Bakljada u Milanu

poruka: 73
|
čitano: 10.015
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Bakljada u Milanu

Daj nemoj u ovo što se jučer dogodilo uplitati branitelje, Milanovića i siromaštvo. Za to postoji Markov trg pa se tamo neka prosvjeduje a tamo zanimljivo nikad nikoga, tema je nogomet i stanje u njemu. Problem je pretežito Mamić, to je istina i ja bih ga otjerao čim dalje iz Hrvatske ali pokušavati ga otjerati na ovakav način je glup. Imamo 1:1, imamo inicijativu na terenu i stisnuli smo Talijane u rupu i sad ti ''navijači'' idu raditi prekid.... Je li to fer prema igračima koji se zbilja bore za hrvatski dres za razliku od nekih drugih reprezentacija gdje igrači igraju prek qrca i čuvaju se za klubove. Spaštaju igrači i obični navijači koji bi htjeli samo normalno utakmicu pogledati. Ovo jučer nije bilo zbog HNS-a već pretežito zbog Dinama i stanja u njemu. Zašto ti Boysi ne dođu pred Maksimir razbijati, paliti i pljačkati, pred Mamićevu kuću, zgradu HNS-a? Što se tiče baklji, nisu problem sve dok ih ne počneš ubacivati u teren i s tim činom riskirati da osakatiš nekoga. Velikim dijelom je kriva i sigurnosna služba na stadionu što je dopustila da se toliko baklji prošverca ali Talijani i njihov Savez sigurno neće biti kažnjeni, kao prvo oni su Talijani a mi Hrvati a kao drugo mogu reći da su ih sve pregledali a nisu ništa našli, vjerojatno su ih u guzici prošvercali.

14 godina
odjavljen
Bakljada u Milanu

Bacelj je dobro napisao , a nitko od vas ih ne spominje. Postoje ljudi koji su plaćeni za pregledavanje ljudi prije ulaska na teren. Oni nisu napravili svoj posao i nikome ništa. Isto kao i kod nas, da se tim tvrtkama počnu otkazivati ugovori i njima ispostavljati računi za neobavljen posao, stvari bi se promjenile. I nemojte mi govoriti da bi se stvorile kolone. Da se to ne dogodi dođe se pola sata ili sat vremena prije utakmice. Ako ste dolazili na koje utakmice u Hrvatskoj vidjeli bi da se malim ljudima sve uzima i pregledava ih se cijele, a kada dođu grupe navijača par minuta prije početka, njih se samo pušta bez pregleda. I onda se svi čude kako se rade gluposti...

Ako ima tko od vas tvrtku nek ne obavi posao, pa da vidi da li će više itko htjeti s vama surađivati.

15 godina
neaktivan
Bakljada u Milanu

Odmah u prvoj rečenici sam napomenuo da ne podržavam ubacivanje baklji u teren, također 2014. je, a ne 1945. pa za spominjanjem "ustaša" nema nikakve potrebe...
A isto tako kako nije fer prema igračima, nije fer ni prema tim normalnim navijačima jer nogomet se igra zbog navijača, a ne zbog nečijih privatnih interesa, jel tako? 

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.11.2014 16:42 (rebelsy).
13 godina
neaktivan
Bakljada u Milanu

Svi se pozivaju na pravnu državu da ovo rješi ali di smo mi od neke pravne države... Sudovi koma živa bolje sudove imaju zemlje trećeg svijeta od nas, policija je sve samo ne ono sto se reklamira sigurnost i povjerenje a politika je tu da se stogod ukrade i spremi u dzep jer 4 godine od mandata do mandata je puno vrimena a treba prihranit velike želje koje imaju obitelji hrv političara... Tako da pravna država je utopija u trenutnom kaosu RH...

14 godina
neaktivan
Re: Bakljada u Milanu
cic kaže...
Slažem se sa tobom. Navijači se stavljaju u prvi plan samo da bi se sakrili pravi problemi u državi.Ljudi se ne zabrinjavaju kaj je 350 tisuća ljudi na burzi, kaj su ljudi diljem Lijepe Naše gladni, kaj ima tisuće ljudi kaj kopaju po smeću da skupe par boca,nego ih zabrinjavaju navijači.

također se slažem i sa tobom i sa rebelsyem.

ali stvar je zapravo vrlo jednostavna.

to su samo baklje, i tako su naši navijači iliti dio navijača razmišljali kad su ih palili i bacali.

pa nemojmo se zavaravat, pa ne prođe maltene niti jedno kolo da se ne zapali baklja od strane boysa ili torcide,armade,ultrasa... dan danas ,znači u ovoj ili godinu prije, prije dvije,5,10!

pa do prije par godina (kad sam odlazio na derbije i kad je to bio doživljaj-pričam o Dinamu i Maksimiru ,naravno) nije prošao NITI JEDAN DERBIJ bez prekida.

upalile su se baklje, bacalo se na teren,pričekali su minutu dvije i nastavak tekme.gotovo.točka.

nije bilo niti jedne rečenice napisane u novinama oko BAKLJE.

to je naravno ostalo kod nas s godinama i to je "usađeno" u naš ajmo ga nazavat "nogometnim svijetom".

pa di god je repka gostovala ili se natjecala bilo EP ili svjetsko uvijek su se palile baklje i uvijek smo imali "žestoke navijače" i tako s godinama i onda sad odjednom gle navijači su nam "problem".

kakav faking problem? to su zapravo ljudi koje vole nogomet,vole svoj klub ili repku za koju igra i naravno da ima kretena među njima.

pa u ovoj državi se na njih 10 nađe jedan kreten, i sad se među 7500 tisuća hrvata na stadionu našlo 30-tak ili kolko već "kretena" koji su upalili baklje i bacili ih na teren.

pa pišu o tome kao da su ljude gađali bakljama,djecu gađali ili kao da je netko poginuo na stadionu.

a ti novinari su zapravo ljigavi, š*pci i gamad.   

(nije da ja nečiju profesiju umanjavam ili omalovažavam da nebi bilo)

to sve od njih kreće.

ne pišu istinu, bore se protiv nečega šta nesmiju pipinut,a laju na sve strane i pišu,pišu samo da pišu i da imaju faking priču koja nema veze zapravo sa stvarnim i činjeničnim stanjem.

steam: CRO_ZeNGe battlelog CRO_ZeNGe i marko0702
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.11.2014 17:41 (ZeNGe_CRO-mt).
14 godina
neaktivan
Horatio_Hornblower kaže...

Svi se pozivaju na pravnu državu da ovo rješi ali di smo mi od neke pravne države... Sudovi koma živa bolje sudove imaju zemlje trećeg svijeta od nas, policija je sve samo ne ono sto se reklamira sigurnost i povjerenje a politika je tu da se stogod ukrade i spremi u dzep jer 4 godine od mandata do mandata je puno vrimena a treba prihranit velike želje koje imaju obitelji hrv političara... Tako da pravna država je utopija u trenutnom kaosu RH...

mi smo totalna banana.

steam: CRO_ZeNGe battlelog CRO_ZeNGe i marko0702
15 godina
odjavljen
Bakljada u Milanu

Ti koji bacaju baklje nisu navijači nego primitivni bolesnici. Baciti baklju može samo bolesnik, normalni ljudi se time ne bave.

Losing all hope was freedom
15 godina
piksic kaže...

Ti koji bacaju baklje nisu navijači nego primitivni bolesnici. Baciti baklju može samo bolesnik, normalni ljudi se time ne bave.

"normalni ljudi"

Say hello to my little friend
14 godina
Bakljada u Milanu

Ali kad Mamić radi striptiz na aerodromu onda nije seljačina nego kralj. Kad postavi svog kuma Kovača za izbornika repke onda nije seljačina nego kralj. Kad se gura Brozovića u prvih 11 onda je sve 5. Kad ti Sammir igra za HR repku onda je sve 5. Kad ti Dinamo dobije 250 milja kuna od grada onda je sve u redu. Kad Mamić svima redom psuje boga onda je zakon. Skineš si njegov soundboard i sprdaš se. Smiješ se što prijeti tipu da će ga prebiti.

E buraz, prebit će ga kao mačku.... da crkneš od smijeha.

Kad se Hajduk kažnjava bezveze, e neka, jalni tovari, a?

Kad je bratac Zoran trener onda je sve dopušteno.

Kad se dogodi Meksiko opet onda ćete se gledati u ogledala kao ovce.

Znanje hr nogometa vam je stvarno na zavidnoj razini {#}

They say I got a lot of water in my brain
15 godina
Bakljada u Milanu

Dovoljno je reći da druga ekipa Dinama igra u našoj prvoj ligi, jedinstven slučaj u cijelom svijetu.

Naravno, baklje na terenu ne podržavam, ali isto tako vidim u medijima da se previše generalizira, pa se onda sve navijače naziva huliganima. Jedino je Modrić poslije utakmice rekao da to nisu navijači, nego huligani i da svaka čast onima koji su ih bodrili bez tih baklji.

I sad mediji i svi ljudi HNS-a pričaju o ustaškim povicima i da ih navijači sramote (da se razumijemo, ustaški povici jesu sramota). Ali gdje je bio taj HNS kad je naš dragi Šimunić vikao takve stvari, na čiju stranu su onda stali? Naravno branili su Šimunića. Zašto se onda to nije osudilo i zašto se tada pričalo o "velikom domoljubu" Šimuniću? A kad to isto rade navijači onda ih oni sramote. Ma vidi vraga. Huligani su sramota, ali jednaka sramota su i huligani u HNS-u.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.11.2014 18:17 (antimadridista).
14 godina
ivek decembarski kaže...

Ali kad Mamić radi striptiz na aerodromu onda nije seljačina nego kralj. Kad postavi svog kuma Kovača za izbornika repke onda nije seljačina nego kralj. Kad se gura Brozovića u prvih 11 onda je sve 5. Kad ti Sammir igra za HR repku onda je sve 5. Kad ti Dinamo dobije 250 milja kuna od grada onda je sve u redu. Kad Mamić svima redom psuje boga onda je zakon. Skineš si njegov soundboard i sprdaš se. Smiješ se što prijeti tipu da će ga prebiti.

Ovdje nitko ne brani Mamića pa ne znam što zapravo hoćeš reći. Da na Mamićev priimitivizam treba odgovoriti primitivizmom kakav je jučer viđen? Da, baš tako će ga se otjerati, malo morgen. U ovom slučaju ne vrijedi klin se klinom izbija.

16 godina
ivek decembarski kaže...

Cijeli post ti je školski primjer falične tu qouque argumentacije...

Osim toga guraš riječi u usta ljudima koji to nisu nikada rekli.

Znanje konstruktivne diskusije ti je stvarno na zavidnoj razini...{#} 

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
14 godina
vrinho kaže...
ivek decembarski kaže...

Ovdje nitko ne brani Mamića pa ne znam što zapravo hoćeš reći. Da na Mamićev priimitivizam treba odgovoriti primitivizmom kakav je jučer viđen? Da, baš tako će ga se otjerati, malo morgen. U ovom slučaju ne vrijedi klin se klinom izbija.

Hoću reći da se jedva čeka napasti uličnog huligana, a huligana u odijelu ćemo tolerirati godinama.

Sinoć se dogodila kamilica, a radi se drama

14 godina
DamageHigh kaže...
ivek decembarski kaže...

Cijeli post ti je školski primjer falične tu qouque argumentacije...

Osim toga guraš riječi u usta ljudima koji to nisu nikada rekli.

Znanje konstruktivne diskusije ti je stvarno na zavidnoj razini...{#} 

Kako si me samo dočekao, evo sav sam se usrao

14 godina
ivek decembarski kaže...

Hoću reći da se jedva čeka napasti uličnog huligana, a huligana u odijelu ćemo tolerirati godinama.

Problem je što ulični huligan ne šteti tom huliganu u odijelu nimalo nego svim ostalima, meni kao navijaču koji hoću pogledati utakmicu u miru i igračima. Zbog tih uličnih huligana svi Hrvati ispadaju divljaci.

Za HNL uvjete ovo jučer je bila kamilica, u Europi se na takve ispade drugačije gleda i ne tolerira se nimalo.

14 godina
vrinho kaže...
ivek decembarski kaže...

Problem je što ulični huligan ne šteti tom huliganu u odijelu nimalo nego svim ostalima, meni kao navijaču koji hoću pogledati utakmicu u miru i igračima. Zbog tih uličnih huligana svi Hrvati ispadaju divljaci.

Za HNL uvjete ovo jučer je bila kamilica, u Europi se na takve ispade drugačije gleda i ne tolerira se nimalo.

Tebi je netko rekao danas da si divljak? Talijani moraju raditi rebalans proračuna?

Pogle video. Finale lige prvaka, a zapaljene baklje! Čovječe, pa treba tu ligu prvaka što prije ukinuti.

Pogledaj scena sa eura 2012

I jesu sad svi Poljaci divljaci? Papa Ivan Pavao 2. bio huuuligan čovječe.

Ponavljam, kamilica.

14 godina
vrinho kaže...
ivek decembarski kaže...

Tih huligana na maksimiru nije bilo skoro 2 godine. Di su onda bili obični navijaci? 

17 godina
neaktivan
Bakljada u Milanu

Ja sam jucer gledao tu famoznu repku i ako me vec duze vrijeme ne zanimaju, prvenstveno me ne zanimaju jer su igraci spremni spustit glave i ne zele rijeci progovorit o stanju u HR nogometu (Stimac za izbornika, pa sad Kovac. Lihvarski ugovri koji pojedinici imaju s Serifom a o tome je samo progovorio Dudu i jos sto drugih stvari). 

Fascinantno mi je bilo slusat arlaukanje Drage Cosica i njegovo zapomaganje da se zaustavi taj vandalizam, dok taj isti Drago Cosic uziva u "velicanstvenom dekoru" koji se moze vidjet na domacim igralistima (ovdje prvenstveno mislim na Hajdukove utakmice u europi jelte) e tada mu baklje i razni uzvici ne smetaju i drago mu je a jucer je skoro umra na tom San Siru. Mediji su naravno pretjerali, i nemogu doc sebi da su se talijani pripali nasih huligana kad im na derbiju Roma-Lazio uredno ljudi umiru od uboda, a da ne govorim sto se dogada kad Englezi/Turci dodu na talijansko tlo kakav samo cirkus nastane. 

Ne slazem se da se vandalizmom ili agresivnim metodama mijenja lose sitacije, ali mi je sasvim opravdana ovdje. Imate s jedne strane "nezainteresirani" drazavu (valjda im nitko jos ne smeta u tom nogometu jer svi dobro zaraduju) s druge strane tu kriminalnu skupinu u HNS-u. I kome da se navijaci obrate, godinama se bore i pokusavaju zakonskim i tim pravednim putem da dovedu HR nogomet u red ali im se glavesine smijule i rugaju skriveni iza zakona kojeg tumace kako im odgovara. 

Mene nije sram za ono jucer, nekako mi je cak drago sto postoji bar neka grupica ljudi kojima je pun k**ac svega, pa sad jesu li to iskazali na los nacin vrijeme ce reci. 

Za kraj ovo je mozda najbolji opis svega:

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
14 godina
Bakljada u Milanu

Topic treba zatvoriti. Netko kuži, netko ne.

Bolje zatvoriti nego da se pokupe banovi bezveze

13 godina
neaktivan
JackD kaže...

Ja sam jucer gledao tu famoznu repku i ako me vec duze vrijeme ne zanimaju, prvenstveno me ne zanimaju jer su igraci spremni spustit glave i ne zele rijeci progovorit o stanju u HR nogometu (Stimac za izbornika, pa sad Kovac. Lihvarski ugovri koji pojedinici imaju s Serifom a o tome je samo progovorio Dudu i jos sto drugih stvari). 

Fascinantno mi je bilo slusat arlaukanje Drage Cosica i njegovo zapomaganje da se zaustavi taj vandalizam, dok taj isti Drago Cosic uziva u "velicanstvenom dekoru" koji se moze vidjet na domacim igralistima (ovdje prvenstveno mislim na Hajdukove utakmice u europi jelte) e tada mu baklje i razni uzvici ne smetaju i drago mu je a jucer je skoro umra na tom San Siru. Mediji su naravno pretjerali, i nemogu doc sebi da su se talijani pripali nasih huligana kad im na derbiju Roma-Lazio uredno ljudi umiru od uboda, a da ne govorim sto se dogada kad Englezi/Turci dodu na talijansko tlo kakav samo cirkus nastane. 

Ne slazem se da se vandalizmom ili agresivnim metodama mijenja lose sitacije, ali mi je sasvim opravdana ovdje. Imate s jedne strane "nezainteresirani" drazavu (valjda im nitko jos ne smeta u tom nogometu jer svi dobro zaraduju) s druge strane tu kriminalnu skupinu u HNS-u. I kome da se navijaci obrate, godinama se bore i pokusavaju zakonskim i tim pravednim putem da dovedu HR nogomet u red ali im se glavesine smijule i rugaju skriveni iza zakona kojeg tumace kako im odgovara. 

Mene nije sram za ono jucer, nekako mi je cak drago sto postoji bar neka grupica ljudi kojima je pun k**ac svega, pa sad jesu li to iskazali na los nacin vrijeme ce reci. 

Za kraj ovo je mozda najbolji opis svega:

Već se godinama lomite sa Mamićem i ekipom a šta je sa onima koji nam pljačkaju domovinu i uništavaju generacije mladih ljudi to se vas gospodo ne tiće?? Evo već sutra puštaju Bandića Vidošević uživa u svojim vikendicama i luksuzu Bandićevi jataci su već danima vani i vidi ćuda njih nitko ne ganja po Zagrebu   samo vam je Mamić trn u oku pa ovi su  pet puta veće lopine i slobodno vam šeču po gradu??

14 godina
A što sa njima? Šta se od navijača očekuje da hapse Bandića?
Nisam to znao
17 godina
neaktivan
R36 kaže...
JackD kaže...

Već se godinama lomite sa Mamićem i ekipom a šta je sa onima koji nam pljačkaju domovinu i uništavaju generacije mladih ljudi to se vas gospodo ne tiće?? Evo već sutra puštaju Bandića Vidošević uživa u svojim vikendicama i luksuzu Bandićevi jataci su već danima vani i vidi ćuda njih nitko ne ganja po Zagrebu   samo vam je Mamić trn u oku pa ovi su  pet puta veće lopine i slobodno vam šeču po gradu??

Pogledaj sliku koju sam stavia. Pa svi su oni isti, Bandic=Sanader=Vidosevic=Mamic=...=Kriminalci. Stvar je u tome sta je ono jucer bilo iz frustracije. Mislis da bi Bandit slobodno setao po ZG-u da mu netko priljepi par samarcina na Trgu, problem je u tome sto smo svi letargicni i boli nas briga, al istog trenutka kad se dogodi ono sto se dogodilo jucer odmah svi imaju svoje misljenje, srame se i prozivaju tu ekipu. 

Ponavljam, protiv toga sam da se nasiljem rjesavaju problemi, ali izgleda da je u nas doslo do toga da ako nece milom hoce silom. I vjeruj mi Bandic, Sanader i Vidosevic su mali misevi za Mamica. Tip ima svoju drzavu (Maximir) unutar drzave, e to je malo kome uspjelo. 

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
14 godina
Bakljada u Milanu

Naravno da Mamić i ostala mafija nisu opravdanje za ovo primitivno ponašanje navijača.

Cilj ne opravdava sredstvo - da, toliko je jednostavno. Svaka daljnja rasprava je suvišna. 
Svrha navijača je da bodre svoju momčad i da uživaju u nogometu koji im se prezentira, a ne da uništavaju isti. Začudo, jučer se nakon dugo vremena moglo uživati u nogometu Hrvatske reprezentacije.

Igrao se lijep i dobar nogomet. Imali smo bolju ekipu od Italije, jer budimo iskreno -Italija nikad nije bila slabija i vjerojatno nikad niti neće biti slabija nego što je jučer bila.  

Ako podržavate ovo jadno i seljačko ponašanje navijača- razmislite još jednom. Jesu li Mamić i banda u HNS-u vrijedi toga da se žrtvuje ova nogometna generacija?
Da pokazujemo svoj primitivan mentalitet i time bacamo u drugi plan nogometne veličine kao što su Modrić, Rakitić i (uskoro?) Kovačić, kome to treba?

Nogomet nam u ovom trenutku ima puno potencijala, na gotovo svakoj poziciji mlad i perspektivan igrač, većina ih igra vani, a predvođeni su maestralnim Modrićem koji oduševljava cijeli svijet svojim partijama u Real Madridu.

Naravno, samo ovdje kod nas, nađe se skupina koja misli da će bakljama i neprimjerenim skandiranjem nešto promijeniti. Jedina reakcija koja uslijed toga se može dogoditi je- kazna, koja ne donosi apsolutno ništa dobro nikom, niti HNS-u niti navijačima, ali ajde- idemo praviti nered i očekivati da će se nešto dobro dogoditi, vrlo pametno.

14 godina
ivek decembarski kaže...

Pogle video. Finale lige prvaka, a zapaljene baklje! Čovječe, pa treba tu ligu prvaka što prije ukinuti.

Koliko je tih baklji bilo bačeno na teren? Nijedna. Velika je razlika da li ju ti baciš na teren ili ne. Već sam pisao o tome ali očito se ne čita.

Ti nisi mene skužio, u očima svijeta zbog te šake jada od jučer Hrvati ispadaju divljaci i primitivci, baš kao što su i Poljaci nakon nereda a nisu ni Talijani cvijeće, poznati su po rasizmu i sličnim sranjima. Oni se uopće ne bi trebali na ništa zgražati.

Ako nam spiče kaznu od utakmice ili dvije pred praznim gledalištem tko bude kriv? Upravo ta šaka jada zbog kojih će svi ispaštati svi koji će htjeti ići pogledati utakmicu. Platini i UEFA ne dijeli pojedinačno kazne, već cijeli savez kazni tako da nitko ne može na tekmu, po njima sam i ja, i ti i svi mi huligani. Nije fer jbg... Sad je bilo na RTL-u da je na tekmi bilo 100 navijača sa crne liste koji ne smiju na utakmice reprezentacije, da se javilo Talijanima ali da nisu to navodno mogli spriječiti. I oni dijele dio odgovornosti ali neće biti odgovorni za ništa na kraju.

14 godina
Cordas kaže...

Naravno da Mamić i ostala mafija nisu opravdanje za ovo primitivno ponašanje navijača.

Cilj ne opravdava sredstvo - da, toliko je jednostavno. Svaka daljnja rasprava je suvišna. 
Svrha navijača je da bodre svoju momčad i da uživaju u nogometu koji im se prezentira, a ne da uništavaju isti. Začudo, jučer se nakon dugo vremena moglo uživati u nogometu Hrvatske reprezentacije.

Igrao se lijep i dobar nogomet. Imali smo bolju ekipu od Italije, jer budimo iskreno -Italija nikad nije bila slabija i vjerojatno nikad niti neće biti slabija nego što je jučer bila.  

Ako podržavate ovo jadno i seljačko ponašanje navijača- razmislite još jednom. Jesu li Mamić i banda u HNS-u vrijedi toga da se žrtvuje ova nogometna generacija?
Da pokazujemo svoj primitivan mentalitet i time bacamo u drugi plan nogometne veličine kao što su Modrić, Rakitić i (uskoro?) Kovačić, kome to treba?

Nogomet nam u ovom trenutku ima puno potencijala, na gotovo svakoj poziciji mlad i perspektivan igrač, većina ih igra vani, a predvođeni su maestralnim Modrićem koji oduševljava cijeli svijet svojim partijama u Real Madridu.

Naravno, samo ovdje kod nas, nađe se skupina koja misli da će bakljama i neprimjerenim skandiranjem nešto promijeniti. Jedina reakcija koja uslijed toga se može dogoditi je- kazna, koja ne donosi apsolutno ništa dobro nikom, niti HNS-u niti navijačima, ali ajde- idemo praviti nered i očekivati da će se nešto dobro dogoditi, vrlo pametno.

Naravno. Ti navijaj i bodri bez obzira na sve. Kakve veze imaju Mamić i Šuker. Važno je davati bezuvjetnu podršku.

Tak i treba. Recimo frend ti opljačka kiosk, ali ti ga trebaš podržati jer on je tvoj frend. Ti navijaš za njega.

Ostavi te cura i ode se pucati u ruku sa nekim narkićem. Ma nema veze, treba je podržati. Ona je tvoja, moja, naša, hrvatska cura.

I baš zato, HDZ i dr. Ivo Sanader, rekao bi naš Niko. Ispričao se Talijanima za nerede, a nije se ispričao što je podržao govno od Sanadera.

Nema veze što Mamić krade i radi što hoće. Kakve veze što gura svoje igrače. On je naš. Moramo ga podržati.

15 godina
Bakljada u Milanu

IMO, previše se pažnje posvećuje toj hebenoj bakljadi, HNS-u i nogometu.

Ima puno bitnijih stvari o kojim se može pisati u ovoj sprdnji od države..

Ništa ne ostavljam nezavrš
15 godina
Bakljada u Milanu

A zašto država ne radi ništa da se privedu ti huligani koji rade nered i da im se zabrani prisustvovanje utakmicama? Pa nema U Hrvatskoj milijun huligana (iako bi po pisanju medija netko zaključio da je tako) nego ih ima par stotina. Kamere su na stadionima, jasno se može identificirati tko je to napravio. U čemu je onda problem?

Najbolje je uvijek puštati tu istu hrpu budala na stadion (koji su manjina) i dopuštati im da rade to što rade. Jer tako je najlakše mazati oči ljudima da su huligani najveći problem, i to nekome paše. Pa zatvori ih onda ako jesu, u čemu je problem? 

Svaki put isto, bacaju se baklje, te budale prenoće u policijskoj stanici i dobiju nekakvu smiješnu kaznu umjesto da im se zabrani prisustvovanje stadionima doživotno. Pa nema njih milijun.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.11.2014 19:44 (antimadridista).
14 godina
dv14 kaže...

IMO, previše se pažnje posvećuje toj hebenoj bakljadi, HNS-u i nogometu.

Ima puno bitnijih stvari o kojim se može pisati u ovoj sprdnji od države..

Upravo zato treba zatvoriti topic. Zbog 10 minuta kamilice svi se raskokodakali.

14 godina
antimadridista kaže...

A zašto država ne radi ništa da se privedu ti huligani koji rade nered i da im se zabrani prisustvovanje utakmicama? Pa nema U Hrvatskoj milijun huligana (iako bi po pisanju medija netko zaključio da je tako) nego ih ima par stotina. Kamere su na stadionima, jasno se može identificirati tko je to napravio. U čemu je onda problem?

Najbolje je uvijek puštati tu istu hrpu budala na stadion (koji su manjina) i dopuštati im da rade to što rade. Jer tako je najlakše mazati oči ljudima da su huligani najveći problem, i to nekome paše. Pa zatvori ih onda ako jesu, u čemu je problem? 

Svaki put isto, bacaju se baklje, te budale prenoće u policijskoj stanici i dobiju nekakvu smiješnu kaznu umjesto da im se zabrani prisustvovanje stadionima doživotno. Pa nema njih milijun.

O tome je bilo na RTL-u, na stadionu je bilo 100 ljudi s crne liste i Talijani su znali za to ali su ih svejedno pustili unutra.

14 godina
ivek decembarski kaže...

Naravno. Ti navijaj i bodri bez obzira na sve. Kakve veze imaju Mamić i Šuker. Važno je davati bezuvjetnu podršku.

Tak i treba. Recimo frend ti opljačka kiosk, ali ti ga trebaš podržati jer on je tvoj frend. Ti navijaš za njega.

Ostavi te cura i ode se pucati u ruku sa nekim narkićem. Ma nema veze, treba je podržati. Ona je tvoja, moja, naša, hrvatska cura.

I baš zato, HDZ i dr. Ivo Sanader, rekao bi naš Niko. Ispričao se Talijanima za nerede, a nije se ispričao što je podržao govno od Sanadera.

Nema veze što Mamić krade i radi što hoće. Kakve veze što gura svoje igrače. On je naš. Moramo ga podržati.

Cijela usporedba ti nema smisla. 

Upravo ono što sam napisao u postu je i odgovor na onaj tvoj post. Idemo raditi nešto što će odmoći zato da bismo pomogli? Ne čini ti se to oprečno jedno drugom?

Frend ti opljačka kiosk i ti ga prebiješ i završiš u zatvoru. Na taj način si se osramotio i pokazao primitivno ponašanje; ali on te je oštetio, treba ga kazniti, jel'?

Ostavi te cura i ode se pucati u ruku, što bi ti trebao, vratiti ju sebi kao da ju posjeduješ? Da te ostavi i napravi to, ne čini ti se da bi to mogla biti tvoja krivica? Kad već daješ ovako glupe usporedbe. 

Što se Mamića tiče, apsolutno me nije briga što radi jer ja to ne mogu spriječiti. Takva je struktura u cijeloj državi. Apsolutno sve je korumpirano, od vlade do najmanje državne firme. 

Jedini koji ispaštaju su oni koji najmanje imaju. Sve dok je takav poredak u državi, ne želim se zamarati jednim čovjekom koji je uzeo samo dio kolača.

I dalje ne razumijem, što se to promijenilo onim neredima i sramoćenjem cijele države?

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.11.2014 19:57 (Cordas).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice