Capoeira

poruka: 7
|
čitano: 3.586
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Capoeira

Evo vidim da nema teme o capoeiri na forumu pa rekao da je red da je otvorimSmijeh

Dakle ima još koji BUG-ovac ovdje osim mene da trenira capoeiru??Cool

Za sve oni koji neznate što je to, to vam je brazilsko-afrička borilačka vještina, koja kombinacijom plesa, muzike i udaraca igraći igraju i izvode vrlo atraktivne pokrete, dok ostali stoje u krugu i pjevaju, sviraju i plješču kako bi prenijeli svoju energiju na borce u krugu. Uglavnom vrlo atraktivno, zabavno i korisnoOsmijeh Ja evo već mjesec dana treniram i mogu reći kako su mi i duh i tijelo u puno jačoj kondiciji nego što sam dosad bio, postao sam mnogo rastezljiviji i iz dana u dan otkrivam nove mogućnosti koje sam mislio da nikad neću moći izvesti...

Pa eto, malo komentirajte, pitajte ako vas što zanima i takoNamigiva

Evo i jedan

da vidite kako to izgleda. Ako vas još zanima možete o povijesti capoeire saznati ovdje: klik

Stoja
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.10.2010 15:28 (Stoja).
16 godina
Capoeira

Ma nije vrag da nikoga ne zanima capoeira na forumu...

Stoja
17 godina
Capoeira

Izvini morao sam. 

Smijeh

16 godina
odjavljen
RE: Capoeira
Vakaka kaže...

Izvini morao sam. 

Smijeh

LOL!

zanima i mene ali toga u mojoj blizini nema.. ali mi se jako svidja stil

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.10.2010 15:24 (skank666).
16 godina
Vakaka kaže...

Izvini morao sam. 

Smijeh

A kada je onaj previše akrobacija radio, jedno od pravila capoeire ti je da nikad ne izvodiš previše akrobacija jer si onda ranjiv i pobereš šut kao onaj lik. Ali kada drugačije pristupi borbi onda imaš nešto ovako:

Stoja
15 godina
neaktivan
Vakaka kaže...

Izvini morao sam. 

Smijeh

ovo je clip iz filma pa sad koliko je to realno ne bih u to ulazio :)

Semper *Phobos Crew* Fidelis
16 godina
Capoeira
Malo stara tema, al evo da ju probam malo oživit :D uglavnom evo jos jedan klip, ovoga puta rad moje grupe gdje smo sami sve snimili, editirali, i pjesmu sami skladali, i nadamo se da dobro odgovara na pitanje - what is Capoeira?

Stoja
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice