Chelsea-Liverpool,veličanstveno

poruka: 94
|
čitano: 12.090
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
RE: Chelsea-Liverpool,veličanstveno
emerik kaže...
Zlatan kaže...

kako mrzim chelsea.. tjesi me sto ce ih barca razmontirati..

Ma...glavno da je chelsea pobijedila liverpool,baš mi je drago.Namigiva
 ricky ricky, ti bi trebal samo za milan biti :P
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
17 godina
neaktivan

bila je prosječna utakmica gdje su dominirali vratari sa svojim glupostima...porto je zakon..

17 godina
protjeran

omg, glupi liverpool, najgori klub, u zadnjih 7 utakmica (protiv vecih klubova) svaku utakmicu su dobili penal, wtf? navijam za chelsea i nadam se da ce razbit barcu

King of the South!
18 godina
neaktivan

Stvarno veličanstvena tekma, navijam za Chelsea još otkad su Hasselbank i Duff bili zvijezde.

A sad Barca, pa u finalu Porto, nadam se da će proć crvene vragove.

Come on Chelsea !

potpisujem se
18 godina
epic kaže...

omg, glupi liverpool, najgori klub, u zadnjih 7 utakmica (protiv vecih klubova) svaku utakmicu su dobili penal, wtf? navijam za chelsea i nadam se da ce razbit barcu

Molio bih te da ne pričaš o stvarima o kojima ne znaš BAŠ NIŠTA.
"Um caruje, Dundo Maroje..."
18 godina
neaktivan

Od preostalih klubova navijam za Porto jer najmanje trose i svake godine prodaju najbolje sto imaju ...

Ništa nije tako neefektivno kao efikasno izvođenje aktivnosti koje nisu potrebne.
17 godina
protjeran
zv'jer2 kaže...
epic kaže...

gledo sam zadnjih 7 utakmica (sto u ligi prvaka, sto u premier ligi) i u svakoj bi im sudac dosudio penal, a vecina je bila na bacanje, a vidim da ti bas ne pratis
King of the South!
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.4.2009 11:58 (epic).
17 godina
epic kaže...
zv'jer2 kaže...
epic kaže...

gledo sam zadnjih 7 utakmica (sto u ligi prvaka, sto u premier ligi) i u svakoj bi im sudac dosudio penal, a vecina je bila na bacanje, a vidim da ti bas ne pratis
 Protiv Blackburna nisu imali penal.Kaj govoriš o onomu kaj nemaš pojma!
Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! |^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)
17 godina
protjeran
epic kaže...

Ma Chelsea je zakon razbit ce Barcu lagano!!!!
17 godina
protjeran
emerik kaže...
epic kaže...
zv'jer2 kaže...
epic kaže...

omg, jeli ti znas citat, PROTIV VECIH KLUBOVA
King of the South!
17 godina
epic kaže...
emerik kaže...
epic kaže...
zv'jer2 kaže...
epic kaže...

omg, jeli ti znas citat, PROTIV VECIH KLUBOVA
 U prvoj utakmici protiv Chelseaja na Anfieldu nisu imali penal!
Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! |^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)
17 godina
protjeran

omg, kakvih ovdje likova ima

King of the South!
17 godina
neaktivan
Drkinho kaže...

bila je prosječna utakmica gdje su dominirali vratari sa svojim glupostima...porto je zakon..

slazem se Porto rules , a vratari su jucer bili zadnja govna , ali je utakmica bila zanimljiva bas zato , samo mi je zao sto nije prosao Liverpool steta , al zato danas Porto ide po polufinale i na kraju finale Smijeh
L.Đ
17 godina
wildwest25 kaže...
Drkinho kaže...

slazem se Porto rules , a vratari su jucer bili zadnja govna , ali je utakmica bila zanimljiva bas zato , samo mi je zao sto nije prosao Liverpool steta , al zato danas Porto ide po polufinale i na kraju finale Smijeh
 Prema goal.com,Cech ima ocjenu 2,a Reina 4.
17 godina
neaktivan
hackboy kaže...

Gol za 2-2 iz slobodnog je bio odlican i Chelsea je zasluzio proc i razbit ce Barcelonu.

daj pfff ne pricaj puno...chelsea razbit barcelonu aj i to cu vidit....... =)

vidit cemo oce li lampard nesto napravit kad ga bude Andres Iniesta cuvao......najbolji igrac barce iza Messija i Eto'o-a
Kada se kunem majkom možda lažem, ali kada se kunem ocem govorim istinu, majke mi!
17 godina
Logitech Gaming kaže...
hackboy kaže...

Gol za 2-2 iz slobodnog je bio odlican i Chelsea je zasluzio proc i razbit ce Barcelonu.

daj pfff ne pricaj puno...chelsea razbit barcelonu aj i to cu vidit....... =)

vidit cemo oce li lampard nesto napravit kad ga bude Andres Iniesta cuvao......najbolji igrac barce iza Messija i Eto'o-a
 Kakve ima veze ko bude koga razbil,ova tema je tak glupa,samo se svađate,Iniesta ne čuva Lamparda jer oba dva igraju na sredini terena,smirite malo tenzije.
18 godina
epic kaže...
zv'jer2 kaže...
epic kaže...

Ček, kakve veze ima što je dosuđen penal???  Jel taj gol manje vrijedan???  Penal gotovo uvijek dođe nakon dugog i snažnog pritiska, koji sam isto tako primjetio protiv nekih od najjačih momčadi na svijetu, Real dobit 4-0, Manchester 4-1, Aston Villu 5-0, Blackburn 4-0, SVE UTAKMICE protiv velike četvorke u premier ligi su dobili, bilo doma ili u gostima.

Prisilit neke od najboljih obrana na svijetu da se uspaniče i naprave penal je jako teško, a još teže je penal i realizirati pod tako velikim pritiskom.  Zato ne pričaj gluposti i ne omalovažavaj golove iz penala, samo dokazuješ koliko malo znaš o nogometnoj igri.
17 godina
protjeran
zv'jer2 kaže...
epic kaže...
zv'jer2 kaže...
epic kaže...

Ček, kakve veze ima što je dosuđen penal???  Jel taj gol manje vrijedan???  Penal gotovo uvijek dođe nakon dugog i snažnog pritiska, koji sam isto tako primjetio protiv nekih od najjačih momčadi na svijetu, Real dobit 4-0, Manchester 4-1, Aston Villu 5-0, Blackburn 4-0, SVE UTAKMICE protiv velike četvorke u premier ligi su dobili, bilo doma ili u gostima.

Prisilit neke od najboljih obrana na svijetu da se uspaniče i naprave penal je jako teško, a još teže je penal i realizirati pod tako velikim pritiskom.  Zato ne pričaj gluposti i ne omalovažavaj golove iz penala, samo dokazuješ koliko malo znaš o nogometnoj igri.
 ma nije meni to sto su dali iz penala, i to je gol, ali na koji nacin taj penal bude dosuden, koliko sam puta vidio (bas se sjecam kad se gerrard bacio) i sudac dosudio penal koji nije ni bio, neznam tocno protiv koga su igrali
King of the South!
18 godina
neaktivan
epic kaže...
 ma nije meni to sto su dali iz penala, i to je gol, ali na koji nacin taj penal bude dosuden, koliko sam puta vidio (bas se sjecam kad se gerrard bacio) i sudac dosudio penal koji nije ni bio, neznam tocno protiv koga su igrali
 Koliko god da ne volim Liverpool, u ovome o čemu sad raspravljate svaku krivicu može snosit samo sudac. Na njegovoj je duši svaki krivo dosuđeni penal. Baš je nedavno igrač odbio pucat penal zato jer je sudac krivo dosudio. Ali pri rezultatu od 2:0. Misliš da će to Gerard napravit u utakmici u kojoj imaju 2 gola zaostatka??
Forumaši, počnite nositi kabanice...
18 godina

Eh sad jel se bacio i na kojoj tekmi, to je za raspravljanje...  Koliko puta se onaj feget Cristiano Ronaldo AKA KRISTINA bacila pa nikom ništa, i dalje ga proglašavaju najboljim igračem onoga i ovoga i svi uzdižu manchester u visine. Kolko puta Drogba simulira pa niko ne sere po njemu ili Čelziju...

17 godina
protjeran

vidit cemo sad sto ce biti s barcom, trebaju zaustaviti messi-a i ovo ostalo ce lakse, to ce terry glavonja

King of the South!
18 godina
zv'jer2 kaže...

Koliko puta se onaj feget Cristiano Ronaldo AKA KRISTINA

je igrac, a ne kristina
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
18 godina
Aki kaže...
zv'jer2 kaže...

je igrac, a ne kristina
 Što se mene tiče BILO TKO mi je draži i bolji igrač od kristine...
17 godina
neaktivan

Po meni utakmica nije bila tako lijepa zbog neke ne znam kakve lijepote nego zbog grešaka! 1. gol Liverpoola  - greška Cecha

2. gol Liverpoola - greška Ivanovića (skrivio penal)

1. gol Chelsea - Ovaj gol priznam, Reina nije mogao puno toga, Drogba je preusmjerio loptu

2. gol Chelsea - Crisova ljepotica, to ne osporavam

Ovo ostalo se još može priznati, ali način na koji je Chealsea dobio 2 gola u 3 minute... Nesmotrenost

Utakmica je bila lijepa, to se mora priznati ali mene se više dojmila ona u Liverpoolu (1-3)

Aki kaže...
zv'jer2 kaže...

ovo je igrac, a ne kristina

Možete vi pljuvat koliko oćete da je peder ili šta već možda i je, ali je ipak u TOP 5 na svijetu..

Osnovan - 1878. Igralište - Old Trafford, Kapacitet - 76.212 Predsjednik - Joel i Avram Glazer Trener - Alex Ferguson Liga - FA Premier Ligue 2007/08. 1. mjesto ______________________ Tko pita, ispadne budala 5 minuta! Ko ne pita ostane budala zauvijek.
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2009 11:20 (Red Devil).
17 godina
protjeran
zv'jer2 kaže...
Aki kaže...
zv'jer2 kaže...

je igrac, a ne kristina
 gledaj lik je idiot bahati, ali sto je je najbolji je igrac, nemozes ti igraca ocijenjivat po njegovom ponasanu nego igri
King of the South!
18 godina
zv'jer2 kaže...
Aki kaže...
zv'jer2 kaže...

je igrac, a ne kristina
"Kristina" je jučer "zabila gol kakav "kakina" nikad nije...
Za mene osobno je Ronaldo daleko bolji igrač, no nećemo sad u off-topic i neke svađe.
Obojica su super igrači.

Neko je spomenul Gerrarda, pa čovjek nije ni igral zbog ozljede, da je, bilo bi to malo drugačije.
Slažem se da budu Messi i kompanija zadali teške glavobolje Terryu i društvuCool
"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
18 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...

Eh sad jel se bacio i na kojoj tekmi, to je za raspravljanje...  Koliko puta se onaj feget Cristiano Ronaldo AKA KRISTINA bacila pa nikom ništa, i dalje ga proglašavaju najboljim igračem onoga i ovoga i svi uzdižu manchester u visine. Kolko puta Drogba simulira pa niko ne sere po njemu ili Čelziju...

E sad, dal se Gerard bacio il nije(ili ko god na kome je bio penal..nisam baš posebno pratio.). To ne mogu raspravljat jer sam tekmu počeo gledat tek od 2:0. Ali...

Činjenica je da Ronaldo igra stvarno nevjerovatan nogomet. I istina je da se baca kao da ima padavicu. Zbog toga mi je koma igrač. Ne podnosim njegovo glumatanje. Ali kako čovjek dribla, izvodi slobodnjake, kako ima osjećaj za igru...to se ne viđa svaki dan.

Gerard je po meni bolji igrač baš zbog toga što čovjek pošteno igra nogomet i ne brine za ostale.

Volim i navijam za Chelsea, ali protiv Drogbe mogu reć koju lošu. činjenica je da i on upada. (Koji napadač ne upada???) Al kako čovjek zabija golove!?!?!

Kad smo kod padanja, kako se nitko nije sjetio Inzaghi-ja???? Čak sam par puta pomislio da lik ima ozbiljnih problema sa padavicom.

Iskreno, ovaj tvoj post mi je kao sličan svađanju djece u "tko je kriv". Nisam samo ja, i on je. Lame...
Forumaši, počnite nositi kabanice...
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2009 11:25 (coder_).
18 godina

Ma nema smisla raspravljat o kristini, što se tiče njega priznajem da sam potpuno subjektivan i uopće me ne zanima kako igra, jednostavno mi se taj čovjek gadi i ništa ne može promijeniti moje mišljenje.

Eh i da, Red Devil je dobro reko pto se tiče golova, gotovo svaki je produkt greške golmana ili obrane, Reina i Cech su odigrali jedne od najlošijih utakmica u zadnje vrijeme i to u isto vrijeme heh.

EDIT: 

@coder_:

Ma ne zanima mene što to i drugi rade pa uspoređujem Gerrarda s njima, nego mi smeta što protiv liverpoola uvijek svi imaju nešto za reć a svoje miljenike koji rade potpuno iste stvari još češće ne diraju.

Uostalom mislim da Gerrard oduvijek igra pošteno i do sada nisam vidio niti jedno očito simuliranje od njega.

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2009 11:28 (zv'jer2).
18 godina
Armor kaže...
zv'jer2 kaže...
Aki kaže...
zv'jer2 kaže...

je igrac, a ne kristina
"Kristina" je jučer "zabila gol kakav "kakina" nikad nije...
3:50
17 godina
neaktivan

Ovakve utakmice nebude još 100 godina

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice