Dinamo 2009/10 zaključana tema

poruka: 157
|
čitano: 40.563
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Dinamo 2009/10
PsychoticBaklava kaže...

Moglo bi biti dobro sto smo od jacih klubova izvukli bas Ajax, samo da ne skajlaju ''lakse'' utakmice Belji se

po meni je i anderlecht prevelik zalogaj za dinamo, ali sve ce se vidjeti za mjesec-dva

17 godina
neaktivan
Dinamo 2009/10

daj Boze da prodju, al i meni se Anderlect i Ajax cine prejaki za plave...

ovo je Temišvar, samo levati pisu ovako kako pisu... nisu oni nimalo losi, Shakhtar su izbacili iz kvalifikacija za LP

ponavljam... daj Boze da prodju, al bit ce tesko, a ako Mandžo ode nista od prolaza, bar je to sigurno

17 godina
neaktivan
Dinamo 2009/10

Odlicna skupina,pamet u glavu i proci ce!Osmijeh

...Scooter Tuning is not A Crime!!...
16 godina
neaktivan
Dinamo 2009/10

svaka im čast to je veliki uspjeh za cijelu hrv. ali mislim da neče proc. nadam se  da ce  uspijet ali bit ce im jako teško nadam se ne i preteško. ako uspiju to ce biti veliko izbenađenje i ogromni uspijeh za dinamo, navijače i cijelu hrvatsku

16 godina
neaktivan
d3stroy3r_cro kaže...

svaka im čast to je veliki uspjeh za cijelu hrv. ali mislim da neče proc. nadam se  da ce  uspijet ali bit ce im jako teško nadam se ne i preteško. ako uspiju to ce biti veliko izbenađenje i ogromni uspijeh za dinamo, navijače i cijelu hrvatsku

sto je tu uspjeh?

16 godina
neaktivan
stipica_zd kaže...
d3stroy3r_cro kaže...

sto je tu uspjeh?

uspijeh je sto su dosli do skupina protiv ovakvih timova. za hrvatsku je uspijeh jer ce se vise znat za nju kad se kaze dinamo iz zagreba iz hrvatske. to je ponos za nas kad nitko drugi neprolazi i ovo je jednistvno

16 godina
Dinamo 2009/10

Ovo morate pogledatSmijeh 

17 godina
neaktivan
plavi08 kaže...

Ovo morate pogledatSmijeh 

jos su bolji komentari ispod videa....SmijehSmijehSmijeh

Psssssst Zecovi spavaju
17 godina
neaktivan
Dinamo 2009/10

Moje je mišljenje da bi mogli proć ovaj puta u evropi, a to dokazuje i statistika golova. Možda nam je napokon krenulo u napadu. vidli bumo kak bi sljepci rekli.

17 godina
Dinamo 2009/10

Meni odmah jedan žuti karton za psovke, spamanje, prije nego sto napisem ogroman post iz vlastitog iskustva -o kretenskim navijacima (cast izuzetku ali takvih je sve manje), bolje receno huliganima "nasih" klubova koji brutalno tuku od cura do nemocnih staraca (sto sam i sam bio svjedok ali nisam mogao sprijecit), a zapravo vecina njih su kukavice kada treba 1 na 1 ... pa malo o lovi koja se krade i curi posvuda iz nasih vecih klubova... o tome kako nogomet u nas gubi ako vec nije i izgubio svoju čar i čast ...zbog kojeg bih ionako dobio zuti, pa da ustedimo moje vrijeme i vrijeme moderatora, a i tema bi bila preglednija, nevina...

Pozivam na otvaranje teme Hajduk 2009/10, Rijeka 2009/10, BBB, -T-... moze i HDZ, SDP, SDSS, mozemo malo i o ratu ovom i proslom, o Sanaderu, Mesicu, Kosorici, ionako je sve to povezano...

Hvala

16 godina
neaktivan

Ajd smiri......

Bio sam sad u Edinburgu na tekmi,srednja žalost. Skupina dobram,veselim se opet Amsterdamu a još više Briselu.....

Ajaxu je momčad u rasulu,doveli Pantelića danas,muku muće s napadačima,veza ne funkcionira.

Anderlecht je neugodan,par kvalitetnih argentinosa kombinirano s najboljim šta postoji doma,no može ih se dobiti,pogotvo doma....

I za kraj rumunji,najzahebaniji par iz skupine po meni.....škola istočnog bloka,veselo veselo :)

Phenomenalni duja X3,Biostar 790GX,XFX HD4830
17 godina
neaktivan
Dinamo 2009/10

Navijam za Hajduk, ali mislim da Dinam ima veliku šansu za sve naslove koje mogu skupit, zbog toga što su nesposobni ljudi vodili Hajduk i još uvijek ga vode, tribalo je lipo  pustit Štimca da sve rješi, postavit ga za šefa struke

Been there done that
16 godina
neaktivan
Dinamo 2009/10

Možda bi bila dobra Regionalna liga. Tako da Dinamo ima ravnopravne suparnike kao Partizan i Crvena Zvezda, Sarajevo...

16 godina
neaktivan
dejantopolko kaže...

Možda bi bila dobra Regionalna liga. Tako da Dinamo ima ravnopravne suparnike kao Partizan i Crvena Zvezda, Sarajevo...

Ja mislim da ne bi,zbog navijačaŠutim

16 godina
neaktivan
Dinamo 2009/10

znam da se nesmije navijat protiv svog grada

ali fakat su postali hrpa invalida,

nek se ugledaju na one iz velikih uspjeha hr sporta:

dinamo 5:0 partizan

16 godina
neaktivan
dejantopolko kaže...

po meni, bolje ne. ko zna što bi sve bilo...

16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Nadam se samo da nece opet pocet prepiranje u temiCool.

Daj boze da vise netko iz HNL-a napravi nesto u Europi. Navijam za Hajduk ali mislim da se Dinamu i ove godine smjese obje titule. Nije Dinamo toliko jak koliko su ostali u banani (mislim na HNL). Volio bi da sto dulje opstanu na europskoj sceni da nam bar malo dignu ugled.

na zalost ove godine hajduku bas i neide , ali stigla je prva pobjeda!!!!!:)))))))))) hrvatski nogomet je kao i hrvatski rukomet recimo zagreb co je najbolja rukometna momcad i tako je dinamo najbolja nogometna momcad ali nema bas neke konkurencije........hajduk vec par godina nema pravu momcad za konkurirat dinamo no nadam se da ce to novi transfer sharbini omogucit.........:p

16 godina
neaktivan
miro_xfx kaže...
F1-IVO kaže...

Nadam se samo da nece opet pocet prepiranje u temiCool.

Daj boze da vise netko iz HNL-a napravi nesto u Europi. Navijam za Hajduk ali mislim da se Dinamu i ove godine smjese obje titule. Nije Dinamo toliko jak koliko su ostali u banani (mislim na HNL). Volio bi da sto dulje opstanu na europskoj sceni da nam bar malo dignu ugled.

na zalost ove godine hajduku bas i neide , ali stigla je prva pobjeda!!!!!:)))))))))) hrvatski nogomet je kao i hrvatski rukomet recimo zagreb co je najbolja rukometna momcad i tako je dinamo najbolja nogometna momcad ali nema bas neke konkurencije........hajduk vec par godina nema pravu momcad za konkurirat dinamo no nadam se da ce to novi transfer sharbini omogucit.........:p

samo sto zagrebu co ide odlicno i u europi, a dinamo je daleko od toga...

17 godina
neaktivan
Dinamo 2009/10

Tesko može Dinamo nešta puno potić, jer za jak klub je potrebna jaka liga...

17 godina
moderator
Dinamo 2009/10

Jel se ide sutra na Anderlecht? Ja idem! Smijeh

Možda bude kiše, ali baš me briga. Tako nam puno treba da se dokopamo europskih utakmica, šteta je to sada propustiti...

17 godina
neaktivan
Išao bi rado, ali frendovi me otkantali, cura je iz Splita pa si možete mislit kak joj se ide gledat Dinamo. hehe
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
17 godina
Dinamo 2009/10

Evo jos jedan tipican europski poraz od momcadi koja ce svima drugima biti kanta za napucavanje Plač

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
17 godina
Dinamo 2009/10

Kakva žalosna utakmica... Na kraju je i nebo reklo što misli o Dinamovoj igri u Europi ove sezone.

Kao prvo... taktika je bila NULA!!! Ništa, sranje, katastrofa... Pa što oni misle s ovakvom taktičkom postavom gdje Sammir igra desnog bočnog, a Tomečak, čovjek koji jedini može kvalitetno odigrati na toj poziciji sjedi na klupi!?

Kao drugo... Opet su pokazali umijeće nemogućega! Primili su dva gola od ekipe koja uopće nije imala namjeru večeras postići zgoditak.

Kao treće... Iskreno, strah me je kako će to sve izgledati u gostima kad kod kuće igramo ovako žalosno!?

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
16 godina
neaktivan
Dinamo 2009/10

ajoj, ajoj

sve mi se to slabo i mizerno čini. to bi moglo biti to od europskog dinama jer ako u maksimiru ne mogu dobiti anderlecht....

17 godina
Dinamo 2009/10

Kako sam sad zivcan, ovaj sudac sudio penal u 1 min koji je vece simuliranje nego eduardovone da nije bio penal nego ni p od penala a jos je voaj prasicko slijep...... aaaaaaaaaaaaaaa koji idio.iViče

17 godina
neaktivan
Dermentor kaže...

Kako sam sad zivcan, ovaj sudac sudio penal u 1 min koji je vece simuliranje nego eduardovone da nije bio penal nego ni p od penala a jos je voaj prasicko slijep...... aaaaaaaaaaaaaaa koji idio.iViče

Ovo zvuci poznato. HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

17 godina
VirtUoso kaže...
Dermentor kaže...

WTF???

17 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...
Dermentor kaže...

i opet su svi krivi..samo, da nije ovaj sudio penal, dobili bi golove ovak ili onak...

pa nisu odigrali par passova zaredom na cijeloj tekmi...

a najgore je ono preseravanje prije utakmice, ne bi nis reko da to nisu prenamaganja tipa:"mi cemo njih razbit, ovo-ono"...

samo nek sute, i nek izgube ili pobijede, al ne da seruckaju, a onda se izvlače na suca ili ne znam koga...

Psssssst Zecovi spavaju
17 godina
neaktivan
Dinamo 2009/10

Meni nije ništa neobično da su izgubili.

Ova momčad svakako ima potencijala, ali razlozi njihovog neuspjeha godinu za godinom su ipak nešto dublji od blijede igre u Amsterdamu ili loše taktičke igre, lošeg trenera ili pojedinaca na terenu.

Ljudi moji, Dinamo igra u HNL-u, u lizi u kojoj svega nekoliko puta odigra utakmicu sa protivnikom približno svojeg kalibra. Taj protivnik je Hajduk, a i tada kada igra tu utakmicu, teško se to može nazvati nogometom, kako zbog jedne tako zbog druge strane.

Nogometni klub sa 3-4 zahtjevne utakmice godišnje ne može očekivati nekakav uspjeh u europi sa najboljim momčadima sa ovih prostora. Jednostavno je tako nešto nemoguće. Za uspjeh je potreban kontinuitet kvalitetnih utakmica, a oprostite Dinamo-Međimurje, Dinamo-Šibenik, Dinamo- ... (bilo tko osim Hajduka) nisu utakmice koje su pretjerano teške, i u glavnom te utakmice ne traže od igrača 100%.

Dok se liga ne ojača, neće Dinamo postići puno na višoj razini, garantirano.

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Meni nije ništa neobično da su izgubili.

Ova momčad svakako ima potencijala, ali razlozi njihovog neuspjeha godinu za godinom su ipak nešto dublji od blijede igre u Amsterdamu ili loše taktičke igre, lošeg trenera ili pojedinaca na terenu.

Ljudi moji, Dinamo igra u HNL-u, u lizi u kojoj svega nekoliko puta odigra utakmicu sa protivnikom približno svojeg kalibra. Taj protivnik je Hajduk, a i tada kada igra tu utakmicu, teško se to može nazvati nogometom, kako zbog jedne tako zbog druge strane.

Nogometni klub sa 3-4 zahtjevne utakmice godišnje ne može očekivati nekakav uspjeh u europi sa najboljim momčadima sa ovih prostora. Jednostavno je tako nešto nemoguće. Za uspjeh je potreban kontinuitet kvalitetnih utakmica, a oprostite Dinamo-Međimurje, Dinamo-Šibenik, Dinamo- ... (bilo tko osim Hajduka) nisu utakmice koje su pretjerano teške, i u glavnom te utakmice ne traže od igrača 100%.

Dok se liga ne ojača, neće Dinamo postići puno na višoj razini, garantirano.

odlično napisano, ali mislim da naša liga nikad neće ojačati. pokušali su sada sa ligom 16, mislim da to nista nece poboljsati, momčadi su jednostavno preslabe, pravih protivnika je premalo(kao sto si ti rekao)...tako da po mom mišljenju dinamo nema buducnosti u europi sve dok je HNL-a!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice