Branko Strupar i Filip Brkić

poruka: 40
|
čitano: 9.192
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Jel možda gleda netko  tekmu na rtl-u(Arsenal-Blackburn)? Pa ova dva teletabisa su ubitačna. Ajd Fićo još nekako ali ovaj mamlaz Branko je užas. Ti njegovi komentari me ubiju toliko da nemogu gledat tekmu. Čovjek ja glup ko stup. Katastrofa Još se u pozadini čuje kako nešto šuškaju,miču stolice ,dišu u mikrofon. Pa nerazumijem da ih njihovi nadređeni nečuju. Bljak. Sva sreća pa hvatam bosance pa imam još jedan izbor :d

kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiill frenzy
16 godina
neaktivan

Gledam ja ali sva sreća što bosanci prenose(BHT) jer sam isto poludio od komentatora...kakva TV takvi komentatoriSmijeh

15 godina

Dobro da im se ne ubaci još i ona ženska što nezna r reći. Ona sa rukometnog prvenstva Cool

17 godina
neaktivan

ma samo im jos fali onaj srecko bogdan ...

Ništa nije tako neefektivno kao efikasno izvođenje aktivnosti koje nisu potrebne.
17 godina
neaktivan

E čim sam vidio naslov teme desno strgo sam se.  Smijeh

Kakav klaun ovaj Strupar, strašno nešto...  Jel on možda bio stoper pa igro glavom malo previše??  A ovo sa stolicama i škripanjem, svaki put komedija...   Dođe mi da pošaljem mail RTL-u i pitam ih jesu li oni ozbiljni il je to sve neka vrsta parodije.

We Are Yourself, You'll Never Be Alone Again! P.L.U.R. //// 4.9. Matt M. Maddox @Boogaloo(OTV) Zagreb, 12.9. INVAZIA outdoor @Savski Nasip DJ Ivee. 26.9. UES - Sven Wittekind FAKJEA!!!!
15 godina

Nije sve za svakoga. To pokazuje ovaj primjer. Žalosno što su ga stavili da komentira jer čovjek nezna složit rečenicu a komentari su mu tipa"...i da sada je Arsenal zabio gol..."-ma da, ili ponavljajne onoga što Filip kaže. Negovorim u afektu ali mi se lik čini kao malo priglup. Filip mi je ok ali ga kvari Branko. Ljude prigovaraju na Božu i Štimca ali oni su kraljevi naspram ovih teletabisa.

17 godina

Brkić je drastično napredoval i sad je sasvim ok, to kaj ga još prate neke predrasude, nastale dok je počinjal (a niko se nije rodil učen), brzo će nestati.

Strupara neću komentirati, stare babice bi to bolje odradile...

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
17 godina
neaktivan
RE: Branko Strupar i Filip Brkić
Armor kaže...

Brkić je drastično napredoval i sad je sasvim ok, to kaj ga još prate neke predrasude, nastale dok je počinjal (a niko se nije rodil učen), brzo će nestati.

Strupara neću komentirati, stare babice bi to bolje odradile...

Baš to, Brkić je sad dobar.  Al  Branko"The IQ"Strupar je priča za sebe.

We Are Yourself, You'll Never Be Alone Again! P.L.U.R. //// 4.9. Matt M. Maddox @Boogaloo(OTV) Zagreb, 12.9. INVAZIA outdoor @Savski Nasip DJ Ivee. 26.9. UES - Sven Wittekind FAKJEA!!!!
16 godina
protjeran

ma taj cjeli rtl ne valja ko da su se danas rodili noobvi cisti

We don't need no education We dont need no thought control No dark sarcasm in the classroom Teachers leave them kids alone Hey! Teachers! Leave them kids alone! All in all it's just another brick in t
16 godina

da brkić je jako napredovao, sada je na raini amebe! Čovjek nije za to i kraj priče. Ja sam slao mail rtl-u i naravno nisu se udostojili odgovoriti. Zbog njih ne gledam premier ligu na rtl-u. Brkić je uništio SP u rukometu. Sad sam ljut ko leptir

16 godina
neaktivan

Kad Filip nešto kaže i primjeti na igri momčadi Branko samo na to -Da.

Filip Brkić je u jučerašnjoj utakmici pogrješio imena igrača 100 puta.

17 godina

nije mi jasno kako mu se do sada nisu zahvalili. komentari poput trebao je pucati u gol,  mislim da nije zaleđe jer sudac nije svirao .... još malo pa će biti bolji dvojac od vela/bogdan

Sve što sam napisao nije moje mišljenje. Vjerovatno se nisam odlogirao pa ovo piše ili moj brat ili mama
16 godina
neaktivan

Baš sam danas gledao tu tekmu.Ovaj Strupar je takav ovan,to je za pop*zdit!

oko za oko,pasta za zube
16 godina
neaktivan

Ta dva su za komentiranje sporta kao ona dva lika iz crtića  A JE TOIzlanuo se

16 godina
neaktivan

to su takvi debili moraju upropastit svaku odlicnu tekmu

15 godina
neaktivan

Čim sam vidio ime teme nisam mogo da ne komentiram. Ta dva jazavca su stvarno loši, nije problem kad koji put fulaju ime igrača i sl. nego kad poćnu o "taktici" pričat ili daju svoja objašnjenja. Frend i ja uvjek zajedno gledamo tu premier ligu na rtl-u i mislim da bi nas dvojca mogli bolje komentirati tekmu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.11.2009 22:53 (IN_trance001).
16 godina
neaktivan

a oni se samo uklapaju u slabu kvalitetu RTL televizije...

17 godina
neaktivan

najgori komentari ikad su oni onog malog zubatog štakorčića sa HTVa, kako li se ono zove... proguglat ću pa ću editirat... svaki put kad je utakmica na HTVu molim boga da je ne komentira to štakoroliko stvorenje IQa žive ograde...

Edit: Stjepan Balog... ~~shiver~~Mršti se

sviđa mi se da ti nebude prijatno
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.11.2009 23:35 ((s)izgoreo).
15 godina
neaktivan

sportklub u srcuuuuuuuuuuu

a kaj kažete na pijanca Cvitkovića?haha

99 % balkanaca sluša balkansku narodnu glazbu , ako si ti.....................A NE NISAM...........
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.11.2009 23:15 (meluka).
15 godina
neaktivan

blago rečeno uništili mi dan

17 godina
neaktivan

mene smo sekira koliko strupar love dobije... nemos vjerovat... al ima jedan tip na sport klubu..evo sad bas sam odgledo lyon marseille... 5:5..prejaka tekma.. odlican, al nemogu saznat kako se zove...

al sta se tice komentiranja, vela i štimac u duetu su kraljevi... i cosic i susec mi vec lagano idu na zivce sa svojim preseransima, od sudaca do neznam cega... vela je king!

ćufta
15 godina
neaktivan
josip2608 kaže...

mene smo sekira koliko strupar love dobije... nemos vjerovat... al ima jedan tip na sport klubu..evo sad bas sam odgledo lyon marseille... 5:5..prejaka tekma.. odlican, al nemogu saznat kako se zove...

al sta se tice komentiranja, vela i štimac u duetu su kraljevi... i cosic i susec mi vec lagano idu na zivce sa svojim preseransima, od sudaca do neznam cega... vela je king!

nba-zula sukomentator

imaš ovoga ružića stanka sa radija

99 % balkanaca sluša balkansku narodnu glazbu , ako si ti.....................A NE NISAM...........
17 godina

Meni je najgori hrt-ov voditelj koji je jučer komentirao utakmicu Osijeka i Zagreba. Ne mogu mu se sjetit imena al stvarno je glup ko k*rac. Ova dvojica iz RTL-a nisu baš nešto al aj mogu proci... Najugodnije mi je čuti Blažička i onu staru gardu hrt-ovih voditelja (vidi se odnosno cuje po njihovim komentarima da su sportski obrazovani).

Evo par videa koji se ticu komentatora:

http://vinovo.magnify.net/playlist/Sportski-komentatori

http://vinovo.magnify.net/playlist/the-best

http://vinovo.magnify.net/playlist/Smijesni-Video-Klipovi

Nemam komentara
15 godina
Bichanich kaže...

Meni je najgori hrt-ov voditelj koji je jučer komentirao utakmicu Osijeka i Zagreba. Ne mogu mu se sjetit imena al stvarno je glup ko k*rac. Ova dvojica iz RTL-a nisu baš nešto al aj mogu proci... Najugodnije mi je čuti Blažička i onu staru gardu hrt-ovih voditelja (vidi se odnosno cuje po njihovim komentarima da su sportski obrazovani).

http://vinovo.magnify.net/playlist/Sportski-komentatori

http://vinovo.magnify.net/playlist/Smijesni-Video-Klipovi

Mislim da je to bio Viki ako se nevaram

PRODAJEM GTA4!!!! Cijena po dogovoru
16 godina
Kill Frenzy kaže...

Jel možda gleda netko  tekmu na rtl-u(Arsenal-Blackburn)? Pa ova dva teletabisa su ubitačna. Ajd Fićo još nekako ali ovaj mamlaz Branko je užas. Ti njegovi komentari me ubiju toliko da nemogu gledat tekmu. Čovjek ja glup ko stup. Katastrofa Još se u pozadini čuje kako nešto šuškaju,miču stolice ,dišu u mikrofon. Pa nerazumijem da ih njihovi nadređeni nečuju. Bljak. Sva sreća pa hvatam bosance pa imam još jedan izbor :d

Kad ta dvojica komentiraju tekmu ja idem ''ubit''oko Smijeh

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
16 godina

Branko i Filip su jako loši pogotovo u kombinaciji, jedan jako malo zna o nogometu a drugi bi trebao pohađati sate hrvatskog jezika, ukratko ne mogu ih slušat, ustvari kad je neka tekma koja me zanima gledam na digiju, svejedno dal je engleski ili mađarski komentator samo da ne slušam ova dva retarda.

Noi siamo come la nostra fede...Immomartali...
17 godina
neaktivan
Bichanich kaže...

Meni je najgori hrt-ov voditelj koji je jučer komentirao utakmicu Osijeka i Zagreba. Ne mogu mu se sjetit imena al stvarno je glup ko k*rac.

Lik se zove Viki Ivanovic, jedan od slabijih HTV-ovih (mada im cijela ova generacija novih osim Sapita nije bas nesto)

Na tom linku ima dosta Brkicevih majstorija (i ostalih kolega sa RTL-a), proslo SP u rukometu su obiljezile njihove komentatorske "majstorije" )golman do ulaska u igru nije imao nijednu obranu, etc...)

16 godina
neaktivan

kad smo vec kod komentatora, jel se sjecate

...

i pogledajte

j video, od 35 sekunde pa nadalje se u pozadini cuje Drago Ćosić...hahah

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.11.2009 14:39 (stipica_zd).
16 godina

Najjace mi je kad neko zabije gol ovi se 10 min dogovaraju ko je zabil... lool

nema do Čosica !!, Sušeca  i Blazicka HRT-a :DDD

u zadnje vrijeme mi je i štimac dobar "fino, fina lopta"

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.11.2009 18:21 (GRDI-146).
17 godina

Kad smo već kod Drage Ćosića..

Nemam komentara
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice