Chelsea-Liverpool,veličanstveno

poruka: 94
|
čitano: 12.085
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
RE: Chelsea-Liverpool,veličanstveno
Katex kaže...

Ovakve utakmice nebude još 100 godina

Meni osobno je bila bolja i dinamičnija ona Liverpoolova protiv Arsenala prošle godine u ligi prvaka.
"Um caruje, Dundo Maroje..."
18 godina
neaktivan
epic kaže...
zv'jer2 kaže...
Aki kaže...
zv'jer2 kaže...

Koliko puta se onaj feget Cristiano Ronaldo AKA KRISTINA

je igrac, a ne kristina
 Što se mene tiče BILO TKO mi je draži i bolji igrač od kristine...
 gledaj lik je idiot bahati, ali sto je je najbolji je igrac, nemozes ti igraca ocijenjivat po njegovom ponasanu nego igri
 ocjenjuje ga po ponašanju u igri... možda zna neku caku napravit... ali ima jos 15 korisnijih igraca u europi
Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie
18 godina
zv'jer2 kaže...
Katex kaže...

Meni osobno je bila bolja i dinamičnija ona Liverpoolova protiv Arsenala prošle godine u ligi prvaka.
Kam više dinamike od ove o kojoj je riječ?
Bila je i ono s Arsenalom super tekma ali ni blizu ovoj...
"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
18 godina

Joj što volim ove teme koje nakon par postova odu u potpuni off-topic...    i nikome to ne smeta....   SmijehSmijehSmijeh

18 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...

EDIT: 

@coder_:

Ma ne zanima mene što to i drugi rade pa uspoređujem Gerrarda s njima, nego mi smeta što protiv liverpoola uvijek svi imaju nešto za reć a svoje miljenike koji rade potpuno iste stvari još češće ne diraju.

Uostalom mislim da Gerrard oduvijek igra pošteno i do sada nisam vidio niti jedno očito simuliranje od njega.

U potpunosti se slažem. Gerard je nevjerovatno dobar i pošten igrač. Uz torresa i lamparda, jedan od najboljih.
Meni se liverpool ne sviđa zbog igre, ali se sav naježim kad stadionom zagrmi "You'll never walk alone"...ufff... :)

To što ti govoriš za napadanje drugih ljudi je njihovo čisto licemjerje. Smatram da svaki čovjek treba Prvo pogledati svoje dvorište da bi mogao sudit tuđe.
Forumaši, počnite nositi kabanice...
18 godina
Armor kaže...
zv'jer2 kaže...
Katex kaže...

Kam više dinamike od ove o kojoj je riječ?
Bila je i ono s Arsenalom super tekma ali ni blizu ovoj...
 Ahhh možda sam opet subjektivan...   Liverpool je tada dobio 4-2 i prošao hehehehehe, možda mi je zato u boljem sjećanju.
17 godina
neaktivan

c. ronaldo(kristina) je smeće od igrača...nema veze kaj je dao prekrasan gol jučer on mi jednostavno ne leži(svi možete vidjeti kako je prepotentan)..messi rulz...

18 godina
neaktivan
Drkinho kaže...

c. ronaldo(kristina) je smeće od igrača...nema veze kaj je dao prekrasan gol jučer on mi jednostavno ne leži(svi možete vidjeti kako je prepotentan)..messi rulz...

To što se on tebi ne sviđa ne znači da je smeće od igrača.  Smeće od čovjeka da, ali je zato prevrijedan igrač koji nosi igru ekipe u kojoj igra.

Miješaš dve različite stvari. Kvalitetu igrača i kvalitetu čovjeka. I ja smatram da je prepotentan ali zato igra kao zmaj.
Forumaši, počnite nositi kabanice...
17 godina
neaktivan

baš da igra ko zmaj...igra dobro al ima i puno boljih od njega...messi,eto'o,ribery,kaka itd.

17 godina
neaktivan

šteta šta LIVERPOOL nije prošo...=(=(=(.....

al se veselim što će ih barca zgazit..haha

Hajduk živi vječno!
17 godina
protjeran
Drkinho kaže...

baš da igra ko zmaj...igra dobro al ima i puno boljih od njega...messi,eto'o,ribery,kaka itd.

a zasto kazu da Messi igra ko Lessi?
17 godina
neaktivan

Ma Messi je kralj za Ronalda, ima i bolju tehniku, a to je najvažnije u nogometu, a i iznad prosječno je brz. Po meni je bolji od Ronalda. Svak ima svoje mišljenje.

18 godina
Ivan36 kaže...

Ma Messi je kralj za Ronalda, ima i bolju tehniku, a to je najvažnije u nogometu, a i iznad prosječno je brz. Po meni je bolji od Ronalda. Svak ima svoje mišljenje.

vecina ih je bolja od njega ;)
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
17 godina
neaktivan
Aleandro von Joža kaže...
 a zasto kazu da Messi igra ko Lessi?
ko kaže da messi igra ko lessi??
17 godina
Aki kaže...
Ivan36 kaže...

vecina ih je bolja od njega ;)
 A po ćemu je Ronaldo dobar.Većinu golova da iz penala ili kad mu neko narihta gol,a ovaj gol protiv Porta,slučajnost.Opalil je pa kud puklo da puklo.
Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! |^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)
18 godina

Ova tema je otišla k vragu...Kakve sad ima veze tko je bolji,C.Ronaldo ili Messi...
A kaj se tiče Barce,njezine lepršave igre...Oni su se pokazali jakima,ali dobili su u četvrtfinalu najslabijeg protivnika,Bayern...I lako su oni protiv njega igrali onak,kad je Bayern slab trenutno...Oni zasad ni nisu imali bog zna kakve protivnike...
No Chelsea je pobijedio Liverpool,iskustvo Guusa Hidinka je mnogo veče nego Guardiolino...
Sve u svemu,šanse su jednake,no ja ipak vjerujem u Chelsea...

http://it.forumi.hr/ Moj forum.Registrirajte se.
17 godina
neaktivan

ja ću vam reči C.Ronaldo je bolji

sada smo završili s tim

17 godina
neaktivan

nemojte pocinjati temu C.R. vs Messi... sve je to od covjeka do covjeka, ko koga preferira i zbog cega, a sto se mene tice stvari ovako stoje...

navijac sam MU, al mogu reci par stvari o Ronaldu objektivno jer nisam toliki njegov obozavatelj bas zbog nacina na koji se ponasa

ipak ako cemo gledati realno Cristiano, Messi, Henry, Ronaldinho, Kaka... to su nogometni velemajstori koji nekad igraju bolje, nekad losije, al su isto tako sposobni dignuti sve na noge, povuci citavu ekipu i na kraju presuditi utakmice svojom genijanoscu

sto se Cristiana(koristit cemo ime jer samo je jedan Ronaldo bio i niko ga nikad nece ponoviti) i Messia tice, mislim da su jako blizu sto se moci, genijalnosti i kvaliteta tice, al ruku na srce Cristiano je kompletniji igrac i ljudi koji kazu da on nije igracina nemaju veze s nogometom i bolje bi im bilo da se okanu dok je vrijeme

jedine dvije stavke u kojima je Messi u prednosti nad Cristianom su brzina i kontrola lopte u trku

Cristiano ima ubojit sut, odlicno izvodi slobodne udarce, ima dobar odraz i drama gadja glavom, brz je, dribler je i ima mu.da potegnuti u svaka doba i iz svake pozicije... prosle sezone osvojio s MU prvenstvo i LP, odigrao kljucnu ulogu, zabio kao krilo 50 golova i imao petnestak asistencija... kako neko moze reci da on nije dobar igrac?

pred Messia tek dolaze takve sezone i mislim da ce on tek dokazati koliko moze... mozda moze i vise i bolje od Cristiana, al daj Boze samo zdravlja pa da ih mozemo obojicu gledati jos dugo jer bez njih bi nogomet bio monoton, bez fantazista i genijalaca, bez onih pravih velemajstora THE GAME nebi bila ono sto je sad

18 godina

benito je u pravu, sve su to nogometni velemajstori bez kojih nogomet nebi bil ono kaj je...

Samo si zaboravil na Ronaldinha, čovjeka kojeg su otpisali jer trenutno nije u formi.

Ne vjerujem da bude Chelsea teški protivnik za Barcu ukoliko katalonci odigraju na nivou svojih dosadašnjih predstava.

Da, Chelsea je svladal Liverpool ali on je igral s velikim hendikepom, bez svojega kapetana i kapetana ENG repke.

Gerrard je ikona kod Engleza, a i u svijetu.

"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
18 godina

Pa i Chelsea je igral bez Terry-a...On je ipak pokretač cijelog Chelsea i vođa momčadi,a i obrane...BTW Terry je kapetan engl.repke a ne Gerard

http://it.forumi.hr/ Moj forum.Registrirajte se.
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.4.2009 10:15 (Ad4pt3r).
17 godina
neaktivan

kako vidim ova tema ču dobiti veliki lock

18 godina

POTPIS benito, od riječi do riječi........................  a pogotovo onaj dio "(koristit ćemo ime jer samo je jedan Ronaldo bio i niko ga nikad neće ponovit)"  Smijeh

17 godina
neaktivan

cristiano ronaldo nije ni sjena ronaldinha u najboljim danima...

17 godina
protjeran
Drkinho kaže...

cristiano ronaldo nije ni sjena ronaldinha u najboljim danima...

ako cemo tako, ronaldinho nije sjena pele-a u njegovim danima
King of the South!
18 godina

Pele je precijenjeni napadač iz potpuno drugačijeg doba nogometa,  Ronaldo je bolji od njega 10 puta.

17 godina
neaktivan

A jeste odlutali sa teme.Cool

Chelsea-Liverpool pa na Pelea:)

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
17 godina
protjeran
F1-IVO kaže...

A jeste odlutali sa teme.Cool

Chelsea-Liverpool pa na Pelea:)

haha moro sam kada je ovaj na ronaldinho otiso xD
King of the South!
18 godina

S teme se odlutalo prije duuuuugo...  Smijeh

17 godina
neaktivan

niko nikada kao maradona...ako ćemo tako...ronaldo nije ni sjena igrača kakav je bio prošle sezone...

17 godina
neaktivan

DOSTAAAA!!!!

tko je počeo pričat ko je od njihhh bolji...ccc...

u prvom postu pišeee:

utakmica je fenomenalna...to se ne događa često...želim čuti vaše komentare!!!

TO JE PISALO!!!

a ne tko je bolji kristina ili mesi...

Hajduk živi vječno!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice