako uhvate bod u Maksimiru protiv Lyona i Ajaxa biće mila majka.......sve ostale tekme bi bila prvoklasna senzacija makar i bod

igrači drugog kluba izjavljuju da će biti teško a vi domaći tu već znate rezultat i da će biti 4. ili možda 3. i da će dobiti na svakoj utakmici 4 gola da će možda doma protiv ajaxa zabiti samo jedan gol.....

Ako imate pitanje u vezi case moddinga slobodno pitajte. (sprejanje i rezanje itd.)
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.8.2011 12:44 (timmyzg).
16 godina
moderator
Dinamo 2011/12

Jurčićeva taktika protiv Reala..."Moram uloviti Mourinha i slikati se s njim" {#}

سمندری ڈاکو
15 godina
danny007 kaže...

dinamo se može boriti za 3 mjesto

/s/ pa najbolje bi bilo da dinamo ni ne igra te utakmice jer eto realno nema nikakve šanse, ajax i lyon su na jupiteru, real na neptunu od nas. nek platini il tko vec odmah sad preda pehar barci, mesija za naj igraća i eto možemo svi doma. /s off/

Dinamo ima sasvim dobre šanse za sve, i za prvo i za drugo i za treće i za četvrto mjesto. Jer nit ce real vodit murinjo zbog one suspenzije, nit su lyon ni ajax u bajnim trenucima, dok je s druge strane dinamo doživio gadan poraz (ili katarzu) od koje je nadam se mogao sam očvrsnut, i ono što je navažnije dinamo igra neopterečen dosezima. Uz to sve, dinamo je u punom natjecateljskom zamahu, dok je la liga tek počela itd.. ako je ikad imao šanse bar za remi, ima sad.

Ne pobjeđuje uvijek najbolji niti je sreća uvijek okrenuta onom jačem. ko bi reko pred 2 godine da ce olic zabit 2 komada manchesteru i da ce u finalu igrat protiv intera koji je pobijedio barcelonu btw zbog erupcije vulkana pa su umjesto avionom išli autobusom.

Pa sad ti znaj.

Kad si već realan, priznaj, dinamo zaista nema šta tražiti među 32 najbolja kluba u europi a kamoli skupljat bodove u skupini za eventualno neko nezadnje mjesto.

Al eto kad je već tu nek skupo proda kožu.

Realno je da je dinamo sam sebi najteži protivnik.

Hrvatska je nabila englesku 2 puta, uz malo sreće, iskreno nisu bili tolko jaki, isto nas je engleska nabila za duplo a realno nisu bili tolko jaki. Nabili smo njemce pa protiv turaka remizirali, i nakon što su se sasrali i promašili penale ošli doma. Mada smo nakon skupine djelovali kao prvaci europe. Da se ponovno igra, smatram da bi došli do finala, al nema niš ziher ni realno.

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.8.2011 13:37 (ivan dragi).
16 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12
navijacke bajke su jedno, a stvarna situacija drugo. Dinamo ne samo da je financijski svijetlosnim godinama iza, vec i u svim ostalim segmentima. Dinamo nema preciznost, nema realizaciju, a njihova igra izgleda kao da igraci samo cekaju da se rjese lopte. nema preciznih dodavanja, nema preciznih udarca ,a klubovi poput Ajaxa i Lyona to ne prastaju. Real Madrid ni necu spominjati jer on je za Dinamo neka druga dimenzija. Ukratko biti cemo sretni ako nekom srecom ulovimo trece mjesto. sve vise od toga su navijacka sanjarenja. navijam za dinamo i sretan sam sto su dogurali do ovdje, al isto tako necu sebe ni druge uvjeravati da imamo neke velike sanse za dalje. jedna lasta ne cini proljece, pa tako ni ona tekma protiv malmea u maksimiru ne cini dinamo najacim klubom. Uostalom vidli smo u uzvratu kako Dinamo igra pod pritiskom, a u nadolazecim tekmama ce ga itekako biti.
I'll be back
16 godina
microman kaže...
navijacke bajke su jedno, a stvarna situacija drugo. Dinamo ne samo da je financijski svijetlosnim godinama iza, vec i u svim ostalim segmentima. Dinamo nema preciznost, nema realizaciju, a njihova igra izgleda kao da igraci samo cekaju da se rjese lopte. nema preciznih dodavanja, nema preciznih udarca ,a klubovi poput Ajaxa i Lyona to ne prastaju. Real Madrid ni necu spominjati jer on je za Dinamo neka druga dimenzija. Ukratko biti cemo sretni ako nekom srecom ulovimo trece mjesto. sve vise od toga su navijacka sanjarenja. navijam za dinamo i sretan sam sto su dogurali do ovdje, al isto tako necu sebe ni druge uvjeravati da imamo neke velike sanse za dalje. jedna lasta ne cini proljece, pa tako ni ona tekma protiv malmea u maksimiru ne cini dinamo najacim klubom. Uostalom vidli smo u uzvratu kako Dinamo igra pod pritiskom, a u nadolazecim tekmama ce ga itekako biti.

Uopće nismo vidjeli dva lica Dinama.U drugoj utakmici su igrali vrlo dobro i imali utakmicu pod kontrolom,sve do bespotrebnog crvenog kartona.Nemoj niti zaboraviti da su samo nakon crvenog kartona imali barem 3 zicera,a s igračem manje se jednostavno nisu mogli dobro braniti.

HTC Desire Android
15 godina
microman kaže...
 jedna lasta ne cini proljece, pa tako ni ona tekma protiv malmea u maksimiru ne cini dinamo najacim klubom. Uostalom vidli smo u uzvratu kako Dinamo igra pod pritiskom, a u nadolazecim tekmama ce ga itekako biti.

po toj logici nije dinamo ni loš zbog onog poraza. a tu je i igrač manje.. i s druge strane je momčad koja jednako zasluženo došla u isto pretkolo lige prvaka izbacivši renđerse.. I opet je i s igračem manje dinamo mogo zabit bar dva gola da se rukavina nije zasro. I na kraju priče dinamo je taj pritisak ipak izdržao.. Daj hrvatskoj protiv brazila ili španije igrača više i 2 komada će past prije il kasnije.

Ne kažem ja(niti se ne nadam) da će dinamo u četvrtfinale ili osvojit ijedan bod, naravno ja bih bio sretan da sve utakmice izgubimo s 2:1 al da ostavimo neki dojam.. Da je sve realno dinamo nebi ni u ligu prvaka ušao, a ušao je. I nisam neki posebni navijač dinama. Nisam nikada bio ni na jednoj utakmici. ...

I smješne su mi te izjave da je neko nekakva peta dimenzija u odnosu na nekog... to su mi više kurtoazijska preseravnja preko novina nego realnost.  danas jedan messi vrijedi ko dva dinama. a jel to realno? Aj nek mesi igra sam protiv dinama i šta ćemo, stavit svih 11 na gol a on nek puca... tak mi i to s dimenzijema o realu. Nas je gruzija pobijedila. Koja nogomet igra od prošle godine. Dečki nisu imali dan.. i tko kaže da će realu sjest svaka lopta.

Ugl poanta je da netrebamo ko piz*de reć evo izvolite napucajte nas s 20 komada, mi smo, znate, sretni što ste uopće došli na maksimir, ionako bodove priželjkujemo protiv ajaxa i lyona. Treba muški pokazat zube i iskoristit svaku priliku.

15 godina
Dinamo 2011/12

Ne vjerujem da ćemo proći, ali vjerujem da ćemo bar dostojno prezentirat hrvatski nogomet.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12
emerik: koliko smo igru imali pod kontrolom u drugoj tekmi, mozes vidit u statistiki. nadalje i onih nekoliko cistih zicera nisu iskoristili, a da ne govorim o Rukavinom fulavanju praznog gola.
malme je bio taj koji je diktirao tempo utakmice, imao veci posjed lopte, vise udarca u okvir gola i na kraju krajeva dva realizirana. cinjenica jest da je malme stvarao pritisak dinamu, a dinamo je pokazao kako se lose nosi pod pritiskom.
nadalje malme, pa i Rangersi su daleko iza jednog Ajaxa i Lyona.
I'll be back
17 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

Evo kako je Hitler reagirao na to kad je vidio da je u skupini sa Dinamom. {#}

http://captiongenerator.com/48/Hitler-saznao-da-mu-Real-igra-s-Dinamom

17 godina
microman kaže...
emerik: koliko smo igru imali pod kontrolom u drugoj tekmi, mozes vidit u statistiki. nadalje i onih nekoliko cistih zicera nisu iskoristili, a da ne govorim o Rukavinom fulavanju praznog gola.
malme je bio taj koji je diktirao tempo utakmice, imao veci posjed lopte, vise udarca u okvir gola i na kraju krajeva dva realizirana. cinjenica jest da je malme stvarao pritisak dinamu, a dinamo je pokazao kako se lose nosi pod pritiskom.

da, i to sve nakon crvenog kartona.

ajax je već dvaput pao od dinama.. zadnji put nedavno..

najviše volim kad se na temelju jedne tekme (loše) predviđa cijela apokalipsa.. na sreću, to tak nejde..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
14 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

Nova pjesma posvećena Hrvatskoj Svetinji-Dinamu.Ovo će biti veliki hit,pjesma je zakon!

16 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12
mastate, mastate. no dobro uskoro cemo vidit koliko dinamo moze. to sto su usli u LP je uspjeh vrijedan svake pohvalo. no na zalost usli smo u jako tesku grupu i ocekivati da cemo biti drugi je glupo. biti cemo jako sretni ako cemo biti treci i to je to.
I'll be back
15 godina
neaktivan
microman kaže...

pa pogledaj samo tko je sve jučer ispao iz europa lige... jedan maribor je izbacio rangerse, sion celtic, hanover sevillu...

nogomet je neizvjestan sport... kad bi svi rezultati bili kao što se predpostavlja kladionice bi propale.

pa i barca je prije par sezona izgubila od rubin kazana...

i btw. dinamo je izbacio ajax iz europa lige u sezoni 2007/2008.. nevidim zašto ih nebi mogli pobjedit ako se potrude

0_o
17 godina
microman kaže...
mastate, mastate. no dobro uskoro cemo vidit koliko dinamo moze. to sto su usli u LP je uspjeh vrijedan svake pohvalo. no na zalost usli smo u jako tesku grupu i ocekivati da cemo biti drugi je glupo. biti cemo jako sretni ako cemo biti treci i to je to.

nitko ni ne očekuje da budemo drugi.. eventualno treći, al najveća prednost skupine je to kaj dečki mogu igrat bez trunke opterećenja..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

Dobro je pa nogomet nije kao košarka, recimo ajd zamislite da Cibona igra s Dallasom, ne može ih pobijedit taman da Cibona odigra najbolju utakmicu u životu. Nogomet je ipak neizvjesniji i Dinamo može čak pobijedit i Real.

Kad Mourinho dočeka Jurčića i pikne ga u oko {#}

F.C LIVERPOOL
14 godina
Praetorian1 kaže...

Dobro je pa nogomet nije kao košarka, recimo ajd zamislite da Cibona igra s Dallasom, ne može ih pobijedit taman da Cibona odigra najbolju utakmicu u životu. Nogomet je ipak neizvjesniji i Dinamo može čak pobijedit i Real.

Kad Mourinho dočeka Jurčića i pikne ga u oko {#}

Baš suprotno.

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
15 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

lopta je okrugla

14 godina
neaktivan
microman kaže...

sta radis ti uopce na ovoj temi? ovo je tema za podrsku dinamu, komentiranju utakmica a ne sigurno za osobe sa kompleksima koji pljuju dinamo vguardiola je gledao kako dinamo igra prije utakmice sa hajdukom i reko je da ce dinamo uc u lp, i nije pogrijesio reko je da klub ima potencijala i da uvijek iz kluba odlaze svjetski igraci po svjetskoj cjeni....dinamo ima dosta para vjeruj mi, sto se tice igraca mamic ce se za to pobrinut kupit ce ih jos par....

Ako imate pitanje u vezi case moddinga slobodno pitajte. (sprejanje i rezanje itd.)
15 godina
neaktivan
15 godina
neaktivan

10 postova iznad ima... al smiješno je

0_o
17 godina

već bilo 6-7 postova iznad, malo gledaj drugi put{#}

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod moj PC. volim često mjenjati stvari pa imajte i to imajte na umu, ne sramite mi se neš ponuditi od hardvera :-D
14 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

Vidim da u ovoj temi ima i lutalica, pa evo:

Pogledajte svoj Hajduk, pa moj Dinamo, pa opet svoj Hajduk, zatim nazad na moj Dinamo.  Nažalost, vaš Hajduk nije kao moj Dinamo. Ali ako prestanete navijati za Hajduk i počnete navijati za Dinamo, vaš klub bi mogao biti kao moj.

Pogled gore, pogled dolje. Gdje smo? U Ligi prvaka!! Što mi je u ruci?  Karte za Ligu prvaka!! Pogledajte ponovo! Sve je sada stvarnost...Sve je moguće kad navijaš za Dinamo!! 

komentar sa 24sata 

http://www.njuskalo.hr/korisnik/LivCRO1892
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.8.2011 18:23 (Liverpool1892).
15 godina
neaktivan

Liverpool1892

Heh ja nisam vidio "lutalicu" u zadnjim stranicama pa ovaj tvoj post je čista provokacija.Ja navijam za Hajduk i drago mi je što je Dinamo prošao,tako poboljšaje ugled i svoga imena i imena naših klubova.

Ja se nadam da će i Hajduk jednom ići Dinamovim stopama(ne samo Hajduk).U HNL-u navijam za Hajduk a u Europi navijam za naše klubove.A  slušajući vas što je Dinamo ove godine u LP, Barceolna i Real imaju razloga za strah.cca 20 TD za 3,2,1.

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.8.2011 19:31 (shady1024).
17 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

lopta je okrugla

Ovo je zapravo najdebilnija od svih omiljenih izjava naših nogometnih "stručnjaka".

Zašto? Pa igra bi bila sto puta manej predvidiva da je lopta recimo oblika kocke ili kvadra. Upravo okrugla lopta daje putanju koju je najlakše moguće predvidjeti.

A opet se ova izjava ustalila kao metafora za: sve je moguće.

Znam da je off topic :D

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
15 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...
rebelsy kaže...

lopta je okrugla

Ovo je zapravo najdebilnija od svih omiljenih izjava naših nogometnih "stručnjaka".

Zašto? Pa igra bi bila sto puta manej predvidiva da je lopta recimo oblika kocke ili kvadra. Upravo okrugla lopta daje putanju koju je najlakše moguće predvidjeti.

A opet se ova izjava ustalila kao metafora za: sve je moguće.

Znam da je off topic :D

{#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice