Dinamo 2011/12 zaključana tema

poruka: 951
|
čitano: 122.699
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
moderator
Re: Dinamo 2011/12
Visitor kaže...

evo i bahati Jurčić odgoovara komentatoru da su "potpuno kontrolirali utakmicu" {#}{#}

Rekao je - "do crvenog kartona", a to je točno!

Utakmica je bila pod kontrolom dok Vrsaljko nije napravio glupost, a onda je krenuo cirkus... I svaki promašaj je postajao sve skuplji, a gol je visio u zraku...

Uf, baš sam se iznervirao...

Ali dobro, već sutra će biti lakše. Ni drugima nije bilo lako, samo je Bayern sve odradio bez stresa...

EDIT: izjava na pressici nakon utakmice

...
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.8.2011 23:50 (Miro).
15 godina
protjeran
Dinamo 2011/12

Uf oko čeg se vi prepirete, DInamo je u LP i to je jedino bitno

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

Ipak je Kurčić jedini krivac za ovakvu kukavičku igru i samo sreća nas je spasila,

trebalo je igrati od početka kao i u Zagrebu i zabiti gol,samo bedak mijenja igru kojom je nadigrao protivnika.

14 godina
Dinamo 2011/12

da bar Manchester Utd. dode {#}

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
15 godina
protjeran
muhaqeri kaže...

Ipak je Kurčić jedini krivac za ovakvu kukavičku igru i samo sreća nas je spasila,

trebalo je igrati od početka kao i u Zagrebu i zabiti gol,samo bedak mijenja igru kojom je nadigrao protivnika.

Kakva kukavička igra kretenoidu pa dobili su crveni karton, a sasvim su okej igrali cijelu tekmu

Dinamo živi vječno
17 godina
moderator
muhaqeri kaže...

Zaboravljaš da nikako nije mogao igrati kao u Zagrebu jer nismo imali Ibaneza na lijevom beku. S Cufreom na beku se mora igrati defenzivnije jer on ne mže cijelu utakmicu trčati gore dolje uz aut liniju!

...
15 godina
neaktivan
Kora kaže...
muhaqeri kaže...

Kakva kukavička igra kretenoidu pa dobili su crveni karton, a sasvim su okej igrali cijelu tekmu

Onda nismo gledali istu tekmu Korica,hehe,ja sam vidio tešku paniku i zadnje 4 minute ping pong pred Kelavom.

15 godina
protjeran
muhaqeri kaže...
Kora kaže...
muhaqeri kaže...

Onda nismo gledali istu tekmu Korica,hehe,ja sam vidio tešku paniku i zadnje 4 minute ping pong pred Kelavom.

Degeneriče da je bilo panike sad nebi bili u LP

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
Miro kaže....

Zaboravljaš da nikako nije mogao igrati kao u Zagrebu jer nismo imali Ibaneza na lijevom beku. S Cufreom na beku se mora igrati defenzivnije jer on ne mže cijelu utakmicu trčati gore dolje uz aut liniju!

Jedan igrač kao Ibanez nije nezamjenjiv toliko da bi izgubili na prodornosti,svakako smo mogli dati barem jedan gol.

15 godina
Kora kaže...
muhaqeri kaže...
Kora kaže...
muhaqeri kaže...

Degeneriče da je bilo panike sad nebi bili u LP

ne,krivo,da nije bilo Kelave sad nebi bili u LP,a panike je bilo,itekako.To će reći svatko tko je gledao utakmicu,zadnjih 15 minuta je bila velika panika,nisu znali gdje bi sa sobom i sa loptom,ali najbitnije je da su izdržali do kraja.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan

Haha nije bilo panike?? Da kelava nije bio na vratima sada bi možda drugačije pričali,i pitaj ove koji su gledali jesu li ostali mirni pretkraj.

14 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

Svaka čast Dinamu!

15 godina
shady1024 kaže...

Haha nije bilo panike?? Da kelava nije bio na vratima sada bi možda drugačije pričali,i pitaj ove koji su gledali jesu li ostali mirni pretkraj.

da vrsaljko nije dobio crveni nebi došli do ove situacije, da je rukavina zabio šanse koje je imo pobjedili bi itd...

bilo je šta je bilo, to je nogomet a dinamo je među 32 najbolje ekipe u europi :)

0_o
15 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

U redu,idemo dalje,ali nekak me ovo vratilo na stare Dinamove tekme di do zadnje minute je teška frka a već sam mislil da smo to prevazišli.

15 godina
protjeran
Dinamo 2011/12

Kelava je bio toliko sretan poslije tekme da je pustio Krstanovića da ga prči lol

http://www.jutarnji.hr/multimedia/archive/00419/Kelava_419419S1.jpg

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.8.2011 0:17 (Kora).
15 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

Da kelava nije branio,dinamo bi sada plakao {#}

http://www.njuskalo.hr/korisnik/LivCRO1892
15 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

izgleda da nista od "kapitalca" u dinamu, barem ja tako mislim....mislim da je taj kapitalac trebao biti simunic ali vjerojatno ce potpisati za hajduk...nevjerujm da je diawara kapitalac za dinamo, do sada se nista nije pricalo o njemu

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
15 godina
Vjerujem da ce Simunic potpisati za Dinamo posto je ovaj usao u Ligu prvaka, ipak je ugodnije igrati, nego monotono prvenstvo u kojem se vec odavno zna tko je najjaci i tko tlaci.
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
17 godina
Dinamo 2011/12

Inače navijam za Rijeku, bodrim naše klubove u europskim natjecanjima, ali moram reći da sam zadnji put bio ovako napet još tamo u lipnju 2008. protiv Turaka.

Samo naprijed Dinamo i hrabro!

Koristite blage riječi i jake argumente
15 godina
Dinamo 2011/12

Meni je drago da je ovako prošlo..  Dinamu treba takva škola i dobro da ju je sada prošao. Do sada bi 99% ovakvih drama bilo pogubno za naše momčadi al' evo prvi puta da se i nama fortuna iskesila :)

Treba i to znat. Gubit 2-0 imat igrača manje i proć dalje. Znao bih bar 10 primjera nabrojat gdje je netko i ispušio ovoliku prednost (milan, liverpool, bayern, arsenal, chelsea.. mislm da i barcelona). A kolko se tek golova pozabijalo u zadnje 2 minute.

Sve u svemu gj dinamo.

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
16 godina
Dinamo 2011/12

Za Dinamovog Svetca - Štefa Lamzu {#}

Do you fear... death? Do you fear that dark abyss? All your deeds laid bare, all your sins punished?
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.8.2011 0:56 (Flying Dutchman).
17 godina
Dinamo 2011/12

Čestitke od 'dotepenca' {#}

Bilo je napeto u Španskom {#}

Zdravko Mamić: Sutra negdje u Europi potpisujem Šimunića!

http://www.jutarnji.hr/zdravko-mamic--sutra-negdje--u-europi-potpisujem-simunica-/968144/

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.8.2011 1:05 (parizer).
15 godina
Dinamo 2011/12

ne navijam za dinamo uopce, vec za rijeku, ali mi je jako jako jako drago da imamo predstavnika u najvecem natjecanju!!!

jedva cekam pratiti tekme, uz malo srece, stalozenu igru i raspolozenih napadaca mozemo ostaviti hrvatski trag u evropi...

kelava je car najveci, bilo je gusto na kraju, ali imao je predobrih spasavanja...svaka mu cast!

ajmo sad zeljeti dobar zdrijeb :)

(kako god dobre pare dobivamo, plus i za svaku izgubljenu sam cuo da dobivamo 200 000 evra - pa mozda koje zvucno pojacanje dode?)

15 godina
protjeran
Dinamo 2011/12

Koji ste vi likovi, pa Mate Bilić je to "bombastično pojačanje" što najavljuje Mamić. U Španjolskoj je štrajk a Bilić nije baš najvažniji igrač u Sportingu i ne igra baš previše.

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

muku muce da nas sprijece, sprijeciti nas niko nece ... dinamoooooooo, dinamooooooooooooo

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro
15 godina
neaktivan
Ako nitko drugi, navijači će sigurno ostaviti trag u Europi, bojim se onaj negativan.
Na sve komentare tipa 'Na Wikipediji piše ovo', 'na Internetu san naša da piše ono' odgovaram 'Pisalo je i na zidu pička pa ja slomija kurac'.
15 godina
Dinamo 2011/12
neće navijači ostaviti trag kad su u bojkotu.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
protjeran

bitno da je lp u maksimiru :)

14 godina
Dinamo 2011/12

meni je drago da su u bojkotu,bar na miru mogu na utakmicu otici sada

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
16 godina
neaktivan
KKristijan kaže...