kako mrzim chelsea.. tjesi me sto ce ih barca razmontirati..

kako mrzim chelsea.. tjesi me sto ce ih barca razmontirati..

bila je prosječna utakmica gdje su dominirali vratari sa svojim glupostima...porto je zakon..
omg, glupi liverpool, najgori klub, u zadnjih 7 utakmica (protiv vecih klubova) svaku utakmicu su dobili penal, wtf? navijam za chelsea i nadam se da ce razbit barcu
Stvarno veličanstvena tekma, navijam za Chelsea još otkad su Hasselbank i Duff bili zvijezde.
A sad Barca, pa u finalu Porto, nadam se da će proć crvene vragove.
Come on Chelsea !
omg, glupi liverpool, najgori klub, u zadnjih 7 utakmica (protiv vecih klubova) svaku utakmicu su dobili penal, wtf? navijam za chelsea i nadam se da ce razbit barcu
Od preostalih klubova navijam za Porto jer najmanje trose i svake godine prodaju najbolje sto imaju ...
omg, kakvih ovdje likova ima
bila je prosječna utakmica gdje su dominirali vratari sa svojim glupostima...porto je zakon..

Gol za 2-2 iz slobodnog je bio odlican i Chelsea je zasluzio proc i razbit ce Barcelonu.
Gol za 2-2 iz slobodnog je bio odlican i Chelsea je zasluzio proc i razbit ce Barcelonu.
Eh sad jel se bacio i na kojoj tekmi, to je za raspravljanje... Koliko puta se onaj feget Cristiano Ronaldo AKA KRISTINA bacila pa nikom ništa, i dalje ga proglašavaju najboljim igračem onoga i ovoga i svi uzdižu manchester u visine. Kolko puta Drogba simulira pa niko ne sere po njemu ili Čelziju...
vidit cemo sad sto ce biti s barcom, trebaju zaustaviti messi-a i ovo ostalo ce lakse, to ce terry glavonja
Po meni utakmica nije bila tako lijepa zbog neke ne znam kakve lijepote nego zbog grešaka! 1. gol Liverpoola - greška Cecha
2. gol Liverpoola - greška Ivanovića (skrivio penal)
1. gol Chelsea - Ovaj gol priznam, Reina nije mogao puno toga, Drogba je preusmjerio loptu
2. gol Chelsea - Crisova ljepotica, to ne osporavam
Ovo ostalo se još može priznati, ali način na koji je Chealsea dobio 2 gola u 3 minute... Nesmotrenost
Utakmica je bila lijepa, to se mora priznati ali mene se više dojmila ona u Liverpoolu (1-3)
Aki kaže...
zv'jer2 kaže...
Koliko puta se onaj feget Cristiano Ronaldo AKA KRISTINA
ovo je igrac, a ne kristina
Možete vi pljuvat koliko oćete da je peder ili šta već možda i je, ali je ipak u TOP 5 na svijetu..

Eh sad jel se bacio i na kojoj tekmi, to je za raspravljanje... Koliko puta se onaj feget Cristiano Ronaldo AKA KRISTINA bacila pa nikom ništa, i dalje ga proglašavaju najboljim igračem onoga i ovoga i svi uzdižu manchester u visine. Kolko puta Drogba simulira pa niko ne sere po njemu ili Čelziju...
Ma nema smisla raspravljat o kristini, što se tiče njega priznajem da sam potpuno subjektivan i uopće me ne zanima kako igra, jednostavno mi se taj čovjek gadi i ništa ne može promijeniti moje mišljenje.
Eh i da, Red Devil je dobro reko pto se tiče golova, gotovo svaki je produkt greške golmana ili obrane, Reina i Cech su odigrali jedne od najlošijih utakmica u zadnje vrijeme i to u isto vrijeme heh.
EDIT:
@coder_:
Ma ne zanima mene što to i drugi rade pa uspoređujem Gerrarda s njima, nego mi smeta što protiv liverpoola uvijek svi imaju nešto za reć a svoje miljenike koji rade potpuno iste stvari još češće ne diraju.
Uostalom mislim da Gerrard oduvijek igra pošteno i do sada nisam vidio niti jedno očito simuliranje od njega.
Ovakve utakmice nebude još 100 godina