Ovakve utakmice nebude još 100 godina
Joj što volim ove teme koje nakon par postova odu u potpuni off-topic... i nikome to ne smeta.... 

EDIT:
@coder_:
Ma ne zanima mene što to i drugi rade pa uspoređujem Gerrarda s njima, nego mi smeta što protiv liverpoola uvijek svi imaju nešto za reć a svoje miljenike koji rade potpuno iste stvari još češće ne diraju.
Uostalom mislim da Gerrard oduvijek igra pošteno i do sada nisam vidio niti jedno očito simuliranje od njega.
c. ronaldo(kristina) je smeće od igrača...nema veze kaj je dao prekrasan gol jučer on mi jednostavno ne leži(svi možete vidjeti kako je prepotentan)..messi rulz...
c. ronaldo(kristina) je smeće od igrača...nema veze kaj je dao prekrasan gol jučer on mi jednostavno ne leži(svi možete vidjeti kako je prepotentan)..messi rulz...
baš da igra ko zmaj...igra dobro al ima i puno boljih od njega...messi,eto'o,ribery,kaka itd.
šteta šta LIVERPOOL nije prošo...=(=(=(.....
al se veselim što će ih barca zgazit..haha
baš da igra ko zmaj...igra dobro al ima i puno boljih od njega...messi,eto'o,ribery,kaka itd.
Ma Messi je kralj za Ronalda, ima i bolju tehniku, a to je najvažnije u nogometu, a i iznad prosječno je brz. Po meni je bolji od Ronalda. Svak ima svoje mišljenje.
Ma Messi je kralj za Ronalda, ima i bolju tehniku, a to je najvažnije u nogometu, a i iznad prosječno je brz. Po meni je bolji od Ronalda. Svak ima svoje mišljenje.
Ova tema je otišla k vragu...Kakve sad ima veze tko je bolji,C.Ronaldo ili Messi...
A kaj se tiče Barce,njezine lepršave igre...Oni su se pokazali jakima,ali dobili su u četvrtfinalu najslabijeg protivnika,Bayern...I lako su oni protiv njega igrali onak,kad je Bayern slab trenutno...Oni zasad ni nisu imali bog zna kakve protivnike...
No Chelsea je pobijedio Liverpool,iskustvo Guusa Hidinka je mnogo veče nego Guardiolino...
Sve u svemu,šanse su jednake,no ja ipak vjerujem u Chelsea...
ja ću vam reči C.Ronaldo je bolji
sada smo završili s tim
nemojte pocinjati temu C.R. vs Messi... sve je to od covjeka do covjeka, ko koga preferira i zbog cega, a sto se mene tice stvari ovako stoje...
navijac sam MU, al mogu reci par stvari o Ronaldu objektivno jer nisam toliki njegov obozavatelj bas zbog nacina na koji se ponasa
ipak ako cemo gledati realno Cristiano, Messi, Henry, Ronaldinho, Kaka... to su nogometni velemajstori koji nekad igraju bolje, nekad losije, al su isto tako sposobni dignuti sve na noge, povuci citavu ekipu i na kraju presuditi utakmice svojom genijanoscu
sto se Cristiana(koristit cemo ime jer samo je jedan Ronaldo bio i niko ga nikad nece ponoviti) i Messia tice, mislim da su jako blizu sto se moci, genijalnosti i kvaliteta tice, al ruku na srce Cristiano je kompletniji igrac i ljudi koji kazu da on nije igracina nemaju veze s nogometom i bolje bi im bilo da se okanu dok je vrijeme
jedine dvije stavke u kojima je Messi u prednosti nad Cristianom su brzina i kontrola lopte u trku
Cristiano ima ubojit sut, odlicno izvodi slobodne udarce, ima dobar odraz i drama gadja glavom, brz je, dribler je i ima mu.da potegnuti u svaka doba i iz svake pozicije... prosle sezone osvojio s MU prvenstvo i LP, odigrao kljucnu ulogu, zabio kao krilo 50 golova i imao petnestak asistencija... kako neko moze reci da on nije dobar igrac?
pred Messia tek dolaze takve sezone i mislim da ce on tek dokazati koliko moze... mozda moze i vise i bolje od Cristiana, al daj Boze samo zdravlja pa da ih mozemo obojicu gledati jos dugo jer bez njih bi nogomet bio monoton, bez fantazista i genijalaca, bez onih pravih velemajstora THE GAME nebi bila ono sto je sad
benito je u pravu, sve su to nogometni velemajstori bez kojih nogomet nebi bil ono kaj je...
Samo si zaboravil na Ronaldinha, čovjeka kojeg su otpisali jer trenutno nije u formi.
Ne vjerujem da bude Chelsea teški protivnik za Barcu ukoliko katalonci odigraju na nivou svojih dosadašnjih predstava.
Da, Chelsea je svladal Liverpool ali on je igral s velikim hendikepom, bez svojega kapetana i kapetana ENG repke.
Gerrard je ikona kod Engleza, a i u svijetu.
Pa i Chelsea je igral bez Terry-a...On je ipak pokretač cijelog Chelsea i vođa momčadi,a i obrane...BTW Terry je kapetan engl.repke a ne Gerard
kako vidim ova tema ču dobiti veliki lock
POTPIS benito, od riječi do riječi........................ a pogotovo onaj dio "(koristit ćemo ime jer samo je jedan Ronaldo bio i niko ga nikad neće ponovit)" 
cristiano ronaldo nije ni sjena ronaldinha u najboljim danima...
cristiano ronaldo nije ni sjena ronaldinha u najboljim danima...
Pele je precijenjeni napadač iz potpuno drugačijeg doba nogometa, Ronaldo je bolji od njega 10 puta.
A jeste odlutali sa teme.
Chelsea-Liverpool pa na Pelea:)
A jeste odlutali sa teme.
Chelsea-Liverpool pa na Pelea:)
S teme se odlutalo prije duuuuugo... 
niko nikada kao maradona...ako ćemo tako...ronaldo nije ni sjena igrača kakav je bio prošle sezone...
DOSTAAAA!!!!
tko je počeo pričat ko je od njihhh bolji...ccc...
u prvom postu pišeee:
utakmica je fenomenalna...to se ne događa često...želim čuti vaše komentare!!!
TO JE PISALO!!!
a ne tko je bolji kristina ili mesi...