Ovo je tekma kakva se ne događa svaki dan.
Genijalna tekma, nemam riječi, hoću čuti vaše komentare....
Gol za 2:2 je velicanstven,makar sam za liverpool,skidam kapu
NO,zna se da je utakmica veličanstvena,za mene je ova teme bezveze otvorena,Onaj ko navija za Liverpool mu je žel,ali zna se da je tekma bila super i kaj se ima tu komentirati?lol
kako mrzim chelsea.. tjesi me sto ce ih barca razmontirati..
Iskreno,nisam videl tekmu....okupirali mi ukućani TV.
No,složio bi se da mi je Liverpool draža ekipa,
makar je Chelsea u ovom trenutku zbilja moćan
i s te strane im nema zamjerke.
Chelsea ne volim iz razloga kaj su instant ekipa,
svi znamo da je Abramovič utukao ogromne novce u club
i preko noći otpustio svu staru garnituru igrača,
stručni stožer pa čak i pomoćno osoblje u clubu.
Znači,to nije onaj Chelsea,samo je ime isto...
Obožavam liverpool i otkad znam za sebe navijam za taj klub i jedino što mogu reći nakon ove tekme je da ih sada volim još više!
Nenormalno dobra tekma i borba do kraja.... malo klubova ispadne iz lige prvaka s tako visoko uzdignutom glavom i igrači ne trebaju žaliti za ničim.
YNWA! GO FOR GLORY! (Premiership je naš, da se razumijemo)
https://www.youtube.com/watch?v=2_LsAH7nGj8&feature=related
posvećeno cechu i reini
Barcelona je apsolutni favorit jer igraju fantastično.
Chelsea, klub poput Juvea ili Milana, osobno ne volim takav stil igranja ali pokazuje se uspješnim u današnjici...
Više volim Barcu, Arsenal, Lyon i Man UTD.
No to je moje mišljenje i neojte slučajno upasti u neke rasprave, pogotovo s vrijeđanjima.
Nego kaj se tiče današnje tekme, 2:0 za Liverpol pa 3:2 za Chelsea pa 4:3 za Liverpool pa 4:4 i skoro 5:4 za redse...
Zato je ovdje ova tema
Ja više volim Arsenal (negdje počeo Bergkamp era), ali volio bih da je Liverpool dobio nego Chelsea.
Ja sam iskreno navijao za Chelsi i obozavam taj klub a i utakmica je bila nevjerojatna...nesto predivno...
nadfam se da ce Chelsi proci Barcu a uostalom i Abramović je legenda
žao mi je Liverpoola jer mi je puno draži klub od Chelsea i mislim da će Barca proći Chelsea i da neće biti onog uništavanja terena na Stanford Bridge-u kako bi se uništio preljep Barcin nogomet 
tekma ko tekma je bila odlična puna preokreta, uzbudljiva (šteta što je sudac sudio sve sitnice i prekidao igru inače je bio ok) navijao sam za Liverpool jer mi je najdraži klub u enleskoj
al Barcelona ove godine osvaja ligu prvaka jer su trenutačno najjači na svijetu a i igraju najljepši nogomet
ufff kako su kladionice zaradivale (kako sam ja zaradivao xD)
btw odlicna utakmica ali moje srce kuca samo za BARCU!!!! :D
Mes que en club =)
Nije bilo dugo ovakve tekme....chelsea je odigrao utakmicu zivota,dugo nisam vidio ovako dobre akcije ,golove...swe najbolje
Šta reći, tekma je bila ekstra. 8 prelijepih golova (iako su prva 3 bila iz prekida)
-golmani se nisu baš proslavili, žao mi Reine, inače odličan golman,a dobro već sam zaboravio....
Ivanović se iz heroja u prvoj tekmi skoro pretvorio u tragičara nakon što je skrivio onaj penal.
Inače po mome par minuta poslije je bio penal nad njim, mislim da ga je Carragher gurao prejako....
Inače utakmicu sam gledao potpuno nepristrano, oba kluba su mi jednako draga, da je igro Arsenal bilo bi drugačije ( jedan jedini u srcu, sjećam se legendarne 14 T. Henry)
I za kraj kako moj frend Realovac kaže: Real u srcu, Barca u k**** :P
Jbt steta stvarno sto je Liverpool ispao , a utakmica je bila velicanstvena sta je , je. Al Reina i Cech su mi najjaci , od Reine se ovo nisam nadao al koliko je meni Cech uzeo para na kladionici sa svojim supljim golovima , onaj ko mi kaze da on valja nije normalan , mozda je to posljedica previse udaraca u glavu ne znam , al on precesto grijesi . Uglavnom zao mi je sto je Liverpool ispao , ispali su vec prije klubovi za koje sam navijao kao npr. : Real i Bato
, Navijao sam odpocetka za 4 kluba : Real , Liverpool , Bato i Porto ,sad je ostao samo Porto i neka sutra Porto ode po pobjedu i meni donesi radost sto je prosao i para na kladionici :P
Ne navijam ni za jedne ni za druge al je tekma bila do eggs.
zadnji gol je kad je bio ostao sam bez rijeći mislim 4:4 to se neviđa svaki dan u ligi prvaka
Žao mi je liverpoola iako ih nevolim (red devil 4 life) no nadam se da neću vidit opet chelsea u finalu. Ove godine očekujem finale Man Utd:Barca, dva sigurno najbolja kluba.
sweet 
Došlo je jutro (dobro bilo svima:)) i neke analize fantastičnog dvoboja jučer.
Tekma je izdvojena na najvećim sportskim stranicama.
To je bilo ono zbog čega je nogomet sport n1.
Baš sam razmišljal koje bi se tekme mogle usporediti i sjetil sam se na 3:
Finale Lige Prvaka između Milana i Liverpoola, 3:0, pa 3:3 i pobjeda Liverpoola na penale.
Finale Lige Prvaka, Bayern-Man UTD, fantastični preokret "vragova", ne znam al bilo je to oko 2000., možda čak 98., 99.
Finale SP, 1994., Italija-Brazil, famozni penali i stativa velikog Roberta di Baggia, repića
Ja pamtim mnogo situacija iz mnogo tekmi, jednostavno to obožavam.
Ovo kaj je bilo jučer, teško će se ponoviti pa možda i sljedećih godinu dana.
Obično na godinu-dvije "padne" jedna takva velika tekma...
Finale SP, 1994., Italija-Brazil, famozni penali i stativa velikog Roberta di Baggia, repića
Ja pamtim mnogo situacija iz mnogo tekmi, jednostavno to obožavam.
Ovo kaj je bilo jučer, teško će se ponoviti pa možda i sljedećih godinu dana.
Obično na godinu-dvije "padne" jedna takva velika tekma...
Navijam za Chelsea več 6 godina i drago mi je kaj su prošli...Tekma je bila veličanstvena...Samo Chelsea i Liverpool mogu prirediti takav show i živčani slom za navijače
ahh još da je ušlo ono šta je essien skinuo sa crte...ko zna šta bi bilo :P
preprepredobra utakmica.
mislim da je potpuno opravdano što je otvorena nova tema zbog ove utakmice jer takva utakmica se neviđa svaki dan.
Gol za 2-2 iz slobodnog je bio odlican i Chelsea je zasluzio proc i razbit ce Barcelonu.