Jel gledao netko ovu dvojicu majstora u nedjelju kad su prenosili Liverpool - ManCity? Čovjek se ozljedi na terenu i onda Strupar izvali "Izgleda da mu je pukla glava, malo teže". Ne bi ga ni dr. House bolje dijagnosticirao...
hahahahaha,koja maskota.
Jel gledao netko ovu dvojicu majstora u nedjelju kad su prenosili Liverpool - ManCity? Čovjek se ozljedi na terenu i onda Strupar izvali "Izgleda da mu je pukla glava, malo teže". Ne bi ga ni dr. House bolje dijagnosticirao...
Hahahaha...kad sam ovo pročitao, otkinuo sam od smijeha! Zabolio me trbuh od smijanja..
koji kralj cosic
Ne znam kaj tog Strupara zovu, lik zvuči ko da ima blažu mentalnu retardaciju, a moj trogodišnji nećak će složit smisleniju rečenicu od njega. I to puuno brže!
...da ne zaboravim napomenuti da gosn. Strupar uvijek, ali uvijek kaže "u Premier lizi".
e gledo sam sad neki dan na RTL mislim da je igro MAN. UTD vs PORTSMUND
ovi znaju šutit po dve tri minute....
a najjace mi je kad šute i onda sam se čuje brkic -"neville" pa opet suti i onda "rooney" i kad shvati da je pretjero sa sutnjom pocne pricat i ovi tamn zabe gol tak da nisu ni skužili____ brkic nakon toga smireno "lijep gol"
a onda ovaj jos dobaci "tolkiko ju je jako puknuo da je ona vrludala u zraku.....
{ak nekog zanima
}Nemogu vjerovat da danas nema Branka u prijenosu. Valjda su skužili koliko je retardiran
Najjači je brkić kad pogrešno izgovara imena igrača užasno me iritira kad umjesto eduardo govori edvardo